Klimaatidioten voeren het hoogste woord – waarom?


Zonder CO2 (koolzuurgas) is er geen leven mogelijk op deze aardbol.

Het “koninkrijk” der Nederlanden wil onder leiding van dolende klimaatidioten voorop lopen als het gaat om de “klimaatverandering” een halt toe te roepen. Of het nu een kerstpreekje of een troonrede is, steeds komt weer het indoctrinatiemotto “opwarming”en “klimaatverandering” op de proppen. “Frappez toujours” is het credo, de “waarheid” – ook al klopt er niets van – er in rammen, tot het mensdom er verzadigd van is en vraagt in welke gleuf hun muntje moet. De opwarming van de aarde is een gevolg van het bekende broeikaseffect. De grootste boosdoener van het broeikaseffect is H2O (water), meer bepaald het wolkendek. Helaas kan de mens daar niet veel aan doen. Klimaatidioten maken u wijs, dat u daar de oorzaak van bent. U moet betalen om te overleven. Klimaatidioten vertellen er echter nooit bij dat u door verstikking zult doodgaan als er geen of te weinig CO2 meer beschikbaar is. Een intelligente methode om overpopulatie tegen te gaan. Alles is anders, niets is wat het lijkt en uw energie wordt in uw zelfgekozen afsterven gestoken. Klimaatidioten zijn dus gevaarlijke geldkloppers en dienen te worden opgesloten in hermetisch afgesloten heropvoedingskampen met een minimum aan CO2.

Hoe zit het nu eigenlijk?

CO2 heeft een slechte naam gekregen als gevolg van discussie over klimaatverandering, opwarming en broeikaseffect, als zou dit de grootste veroorzaker zijn van al deze “levenbedreigende” zaken. Maar kooldioxide is samen met water juist een eerste levensvoorwaarde voor alles wat op aarde leeft. Door de fotosynthese in de plantenwereld verbindt CO2 zich door toevoeging van energie met H2O, waardoor (CH2O)n, een koolhydraat, de bouwstof voor planten ontstaat. Bij dit proces komt onder invloed van zonlicht (fotosythese) O2 (zuurstof) vrij. Omdat mensen en dieren direct of indirect in de basis plantaardig voedsel eten, en voor de verbranding zuurstof nodig is, komt er CO2 in onze atmosfeer terecht bij iedere ademtocht van mens en dier. Essentieel is zonne-energie, want zuurstof wordt als bijproduct door planten geproduceerd, hetgeen zonder zonlicht is uitgesloten. Hoe minder zon, hoe minder zuurstof dus. Het produceren van te weinig CO2 is daarentegen slecht voor de plantengroei, een veel te hoge concentratie verzoorzaakt dan weer benauwdheid als gevolg van zuurstofgebrek bij mens en dier.

Een gevolgtrekking hiervan is, dat bij hoge temperaturen de concentratie CO2 afneemt. Opwarming en CO2 toename gaan dus niet samen. Als we de laatste 600 miljoen jaren even naast elkaar zetten, dan ontstaat er een grafiek die de ruimbetaalde klimaatidioot Edje Nijpels u nooit zal laten zien:

Wij zitten dus nu ergens bij de 0 rechts onderin. De gemiddelde temperatuur is gezakt tot 12 graden, de CO2 concentratienaar 400 ppm (particles per million). Over die 600 miljoen jaar is de gemiddelde temperatuur maximaal 22 graden Celcius geweest, met uitschieters naar beneden als gevolg van langdurige ijstijden. Op die manier lijkt het wel of we thans ook weer naar een ijstijd toegaan. De CO2 concentratie daalt van 7000 ppm naar 400 ppm, het niveau van 300 miljoen jaar geleden. Vandaag is er een berekend overschot in de atmosfeer die 2x de menselijke uitstoot vertegenwoordigt. De mens verzoorzaakt 3,8% van de totale CO2 emissie. In relatie tot het verleden is dat te verwaarlozen.

Wat is dan de werkelijke reden van deze hysterie?

Inkomsten. Door de leeglopende Groningse gasbel verdampen de inkomsten van de staat binnen enkele jaren tot een verwaarloosbaar niveau. Door het geforceerde overschakelen naar de electrische auto, verdampen de belastingen en accijnzen op fossiele brandstoffen. Door het ophogen van de Kilowatt prijs door middel van een CO2 belasting, kan deze worden uitgesmeerd over ALLE verbruikers van electriciteit. Zodoende worden de overheidsinkomsten veiliggesteld door middel van een flagrant kulverhaal. Door het opkloppen van een angstscenario wat niet bestaat, worden de mensen in dit land rijp gemaakt voor de slachtbank. Hadden we u al niet eens eerder voorgehouden dat “economen” goedbetaalde oplichters zijn?

https://www.trouw.nl/groen/nederlandse-economen-pleiten-voor-co2-taks-anders-is-het-klimaatakkoord-verloren~a53f3c9e/

Klinkklare onzin wordt er door de politiek, allerlei lobby’s en deskundigen verkondigd om maar één ding door te drukken: CO2 belasting. Punt. Want iedere actie in Nederland wordt niet eens gemerkt, het zal totaal geen effect hebben op het klimaat, maar des te meer op de belastingdruk. Daar draait het om en nergens anders om! Grootvervuilers als China, India, Amerika doen niet mee en produceren rustig door.

De Nederlandse druppel

Iedereen weet dat niet CO2 het probleem is maar de vervuiling, zoals roet en radioactieve residuen van kernenergie. Er staan op deze wereld meer dan 600 potentiële vuile bommen te wachten op een defect, met alle gevolgen van dien. In deze hele non-discussie over het klimaat, is kernenergie plotseling weer bespreekbaar. Politici in dit land hebben instructie gekregen het onderwerp weer op de agenda te zetten, omdat het CO2 probleem daarmee zou worden opgelost. Men noemt kernenergie zelfs “groene stroom”, en de gewillige burger/belastingbetaler gaat er weer in mee. Klimaatidioten hebben hier het hoogste woord, de media kwaken alles na en de gewetenloze politici zullen geen mogelijkheid onbenut laten om de burger verder uit te persen. Met de CO2 manie gepredikt door de klimaatidioten als excuus.

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2018/12/22/de-co-2-manie-geldklopperij/

Sterven we niet collectief door zuurstofgebrek, dan sterven we wel door goekoop gemanipuleerd voedsel, omdat kwaliteit niet meer is te betalen – want belastingdruk, en zo.

Dit artikel is gebaseerd op het goed onderbouwde verhaal van Dirk Thoenes en Guus Berkhout op de website “Climategate”. Wie de srijvende kracht daarachter is, hebben we nog niet kunnen vinden. Het zou natuurlijk zo maar kunnen zijn, dat tegenstanders van de klimaatlobby daar een belang in hebben. Neemt niet weg dat u toch hun verhaal eens rustig na zou kunnen lezen, al was het alleen maar om te proberen er een speld tussen te krijgen.

https://www.climategate.nl/2018/12/de-onmisbare-rol-van-co2-bij-het-leven-op-aarde/

Dat artikel eindigt met de zinsnede:

Als illustratie, ter bevordering van de groei van de gewassen wordt in het Westland CO2, afkomstig van petrochemische industrie op de Maasvlakte, toegevoegd aan de lucht in de kassen. Met groot succes. Dat moet ons toch aan het denken zetten?

Denken, ja…. Velen zijn het afgeleerd. Gemak dient de mens, beter maar één kant van het verhaal aanhoren, dan er tegen ingaan. Niets zo eenzaam als isolatie door de massa, het “nieuwe pestgedrag”.

11 gedachtes over “Klimaatidioten voeren het hoogste woord – waarom?

 1. Pingback: Klimaatidioten | HERSTEL DE REPUBLIEK

 2. En iedereen geloofd ook dit sprookje, en dat terwijl iedereen bij de biologielessen op school heeft geleerd dat planten en bomen van Co2 zuurstof maken voor mens en dier.
  Zou het dan toch zo kunnen zijn dat zuurstofgebrek Alzheimer veroorzaakt en dat een ieder die lessen vergeten is?
  Ik gooi het mensen wel eens voor de voeten, maar ik zal U op deze zonnige kerstdag niet vervelen met het vertellen van hun reacties, het is allemaal al triest genoeg.

  Vrete op Aarde, tsja….

  NG

  Like

 3. Beste redactie Debataafschecourant. De site Climategate is van klimaatcriticus Hans Labohm. Er is overigens nog een interessante site, genaamd Klimaatgek.nl. Waarvan zover ik weet de moderator onbekend is. Maar gezien de goed onderbouwde artikelen, af en toe voorzien van goed onderbouwd commentaar, is de moderator van academisch niveau. Echte aanrader, deze laatstgenoemde site.

  Like

 4. Volgens mijn info stijgt de hoeveelheid CO2 ppm bij/door hogere temperatuur. De oceaan stoot bij hogere temperatuur meer CO2 uit, net zoals een koud blikje cola minder bruist als een warm blikje, zoals iedereen kan weten. Maar waarom neemt onze Gerrit Hiemstra de uitdaging van Thierry Baudet niet aan om met hem in debat te gaan? Hij reageert alleen met arrogantie en besodemietert de kluit net zo hard.
  De zon als oorzaak? Zie:

  Like

 5. Argumenten hebben geen enkele zin, De schatkist van willem de overbodige moet weer opgepompt worden d.m.v. belasting op lucht!
  Natuurlijk de grootste idioterie die men weet te verzinnen. De nek wordt uitgestoken door Yasser de roverhoofdman van de groene Kmer in samenwerking met pedo Edje, dus dit wordt als verdienmodel door het neoparlement gejast door gl en de vvvd en de hypocriete gristen lobby met hun uitgestreken smoelen. De rest van de nutteloze leden van de partijkaste a vier ton per jaar gaat natuurlijk mee in de flo van het partijkader. De rijen moeten gesloten blijven. Lachertje!
  De energieleveranciers zijn aangewezen als incassobureau!
  Zolang de kliek niet wordt vervangen door een integer bestel verandert er niks.
  Het gaat niet om het klimaat. Dit is slechts een label voor de buhne, dat weet iedereen.
  Mobiliseer klimaat-padvindertjes en de propaganda doet de rest.
  Mag aannemen dat in de Republiek deze fraudeurs worden gearresteerd.
  Wat wel interessant is de volgende link m.b.t. tot de geringe kanteling van de aardas
  en de gevolgen hiervan voor het weermodel.
  http://www.pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Onderzoekers.htm#Peter_Cruijff
  klik op het rapport.
  Get yourself a gun!

  Like

 6. We leven in een tijd van idioten.Ik maak me geen zorgen over het klimaat, want daar kunnen we toch niks aan doen. Ik maak me zorgen over de toekomst van de burgers, want die worden helemaal uitgekleed door al die klimaat idioten. We zijn net de kikker in het hetewater experiment, we zitten al in het kokende water en nog springen we er niet uit ! En wat de CO2 betreft, de grootste uitstoter kunnen we niet eens aanpakken, want dat is de aarde zelf…

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s