“Virologen” mijden Zweden als de pest. Hoe kan dat?


Het Zweedse model. Het nieuwe normale.

Naast Wit-Rusland is Zweden voor zover bekend het enige land in Europa, dat een vergrendeling heeft weten te vermijden. De protesten, waarschuwingen en dreigementen van de WHO waren niet van de lucht. Recentelijk horen we er niet zo heel veel meer van.

Hoe zou dat nu komen?

Dit wordt een kort artikeltje met slechts één grafiekje.

Met Imperial College wordt bedoeld de Paashuis van de Britten, Neil Ferguson. Deze armoedzaaier heeft het zijn hele carrière nog bij het verkeerde eind gehad. Paashuis is een goede tweede.

De “blauwe piek” is volgens deskundigen het gevolg van het vrolijk doorgaan met de economie en je niets van een rondvliegend virus aan te trekken. In het heetst van de strijd zouden er dagelijks tot 20 mensen kunnen sterven. De pandemie zou tot juli duren.

De “gele piek” is volgens Imperial College het gevolg van een soort intelligente vergrendeling, waarbij de economie nog een beetje doorsukkelt, maar verder iedereen eigenlijk binnen moet blijven, met afstandsregels en winkelwagenstrategieën. Tot 10 doden in de piek en het duurt tot juli.

Wat Zweden heeft gedaan zien we terug in de “rode hubbeltjes”, ter linker zijde. Gemiddeld nog geen dode per dag. De geleerden hebben dit uiteraard niet uitgerekend, dat komt niet in de kraam te pas. De discussie met Zweden zal niet worden aangegaan, de deskundige virologen zullen die resultaten “mijden als de pest”.

En ja, we weten dat Zweden met 10 miljoen inwoners een dun bevolkt land is en dat de helft van de huishoudens 1-persoonshuishoudens zijn. Toch zaten ze, zodra het maar kon, massaal gezellig op de terrassen is Stockholm Vitamine D en alcohol te nuttigen. Tijdens de Spaanse griep van 100 jaar geleden dé remedie om vaccinaties te vermijden.

En die door het Westen zo gehate mafketel Lukachenko van Wit-Rusland?

Ach, die was toch al dictator, dus die had geen lockdown meer nodig.

Update: WHO draait 180 graden om?

The World Health Organisation lavished praise on Sweden as “a future model” in the next phase of fighting the outbreak because it has trusted people to observe social distancing rules.

Uniquely in Europe, Sweden chose not to tackle the pandemic with an enforced lockdown even though the policy has led to a higher death toll than in Denmark and Norway.

Dr Mike Ryan, of the WHO emergencies team, said it was wrong to believe that Sweden had “just let the infection spread”, adding: “Nothing can be further from the truth. Sweden has set a very strong policy on public health, it is about physical distancing and how to protect the elderly in various nursing homes and much more.”

In de USA staat het al gewoon in de krant:

SARS-CoV-2, which causes COVID-19, has killed 56,749 Americans as of Tuesday.

That’s not good. But it’s not as bad as the 2017-2018 flu season, when 80,000 -plus perished. And it’s a long cry from what all the experts were warning about just a few weeks ago: First, they predicted 1.7 million Americans dead; then they redid the models (this time apparently entering a few more “facts”) and said 100,000-240,000 dead.

Washington Times

Waar zitten wij hier dan GOD-BETERT op te wachten, op een vaccin? Op mondkapjes? Op een politiestaat?

MENSEN IN NEDERLAND!

WORDT TOCH EINDELIJK EENS WAKKER!!

8 gedachtes over ““Virologen” mijden Zweden als de pest. Hoe kan dat?

 1. De meeste mensen zitten keurig in het gelid en wat denk je? De academici w.o. zelfs artsen “GELOVEN” zelf ook in dit verschrikkelijke virus. 🙂 🙂 🙂

  Chinezen in het winkelcentrum van het nabijgelegen restaurant keurig met mond(snoer)kapjes! Waarschijnlijk denken ze dat ze in China zitten of dat het hier net zo is als daar!!!!

  Like

 2. Het valt sowieso op dat er ineens geen oekazes vanuit Brussel komen. Is dat om de bevolking het idee te geven dat de verschillende staten over souvereiniteit beschikken? De Zweden staan natuurlijk bekend als een zeer dociel en gedwee volk, waarom zijn nu net daar de de minst ingrijpende maatregelen getroffen?

  Like

 3. In Zweden word corona 19 als een gewone zware griep ervaren
  En trekt zich van de WHO niks aan ook van Europa laten ze zich niet beïnvloeden
  Zij zullen dan ook weinig van de economische crisis merken
  Zo hadden wij het ook moeten doen .

  Like

 4. Covid 19 wordt o.a. gekenmerkt door bloedklontering als gevolg van de reactie van het menselijk organisme op virale besmetting. Als je dan sterft door hartinfract, als gevolg van die bloedklontering wordt dit in Zweden genoteerd als hartfalen en niet sterfte ten gevolge an corona. Zo is het gemakkelijk om lage cijfers te behalen. Als je tot een risicogroep behoort (65+, suikerziek, leverproblemen, hartproblemen etc..) ga dan niet naar Zweden. Weet je Zweden wil altijd de beste zijn, en vervalst zijn cijfers.

  Like

  • Je moet überhaupt uit een ziekenhuis wegblijven.
   Weet je, in de hele wereld is het andersom, alles en iedereen gaat dood aan “corona”.
   Die duffe Zweden hebben dat blijkbaar nog niet door, dat het zo werkt.
   En de WHO ook niet, curieus genoeg.
   Want het Zweedse model is het nieuwe “lockdown” model. Echt waar.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s