Dokter Hans van der Linde over de onzinnige “griepprik”


Interview uit 2014

Hans van der Linden door de medische inquisitie van paniekzaaier Osterhaus en spuitgast Coutinho tot aan de poorten van de hel vervolgd.

Het liep mis voor het medische kartel, Van der Linden kreeg gelijk van de rechter, hij mocht het RIVM en zekere “virologen” wel degelijk in verband brengen met de vaccinatie-maffia. Want het is natuurlijk een goed lopende misdaadorganisatie, als je de “griepprik” al 40 jaar uitdeelt en het eenvoudig verdomt om onderzoek te doen naar de resultaten, nietwaar? Met een corrupte massamedia, door dezelfde krachten aangestuurd, zal dat ook niet opschieten. Petities helpen helaas ook niets, kamervragen evenmin. De reden is dat er steeds een oud, Middeleeuws verhaal in een nieuw jasje wordt gestopt en dat de mensenmassa er ALTIJD hetzelfde op reageert. Het zit hem dus in de genen.

Een paar stukjes die tot nadenken aansporen, hopelijk….

Volgens dr. Van der Linden is er ruim voldoende (internationaal) bewijs van de ineffectiviteit van de griepprik en in medische kringen is het draagvlak laag.
“En het is natuurlijk té gek voor woorden”, aldus Hans van der Linde, “dat na 30 tot 40 jaar vaccineren er nog steeds GEEN ENKEL fatsoenlijk onderzoek op dit gebied is gedaan!”

Maar niemand van de “deskundigen” en “belanghebbenden” heeft uiteraard belang bij een onderzoek naar iets wat ieder jaak dik geld oplevert.

Daarnaast is het natuurlijk een bezopen situatie, dat de overheid doorgaat met griepprikken-zonder-bewijs-van-werking, waarmee een budget jaarlijks mee gemoeid is van zo’n € 60.000.000,- Weggegooid geld dus.

Hans van der Linden weet precies wie de daders zijn, of althans de omgekochte boodschappenjongens van het mediakartel. Ze zijn de nieuwe hogepriesters van een nieuw geloof.

Wanneer het gaat over Coutinho en Osterhaus, spreekt hij zich over hen uit in de zin: “Ja, Osterhaus is de bekende viroloog die samen met Coutinho de Mexicaanse griep toen op touw heeft gezet”.. 

Alles evolueert, maar blijkbaar het menselijk verstand niet. Of zou dat te maken hebben met de ‘elektro-smog’ vanuit een boel alledaagse produkten zoals laptops, DECT-telefoons, WiFi-, draadloze spelletjescomputers, draadloze geluidsinstallaties en vooral de elektrische deken en de babyfoons? (En natuurlijk daarbij de buren aan beide kanten en onder en boven je, niet vergetend, die hetzelfde arsenaal aan draadloze producten hebben staan..!

Is er nog meer munitie nodig om even een onderzoekje in te stellen naar de effecten van de jaarlijkse peperdure griepprik op uw kosten? Blijbaar wel, want het interesseert blijkbaar niemand, zo stil blijft het.

Hier het artikel met het interview:

De kritische huisarts Hans van der Linde over vaccineren

Hier nog één:

Hans van der Linde: ‘Een beetje principiële levenshouding is niet verkeerd’

29 gedachtes over “Dokter Hans van der Linde over de onzinnige “griepprik”

 1. Influenza, griep dus, muteert voortdurend. Elke uitbraak van griep is een gemuteerde vorm van de vorige uitbraak. Op het moment dat er weer een uitbraak is, wordt een deel van de bevolking in de kostbare huid geprikt om immuun te worden voor de nieuwe vorm ervan, en dat ‘meine damen und herren’ is een farce! We krijgen dan namelijk een antivirus van een griep die was, en dus niet meer is. Die griep van verleden jaar was dus een andere generatie van de huidige en heeft ook andere karakteristieke eigenschappen.

  Dat is in 2018 heel veel geïnjecteerden fataal geworden, het sterftecijfer was nog nooit zo hoog na de griepprik. Hebben virologen daarvan geleerd? Schijnbaar niets, want men is driftig bezig om een serum te ontwikkelen van het huidige corona, ook een tot de virussen behorend kwaad. Dat maakt wel duidelijk dat lieden als (inderdaad) Paashuis door zijn aandelen in serum producerende bedrijven er schatrijk van worden. Gezelliger wordt hij er trouwens niet van als je hem zo ziet op de staatsomroep!

  Geliked door 3 people

  • Onze – nog roomser dan de poop katholieke koorknaapje – A. Paashuis vertoont lichtelijk symptomen van de “onzichtbare vijand”.
   Hij kan beter in Deutschland blijven, daar rammen ze 15 mei a.s. een wetje door de Bondsdag: “Impfzwang beschlossen”.
   Wedden dat hij helemaal vooraan in de wachtrij gaat staan, onze Hollandsche Mengele?

   Like

   • O, dit is wel heel scherp gesteld!

    Niet aanvallen, deze twee duistere krachten!!!
    Maar hen dood eenvoudig door het afvalputje laten verdwijnen!

    Zullen we hen (c.s.!) gewoon láten?

    En gewoon ons eigen leven gaan leven?

    (Maar eens zien, hoe het zal gaan; het is immers nog geen 15 mei.)
    Hiertoe 2 links;

    https://www.youtube.com/watch?v=XL58AJGav5Q (kwartiertje)
    https://deutschelobbyinfo.com/2020/05/02/tim-kellner-im-kampf-um-unsere-heimat-fazit-wir-brauchen-eine-national-garde-unbedingt/ (9 min.)
    (“Ich werde weiterhin frei und offen sprechen, denn die Kultur der Angst und Einschüchterung hat aus unserem Land genau das gemacht, was es ist. Ein schwaches, unterwürfiges und geteiltes Land, das keinen Stolz und keine Ehre mehr besitzt. So bin ich nicht erzogen worden!”)

    KULTUUR VAN DE ANGST???

    Dát is géén waardige menselijke houding (zoals Tim Kellner verkondigt)!!!

    Én David Icke: “Get off your knees!”

    NIKS geen Mark. NIKS geen Willem! NIKS geen rivm/osternhuis/coutinho/…… .

    WIJ!!!!!

    (Eigen AUTORITEIT!)

    Bedankt, admin., voor deze scherpstelling! Want hier komt het momenteel op aan!

    Like

    • Interne versus externe autoriteit.
     Óók op het gebied van ziekte.
     Maar is ziekte immers niet een afspiegeling van wat dieper ligt?

     Citaat:
     “Het uiterst krachtige zelf-genezende vermogen van de mens, wordt té vaak ondermijnd door het afstand nemen van de eigen fysieke en geestelijke autoriteit. Hierdoor wordt onze integriteit ernstig verstoord en raken we nóg meer uit balans.”
     Hoe veranderen we onze instelling inzake deze kwesties TEN GOEDE, TEN GEZONDE, TER HEEL-ING?
     Hoe geraken/ beseffen we weer onze EIGEN AUTORITEIT?
     https://www.wanttoknow.nl/boeken/hoe-gewone-mensen-het-ongewone-kunnen/
     Citaat:
     “Over de machtige manifestatie van het menselijk lichaam …..
     Want het IS GEEN sprookje, die creatiekracht die mensen eigen is.”

     En hier kun je echt blij van worden (citaat):
     “Super-natuurlijk worden..?
     Als je nu eens in staat zou zijn om je relatief eenvoudig je af te stemmen op frequenties voorbij deze fysieke wereld; de chemie van je hersenen te veranderen om toegang tot transcendente bewustzijnsniveaus te krijgen en je biologie op zichzelf te transformeren om diepgaande genezing te bewerkstelligen? Dan neem je de toekomst VOLLEDIG in eigen hand..!”
     MÁÁR; is dit eigenlijk niet de essentiële bedoeling van het/ons leven???
     Autonoom worden? !

     Is het zo dat “zij” trachten om ons van deze in-vorm-atie volledig verwijderd te houden?
     Zodat wij ons onze EI-GEN (= broncode!) niet meer her INneren?

     TERUG naar de kern (de beDOELing) van ons MENS ZIJN! En ons niet langer laten VER LEIDEN!

     Gaat hier niet exact HdR en de BC over? ! BESEF!

     Tel je ei-gen helderheid!

     Geliked door 1 persoon

     • Hé, das leuk,
      Ei=eicel van moeder+
      Gen=genetische informatie van vader
      =Ei+Gen=IK=eigen=van mij.
      En ja, weer terug in jezelf, das mooi. Gewoon je eigen weer zijn. Je was het altijd al, maar je was het vergeten. Ik=Illusie, bedacht. Woord. Aanduiding.
      Ego=Ik=Woord=In het hoofd=Afspiegeling van wat je geleerd hebt waar te nemen. Maar het is een constructie. Ieder heeft zijn eigen constructie, Dat ligt aan je verleden. Alles spiegel je aan het verleden. Maar er is alleen nu. En je denkt dat een ieder dezelfde achtergrond heeft. En je weet dat dat niet zo is, maar je begrijpt het niet. Daarom is beleven ook een weg. Gewoon zijn is dat. In het hier en nu, gewoon bewust. Bewust dat je levende cellen bent. Net als een plant, dier. We kunnen praten en lezen. Dát schept de verwarring. Het is een zegen en is een vloek. Als je niet meer in je veilige stam bent, dan moet je er over nadenken wegens een verwarrende wereld. In een stam hoeft dat niet, daar is het altijd ‘veilig’. Je kent daar iedereen.
      Vandaar, dat een ‘modern’ mens geestelijke info moet hebben, wil hij zijn eigenheid niet verliezen en kunnen opbouwen.
      Geven is een weg. Of goedheid is ook een weg. Of liefde. Altijd positief. Nooit gemaakt of gekunsteld. Gewoon bewust zijn van de schoonheid van het in leven zijn.
      Dr. van der Linden vind ik een normaal, goed mens. (Gelukkig!) Mét verstand.

      Like

  • Drijfveren: Hebzucht, hebzucht en nog eens hebzucht, o ja en niet te vergeten mensenhaat hetgeen in wezen een projectie is van hun slechte echter onderdrukte geweten en dat op de lange duur uitmond in zelf-haat. IN dat geval zouden ze -dit al wetenden – nu al de spuit in hun eigen reet kunnen zetten, maar dan met cyaankali (KCN) gecombineerd met wat H6N6D6 erin, anders heeft het ook geen nut.
   En als ze het niet zelf doen , dan zal e.e.a. door het Volkstribunaal worden beslist en uitgevoerd.

   Like

 2. Weggegooid geld dus.
  Dat niet alleen, maar ook weggegooide energie, vergeefse moeite en zonde van alle tijd.

  Al die mensen die daarvoor in touw zijn, alle tijd die de vnml huisartsen, onze oude vaders en moeders en zelfs jongeren die daarvoor worden geronseld (https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik) daaraan kwijt zijn. Als die nu eens echt NUTTIG gebruikt zou worden voor echt onderzoek (artsen) voor de tuin (ouderen) b.v. zelf bloemkool, aardappelen of aardbeien kweken of huiswerk en extra studie (jongeren & ouderen) of de ouderen eens opzoeken (jongeren) enz enz enz zou de wereld er al een stuk anders uitzien.
  zie: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik

  Like

 3. Als leek lijkt mij het jaarlijks terugkerend “griepje” niet meer dan een immuunsysteem dat al ver over het randje bungelt en door de veranderde omgevingsfactoren (b.v. winter en ondervoeding) de laatste schop krijgt.
  Zweten, hoesten, braken, de schijterij etc. zijn voor het lichaam manieren om de rotzooi eruit te krijgen en niet het gevolg van een onzichtbare vijand.

  Geliked door 1 persoon

  • Aan het immuunsysteem is alleen wat te verdienen als je het naar de kloten helpt. Spuiten, stralen, slecht eten, niet bewegen, teveel zuipen, stresssss….. het lijkt wel een “lockdown”. Op zoek naar een verdienmodel.

   Geliked door 1 persoon

  • gewoon leven en alles waar TE voor staat niet doen en door de neus inademen. er zitten niet voor niets trilhaartjes in onze neus die troep tegen moeten houden. naar het lichaam luisteren scheelt heel veel.
   ik spuit niks en mijn man ook niet. we zijn met Jan en alleman in aanraking geweest en wij hebben niets opgelopen. we wandelen zo nu en dan en pakken de fiets soms. verder maken we lol en proberen we stress buiten de deur te houden.

   Geliked door 1 persoon

 4. ooit heb ik van een huisarts meegekregen dat (tijdens de Spaanse griep) die vaccins niet nodig zijn want wij werden er niet beter van maar wel de huisarts en de medische industrie die alleen maar aan ons wil verdienen. dan nog maar te zwijgen over de politiek die er ook aan verdiend! mijn moeder is vaak doodziek ervan geweest, waardoor de huisarts in zag dat zij hem absoluut niet meer mocht hebben anders werd het haar dood! ik bedoel maar!!

  Geliked door 2 people

 5. referendum is ons al afgepakt, nu een lockdown om weer eens iets door te drukken. ze verzinnen wel veel om ons te onderdrukken he. die lockdown is een totale beroving van vrijheid! tijd voor wat burgelijke ongehoorzaamheid?

  Geliked door 1 persoon

  • @Yvonne Precies. Henry Thoreau had het er al over in zijn boek “Walden”. Daar heet het
   “CIVIL DISOBEDIENCE”, maar het is eigenlijk te gek voor woorden: Want het Volk dient de BAAS te wezen en NIET een stelletje smerig hebzuchtig over het ego heengetilde mensonwaardige psychopaten.
   Beter kan ik het niet zeggen, nog harder wel!
   Maar eigenlijk hebben we de burgerlijke ongehoorzaamheid helemaal niet nodig, want in een democratie, JA DEMOCRATIE is dat helemaal niet nodig:

   zie wikipiki:
   Democratie (van het Grieks δῆμος/dèmos, “volk” en κρατειν/kratein, “heersen”, dus letterlijk “volksheerschappij”) is een bestuursvorm waarin de wil van het volk de bron is van legitieme machtsuitoefening. Men onderscheidt directe democratie, waarin burgers persoonlijk stemmen over wetten, besluiten en benoemingen, en indirecte, waarin het volk zich laat vertegenwoordigen door een gekozen orgaan, zoals een raad of parlement.

   En laat nou net die indirecte democratie het punt zijn, want het parlement luistert helemaal niet naar de burger: want dan zou er Parlementaire GEHOORZAAMHEID zijn!!! Toch???

   Kortom als dat Volk nu eens gewoon door heeft hoe het al honderden jaren belazerd, bedonderd en belogen wordt zijn we toch in 1x (zegge één keer) klaar! Effe met 3 miljoen man het laatste Kamerdebat van dat zooitje daar bijwonen…..

   Like

   • RECHT is RECHT en KROM IS KROM
    ===============================
    En weet wel rechten en vooral grondrechten zoals deze door dit ParleDement worden geschonden gelden dus niet want daar hoort zeker wat betreft GRONDRECHTEN minimaal door het VOLK bij referendum over gestemd te worden!

    Like

 6. Het zou zo moeten zijn als in China in vroeger jaren dan, want zoals China nu is is het erger dan erg.
  Neanderlanders zijn behoorlijk meegaand, slap en ongeinteresseerd als ze hun natje en droogje maar hebben en zolang de caravan het maar doet, een schapenkudde zogezegd De Chinezen nog veel erger-op het ogenblik- ik heb er geen andere woorden voor: Een kippenvolk! Zelfs de Chinezen hier in het winkelcantrum (van het Chin restaurant afkomstig vermoed ik) dragen een monddoodkapje annex gezichtsmasker haha 🙂 🙂 !!

  Een huisarts zou dus zoals vroeger in China betaald moeten worden voor het aantal mensen die hij gezond houdt. Dit zou in grieptermen vertaald betekenen zo min mogelijk invasieve en onnodige handelingen ergo een boete of salarispunten eraf voor elke griepprik die hij uitdeelt.
  Maar beter zou zijn gewoon een vast en controleerbaar salaris en dan mag ie best wel wat verdienen wandt hij heb er teslotte foor doorgeleert…

  Like

  • En al jaren gebruiken die Chinezen die verrekte mondkapjes,maar het heeft hun niet beschermd tegen dat Corona virus! Ik ben er heilig van overtuigd dat die dingen en die desinfecterende gel alleen bacteriën tegen kunnen houden en geen virussen. Intussen kakt ons volk in door druk te zijn met het hamsteren van die troep en intussen gast het uitbreiden van het 5G netwetk gewoon stiekem door.

   Like

 7. https://www.voorvrijheid.nu/?na=v&nk=520-f7d1863f71&id=1

  Nooitgedacht is thans met de gedachtes even elders, namelijk bezig met zijn medebewoners op de boerderie zoveel mogelijk biologische groentes te produceren, vandaar weinig tijd om mijn zienswijzen met jullie te delen.
  Drie Ha land te onderhouden, inzaaien en beplanten kost nu eenmaal ‘wat’ tijd en organisatie.
  De dieren en boomgaarden verzorgen etc. en ondertussen ook nog andren helpen en inspireren.
  Wel dank voor de dagelijkse artikelen en het delen van kennis die hopelijk mag bijdragen aan een rechtvaardige samenleving.

  Stay Human,
  Nooitgedacht.

  Geliked door 1 persoon

 8. Aangezien het RVD ook wel ter ore komt dat de populariteit van de monarchie snel achteruit hobbelt, heeft men besloten dat in domoor zijn speetch zijn overgrootmoeder terecht moest worden gezet. Of dat de populariteit helpt, ik betwijfel het in grote mate. Ipsos is een organisatie die hun opdracht schrijft omdat ze hun brood eten, 75% pro? Ammenooitniet!

  Like

 9. De gehele media zijn overgoten met de nieuwe COVID-19 godsdienst. Zum K*tzen!!
  De Covi GOD , of is het de Covi Hoge Priester Wimpy Gatvol, wacht geduldig in de behaaglijke schaduw tot hij zijn inent-mis kan houden.
  Volgens mij heerst er nog steeds vrijheid van godsdienst, hetgeen eveneens inhoudt dat niemand kan worden verplicht zich aan te sluiten bij de Inentingskerk.
  Waarvan akte.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s