COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden (1)


De vraag die ons al vanaf dag één (1) bezig houdt is, of de mensen die aan het “coronavirus” bezwijken de griepprik hebben gehaald, c.q. een historie aan griepprikken hebben opgebouwd over de laatste jaren.

Een mogelijk antwoord wordt gegeven door Dr. Judy Mikovits Ph. D., een cellulair- en meluculair biologe, die nog bij Dr. Anthony Fauci (SJ) heeft gewerkt, maar door deze laatste is weggestuurd wegens al te veel vragen. Daarmee kwam ze er nog genadig vanaf. Misschien wel, omdat ze de pathogene virussen heeft gevonden die Dr. Stefan Lanka maar nooit heeft kunnen ontdekken.

Hier het enkele citaten uit het (uiteraard) Engelstalige verhaal. Wat nu precies virussen zijn en hoe ze eruit zien na isolering en reproductie, dat weten we nog steeds niet. Wellicht is het bedenksel van Pasteur wel iets geheel anders en desalniettemnin de veroorzaker van bepaalde ziekteverschijnselen.

COVID-19 only kills people who were flu vaccinated.

Mikovits gelooft niet dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van COVID-19.

COVID-19 kan worden geïnitieerd door SARS-CoV-2 maar is afhankelijk van een reeds bestaande infectie met en het activeren van andere virussen zoals XMRV, gamma retrovirussen, mogelijk Lyme en andere co-infecties, waaronder parasieten, en dit is de reden waarom anti-parasitaire medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine helpen.

 • Bloedproducten en vaccins zijn besmet met XMRV’s die uw immuunsysteem kunnen beschadigen en CVS, kanker en andere chronische ziekten kunnen veroorzaken. De virussen verspreiden zich binnen laboratoria naarmate ze zich hebben aangepast om te worden geaërosoliseerd, en besmetten cellijnen die worden gebruikt bij de productie van vaccins en ander viraal onderzoek, waaronder onderzoek naar coronavirussen.
 • Griepvaccins hebben een groot aantal gevaarlijke virussen over de wereld verspreid, die vervolgens kunnen interageren met SARS COV-2.

Mikovits Doesn’t Believe SARS-CoV-2 Is the Cause of COVID-19

Een van de meest schokkende onthullingen van Mikovits is dat ze niet gelooft dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van COVID-19, maar slechts dient om een slapende XMRV-infectie te activeren of wakker te maken. Ter ondersteuning van haar bewering stelt ze dat COVID-19-patiënten dezelfde cytokinesignatuur hebben als het gammaretrovirus XMRV, dat ze vele jaren geleden publiceerde.

XMRV staat voor “xenotrope murine leukemievirus”. Xenotroop verwijst naar virussen die zich alleen vermeerderen in andere cellen dan die van de gastheersoort. XMRV’s zijn dus virussen die menselijke cellen infecteren en toch geen menselijke virussen zijn.

Het XMRV-retrovirus is eigenlijk het virus dat dezelfde cytokinestormsignatuur heeft als COVID-19, niet de coronavirussen, die veel onschadelijker zijn.

Bovendien kunnen er andere infecties zijn die ook bijdragen aan de infectie, zoals Borelia en Babesia of parasieten, wat de reden kan zijn waarom sommige van de antiparasiet medicijnen zoals Ivermectine en hydroxychloroquine werken.

“Ik geloof niet dat [COVID-19] een infectie van buitenaf is,” zegt Mikovits. “Ik geloof dat de verspreiding over [210] landen door en via injectie is en er is genoeg bewijs om dat te ondersteunen.”

My Entire Interview With Judy Mikovits

DOWNLOAD: Interview Transcript

Who is Dr. Judy Mikovits?

The vaccine is already made. It kills fertility in both men and women.

Moeten wij nog erg lang wachten op het ‘verlossende’ vaccin? Nee, hoor! Het vaccin is namelijk al lang gereed, beste mensen. Het bevat onder anderen het hormoon HCG – om steriliteit bij vrouwen te veroorzaken. 61 van de 63 vrouwen werden onvruchtbaar in tests. Het mannelijke vaccin is het hormoon GNRH dat testikels doet krimpen, het aantal zaadcellen verlaagt, het mitochondriaal DNA doodt, en de prostaat verkleint. Het werd getest op bavianen. Het sperma van gevaccineerde dieren maakte vrouwtjes onvruchtbaar. Kill Bill likt hier toch zijn vingers bij af? Depopulation by the needle….. Hoe komen we bij de productiemachines die deze rotzooi in elkaar draaien? Dan kunnen we eens zien wat de ingrediënten zijn…. hormonen, idioten…..

Hier nog even het commentaar van The Tapwire:

Waarom gebruiken ziekenhuizen geen Interferon type 1 dat de meeste gevallen van de ene op de andere dag oplost? Waarom gebruiken ze ventilatoren die 70% van de patiënten in IC doden? Waarom krijgen patiënten fatale morfineniveaus toegediend? Het is alsof de overheid de cijfers zo hoog wil hebben om de lockdown te kunnen rechtvaardigen. Mensen die geen Lyme hebben, maar wel een griepvaccin of een bloedtransfusie hebben gehad, zouden bijna geen kans hebben om ziek te worden. Degenen die ziek worden moeten worden behandeld met de bekende medicijnen als CPAP en niet met ventilatoren. Bovendien kan Type 1 Interferon het retrovirus te stoppen die door SARS is geactiveerd om te groeien, en anti-parasitaire medicijnen als ze Lyme of andere parasieten hebben.

Dit is een medische catastrofe die ons wordt gebracht door een corrupte medische beroepsgroep die veel te machtig is geworden en die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld onnodig laat sterven. Ze zijn nu zo machtig dat ze het land regeren. Applaudisseer niet voor het medische beroep, afgezien van de arme mensen die in de frontlinie werken, die in gevaar worden gebracht door de criminelen aan de top, net als de rest van ons. Zeg hen dat ze moeten stoppen met ons allemaal onnodig te vermoorden, zoals ze nu doen. Vroeger doodden ze gewoon mensen door kanker, hartziekten en nu ook retrovirussen die via vaccins werden toegediend, niet te genezen. Nu voeren ze politieke programma’s uit die veel meer mensen onnodig zullen doden. Het is tijd om de medische maffia, die de wereld regeert van de aardbodem weg te vagen

http://tapnewswire.com/2020/05/covid-19-only-kills-people-who-were-flu-vaccinated/

Dus…. hoe staan we er nu voor?

In de afgelopen 10 a 15 jaren is het fundament gelegd voor de RESET 2020. Via de vervuilde griepinjectie is de voedingsbodem gelegd voor wat nu “COVID-19” is gaan heten. Het is dus blijkbaar volgens mevrouw Mikovits geen griepgolfje. Het kan namelijk van alles zijn, niemand die het weet. Als mensen jarenlang zijn geïnjecteerd met parasieten en andere slapende cellen, die worden geactiveerd door de nu rondwarende “COVID-19 bacil”(virus of bacteriespore, of nog wat anders wat we niet kunnen zien), dan is een en ander beter te verklaren. En als ondertussen ook de 5G antennes hun dodelijke straling beginnen uit te zenden, dan kan dat de reden zijn waarom alle zuurstof uit je systeem wordt getrokken, een menselijke reactie, zoiets gebeurt ook in het klein bij de wisseling van de seizoenen.

Als het waar is wat mevrouw hier beweert, dan kunnen we de complete medische stand wel op de vuilnisbelt kwijt. En dan komt er ook nog een deel 2.

George Washington, de eerste president van de VS zag het in 1775 al aankomen:

He issued an order that no man in the Continental Army was to be inoculated. Any enlisted man or officer who submitted to that blood contaminating practice would be dishonorably discharged. He had seen the devastation of smallpox caused by the practice of arm-to-arm inoculation which was introduced from Europe.

Maar 16 jaar later werd de pokkenvaccinatie verplicht. Er vielen zovele doden, dat het successievelijk in alle landen is afgeschaft, behalve in 3 achtergebleven staatjes in Afrika en…. het Amerikaanse leger. En het Amerikaanse leger is consequent de oorsprong en verspreider van de epidemieën geweest, lees de geschiedenis er maar op na.

Het Gulf War Syndrome is er een pijnlijk voorbeeld van. Er sneuvelden in die oorlog amper 200 militairen, maar in de 20 jaar daarna nog eens 17.000 man. Laat u niets wijsmaken, al die militairen kregen 6 shots in 8 weken met “anthrax” om te immuniseren, want die Saddam had immers allerlei massvernietigingswapens! Vraag het een willekeurige voorbijganger en ze denken nog steeds dat het “een raadsel” is. Misschien moeten we het professor doctor Paashuis eens vragen…..:

73 gedachtes over “COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden (1)

 1. welgerespecteerde administrator,

  hoe krijgen we gerechtigheid als verdeeld volk?
  ik breek me al jaren het hoofd.
  mijn conclusie is dat het geweldsmonopolie (politie en leger) tussen ons en het kwaad staat.

  er worden grondwetten overtreden door het geweldsmonopolie terwijl die ons juist moeten beschermen.

  hoe halen wij ons recht in hemelsnaam?
  we zijn niet eens in staat om een imponerend collectief te vormen.

  ondanks de hoeveelheid aanwijzingen en bewijzen die binnen blijven stromen worden er geen aanklachten en aangiftes gedaan.
  het hele systeem is corrupt.

  of zijn er nog agenten,advocaten,officieren van justie en rechters die nog eergevoel hebben?
  wat is uw zienswijze als eerste stap naar recht op bestaansrecht?

  fff

  Geliked door 4 people

  • Sorry,
   Iemand die de griepprik krijgt zou overlijden.
   Wel ik heb deze gehad, heb tevens astma en allergie.
   Als je sommige mensen mag geloven zou ik allang Covid gehad hebben en gestorven zijn.
   Ik leef nog en heb geen symptomen gehad.

   Like

   • Gelukkig maar. Hieruit blijkt dat als het immuunsysteem goed werkt, je geen griep HOEFT te krijgen.

    U zegt: “Iemand die de griepprik krijgt zou overlijden.”

    Maar het moet andersom: “Degenen die aan COVID-19 overlijden hebben een griepprik gehad.”
    Volgens mevrouw Mikovits. Die gaat ervan uit dat de statistieken correct zijn.

    Like

    • Wat een ongelofelijke onzin. En wat een verschrikkelijk slecht verhaal. Volledig onsamenhangend, er worden begrippen gehanteerd, die werkelijk in geen enkel verband staan met elkaar en het is bovendien nog een erbarmelijk Nederlands, dat gebezigd wordt.

     Like

   • er wordt ook niet gezegt dat iedereen die het vaccin heeft gehad aan covid-19 sterft. maar alle doden hadden het griepvaccin gehad, voornamelijk ouderen nemen het vaccin omdat zij zwakker zijn en dus geen zware griep willen krijgen omdat dat een risico kan zijn. een feit is dat de overheden in europa zeker.. plannen heeft om ouderen niet meer te helpen en ipv opereren of sommige behandelingen te geven willen zij daarmee stoppen en gewoonweg de persoon laten sterven (want minder mensen is beter voor het zogenaamde klimaatprobleem)en wat natuurlijk niet wordt verteld maar wel zo is ,is dat deze groepen ouderen geen geld meer opleveren maar ze kosten meer natuurlijk want zij werken niet meer. ook weten we dat er ziektes of virussen worden toegevoegd aan vaccins om volgens zeggen antilichamen op te bouwen tegen die ziektes enzo, maar ook zijn er stoffen die in vaccins zitten die er voor kunnen zorgen dat als je ziek wordt de klachten / Symptomen van een ziekte velen malen erger zullen zijn dan wanneer je die stoffen niet in jouw lichaam zou hebben . de kans is groot dat covid-19 in het vaccin is toegevoegd, maar er gaan ook geruchten dat het in de test zit of zat( er zijn 1,5 miljoen vuile tests gevonden ) . als je deze punten op een rijtje zet is het dan toeval dat de personen die zijn overleden door covid-19 bijna alleen maar ouderen zijn of zit er meer achter denk je??

    Like

   • Ann, kreeg je die astma en allergieën NA vaccinatie? Want, ik was als kind ook gevaccineerd. En ik had NA mijn vaccinatie ook astma, eczeem, spraakstoornissen en allergieën. En een jaar of tien geleden liet ik mij nog es vaccineren (iets wat ik eigenlijk nooit doe) tegen de Mexicaanse griep. En ja hoor…een tijdje DAARNA kreeg ik opnieuw een auto-immuunziekte, genaamd Ulcerosa.
    Ik stond er eigenlijk nooit echt bij stil waarom ik die auto-immuunziektes kreeg. Tot ik enkele maanden geleden enkele video’s en artikels zag ivm vaccins en hun nare gevolgen. En wat bleek…astma, allergieën, adhd, authisme, hersenvliesontsteking, spraakstoornissen en nog veel meer zijn ziektes die voorkomen NA vaccinaties. Dit wilt niet zeggen dat iedereen die nare bijwerkingen en ziektes krijgt, maar het aantal kindjes met authisme, adhd, misvormingen, steriliteit en dergelijke zijn enorm toegenomen sinds het massaal toedienen van vaccins.
    Nu neem ik elke dag twee tot drie geneesmiddelen tegen die Ulcerosa. De Big Pharma industrie is een commerce. Het brengt biljoenen op elk jaar. Ik vraag mij dan af…is het voor onze ‘gezondheid’ dat ze die geneesmiddelen (met tal van bijwerkingen) maken,…of voor hun portemonnee.
    Als je dan nog ziet dat superrijke types als Bill Gates (die de hele bevolking wilt inspuiten) tal van gezondheidsorganisaties in zijn zak heeft (zoals de WHO, NIH, CDC, tal van Big Pharma bedrijven), dan vraag ik mij af…hoe is het mogelijk dat EEN man zoveel controle heeft gekregen over de gezondheid van de hele wereld? Is zoiets normaal te noemen? Als je er dan nog rekening mee houdt dat de mainstream media OOK gesponsord wordt door Big Pharma bedrijven en giganten, en als er op Facebook en andere sociale platforms aan censuur wordt gedaan om mensen die alternatieve geneeswijzen willen aanbieden, dan stel ik mij de vraag…mag elk mens nog persoonlijk beslissen wat hij met zijn lichaam wilt doen, of niet?
    Vrijheid van mening en vrijheid van keuze zijn de basisrechten van elk mens. Niemand mag dat afpakken. Niemand. En al zeker niet een rijke multimiljardair als Bill Gates die zich als God gedraagt.

    Like

    • Anoniem heb je weleens van het Post Vaccinaal Syndroom gehoord? Via de CEASE behandeling is het mogelijk om vaccinatieschade (gedeeltelijk) te herstellen door homeopathie. Toevallig las ik hier gisteren een aantal ervaringsverhalen over en het sprak mij erg aan. De arts Tinus Smits is degene die deze behandeling heeft ontwikkeld maar voor zijn dood heeft hij veel andere homeopaten hierin opgeleid.

     Like

  • Laat de tot vervelends toe zich opdringende “medische”roeptoeters en politieke trekpoppen gewoon eens kletsen. Meer dan angstporno en steeds verder gaande vrijheid berovende maatregelen hebben die immers niet te melden.
   Luister eens naar wat mensen die door de heersende macht in het gevang zijn gegooid omdat hun wetenschappelijke bevindingen niet strookten met de politiek correcte agenda… Grote kans dat zij de werkelijke effecten van wat over ons wordt uitgestort, eerlijk weergeven!

   Wat Judy Mikovits zegt, doet mij denken aan de twee WHO Memoranda die een “drietraps-raket” beschrijven waarmee het lichaam tot wapen tegen zichzelf wordt gesmeed (WHO Bulletin 47, No 2, 1972, Memoranda #1 and #2):
   1.Gooi het immuunsysteem plat,
   2. Laad het lichaam vol met ziekteverwekkers,
   3. Zet dan het immuunsysteem voluit aan.
   Het resultaat is een cytokinenstorm waarbij het lichaam zichzelf aanvalt en ten slotte verwoest.
   https://thebridgelifeinthemix.info/health/who-memos-1972-explains-how-to-turn-vaccines-into-a-means-of-killing/

   De Italiaanse oudervereniging Corvelva heeft ons via hun onafhankelijk laboratoriumonderzoek van twee GSK-vaccins geleerd, dat je er nooit van op aan kunt dat wat wordt gemeld in de productinformatie, ook daadwerkelijk in het desbetreffende vaccin zit.

   Vaccinatie i — evenals Westerse patentgeneeskunde — een slow kill verdienmodel…

   Like

 2. Een heel warrig verhaal sorry adm. Die mevrouw mikovits brengt wel een “leve de einddtijd” verhaal.
  Zeker als er een vaccin komt zal dat niet veel goeds wezen.

  Laten we ervan uitgaan dat de meeste verstandige mensen (en laten de onderstandige zich daar maar meteen bij aansluiten) zich niet zomaar laten vaccineren met deze rommel.

  Zegt het voort …..

  Like

  • Het gaat om de kern: als je een griepprik hebt gehad, ben je vatbaar voor heel andere dingen dan griep, omdat er van alles in zit. Bewijs? Nee, maar de heren in witte jassen hebben toch niets te verbergen?

   En die beide vruhctbaarheidsremmende hormonen die in het “nieuwe” vaccin zouden zitten blijken, als ik het zelf uitzoek juist vruchtbaarheidsbevorderaars te zijn. Dat moet ze maar uitleggen.

   Blijft staan: waarom moet dat soort rotzooi er in, terwijl nog niet eens is bewezen dat het werkt. Vrijwilligers mogen van mij de gok nemen, maar het draait om het terug pakken van onze vrijheden ZONDER injectie.

   Like

 3. En wat zeker zeer zeker is dat er behalve de leugen van deze pandemie en de lobby van de farmaceutische industrie er ook nog de lobby is van de mondkapjes industrie !

  Nu de corona nep epidemie al vrijwel over is wil men nog even de treinreizigers gaan pesten met hun strontkapjes. Dat gaat zeker niet gebeuren… de waanzin ten top!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Nee, ze maken hun opdracht riedeltje gewoon af. Merkel ligt voor. Die kapjes moeten er namelijk voor zorgen dat er mog meer ziek worden door hun bacillen te “recyclen”. Voorbeelden zat in Italië, waar ze “herstellende” oudjes in een bed legden met 24/7 van die lappen voor.

   En dan komt het: 14 dagen geleden protestactie in Michigan. Nu zou er een uitbraak zijn. Lees ik op Veterans Today…. wat moet ik er mee….

   Je hebt de politieke pandemie en de nep-pandemie.

   Geliked door 1 persoon

  • Mondkapjes? huh…
   Een aluhoedje werkt veeel beter tegen carona dan een mondkapje.
   WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN!!!
   Dus weg met die stinkende mondkapjes!
   Allemaal verplicht een aluhoedje op!

   Geliked door 1 persoon

  • Vele nivoos van leugens, opgespaard om nu alle tegelijk factoren in te zetten. .Kort geding tegen 5G uitrol in NL, uitspraak over 3weken..Alle tijd. Chemtrails, waarin soms {?} mycoplasma’s zijn uitgesproeid, en waarin het alu in de vorm van nano-deeltjes die zich oin t brein vast kunnen zetten. Voorts Round Up overal legaal, met onbekende ”adjuvants”, of hulpstoffen. Fijnstof, andere electrosmog, mens ik heb het al 50 jaar zien opstapelen.. Het stond al gebeiteld op de Georgia Guidestones, in 4 talen…Maar dit alles in ons 3D domein, gelukkig niet het enige…Toch maar samen een Knop omzetten? xx, Hendrik

   Like

 4. En deze vond ik nog in de oude doos.

  https://herstelpolitiek.wordpress.com/2014/10/06/thousands-of-children-in-irish-care-homes-at-centre-of-baby-graves-scandal-were-used-in-secret-vaccine-trials-in-the-1930s-daily-mail-online/

  Kijk, daar heb je nou de roomse kerk voor, zo bereidwillig maak je het niet vaak mee.

  Ooit nog wat van gehoord? Nee dus. Dat is precies het probleem, iedereen komt overal mee weg. Daarom moeten ze deze keer allemaal, stuk voor stuk persoonlijk voor de rechter, ja, ook alle zogenaamde journalisten, een autistische club eenrichtingverkeerlingen.

  Geliked door 3 people

 5. Ik kent een hoop mensen die de griepprik hebben gehard iemand van die is ziek!
  De griepprik help dus wel. Er is Elk jaar wat tegen de
  Griepprik die willen ze er ook uit hebben
  Omdat het voor de kwetsbare groep is in ons land
  Zullen we nasi en vroeg in de ster nu heb je straks de app zodat mensen uit de samenleving verbannen.

  Like

  • Lang niet iedereen wordt ziek.
   Ik ken veel mensen die hem niet hebben gehad.
   Die worden ziek, soms wel, vaak ook niet.
   Dat spuitje bevat menselijk DNA/RNA van geaborteerde foetussen en blijkbaar ook andere parasieten etc.
   Naast kwik en formaldehyde.
   Of het spuitje wel of niet helpt, daar weet jij @Jan dus niks van. Sorry.

   Like

   • @Admin. Dat weten ze zelf zelfs niet.. En het gaat om messenger RNA. Dat spul dat je DNA opdrachten geeft om iets (wat dan..) aan te maken als menselijk wapen tegen Corona . Eigenlijk nog veel enger omdat niemand nu nog kan weten, ook al zou de wil er zijn om het te onderzoeken wat er náást het gewenste effect ook nog door dat m-RNA wordt aangestuurd…
    Wisten jullie…angst veroorzaakt stress en stress veroorzaakt problemen met je afweersysteem. Zorg gewoon goed voor je zelf. Loesje heeft een mooie kreet; zorgen moet je doen niet maken.
    Houd de rode draad voor ogen. En deze rode draad is al zo oud dat hij bijna roze lijkt….

    Like

  • En nu in het Nederlands graag ? ” Ik kent < / hebben gehard iemand van die is ziek!”
   “De griepprik help < / "
   Omdat het voor de kwetsbare groep is in ons land < punt vergeten !
   Zullen we nasi of bami ? (NAZI) en vroeg in de ster ? ( wat betekend dat ''vroeg in de ster ? " nu heb je straks de app zodat mensen uit de samenleving verbannen." ? DE APP hoef je niet te gebruiken en kun je uitzetten en werkt ook alleen als locatie en BT aan staan. Zit niet te zeuren. Je lult uit je nek.

   Like

 6. “COVID-19 – Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden”

  Vele ouderen (50+) ontvangen ieder jaar een griep vaccinatie.
  In de eerste plaats, het werkt voor geen meter,
  (zelfs geen milimeter) tegen griep.
  Genoeg bewijs daarvoor overal te vinden op internet.
  Wat het wel doet, is je weerstand afbreken!
  Zodat je vatbaarder wordt voor bepaalde ziektes. (hallo carona!)
  Maar dat betekend nog niet dat,
  “Alleen mensen die tegen de griep zijn gevaccineerd overlijden”
  Ik denk dat er ook genoeg oudere ongevaccineerde mensen in de wereld zijn die overlijden aan carona, of een griepje.
  Het heeft volgens mij allemaal met weerstand te maken.
  Voor oudere mensen met een zwakke gezondheid, en weinig weerstand, kan een griepje zomaar het laatste zetje zijn.
  Dat zie je nu dus overal gebeuren.
  Maar daar is niets nieuws aan, dat gebeurt al zolang we ons kunnen heugen.
  Gezonde jonge mensen hebben absoluut niets te vrezen.
  Dus de griepvaccinatie helpt wel om de oudere, zwakkere mensen een laatste zetje te geven.

  Geliked door 2 people

 7. Citaat: “Mensen die geen Lyme hebben, maar wel een griepvaccin of een bloedtransfusie hebben gehad, zouden bijna geen kans hebben om ziek te worden. Degenen die ziek worden moeten worden behandeld met de bekende medicijnen als CPAP en niet met ventilatoren.” Hoe moet ik dit rijmen met de koptekst. Word je nu wel ziek mals je griepinjecties hebt gehad of juist niet??????

  Like

  • @Nancy Wat denk je ?
   Wel of niet ? Als je het precies wilt weten dan zou ik even die griep prik (in)halen! Neem er meteen 2 alvast voor volgend jaar 🙂 🙂
   Maar alle gekheid op een stokkie: Neem nou maar aan dat je/wij niet weet/weten wat er precies in zit! Daarom en daarom alleen al zou ik IEDEREEN aanraden en wel ten stelligste: Niet doen, nooit en te nimmer een griepprik of wat voor vaccinatie ook! Kijk maar eens naar de film VAXXED en hier een reportage schokkend zie wat deze criminele vaccinaties met kinderen doet, kijk er maar niet te lang naar:
   https://www.bitchute.com/video/XoFHzgnhn61K

   Like

  • Dan zit u bij de “lucky numbers”. Gefeliciteerd!
   Tip: misschien even de onderliggende verklaringen wat beter lezen, dat helpt soms. Ook de titel blijkt nogal verwarrend voor de vluchtige smartphone gebruikers.
   Want er staat niet: “Alle mensen”, maar “Alleen mensen”.

   Like

 8. Pingback: RECOMMENDED READ/WATCHING MAY 5TH/MAY 6TH – Crazy Deep Growth

 9. haha, wat een BS. Ik laat mij al jaren vaccineren tegen griep en zelfs tegen bacteriële longontsteking en ben nog steeds springlevend hoor. Lol, ik zal dan waarschijnlijk ook tot de ‘lucky few’ behoren zeker 😉 Daarbij, de argumentatie die in vele reacties wordt geuit zoals “het staat overal op het internet” zal veel hout snijden, iedereen met een goed werkend stel hersens weet dat je niet zomaar alles moet geloven wat men kan terugvinden op het internet. Ok, mijn popcorn is op en tegelijkertijd mijn zin om nog langer over deze complot-theoriën te lezen. Al een geluk kan ik afleiden uit de verschillende reacties dat er toch nog enkelen zijn die hun hersencellen gebruiken!

  Like

  • Proficiat. Gelukkig was het uw eigen, vrijwillige beslissing, en dat willen we graag zo houden, van dat vrijwillige. En u weet waar u mee bent geïnjecteerd? Het “coronavirus”. Grappig niet? Toch moet u er niet van staan te kijken als u negatief test. ’t Is een soort casino.

   Maar, over BS gesproken: heeft u het artikel eigenlijk wel gelezen? Zoals alle tegensputterende reacties onder dit artikel, bent u duidelijk bevooroordeeld. En leest u maar half en grijpt al naar de pen.

   Nogmaals: Er wordt NERGENS beweert, dat je aan (die specifieke) vaccinaties doodgaat.

   De stelling van Dr. Mikovits is: Degenen die overlijden hebben ALLEMAAL en griepprik gehad.

   Moet ik het nou nog vaker herhalen of sluiten we de boel maar af. Uw soort redenaties dragen niet echt bij aan de ontzenuwing van het nieuwe poldermodel: een verkleuterd, betweterig en klikgraag Nederland.

   Als u zich nou lekker verder laat injecteren, vindt u het vast niet erg, dat “complotters” als hier dat nog even niet gaan doen.

   Mocht u met het argument komen: “U heeft het recht niet om mij te besmetten”, dan vraag ik u af: vertrouwt u dat spuitje met geneeskrachtige niet dan?

   Succes met nadenken, ik hoop dat het niet al te belastend is.

   Like

 10. De huidige “lockdown” en gevolgen werden al in 2008 door R. de Ruiter voorspeld in zijn boek HET EINDE VAN ONS ZELF INDIVIDUEEL ZELFBESCHIkKINGSRECHT IS NABIJ.
  Jaren geleden waarschuwden hij al voor de gevaren van de de komst van een geplande Werelddictatuur. Maar dat werd afgedaan al “complotdenken”.
  Een terugblik op de gebeurtenissen van de laatste 25 jaar laat zien dat nagenoeg alle informatie zoals vermeld in zijn publicaties op wonderbaarlijke, vaak schrikbarende wijze zijn uitgekomen, ofwel ten uitvoer zijn gebracht.
  Lees ook zijn boek de VERBORGEN MACHT ACHTER DE WERELDPOLITIEK, dan weet je meteen wie bepaalt wat onze politici moeten doen en laten.

  Like

 11. Ik vraag me echt af of mensen überhaupt wel lezen wat er staat en/of gezegd wordt.
  Er staat namelijk niet dat “alle” gevaccineerden overlijden aan Covid-19.
  Er staat dat alle mensen die aan Covid-19 zouden zijn overleden een griep vaccinatie hebben gehad.
  Dat is toch een wezenlijk verschil me dunkt.
  Verder draait het hele verhaal hier over de verplichte controle door overheden op de bevolking.
  Waarom is dit?….Welk doel dient het?….Wie hebben daar baat bij?….Wat zijn de gevolgen?
  Believe nothing, question everything!

  Geliked door 1 persoon

 12. Pingback: 12 redenen om de anderhalve meter-samenleving en lockdown direct te stoppen | JDreport.com

 13. BS is het allergevaarlijkste “virus”. Ik ben benieuwd wat ik door deze reactie aan BS over me heen krijg. Het zou mijn anamnese wel bevestigen.

  Like

 14. @A de Clercq-Stultjens op 5 mei 2020 om 20:17
  Mijn opoe is 105 jaar oud geworden, ondanks 80 jaar roken en drinken.
  Ook ik kettingrook en drink me het lazerus.
  Ben nooit ziek, en verkeer ook nog steeds in goede gezondheid!
  Het kan wel!

  Like

  • En toch komen we allemaal aan de beurt, luister naar jezelf als je gezond wilt blijven in lijf en geest.
   Het gaat om jouw eigen waarheid.

   Like

 15. Dit is een reeks complottheorieën, totale onzin. Stop toch eens met het verspreiden deze troep!! Je belemmert hiermee het werk van professionals. Lees om te beginnen bijvoorbeeld eens wie deze Mikovitz is:

  https://www.theguardian.com/world/2020/may/14/coronavirus-viral-video-plandemic-judy-mikovits-conspiracy-theories?fbclid=IwAR0sJU03Am_1eoM099eIq5wJTMbEMkTZPvi4xaUkLpsxb1XS4U2fwTazkhg

  Waarom verspreid je die onzin dan nog?

  Ik sta open voor al je tegenargumenten, maar met één voorwaarde: Onderbouw je reactie met peer-reviewed (!) wetenschappelijke bronnen. Waarom is dit een redelijk verzoek? Allerlei propaganda kanalen pompen het internet dagelijks vol met totale onzin. Hier is maar één medicijn tegen: Zoek de peer-reviewed bronnen na. Als je die bronnen niet kunt vinden, dan kun je ervan uitgaan dat het onzin is.

  Like

  • Tja, iedereen die tegen het injecteren van onbekend en/of bekend materiaal in de bloedsomloop is, wordt weggezet als complottheoreticus.
   Deze totale onzin wordt wereldwijd nu door tienduizenden op straat verkondigd. De gehersenspoelde politie ramt er onverdroten op los. Gewoon, omdat het kan. Wat daar loopt zijn mensen, wat ze nodig hebben zijn bio-robots achter het raam, het liefst met een muilkorfje op.
   The Guardian, hmm. Ik lees het wel eens, deze Reuters (Rothschild) roeptoeter, vervolgens switch ik dan even naar OffGuardian, qua bronnen enzo. Alleen de rapportage over de aantallen is hilarisch als het niet om te janken was.

   Ik verdenk jou ervan niets te hebben gelezen, hierboven. Gisteren hebben we nog even een videootje toegevoegd, waarin wordt duidelijk gemaakt waarom Mikovitz in de kerker is gegooid, zonder aanklacht, met grof geweld en verstoken van een advocaat. Na 5 dagen werd ze weer los gelaten. Collateral damage: ze had plotseling een strafblad. Handig voor de volgende “misdaad” die ze ongetwijfeld in petto heeft. Met de groeten van Robert Kennedy. En Billy Gates, uiteraard, brandschoon en empathisch.

   Like

 16. uit Désirée L. Röver VAN 7 MEI IK HOOP DAT MEN BEGRIJPT WAT HIERONDER STAAT.

  De Italiaanse oudervereniging Corvelva heeft ons via hun onafhankelijk laboratoriumonderzoek van twee GSK-vaccins geleerd, dat je er nooit van op aan kunt dat wat wordt gemeld in de productinformatie, ook daadwerkelijk in het desbetreffende vaccin zit.

  Geliked door 2 people

 17. Ik ben niet gauw van iets onder de indruk en ben ook niet gauw angstig voor iets en heb altijd wel vertrouwen in de mens. Door dingen te onderzoeken wordt je kennis steeds meer verrijkt en kom je er achter dat er heel veel informatie van overheden, virologen en wetenschappers niet juist is.

  Het is bekend dat deze crisis een ander doel heeft, dan wordt geschetst. Gelukkig wordt dit steeds meer kenbaar gemaakt, waardoor er steeds meer mensen wakker worden. Zoals ik deze recensie nu heb mogen lezen, krijg ik een gruwelijke hekel aan personen die deze verschrikkelijke dingen teweegbrengen.

  Het wordt tijd dat hier resoluut tegen wordt opgetreden, op welke manier dan ook, zodat dit stopt.

  Geliked door 1 persoon

 18. Geachte

  Het lijkt heel mooi wat Mikovits zegt……………wat ik nu ga vertellen is …schokkend voor sommige
  maar….zij zit er naast … sterker nog ………..zij is ‘controlled opposition’ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ( she is keepin your from the Ball ) :THE 60GHz millimeter wave attack !!!!!!

  ( net als kaufman, Buttar, Shiva , etc )

  luister maar eens naar de videos van The Fullerton Informer

  Kijk ze allemaal ……..ik heb er al meer dan 100 beluisterd….

  Enige ‘ teasers’ voor degene die Echt willen weten wat er gebeurt :

  https://thefullertoninformer.com/tag/5g/

  Een virus is nog nooit geisoleerd ; bestudeer het het boek ook eens van Nancy Turner Banks.

  Like

  • Wat jij hierboven aandraagd is minstens ook onzin. Nooit geisoleerd ? haha ja natuurlijk is het geisoleerd want ze bestuderen het onder de electronen microscoop en weten hoe het eruit ziet en kunnen het zelfs manipuleren dus hoezo het is niet geisoleerd of je hebt een vreemd idee over wat isoleren is. Ja tuurlijk 60 hz blablablal en dat is natuurlijk wel waar ? Zelfde als Covid wordt veroorzaakt door 5g ! ???? oh ja natuurlijk.. nou hoe kan dan dat in landen waar dat nog niet werkt men ook besmet raakt met sars cov2 wat covid 19 veroorzaakt ? Weer iemand die uit zijn nek kletst.

   Like

 19. Pingback: Recommended reading/watching June 18th – Crazy Deep Growth

 20. Pingback: The case medical doctors and PhD’s make against vaccines – Scentses

 21. Pingback: Onze lezers schrijven – Dutch Crypto Talk

 22. Pingback: 12 redenen om de anderhalve meter-maatregel en lockdown direct te staken – WAARHEDEN

 23. De mens word belazert al meer als 40 jaar maar niemand wil dat geloven en worden ziek gemaakt door alle medicatie wat er voor geschoteld word!!👍👍

  Like

 24. Pingback: Aan alle “corona-gelovigen” in Nederland | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s