Trump gooit bommen op de CIA?


Wat gebeurt er op het wereldtoneel?

Donald J. Trump komt naar verluid een verkiezingsbelofte na. Door eerst een verkiezingsbelofte te breken, namelijk in plaats van wegwezen uit Afghanistan: meer troepen naar Afghanistan. Onder de dekmantel van het steeds sterker wordende verzet van “de Taliban” en de terreur van Al-Qaida en/of het IS Kalifaat.

Donald J. Trump weet dat hij pas “president” mag worden genoemd als hij kruisraketten afschiet en bommen gooit. Dan stijgt hij in de peilingen, Amerikanen weten toch niet waar ze terecht komen, gezien hun fenomenale kaartkennis.

De media in de verenigde staten van N-Amerika berichten enthousiast:

THE US BEGINS BOMBING TALIBAN OPIUM LABS

The strikes Sunday hit seven Taliban drug laboratories and a headquarters in three districts across northern Helmand. Three occurred in Kajaki district, four in Musa Qala and one in Sangin — all areas controlled by the U.S. military at the height of Obama’s troop surge there. The largest, carried out by a B-52, struck a opium-processing facility where 50 barrels of drugs were cooking at the time.

Hoe hard de Amerikanen hebben gevochten om de opium-productie uit te bannen in het onherbergzame Afghanistan, hebben we met enige regelmaat mogen aanschouwen:

Thundering 3/4 Builds Rapport on Patrols

Olieopiummonopolie

OP SLIPPER - MTF-1

opium-us.jpg

 

Kortom:

… de productie van maanzaad werd goed beschermd met Amerikaans belastinggeld.

De zogenaamde “alternatieve media” vallen met hun berichtgeving hard door de mand. Op enkele van deze websites wordt melding gemaakt van een niet te checken gebeurtenis afgelopen zondag. Er zouden 2.200 mariniers het CIA hoofdkwartier in Langley Va. hebben bestormd en bezet.

Op hetzelfde moment begon het bommen in Afghanistan te regenen, volgens dezelfde alternatieve media:

TRUMP BOMBS CIA DRUG LABS IN AFGHANISTAN

I love the way President Trump does things in a HUGE WAY!  He knows how to drain a swamp.  While evil gives him the finger and spits on his shoes….Trump tweets, and they laugh.  Meanwhile he goes for the Achilles heel and brings their corruption out to world courts!  Our military follows the orders of the Commander in Chief The Bush’s, the Clintons, The Obama’s, et al are coming down in the most epic, historic display shock and awe possible thanks to President Trump, a man of his word!  Read the details here:

 ICC prosecutor seeks probe into war crimes allegations against U.S. military, CIA in Afghanistan

Voor degene die niet kan geloven dat de wereld nog rotter in elkaar steekt dan hij of zij al dacht: probeer dit verhaal over Pablo Escobar eens op waarde te schatten. Het verklaart veel over de CIA en over zijn nogal discutabele afkomst.

In het enige betrouwbare geschiedenis archief van Gerard de Boer is reeds eerder aangegeven dat Adolf H. de kuierlatten heeft genomen en door de CIA in Zuid-Amerika is weggemoffeld. Met het openen van de CIA files over de moord op Kennedy wordt dat verhaal plotseling nog bevestigd ook:

NZ Herald: JFK files show CIA informed Hitler was living in Colombia

Ook over Pablo Escobar gaat het verhaal dat zijn dood is geënsceneerd en dat hij is gepensioneerd na gedane diensten.

 

 

 

Wie CIA zegt, zegt maffia en drugs.

Wie CIA zegt, zegt bankenkartel, gecontroleerde media en big pharma.

Wie CIA zegt, zegt óók Maltezer Ridderorde, Vaticaan en jezuïet.

De heersers van het kwaad bepalen uw agenda en die van de “president” van de verenigde staten. En nou gaat die “president” bommen op de cash-cow van het grootste misdaadsyndicaat ter wereld gooien?

 

Laten we de recente gebeurtenissen eens op een rijtje zetten.

In de eerste plaats geloven we deze keer het nieuws van de gangbare, gecontroleerde pers. “De Taliban” bestaan alleen nog in de perceptie van het Westen, met als doel het vijandsbeeld intact te houden. Wat we met “de Taliban” bedoelen is het werkelijke Afghaanse verzet, niet te breken door wat dan ook. Van Dzjengis Khan en zijn Mongoolse horden via de Indiase moghuls, de Britse kolonisatoren, de Russen én de NATO – c.q. Amerikanen, allen zijn en worden ze vroeger of later het land uit gevochten.

In de tweede plaats is de opium productie in Afghanistan (bijna) geheel onder controle van de CIA c.q. de NATO-Amerikanen c.s. omdat die de aan- en afvoerroutes in handen hebben. Tussen de 90% en 95% van de opium wereldproductie komt uit Afghanistan. Deze wordt geproduceerd in 500 fabriekjes (“labs”). Met de opbrengsten van opium worden de clandestiene operaties van de geheime diensten betaald, men denke aan het IS kalifaat, het zogenaamde “Al-CIA-da” en vrijwel alle terreuraanslagen in het Westen om het murw gebeukte gepeupel op de knieën te houden.

In de derde plaats doet een door duistere machten geselecteerde inwoner van het Witte Huis nooit iets op eigen houtje. Zou hij dat wel doen, dan brengen we nog even de standrechtelijke executie van een van zijn voorgangers in herinnering, vandaag precies 54 jaar geleden in Dallas. Zou het toeval zijn dat hij, Donald Trump het lef had zo maar wat dossiers over die operatie in de openbaarheid te gooien? We denken van niet, mede omdat ze geen kwaad kunnen, want de helft is nog steeds zwart gemaakt. De andere helft wisten we al. Wat we zien is echter wat we niet mogen geloven. Wat we niet kunnen zien is veel makkelijker om te geloven. Zo werkt de devolutie.

JACKIE IS KILLER QUEEN

Achter het nieuws is alles anders

Dus wat speelt er werkelijk, wat is er achter de schermen aan de hand?

Achter het nieuws zit een venijnig addertje verstopt.

Het opium monopolie zal wel worden bedreigd. De Afghanen zullen wel mee willen profiteren van deze gouden handel vanuit “The Golden Crescent”. Dat is niet goed voor de prijsvorming. Dus moeten de meer dan 500 CIA laboratoria in het land worden beschermd, daar is de Amerikaanse Luftwaffe voor. De bommen zullen uitsluitend lokale fabriekjes treffen om het monopolie in stand te houden.

Zo ging dat in Nederlands Indië, zo ging dat in het keizerrijk China en zo gaat dat in het totaal verwoeste Afghanistan, waar bovendien ook nog eens voor 2 biljoen Euro aan zeldzame mineralen in de grond zit. Daarom moet je eerst de inkomstenbron vernietigen, vervolgens hongersnood creëren en tenslotte etnisch gaan zuiveren. In Jemen wordt dat thans toegepast, ondersteund door een kunstmatig opgewekte cholera epidemie. U weet wel, zoals de Indianen tijdens de opmars van de Europese beschaving in Amerika van de Britten lekkere warme dekens cadeau kregen, dekens die waren besmet met tyfus.

De geschiedenis is steeds een identiek liedje, de tekst is hetzelfde, het deuntje is anders.

Al duizenden jaren……

prediker ijdelheid

 

Advertenties

9 gedachtes over “Trump gooit bommen op de CIA?

 1. Pingback: Trump bombardeert de CIA – Ha ha! – HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. De familie van Hitler wordt steeds groter…het zou allemaal kunnen. Volgens Robin de Ruiter is hij in Spanje in ’n klooster overleden waar hij zijn laatste jaren doorgebracht zou hebben. Met al die dubbelgangers raken we het spoor bijster en Hitler had er ook ’n paar dus tja…

  Zag op FB dat Gerard de Boer is verbannen.
  Gaat goed met de censuur in dit *vrije* landje 😦

  Like

 3. Van onze belastinggeld wordt daar in Mali en afganistan de criminaliteit gesubsidieerd, dat in geheel niet meer goed te praten is door onze zgn leiders, alhoewel rutte overal wel een leugentje voor achter de hand heeft?

  Like

 4. vreemd dat de burgers niks als uitgeperst wordt om militairen te subsidieren?
  Dat zal helaas van korte duur zijn als die nepberichten van dit kabinet niet meer de waarheid in de doofpot kunnen houden?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s