TV Nieuws – Wat er met uw belastingcenten gebeurt


In de Donbass republieken wordt nog dagelijks namens het rancuneuze Westen gemoord. De Kiev-junta onder leiding van zatlap Poroshenko-Walzmann blijft de beide vrije republieken terroriseren met actieve en geheime steun van het Westen, dus ook van ons. Uiteraard horen de volstrekt onwetende en naar eigen inzicht onschuldige onderdanen in “het koninkrijk” daar niets van, want dat ligt te gevoelig. Een lucratieve oorlog tegen Rusland propageren moet natuurlijk wel leuk blijven. Een win-win situatie opleveren, het verpauperde Oekraïne steeds verder in de schulden storten en dat via land- en delfstoffenclaims met rente terughalen. In navolging van de grote broer zal ooit ook “het koninkrijk” gaan profiteren van de ellende van wildvreemden, mensen die ons niet hebben gedaan en dat ook niet van plan zijn geweest. Mocht iemand van mening zijn dat de Donbass-republieken een bedreiging voor ons zijn, dan mag die zich hier melden en het haarfijn uitleggen.

De Britse journalist Graham Phillips laat zien welke verschrikkingen door een door uw belastinggeld gesteunde terroristenbende in Kiev op dagbasis worden aangericht. Iedere week , iedere dag vallen er slachtoffers, ondanks een bestand, gecontroleerd door de puur Westers geörienteerde OVSE organisatie – een lachertje dus.  Alsof wij boven de partijen zouden staan.

Integendeel.

Wij zijn medeplichtig aan genocide.  U bent gewaarschuwd voor de ongecensureerde beelden uit de republieken van Phillips. Maar de realiteit is hardnekkiger dan de flutverhalen op de staatomroep over de dappere daden van de “White Helmets” in Syrië, de bittere strijd van  “gematigde koppensnellers” tegen het gifgasregime van Al Assad en noem alle propaganda maar op. Een heel land met 17 miljoen inwoners wordt onnozel gehouden met anti-nieuws, puur en alleen omdat (onder anderen) Royal Dutch Shell een contract met Oekraïne voor de winning van schaliegas had gesloten, wat door de afscheiding van de Donbass republieken vakkundig is getorpedeerd.  De allesverzengende haat van het Westen tegen het foute kruis van Moskou heeft het afschuwelijke resultaat, wat in de reportage in beeld wordt gebracht. Wat wij niet mogen zien en toch op ons geweten hebben – wat wij niet hoeven te weten en wel degelijk financieren:

Advertenties

4 gedachtes over “TV Nieuws – Wat er met uw belastingcenten gebeurt

 1. Pingback: Schokkend: terreur en genocide in de Donbass – HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. In 2 woorden samengevat: VOC-mentaliteit.

  genocides worden over het algemeen verzwegen. Zo zijn (tegelijk) gaande genocides in:
  genoemde Donbass, ook in Gaza, Jemen, Myanmar, Syrië, Irak – binnenkort wellicht ook nog in N-Korea. Plus de witte genocide die zich uitstrekt van de Amerikaanse Unie t/m de EU.

  De mensen hebben hier vóór gekozen. Niet tégen.
  En als ze een keer tégen kiezen, maakt dat nog geen verschil. Doen ze het gewoon tóch.
  Volgens de propagandakunde – is het blijven herhalen van oude leugens de kern van de zaak, totdat de geschiedenis praktisch is gewist, het referentiekader weg is, en het denkKADER klaar. Het werkt al zo.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s