Zwarte Piet en het échte probleem


.

Al die drukte om zwarte Piet, waar gaat het over?

Het zijn de ouders van toen en nu die het echte probleem vormen.

LIEGEN tegen hun kinderen dat het gedrukt staat. Later zeggen ze dat de Sint en Piet niet bestaan en stort een kinderwereld volledig in elkaar. Ook al zijn ze nog maar 8, ze voelen zich zwaar besodemieterd en wat staat hen nog meer te wachten?Sommige kindertjes vragen zich vervolgens heimelijk af of onze lieve Heer in den hemelen dan wel bestaat…..

Oom Abraham vertelt:

zak1.jpg

De Sint, kindervriend en zijn knecht Zwarte Piet roven de kinderen voor de ogen van hun ouders weg, in de zak, naar Spanje en dan…? Pa en moe staan er bij en kijken er naar:

zak2

Noem het ouderlijke terreur, zo erg als vroeger is het dan misschien niet meer. Het neemt niet weg dat het hele jaar door kinderen te horen krijgen dat ze altijd de waarheid moeten spreken. Goed voorbeeld doet goed volgen, behalve als het even niet uitkomt. Zo voed je kinderen op?

Ook de nazi’s hadden een hekel aan Zwartgeblakerde Pieten, het moesten Witte Pieten worden, want zwart wekte teveel associaties met de “Untermensch” op. Direct na de bezetting werd de Witte Piet geïntroduceerd, maar een jaar later was hij al weer zwart – omdat het net als nu, helemaal nergens over ging:

zak3

LINK

 

Nee, dan de Goedheiligman.

Dat is het echte probleem. Een kindervriend in een jurk, mijter op en die cadeautjes uitdeelt, geheel vrijblijvend en tot niet verplicht.

Dat kruis en die mijter, die jurk en die staf, wekt dat geen absurde associaties op? Vooral als het om minderjarigen gaat? Zijn we de commissie Deetman en wandaden van de rooms-katholieke pedofiele geestelijken nu al weer vergeten? Aan de achterkant worden de misbruikte slachtoffers afgekocht, aan de voorkant wordt de kweekvijver goed onderhouden.

Een vent in een jurk die snoepgoed uitdeelt, het is vragen om ellende.

Als de kindertjes stout zijn geweest, worden ze onherroepelijk gekidnapped door deze kindervriend. Wat moeten die kinderen in Spanje doen? Enig idee?

Wie wil er nu met een exponent van de roomse kerk worden geassocieerd? De roomse kerk met een bewezen trackrecord van misbruik en moord op onschuldigen, omdat men denkt het testament van Jezus Christus uit te voeren. De daders worden slachtoffer en omgekeerd. Het is nog niet eens zo lang geleden, dat de roomse kerk hun problemen elegant oploste door slachtoffers te “behandelen”. Een artikeltje uit 2012 van Herstel de Republiek met de titel: De Katholieke oplossing.

CASTREREN die klikspanen!

Zoals we reeds eerder aangaven is de Commissie Deetman een doofpot operatie en is daarmee onherroepelijk de basis gelegd voor een volgend schandaal.

In het NRC wordt gewag gemaakt van de talloze manieren van verdoezeling die de Commissie Deetman heeft toegepast, teneinde de daders uit de wind te houden en daarmee de slachtoffers te kijk te zetten. Die missie van de Commissie is geslaagd. Dacht men. Kamerleden hebben inmiddels hun bedenkingen bij de gang van zaken en vinden dat “een aantal zaken onderbelicht zijn”. Dit soort taalgebruik is tekenend voor de angstige medewerkzaamheid van de politiek en komt neer op collaboratie met de macht, die heeft bepaald dat de hele affaire onderdrukt moet worden.

RK Psychiatrische Inrichting In de eerste plaats is het al een vreemde zaak, dat de zogenaamde onderzoeken alleen van voor het jaar 1980 zijn. Dus met het aantreden van de “regering van amsberg” was er geen verdere aanleiding meer de zaken door te lichten. We hebben eerder gesteld dat dit verdacht is en alleen maar meer vragen oproept. Het kindermisbruik zal eerder zijn toegenomen, dan geheel verdwenen zijn, zo wijzen de talloze onthullingen uit.

God straft onverbiddelijk

Hoe goddeloos de Katholieke Kerk te werk ging en gaat, blijkt uit het feit, dat misbruikte jongens na aangifte bij nota bene de politie te hebben gedaan werden overgedragen aan een RK Psychiatrische inrichting in het Brabantse Boekel. Daar werd de kindermishandeling gewoon voortgezet in de vorm van een lijfstraf: castratie. Minstens tien slachtoffertjes zijn voor het leven verminkt, met Gods zegen. De wereld op zijn kop, zoals bijna bij alle zaken die we hier aankaarten. De dader gaat vrijuit en het slachtoffer, een minderjarig jongetje wordt gestraft: de Rooms Katholieke oplossing ten voeten uit. Geen paus die er wakker van ligt, en vooral: geen broeder die hetzelfde lot ondergaat.

De RK Kerk is een levensgevaarlijke sekte en zou in een normaal functionerend land illegaal zijn verklaard, net zoals de Jezuïeten Orde decennia lang verboden was en de Jezuïeten tot aan de poorten van de hel werden vervolgd.

God straft onverbiddelijk, maar de Commissie Deetman keek even een andere kant op. De directeur van het internaat Harreveld in Gelderland was indertijd namelijk Victor Marijnen, die later premier is geworden en zijn sporen heeft verdiend met het vermijden van de zoveelste constitutionele crisis in dit land door het huwelijk van prinses Irene met een Spaanse troonpretendent, Carlos de Bourbon Parma. Marijnen heeft alles in het werk gesteld bij Justitie destijds om de daders van het kindermisbruik buiten de gevangenis te houden. Missie geslaagd. Ook hier heeft Deetman uit piëteit voor de daders geen aandacht aan geschonken. “Onderbelicht gehouden” heet dat in politiek-correct  jargon.

CONCLUSIE

Terug naar vandaag. U had toch niet de gedachte dat het vandaag anders was? Wij niet, eerder vele gradaties erger. In de Amsterdamse Zedenzaak zien ij immers exact hetzelfde voor onze ogen gebeuren. Er wordt niet naar de daders gezocht, integendeel. De vraag WIE faciliteerde en WIE het misbruik organiseerde zal onbeantwoord blijven, zolang de macht blijft zitten waar die nu zit. Een voor het leven benoemd lid van de privé rechtbank van een ongekozen gechanteerd staatshoofd/hoofd der regering, Wim Deetman, een krasse CHU man, is niet het laatste lichtpuntje in de duisternis, maar doet zijn stinkende best het nog zwak flakkerende lichtje volledig te doven.

En voorlopig zwichten wij, horige burgers, nog steeds voor tirannen.

En wie voor tirannen zwicht, zit in het donker.

En dan hebben de ouders van kinderen het over de Goedheilig man?

Het echte probleem niet Zwarte Piet, ook niet Sinterklaas, het echte probleem zijn de ouders die hun kinderen voorliegen.

Ongetwijfeld zullen de liefhebbers van kinderfeestjes en tradities wel over ons heen vallen. Degene die dat durft heeft zijn/haar kop in gewapend beton laten gieten. Het denkproces wordt bemoeilijkt door groepsdruk en het stopwoordje “LEUK JOH!!” Dat is natuurlijk niet ons probleem.

Afschaffen die flauwekul, het is namelijk goedkope reclame voor een instituut dat kinderen afslachtte om hun huid, waar ze hun eeuwigdurende wetjes op konden schrijven. De keiharde feiten onderdrukken met het voorliegen van volstrekt onschuldigen levert wat ons betreft onvoorwaardelijke minachting op. De betiteling “ouders” kan dan gevoeglijk worden vervangen door “hufters”.

Maar wie het waardeloze feestje wil blijven vieren moet dat zelf weten. Het is dan wel duidelijk dat we dan gelijk weten wat voor rottend vlees we in de kuip hebben. Vooral niet stilstaan bij de feiten en doen alsof je gek bent en je kinderen voor lul zetten, chapeau!!

Onder groepsdruk wordt immers alles vloeibaar.

kwijlen

 

 

 

Advertenties

32 gedachtes over “Zwarte Piet en het échte probleem

 1. Pingback: Het Zwarte Piet geleuter gaat nergens over – HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. Had het vorige week nog met iemand over datzelfde gelieg naar kinderen toe.
  Ik kreeg te horen niet zo negatief te moeten doen, en naar de leuke kanten van dat (achterlijke) sinterklaasfeest te kijken.
  Ik vroeg toen wat er zo leuk aan was.
  Typisch weer dat men mij het antwoord schuldig bleef.
  Wij leven in een psychiatrische inrichting en dagelijks komen er nieuwe patïenten bij.
  Het collectief heeft immer gelijk, en dus worden daarmee de individüen die nog wel voor zichzelf kunnen denken de grootste gekken.
  Waarom worden nog steeds blanken zwart gemaakt, zijn er niet genoeg Surimars en Afrikanen die die part-time job op zich kunnen nemen?
  Zwak-zinnig-heid…..
  Komt er eind december nog zo’n gek voorbij, op een slee. Wanneer gaan ze die aanpakken?
  Liedjes zingen rond een stervende boom, vreten op Aarde etc.
  Kom op zeg, het is 2017, toch? of toch niet?

  NG

  Like

 3. Een probleem? welk probleem?
  Racisme is van alle tijden. Mensenleed wegen we zwaarder dan dierenleed.
  Toegegeven, de bezeten loopgravenoorlog is onzinnig. Het hele gedoe is bedacht door een gesjeesde medewerker van de VN. De marxistische internationale, de moraalridders van de 21ste eeuw.

  Zal een kind een zorg zijn. Bruine, zwarte, blanke Piet. Als de spelcomputer maar ‘cool’ is.
  In de kern is het natuurlijk een onmisbare impuls voor de detailhandel. Die van alle kanten wordt aangevallen door de online shops, e-commerce, Big Retail, het ‘One-Click-Shoppen’.

  De legers die hiervan nu zo’n probleem maken, zijn – net toevallig? – vooral afkomstig uit de Randstad, en m.n. rond universiteiten, ngo’s, kunstwereld. De bekende troepen van de ‘regime changers’. Onruststokers, revolutionairen.

  Het mediakartel heeft hier de leiding, de regie. multimedia.
  We zijn niet eens meer in staat door het rookgordijn heen te kijken.
  Het zijn niet de Russen, het nepnieuws komt uit eigen land, de Politbureaus in Brussel, VN-New York.
  Orwell zag het aankomen. Pleitte er niet voor.
  Toch lopen we blind in de valkuil waarvoor hij waarschuwde.

  Nederland is geen gidsland (meer).
  Maar wel en land vol zelfhatende tot uitsterven gedoemde blanke onderdanen.

  Like

  • Nederland is geen gidsland (meer).
   Maar wel en land vol zelfhatende tot uitsterven gedoemde blanke onderdanen.

   Sinds wanneer was Nederland gidsland? Bij de oprichting VOC? NSB? Politionele acties? Apartheid? Invoering leerplicht? Grondlegger EU? Onderzoektraditie? Munitieramp, MH-17, Molukse kapingen, Executie deserteurs als Benno, Paulientje en Juliaantje NSB van Soest?? We hebben immers zoveel om trots op te zijn…. Je weet er vast nog wel wat meer te bedenken als rechtgeaarde zelfliefhebber/ster.

   Dus als ik het goed begrijp dan zijn Nederlanders zelfhatende uitstervelingen, blank en onderdaan omdat wij die leugenachtige flauwekul af willen schaffen?
   Terwijl het toch zo “leuk”, “cool” en “vet” is? Als je dit blijft volhouden, dan verwijs ik naar de zinsnede in de tekst over betonblokken, etc.

   Like

 4. vind het onzin,het is een verhaaltje en niks te maken met waar het vandaan komt,en de kerk al helemaal niet, grootte mensen geloven dat we op de maan zijn geweest.of van apen af stammen .
  kinderen merken door sinterklaas feest dat volwassen mensen wel eens liegen,niks mis mee.
  begon goed Al die drukte om zwarte Piet, waar gaat het over?

  Like

 5. “….dat volwassen mensen wel eens liegen,niks mis mee.”

  Huh?? Niks mis mee, liegen? Mooi begin, inderdaad.
  Je moet nog veel “onderzoeken” blijkbaar. Succes ermee. Altijd bereid te helpen.

  Like

  • Zoals de uitdrukking: ” Een leugentje om bestwil”;

   Dat is dan dus het tonen van de beste wil, een beetje liegen.”
   Wat op zich al een leugen is……
   Maar wees niet teleurgesteld beste lezers, we leven thans in de tijd van de leugen.
   Daarna komt de bittere waarheid.

   NG

   Like

 6. Erg leuk artikel.
  Zag veel van me eigen eerder schrijfwerk voorbij komen, maar die Deetman achtergronden waren nieuw voor mij. Ik vond het al zo vreemd dat die roomse pedofielen zonder medeplichtigen werden opgepakt, en dat kardinaal Simonis vrij uit ging en zijn leugens mocht vertellen op TV. Er hatte das sicher gewüst.

  Kapoentje betekend gecastreerd, dus de referentie van Sinterklaas naar pedofilie gaat nog een stukje verder. Liegen over “goed” “heilig” en “man” tegen jonge kinderen, dat is inderdaad een ernstige zaak. Het feest is opgezet in de 19de eeuw, rond de tijd dat de Bisschopszetels weer in Nederland werden geïnstalleerd in 1953.

  Like

 7. “Het zijn de ouders van toen en nu die het echte probleem vormen.”

  Inderdaad, dat zijn ook die zelfde ouders die kun kinderen na de geboorte aangeven bij de overheid.
  Waarna ze genummerd worden en tot levenslange slavernij veroordeeld zijn.

  Like

 8. Laat op zich het hele sinterklaas verhaal betreft volwassenen voor wat het is, maar bederf het niet voor de kinderen, tenslotte veranderingen m met vroeger zullen er altijd wel komen?

  Like

 9. Laat de sint in de belevenis van een kind.
  Maar heeft u gisteren de film op canvas gezien, die over de “slavernij” in een Iers klooster ging?
  Tieners meisjes, die zwanger raakte door slechte voorlichting van de ouders werden gedumpt in
  een klooster waar zij vernederd werden en onbetaald werk moesten verrichten.
  Dit was jaren 60 van de vorige eeuw en pas afgeschaft in de jaren negentig.
  Gij zult uw naarste lief hebben zoals u zelve!
  Verder Deetman? De voormalige bisschop heeft nog nooit met god gesproken, want anders liegt deze vent. God heeft dan de misstanden per direct aan de paus, bisschop, pater, deken gemeld.
  Bewijs is: god bestaat niet!

  Like

 10. Goeie….Brengt herinneringen boven. Hoe zou het met Dutroux gesteld zijn en hoe wel vaart Demmink? Bereikt de associatie van Jimmy Savile met het Engelse koningshuis en het vaticaan (door beiden geeerd met een Knighthood voor “bewezen diensten” nog de Nederlandse msm?
  In Amerika doet men op het moment hun uit Erd te best om het er op te laten lijken dat de a-morele zaken van zeden aangepakt worden…uiteraard te beginnen bij De Kleintjes…No Child Left Behind.
  En kerstmis moet nog komen. Dat belooft hoop ik wat. Zou de climax tijdens het De Kerst geserveert gaan worden of moet dat….over ons lijk?

  http://countdowntozerotime.com/2014/05/30/antichrist-agent-billy-graham-exposed-33-degree-mason-bohemian-grove/

  http://whale.to/b/pedophocracy.html

  Voor dat ik het vergeet,
  Prettige feestdagen gewenst…
  (nu het nog kan/mag).

  Like

 11. A propos….. Kreeg een goed artikel onder ogen.

  http://russia-insider.com/en/26-years-us-led-wars-ussr-ended-we-could-have-had-peace/ri21721

  My comment:
  Above article is well formulated and under built with facts… It misses a few things though… Blaming the complicit puppets in Washington isn’t good enough. Blaming the hidden forces behind it is. Qui Bono/ Who Benefits? It’s obvious that The Psychopaths in Charge want their One World Government and via reducing the world population via DEPOPULATION (Agenda 21) this Satanic Monster can control their wish easily until…who knows how long. Looking the other way and by staying apathetic to it all via a docile 3 monkey attitude 🙉🙈🙊 is A PSYCHOPATHS in Charge WET DREAM! Might as well commit suicide right now as time is of no essence!

  Like

 12. Onze nationale Wullem heeft zijn kadootje al weer binnen.Zijn moe gaf hem een landgoed in Zijn schoentje. De Horsten ! Ze kon zeker niet uitstaan dat het Vollenhoven neefje zich zo verrijkte.
  Kinnesinne.Komt in de beste families voor.
  Daar heeft de EO een programma voor waar ze dan alles weer aan elkaar lijmen.

  Like

 13. We leven in een land dat de vreemdeling er bijna alles voor het zeggen heeft, maar dat daar de regering daarvoor verantwoordelijk is?
  Grif wordt er allemaal als SINTERKLAAS uitgedeeld?
  In plaats van dankbaarheid van deze vreemdeling voor het land die ze opvangen, bespeur ik enige wrok, die ernstig gehuisvest is in het hersenspinsel van slavenverleden?
  Moet daar de huidige generatie dan ook voor boeten of is dit een item voor de elite om het land naar de afgrond te loodsen?

  Like

 14. Je moet het ‘Sinterklaasfeest’ meer zien als een symbool van de staat, de goedgelovigheid van het kind moet ook schijnbaar voor volwassenen ook opgaan, en zolang je het gepredik van Rutte en consorten maar gelooft dan komt alles wel goed en hoef je niet in èèn-zak–naar-Spanje ?

  Like

 15. Men zegt dat wij nog nooit zo gelukkig zijn geweest ! Dus allemaal je muil houden ! Alleen de tegenstelling arm/rijk vergroot zich ! Maar dat was altijd al zo. Gewenning ……… daar worden de arme luyden “mat”van.Een portie fluor doet de rest.
  En als je het nog “redelijk”hebt dan koop je een pak rijst en een blik bonen en doneert dat in de mand van de Voedselbank.Dat geeft zo’n kerstgevoel………

  De “koning”ging ons voor. In zijn gepantserde Audi bracht hij een bezoekje aan zo’n voedselbank .Wat arrg kon hij nog stamelen,vergat een cheque af te geven,zo aangedaan was hij en zoefde weg.Naar zijn huisje om bij de open haard en met een glas cognac verder te mijmeren over Zijn “onderdanen”.Die arme onderdanige sukkels. Gelukkig dat er zo veel zijn…….. Dan staat er altijd wel een rijtje te zwaaien met een hoedje en een toeter,op Zijn grote feest.

  Zijn wens onder de kerstboom: dat het klootjesvolk dan toch minstens een gehaktbal met stoofpeertjes nuttigt.
  Eerlijk zullen we alles delen……..

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s