COVID-19 als wondermiddel – geneest alle andere ziekten


Er is ook goed nieuws te melden uit het koninkrijk van Covid de 19e. Dat meldt althans het RIVM, u weet wel, de club die tot de laatste snik de rekentrucjes van Professor Lockdown Ferguson zal verdedigen. Veel beter “medisch materiaal” hebben we trouwens in de Nederlanden ook niet, gezien het feit dat top cijferaar en tuchtrechtelijk knoeier Jaap van Dissel van het RIVM op Zwarte Lijst van Artsen [LINK] prijkt. Er komt een keer boven water, dat hij á la Ferguson de woordvoerder van de leugenfabriek is. Wedden dat hij opstapt omdat hij 3 jaar geleden door rood licht heeft gereden?

Maar er is hoop.

De staat van beleg in de polder werpt haar vruchten af. Onderstaande grafiek van het RIVM laat duidelijk zien, dat met de bestrijding van SARS-Cov-2 (“coronavirus”) vrijwel ALLE andere aandoeningen aan de luchtwegen zijn verdwenen.

https://www.ellaster.nl/2020/05/10/12-redenen-om-de-anderhalve-meter-maatregel-en-lockdown-direct-te-staken/

Wat leven we toch in een schitterend land, waar wordt bewezen dat door de hele populatie gevangen te zetten, alleen nog maar mensen doodgaan aan een niet aangetoond “virus”- of is het een parasiet? Hoe je met cijfers die nergens over gaan de helft van de bevolking kunt opsluiten en katoenen lapjes kunt laten aanmeten voor hen die echt ergens heen moeten. Bovendien kun je met deze cijfergoocheltrucs een tweede en een derde golf “activeren” zonder dat er iets aan de hand is. De mensen moeten dan wel de media blijven geloven en vooral niet op onderzoek uit gaan.

Er is ook al aangetoond dat het opsluiten van een gezonde populatie nóg veel meer zieken gaat opleveren. Het kan niet anders, of dit moet opzet zijn. Alleen al daarom moeten de Top-300 van dit land voor een Volkstribunaal verschijnen. Dat moet, omdat ze de rechtsstaat eigenhandig om zeep hebben geholpen met hun angstpandemonium. Ook moet worden voorkomen dat na de “gefabriceerde pandemie” alles weer even makkelijk wordt weggelachen als pre-pandemie. De daders gaan vrijuit omdat ze nergens meer “herinnering aan hebben”.

En het allermooiste is nog, dat we worden geconditioneerd voor het “post-pandemie” tijdperk, waar niets meer zal zijn zoals het ooit is geweest. Iedereen die je spreekt, is het daar volmondig mee eens, gek genoeg. Waarom zouden we niet meer terug kunnen?

Waarschijnlijk omdat het stukken gemakkelijker “regeert” door de randfiguren die zich nu als “leiders” opstellen. Het nieuwe normale zal pure absurditeit zijn. Waar we dolgelukkig 75 jaar vrijheid in gevangenschap vieren. Waar asociaal gedrag het nieuwe “samen-met-elkaar” wordt. Waar, als je binnen de straal van 1,5 meter komt, mensen met een sprongetje opzij wippen, al of niet hun gezicht weg draaiend. Mopperend en wel. Waar mensen die ziek zijn niet meer naar de dokter durven, bang dat ze (1) platgespoten worden en (2) aan de beademing worden gelegd. Waar in beide gevallen de oudsten het niet zullen overleven. Waar het ambtenarenapparaat volop is door blijven draaien en waar de kleine ondernemers definitief zijn bijgezet in het pre-pandemie museum op Rottumerplaat.

Een nieuw koninkrijk met eindelijk “koning Willem de Laatste” op het schavot…..

Hieronder het aardige verslagje aangaande de integriteit van deze meneer Van Dissel, lid van de medische maffia, de ons-kent-ons methode toepassend alsof hij het heeft uitgevonden. Corrupt, leugenachtig, omgekocht en nota bene poserend als Chef Politbureau. Iedereen luistert naar de man, alsof hij de waarheid zou verkondigen. Iemand van belang, hij doet er toe in het land der blinden….

5 gedachtes over “COVID-19 als wondermiddel – geneest alle andere ziekten

  1. Wat ze ons nu aandoen, en met wat er allemaal nog in de pijpleiding zit dat ze ons aan willen doen, en/of afpakken, mag er nog geen dooie rat ongestraft wegkomen. Een pracht gelegenheid om voor eens en altijd af te rekenen met die nep-oranjes voor de misdaden die ze tegen het Nederlandse volk gepleegd hebben. Het satans gebroed op deze wereld heeft nu toch wel zo openlijk zijn smerige vuige rotkop laten zien dat iedereen die het maar blijft vergoelijken, of weg blijft kijken, ook maar eens aangepakt moet worden. Te beginnen in Nederland dus met al die oranje strontvliegen, op naar de republiek, van het volk, voor het volk, en door het volk. De geschiedenis heeft inmiddels wel voldoende aangetoond dat “leiders” nog nooit iets ten goede hebben bijgedragen, we gaan het dus zelf doen. Zo als het hoort. (Het voelt zo goed, ga nog even verder met dromen).

    Like

  2. “De enige manier om écht van alle leugens af te komen, is even simpel als rigoureus: schaf de waarheid af! Want zolang er waarheid bestaat, zal er gelogen worden…”

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s