Putin bedankt CIA voor een tip?


Met het Kerstfeest in aantocht is er waarlijk een wonder geschied.

In Leningrad, tegenwoordig Sint Petersburg,  is een aanslag van het IS kalifaat verijdeld.De CIA heeft de Russen getipt over een voorgenomen aanslag op de Kazan Kathedraal in Sint Petersburg door een terroristische cel van fanatieke moslims die wraak zouden willen nemen op de Russen wegens de ondergang van hun hemelse rijk in Syrië en Irak.

Vladimir Putin heeft Donald Trump telefonisch bedankt en gezegd dat hij tot wederdienst bereid is. De twee presidenten hebben benadrukt dat alleen nauwe samenwerking leidt tot “Vrede op Aarde in de mensen een welbehagen”. Je zou er bijna van volschieten als je niet al in lachen was uitgebarsten…..

Want de historische feiten doen een andere agenda vermoeden.

 1. Het IS kalifaat is een geheime operatie van de Westerse geheime diensten en de Israëlische Mossad met actieve steun van Turkije.
 2. De oorlog in Syrië is van drie kanten opgestookt én gefinancierd door het Westen, Turkije en de olie-monarchen in het Midden Oosten.
 3. De Amerikanen hebben de IS kannibalen zwaar bewapend, van het begin af aan, tegen betaling van gestolen olie.
 4. Toen de kannibalen bende aan de verliezende hand raakten zijn ze door Amerikanen geëvacueerd en in veiligheid gebracht.
 5. Er zijn duizenden Chechenen (moslims) betrokken bij de activiteiten van het IS kalifaat, welke nu terug worden gestuurd naar Rusland en fungeren als “sleeping terror cells”. Klaar om toe te slaan, klaar om chaos te creëren en paniek te zaaien.

De conclusie is gerechtvaardigd, dat de Westerse geheime diensten een netwerk van terroristen in Rusland hebben geïnstalleerd, bestaande uit gemotiveerde lieden die wraak willen nemen op de Russen. Steekwoord: religieus fanatisme, het kromme zwaard. Vandaar dat een Russisch Orthodoxe kathedraal (een kopie van de St Pieter basiliek in Rome) het doelwit was. Het kromme zwaard zal nooit de echte vijand raken.

Met het verraden van één van hun terroristencellen voert de CIA de druk op het Rusland van Vladimir Putin op.

Het lachertje van 2017 is dus, dat de Amerikanen de Russen een dienst hebben bewezen.

Het oude plan is en blijft het volledig vernietigen van het door de Russisch Orthodoxe kerk aangestuurde Rusland en goedschiks of kwaadschiks terug te brengen tot de rompstaat Moskou. De Russische president speelt het spelletje mee en bedankt de CIA omslachtig via woordvoerder Donald Trump. Een paar maanden geleden schoot diezelfde vredesduif Trump nog 90 kruisraketten Syrië in.

Speciaal bedankte Putin de CIA chef Mike Pompeo, een betaalde kloon van het miljarden concern Koch Industries. De Koch Brothers zijn notoire Rusland haters, wegens het feit dat hun grootvader Fred Koch door Stalin de Soviet Unie is uitgeschopt.

De wereld is zoals u ziet kleiner dan we denken.

Het achterbakse kwaad is echter groter dan we ooit zullen weten.

Deze CIA stunt was geen tip, maar een verkapt dreigement.

Advertenties

7 gedachtes over “Putin bedankt CIA voor een tip?

 1. Pingback: Putin bedankt Trump voor een dreigement? – HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. Dat het Nederlands volk zomaar instemt met het feit dat de oorlog Syrië beëindigd is en nog steeds vluchten op Syrië plaatsvinden is al een feit dat er een schaduwregering actief is zoook deze verijdelde aanslag in st petersburg?

  Like

 3. Ollogren mag wel van fake-news spreken, terwijl Woodpekker zich rijkelijk laat belonen met het tot stand komen van het CETA-verdrag?
  Is een grondige schoonmaak van het kabinet en kamers niet op zijn plaats na uiteraard de onderste steen via enquetes naar boven gekomen zijn?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s