De “corona” cijferpandemie


Alleen overheden en betrokken ambtelijke dienders kunnen chaos uit de orde scheppen.

We spraken al eerder over een cijfer chaos van jewelste als het gaat over de manier een “pandemie” ook echt op een soort van pandemie te laten lijken. Niemand heeft het overzicht, behalve de instanties die de cijfers naar buiten brengen. In Nederland is dat het RIVM en het CBS – staatsgecontroleerde ambtenaren. Waarom de twijfels bij de nog denkende Nederlanders toeslaan, blijkt uit het voorbeeld dat het Britse Off-Guardian vandaag presenteert.

Dit moeten we ALTIJD in het achterhoofd houden.

Vrijpostig vertaald staat er in The Off-Guardian omline het volgende:

De dagelijkse rapportage van Covid19 sterfgevallen, uitgegeven door de Britse regering, zijn over het algemeen misleidend en worden dermate verkeerd voorgesteld door de media dat ze niet veel meer zijn dan klinkklare leugens.

Elke dag geeft het Britse Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg (DHSC) een rapport uit met de titel “Dagelijks aantal COVID-19 geassocieerde Britse sterfgevallen in ziekenhuizen”.

De media melden deze getallen vervolgens als het “dagelijkse dodental”, waarbij het totaal wordt gepresenteerd alsof het om deze mensen gaat:

A) ze zijn gestorven aan Covid19.

B) en ze zijn gestorven in de voorafgaande 24 uur.

Geen van beide is waar.

Punt A hebben we al uitgebreid behandeld. De Britse regering doet, net als veel andere nationale regeringen, geen enkele moeite om onderscheid te maken tussen degenen die aan het coronavirus zijn gestorven en degenen die met het coronavirus zijn gestorven. Daarom kan van de “dagelijkse Covid19 sterfgevallen” een onbekend aantal aan iets anders zijn gestorven. Dit is geen nieuwe informatie.

Punt B is echter niet zo bekend: Het gerapporteerde “dagelijkse” dodental is namelijk GEEN lijst van degenen die die dag stierven.

In wezen zullen de dagelijkse mortaliteitsverslagen van de NHS, die verondersteld worden Covid19 sterfgevallen in de afgelopen 24 uur te dekken, regelmatig, en blijkbaar willekeurig, gegevens van vele andere dagen bevatten, die zes weken of zelfs nóg verder teruggaan.

Om dit te illustreren, laten we eens kijken naar een dag in detail: 10 april.

In het DHSC-rapport dat die dag is uitgebracht, staat dat 980 mensen zijn overleden aan Covid19. Dit werd in de pers behandeld als de “dodelijkste Covid19 dag van het Verenigd Koninkrijk”.

De Telegraaf kondigde de krantenkop aan: “UK dodental springt 980 in 24 uur; grootste stijging tot nu toe”.

De Daily Mail berichtte: “Groot-Brittannië registreert het hoogste aantal doden op één dag in Europa. Aantal slachtoffers stijgt met 980.

Sky News ging mee: “Het aantal van 980 staat boven Spanje en Italië’s hoogste dagelijkse aantal sterfgevallen, die respectievelijk 961 en 919 waren.”

Maar op het moment dat het rapport werd uitgebracht, waren er de afgelopen 24 uur (dus de kalenderdag van 10 april) volgens NHS Engeland slechts 117 “Covid19-gerelateerde sterfgevallen” geweest, met nog eens 90 mogelijke sterfgevallen uit Noord-Ierland, Schotland en Wales, voor een maximaal mogelijk totaal van 204.

De andere 776 mensen die in het rapport zijn opgenomen, waren tussen 5 maart en 8 april aan naar het schijnt willekeurige oorzaken gestorven.

De gerapporteerde “980 doden op één dag” waren in werkelijkheid verspreid over vijf weken.

Dit is geen “samenzweringstheorie”, het iszelf helemaal geen theorie. Het is een feit dat openlijk wordt toegegeven in de officiële cijfers. Het is niet eens een op zichzelf staand incident, hetzelfde geldt voor ALLE dagelijkse “Covid19 doodsrapportages”

Wie werden aan de 980 toegevoegd aan de Covid19 doodcijfers op 10 april? Waarom werd deze schijnbaar willekeurige steekproef van mensen, waarvan de sterfgevallen vele weken uit elkaar lagen, geselecteerd voor opname als “dagelijkse sterfgevallen” op dezelfde dag?

Dat weten we niet. Er wordt geen verklaring gegeven, er wordt geen onderbouwing gegeven.

Wat we wel weten is dat, ondanks wat de overheidsgrafieken beweren, ze niet allemaal op dezelfde dag stierven.

We weten dat, toen de media rapporteerde dat ze allemaal op dezelfde dag stierven, ze leugens aan het verkondigen waren, door het klakkeloos door te geven.

En we weten ook dat deze leugens worden misbruikt door politieagenten om mensen bang te maken en ze zo uit hun eigen voortuin terug hun huizen in te jagen.

BRON: OFFGUARDIAN

Op deze manier wordt duidelijk, dat er niemand aan het nog niet aangetoonde dodelijke COVID-19 is overleden, hoogstens MET het virus.

Vandaag duikt er ook het bericht op dat huisartsen in Nederland de opdracht hebben gekregen met terugwerkende kracht COVID-19 slachtoffers aan de dodenlijsten toe te voegen. Werkelijk alle zeilen worden bijgezet om de “pandemie” en de daaraan gerelateerde Lockdowns te rechtvaardigen.

In de CBS grafieken schieten de sterfgevallen vanaf week 14 plotseling omhoog, van gemiddeld 3300 naar 5000 per week. Uiteraard is het killer-virus de veroorzaker van al die extra sterfgevallen. De bulk is 80 jaar of ouder. Het is over de laatste 5 jaar ook geen trendbreuk. Zouden ze wel eens hebben gehoord van de “grijze golf” die thans langzaam maar zeker aan de beurt is om het tijdelijke met het eeuwige te verwisselen?

Nee, corona hier, corona daar, iedereen binnen, wachtrijen zijn logisch, elkaar in de smiezen houden ook, de zo vurig gewenste anderhalvemetereconomie is nu eindelijk uitgebroken, de toekomst is begonnen. Met terugwerkende kracht wordt geschiedenis geschreven. De overheid is 100% onbetrouwbaar tot het tegendeel is bewezen. Dat gaat de pers niet doen, die zijn medeplichtig. We zullen het zelf moeten doen. Hopelijk staan ook hier artsen op, die het denken nog niet zijn verleerd en wat meer willen zijn dan collaborateurs van de farmaceutische industrie.

Het zijn bijna uitsluitend de overheden die nep-nieuws verspreiden.

En dat is niet voor niets, men ziet de bui al hangen. Het zal blijken dat de “lockdowns” het allerstomste is geweest wat men heeft kunnen doen. Nog denkende artsen die iets verder hebben doorgeleerd op het gebied van de immunologische geschiedenis verwachten de echt grote problemen als iedereen weer met kapotgeschrobde handen en verslapte spieren weer buiten komt. Door 8 weken opgehokt te zitten is ons immuunsysteem naar de knoppen geholpen en kunnen we beginnen aan de tweede ronde. Dat is het moment dat er miljardenclaims bij overheden en instanties moeten worden neergelegd.

De Leidsche Minerva gangster zonder financiële kennis Wobke Hoekstra – u weet wel die stiekem KLM aandelen op onze kosten heeft overgenomen – heeft op de rekening van diezelfde KLM € 4 miljard belastinggeld bijgeschreven. Dat gebeurt er dus: alleen bedrijven worden zwaar gesubsidieerd, niet de mensen. Wie deze verzameling leugenaars nog gelooft, is dom geboren en heeft ALLES afgeleerd. Hetzelfde gebeurt in Amerika: grote bedrijven blijven open en incasseren schadevergoeding, de kleintjes moeten dicht blijven en gaan kapot.

Zo zal dat hier ook gaan. Ook die rekening kan bij de verantwoordelijken worden neergelegd. De overheid heeft direct al een tekort van € 90 miljard, dat is niet voor niets, dat is wegduiken van het spervuur aan miljardenclaims: we hebben geen geld meer. Net als de paus, waarvan we moeten geloven dat hij in geldnood zit.

En, jazeker vertelt de regering de waarheid: de bossen worden gekapt om de natuur te herstellen, niet omdat bomen het uit te rollen Magnetron-netwerk (5G) in de weg staan. Hoe we dan van het zogenaamde CO2 probleem afkomen? Elektrische auto’s natuurlijk! Stroom opwekken doen ze voor ons in Polen, zonnepanelen bouwen ze voor ons in China, zelf hoeven we niets te kunnen. We hebben nu immers wel wat anders aan het hoofd, toch?

Een cijfer-pandemie.

In het geval u wilt weten hoe geloofwaardig de pers is, dan moeten we even naar een vorige oorlogstoestand terug. De Eerste Wereldoorlog, waar de geallieerden tegen een zichtbare vijand vochten, de Teutoonse barbaren van der Kaiser. Ook toen al werden FACTS (feiten) vermeld, bedoeld om jongeren te motiveren de vijand wel eens even mores te leren:

Think of the children…..

2 gedachtes over “De “corona” cijferpandemie

  1. Belangrijker dan ooit tevoren, nr 1:

    “Ik heb bepaalde regels waar ik naar leef. Mijn eerste regel: ik geloof niets van wat de regering mij vertelt … en ik neem de media of de pers in dit land totaal niet serieus”.

    -George Carlin-

    Geliked door 4 people

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s