Nepnieuws uit Frankrijk


Ze krijgen het nog druk achter de regeringstafel.

Jonkvrouwe Karin Ollogren krijgt het netjes op een zilveren schaaltje voorgeschoteld.

De Nieuwe Wereldorde kan niet lang meer op zich laten wachten. Wat na ziekten, natuurrampen, oorlogen en genocides nog op de aardbodem rondloopt, kan worden opgesloten wegens het lezen alleen al van nepnieuws.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/11/15/frankrijk-omarmt-de-pedocratie/

En als er zich dan nog steeds mensen aan het sleepnet regime menen te kunnen onttrekken, dan vreten ze elkaar maar op, zoals 300 jaar geleden in het beschaafde Engeland:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1389142/British-royalty-dined-human-flesh-dont-worry-300-years-ago.html

Medicinaal kannibalisme – hoe kom je er op. Het was voorbehouden aan de rijke elite, er zal dus een wet moeten komen welke regelt dat ook de gewone man zijn buurvrouw in de soep moeten kunnen gooien – wel met een recept van de huisarts natuurlijk.

 

Advertenties

5 gedachtes over “Nepnieuws uit Frankrijk

  1. Met ontsteltenis het betoog van de junkjuffer gelezen. Alle nieuws uit Russia is fake en heeft tot doel het speelterrein van de monarchistische staat der Nederlanden te ondermijnen. Mocht haar verhaal enigzins kloppen, dan zijn we – Vrij naar Frazer uit Dads Arny – doomed! Helaas heeft de omhoog gevallen freule geen enkele bron noch voorbeeld gegeven waarom we spontaan aan de kalmeringstabletten dienen te gaan. Elk redelijk voorbeeld ontbrak. Maar dat is niets nieuws, dat zijn we van de kabinetten Pinokkio wel gewend. Ondertussen worden we eerdaags allemaal in de gaten gehouden bij alles wat we doen, en is de tijd ondertussen overrijp om onze buren scherp in de gaten te houden. Lopen die niet met een oranje feestneus en opgeblazen oranje kroon rond? dan is hij/zij verdacht en waarschijnlijk staatsgevaarlijk. Zelfs Orwell heeft het zo niet bedoeld!

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s