Maak nooit afspraken met het 4e Rijk


Sinds kort heeft Rusland geen chemische wapens meer.

Jaren geleden is een verdrag met onder anderen de verenigde staten in Noord-Amerika getekend.

De volgens “bondgenoot” Amerika  onbetrouwbare Vladimir Putin heeft dus (helaas) woord gehouden. Geen reden om Rusland wegens onbetrouwbaarheid te blijven tarten. Dat had u gedacht!

Het management van Corporate D.C. heeft namelijk geen woord gehouden. De verenigde staten bezitten nog steeds een groot arsenaal aan chemische wapens. Deze zullen ook niet worden vernietigd.

Waarom niet?

 

Buurland Nederland is medeverantwoordelijk voor het gedrag van haar “bondgenoot”. In dit geval is “bondgenoot” een mooi woord voor bezetter of supervisor namens The Crown, het opperwezen waaraan Nederland op 6 mei 1945 is overgedragen door Nazi-Duitsland. Terug gegeven, beter gezegd. Waarom wordt de vol-idioot Trump als woordvoerder van Corporate D.C. niet door het “nieuwe Kabinet-69” gewezen op dit feitje?  Herinneren we ons nog dat in Syrië alle chemische wapens zijn vernietigd? Vast niet. Bovendien gelooft niemand in het gewetensvolle Westen een weerbarstige Bashar Al-Assad. Geen belang bij, hij moet weg, punt.

Putin moet ook weg, dus zal in dit geval ook niemand geloven dat alle chemische wapens zijn opgeruimd. Terwijl dit in het bijzijn van waarnemers, volgens oude afspraken, is gebeurd. Domweg ontkennen en beweren dat ze vast nog wel wat in een bunker in de Oeral achter de hand hebben gehouden, ontslaat dit de Amerikanen van hun verplichting.  Dat vinden ze zelf en het is niet interessant wat anderen daarvan vinden.

Het leven van een psychopatenstaat is wonderschoon. Ze kunnen doen en laten wat ze willen. Wij kunnen op onze beurt hoog en laag springen, het heeft geen effect.

Zolang het foute kruis in Moskou overeind staat, zullen de boycots gehandhaafd blijven, zullen de Russen worden geprovoceerd en zullen de opgestookte vuurtjes rond het oude Tsarenrijk voortdurend aan de gang worden gehouden. Er gaat geen dag voorbij of er wordt geprobeerd een van de oorspronkelijke vernietigers van het Khazarenrijk te dwarsbomen. De andere vernietiger is Perzië, het Iran van vandaag. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van deze oude vete en het gaat nog wel even duren.

De Bataafsche Republiek zal geen betrekkingen onderhouden met Corporate D.C., maar met de afzonderlijke First Nations, naar wie de afzonderlijke staten in Noord-Amerika zullen worden genoemd. Hopelijk wordt de “USA” opgebroken voor het te laat is. Wij hebben niets met een woordvoerder van een geheime neurotensekte die de democratie tussen twee fasces staat aan te prijzen. Onder donderend applaus van omgekochte meelopers.

fasces-us-house-of-representatives-1

Maak nooit afspraken met de (militaire) junta van het Vierde Rijk, het komt je duur te staan.

Advertenties

3 gedachtes over “Maak nooit afspraken met het 4e Rijk

  1. Pingback: Het “koninkrijk” en haar trieste bondgenoten – HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s