Het faillissement van de media


Van de redactie – 8 april 2020

Het is ongekend hoe de massamedia zich naadloos aansluit bij de wetenschap, de regering, de deskundigen, de autoriteiten als het gaat om de verslaglegging van de “coronacrisis”. Sinds het uitroepen van de “pandemie” door de WHO, zijn de media vol in de aanval gegaan op de bevolking, waaruit is gebleken dat de macht vrijwel onbeperkt is. Met de intelligente, want “vrijwillige” lockdown ging van kwaad tot erger. De mensen zitten thuis 24/7 naar het “nieuws” te kijken, een continue stroom van cijfers, statistieken, deskundigen met apocalyptische voorspellingen, drammende ministers en wanhopige artsen die geen enkel benul hebben wat het effect is dat zij daar zitten.

Dagelijks zijn er tafelgesprekken, met de “anchorman” als gespreksleider, voorzitter en indien nodig zijn persoonlijke mening ventilerend als definitief uitgangspunt. Het journalisten blok neemt het voortouw, alsof ze volledig bekend zijn met het script wat is uitgeschreven.

Een enkeling heeft afstand genomen van de gang van zaken, maar die worden meteen in de hoek van complotters en nota bene zelfs “virus-ontkenners” gedrukt en komen niet meer aan de bak. Je moet het goede verhaal vertellen, aandikken en ondersteunen. Op de staatstelevisie kijken we naar deze mensen als journalisten, virologen, artsen, deskundigen en vergeten dat ze van staatswege worden betaald voor hun inbreng. Het enige doel is het verspreiden van het angstvirus, onderbouwd met de meest verschrikkelijke verhalen, rampzalige toestanden in de IC’s van de ziekenhuizen en het goedpraten van de stapje voor stapje steeds strengere beperkingen voor de bevolking.

Als een virologe zegt, dat mondkapjes geen effect sorteren, wordt er door het geïndoctrineerde en indoctrinerende journaille overheen gewalst met een oneigenlijk tegenargument: “Het kan ook geen kwaad” en “je wilt de dood van je medemens ook niet op je geweten hebben, toch?” Niemand stelt de voor de hand liggende vraag: “Als het dan ook geen kwaad kan, is het dan dus niet besmettelijk?”

Er is geen vleugje van twijfel of kritiek te horen.

De media zijn failliet. De afhandeling van deze crisis is de doodsklap. Dat is te merken aan het steeds harder onderdrukken van internet kanalen om de waarheid boven tafel te krijgen. Want er zijn wel degelijk andere geluiden, zij het sterk op de achtergrond. Van deskundigen met een andere mening. Maar ze komen niet aan bod, alsof ze een gevaar voor de volksgezondheid zijn. En direct, voordat je het in de gaten hebt valt het magische woord “complot”. Even later gevolgd door het nog magischer: “pandemie-ontkenner”. Terwijl deze mensen niets anders doen dan het toepassen van wat ze hebben geleerd, sommigen hechte nog waarde aan de Eed van Hippocrates”. Maar ze hebben (nog) niet begrepen dat de massamedia de macht hebben overgenomen en daarmee de echte, integere wetenschap hebben uitgeschakeld. Er wordt zelfs door het journalistenvolk gehamerd op censuur, als er een tegenbeweging komt op het gangbare, van het script afwijkend, de voorgeprogrammeerde agenda.

De media zijn failliet en worden in stand gehouden door staatssubsidies. Commerciële omroepen gaan met het script mee, ze kunnen blijkbaar niet anders, vanwege de kijkcijfers en reclame inkomsten. Nergens wordt de vraag gesteld wie de WHO financiert. Nergens wordt de vraag gesteld wie het biolaboratorium in Wuhan financiert. En nergens wordt gevraagd naar wat “Event 201” behelsde, wie daar bij betrokken waren en waarom dat zo verdomd veel leek op wat ons nu overkomt, inclusief de “lockdowns”. Ook vraagt niemand naar de duidelijke overeenkomsten met de varkensgriep pandemie van 2009, die uiteindelijk is ontmaskerd als een totale hoax. Het verklaart de totale bevooroordeelde massamedia, die blijkbaar wordt gevoerd door dezelfde financiers. Geïnjecteerd als het ware met het door het script voorgeschreven virus. Daarom vraagt ook niemand naar een exacte “breakdown” van de cijfers en statistieken, noch naar vergelijkende cijfers. “Het COVID-19 virus is niet zomaar een griepje, kijk naar de statistieken. Punt. “

Een bekende criticus van de verschillende rampscenario’s (klimaat, Co2, stikstof, etc.) van de laatste jaren zei het als volgt:

“Maak je niet druk om de vraag of iets een complottheorie is of niet, maar volg simpel de geldroute en je zult de waarheid vinden”.

Dr Shiva Ayyadurai

“Follow the money” dus, er is niets nieuws onder de zon. Zelfstandig feitenkennis vergaren is het enige wat een journalist moet doen. En dat kan hij niet. Die tijden zijn voorbij. Doet hij dat wel, dan wordt hij als “klokkenluider” geïsoleerd en geëlimineerd. Daar is geen wetgeving voor nodig, alleen maar een virus annex lockdown.

5 gedachtes over “Het faillissement van de media

 1. Soros was/is de eigenaar van Wuxit biotech lab in Wuhan…..
  Het enge mannetje Gates zit nu openlijk het ‘merkteken van het Beest’ op te dringen.
  WHO is altijd onder invloed van de big pharma geweest en dus verlaagd tot reclame bureau

  Like

 2. nog wat over die media…;

  Op koningsdag met zijn allen het Wilhelmus zingen op het balkon

  https://www.ad.nl/binnenland/oproep-om-allemaal-op-koningsdag-het-wilhelmus-te-zingen-vanaf-balkon-of-tuin~afbef2ab/

  Queensday at it’s best…in verdrietige omstandigheden half stok, maar in betere tijden in vrede en vreugde wappert de vlag vrolijk voluit………………………….. en dat al om 10 uur in de ochtend! Wat een onchristelijk tijdstip zeg.
  Lastig als je geen balkon hebt, zegt u?
  Ja dat is uiterst vervelend, misschien mag je een balkon lenen van iemand?

  Hoewel, wel op een afstand van 1,5 meter natuurlijk.

  Misschien moeten flatbewoners even gaan meten hoeveel afstand ze hebben tussen de balkons en in de tuinen geldt natuurlijk ook.

  Stel, je staat daar om 10 minuten voor 10 uur een beetje je keeltje te gorgelen achter de schutting, terwijl je buren idem in de tuin staan op een metertje afstand, dat kan natuurlijk niet hé!?

  Nou men gaat testen aan de hand van de trillingen van de aardkorst in ons land, wie en waar het meest gezongen wordt.

  Mocht het erg gaan trillen, dan mag dat dorp of die stad vast het eerst uit de lock down!
  Dus dat wordt flink zingen uit volle borsten natuurlijk!
  Smeert uwen keeltje wel, zou ik zo zeggen!

  En als ik zulke artikelen lees vraag ik mij echt serieus af, wat die mensen mankeert met zulke idiote waan ideeën… en dan vraag ik mij af welke gekkies echt gaan staan zingen op het balkon…
  Het lijken wel illuminati challenges! Ik vertrouw het maar niks allemaal.
  Eerst met zijn allen staan klappen op het balkon voor medewerkers in de zorg…
  Nu dat kun je beter op hun billetjes doen, mocht je er eentje thuis hebben, maar dat is dan voor intimi!
  En dat had men ook wel eerder mogen bedenken natuurlijk, want die medewerkers waren er al jarennnnnnnnnnnn!

  Maar als de nood aan de man is wil men ineens wel de handjes tegen elkaar petsen.

  Nou bedankt hé, denk dat ze liever een wat hoger loon hebben, of niet Minister Rutte?!

  Wat heb je nou aan geklap en dat zingen voor het vaderland omdat Willy jarig is… ja eh wat zet dat nou voor zoden aan de dijk?
  Liever niet natuurlijk.

  Vermoed dat Willem ook in een deuk ‘leg alstie al die mense gaat horuh zinguh’!
  Nee joh moeten we niet gaan doen… bedoel het is al lastig zat voor veel mensen om thuis te moeten zitten en als we nu ook al gaan zingen in de tuin en op het balkon.. ik denk dat je er dan steeds meer gekkies bij gaat krijgen hoor en dat moeten we niet willen met zijn allen!

  Saluteh!

  Bron: ( https://angel-wings.nl/bizar/2020/04/op-koningsdag-met-zijn-allen-het-wilhelmus-zingen-op-het-balkon/)

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s