Gerard Aalders is een zeurpiet


Wat wordt hij aangevallen, de “republikeinse zeurpiet” Gerard Aalders!

Want hij heeft een boek gepubliceerd, waarin de opgeklopte mythe rond verzetsvrouwe Paulien De Ranitz met de grond gelijk wordt gemaakt. Er blijft van “de koningin” niets meer over dan een paar standbeelden links en rechts. Alle kranten schenken er aandacht aan, het is zelfs minutenlang op de staatstelevisie geweest.

En wat komen de verzetshelden van weleer in actie! Ze nemen het voor een gedeserteerde landverraadster op, zoals tegenwoordig de neo- nazi’s het posthuum voor Hitler c.s. opnemen.

Dappere Paulien nam de benen toen in de verte gevaar dreigde. De mannen op de Grebbeberg sneuvelden bij bosjes om de smadelijke aftocht te dekken. Toen ze door hun schamele munitie heen waren en zich terug trokken werden ze door de Hare Majesteits Marechaussee neergemaaid, in naam van “Oranje”.  De opperbevelhebber der strijdkrachten – het staatshoofd voert die titel nu eenmaal –  is buiten schot gebleven. Ja, het verhaal wil dat ze via een omweg zou landen in Zeeland om “aldaer den strijd veurt te zetten” en de “Moffen op hun kop te slaan!” In werkelijkheid is de vlucht maanden eerder terdege voorbereid. Om precies te zijn, direct na het zogenaamde Venlo incident, die ongelukkigerwijs samen viel met een aanslag op Hitler. Lees dit artikeltje van weleer nog maar eens: HET VENLO INCIDENT

Dochterlief Juliaantje van Baarn had daags voor de Duitse overval nog in de krant laten zetten dat “het Huis van Oranje zijn post nooit heeft en zál verlaten”.  Juliaantje was met SS’er Zur Lippe zelfs al een dag eerder uitgenaaid. Na de oorlog is Juliaantje niet als moffenhoer kaalgeschoren. Trouwens moeke De Ranitz ook niet. Noch zijn zij bij het passeren van de beruchte meelstreep in Zeeuws Vlaanderen opgepakt, formeel verhoord en zonder al te veel gedoe geëxecuteerd en opgestookt. Niets van dat alles. Desertie wordt beloond in deze stadhouderskolonie aan de Noordzee. De roofstaatbewoners krijgen wat ze verdienen.

Oranje bruinwerkers als Van Ditshuizen bestaat het zelfs om te zeggen dat ze het boek niet gaat lezen en dat Aalders een zeurpiet is.

Een betere reclame kun je je als auteur toch niet wensen?

Aanschaffen dus, dat boek…..

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/10/15/gerard-aalders-is-een-zeurpiet/

Advertenties

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s