Dr. Wolfgang Wodarg: Oorlog tegen een joker


De farmaceutische industrie en haar virologen doen hun uiterste best om van het SARS-CoV2-pathogeen een stabiele vijand te maken.” Dr. Wolfgang Wodarg

We doen nu even net alsof het COVID-19 virus ook echt bestaat en dat virussen überhaupt bestaan. Dat doen we om Dr. Wolfgang Wodarg de ruimte te geven, waarin hij zijn ervaringen met de wereld wil delen. Het is belangrijk om te weten dat ALLE virussen met INDIRECTE bewijzen worden “aangetoond” en dat zou ooit kunnen worden bevestigd. Tot nu toe is er nog niets concreets aangetoond, dus het rondwarende virus kan net zo goed een onbekende bacterie zijn of zelfs een parasiet. Maar ALS het een virus zou zijn, dan moeten we toch even luisteren naar iemand die zijn hele carrière heeft gewijd aan het bestrijden van “menselijk ongemak als gevolg van een vijandelijk kwaad”. Dat “vijandelijk kwaad” zou wel eens iets gfeheel anders kunnen zijn dan dat onzichtbare overwippende verkoudheidsmonstertje, waar we met zijn allen zo panisch voor zijn GEMAAKT. Daarom moeten we mensen als Wodarg de mogelijkheden de onzin die nu over ons is afgeroepen met gangbare wetenschap om zeep te helpen.

“Het is absoluut zeker dat dit SARS-virus ook voortdurend, onberekenbaar en snel verandert. En wat is het nut van een vaccinatie tegen iets dat ondertussen al lang iets heel anders is?”

Een “corona-vrije wereld” is het verklaarde doel van de door vaccinatie geobsedeerde Bill Gates en zijn politieke vrienden. Met betrekking tot een mogelijke vaccinatie proberen ze de illusie te wekken van een duidelijk definieerbare tegenstander in de wereld van de virussen. Dit is immers de voorwaarde voor de testactiviteiten en de handhaving door de overheid van een wereldwijd vaccinatiebeleid én dat bovendien zonder enige risico’s voor vaccinfabrikanten. Op 4 mei 2020 werd volgens de ARD Tagesschau een online donorconferentie gehouden over “Het creëren van een corona-vrije wereld” en kanselier Merkel heeft belooft er miljarden van ons belastinggeld aan te besteden. Vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn al deze inspanningen – op zijn zachtst gezegd – gevaarlijk wanzinnig. Ik heb het nog niet eens over de profiteurs van deze waanzin.

Ons immuunsysteem reageert onvoorspelbaar. Kruiselingse immuniteiten? Immuungeheugen? De specificiteit en het belang van de tests zijn al snel achterhaald. Dat geldt ook voor het effect van een vaccin, waardoor de werking van immuniteit een farce is en, als het een wet wordt, een soort intimidatie die niet kan worden gerechtvaardigd op grond van gezondheidsoverwegingen. Om dezelfde reden is massale vaccinatie tegen respiratoire virussen risicovolle onzin en, oorzaak van lichamelijk letsel. Bij snel veranderende ziekteverwekkers – zoals het griepvaccin – is het succes van de vaccinatie een kwestie van geluk. Pas achteraf kan worden vastgesteld of de gevaccineerde personen beter af zijn dan de niet-gevaccineerde. Dit is een lucratief verdienmodel, aangezien een op bewijs gebaseerde voorafgaande beoordeling van de voordelen ervan natuurlijk nooit mogelijk zal zijn. Tot nu toe is het ook zo dat andere virussen zich vrolijk en ongehinderd verspreiden, als gevolg van dat ene type virus dat door vaccinatie in de ontwikkeling wordt bemoeilijkt.

De Wuhan-virussen: sneeuw van gisteren, allang verdwenen dus.

Het gaat om de extreem hoge mutatiegraad van RNA-virussen, waartoe ook SARS-CoV2 behoort. De snelheid wordt op indrukwekkende wijze aangetoond door de website CoV-Glue “Aminozuuranalyse voor de SARS-CoV-2 pandemie” – deze beschrijft voor SARS-CoV2 in een zeer korte periode van ongeveer 4 maanden:

 • 7.237 nicht-synonyme, das heißt Aminosäure verändernde Mutationen (replacements),
 • 6 Insertions (Einfügen von zusätzlichen Basen) und
 • 87 Deletions (Wegfall von Basen in der Gensequenz) in gefundenen Gen-Sequenzen.
7.237 niet-synonieme, d.w.z. aminozuurveranderende mutaties (vervangingen),
6 invoegingen (invoegen van extra bodems) en
87 verwijderingen (verlies van basen in de gensequentie) in gevonden gensequenties.

Voor een genoom dat zelf maar uit ongeveer 30.000 basen bestaat, is dit een enorm aantal mutaties, invoegingen en verwijderingen in zeer korte tijd. En dit zijn slechts de gegevens van een paar duizend SARS-CoV2-virussen die zijn gesequenceerd. De natuur kent veel, veel meer.
Niet-synonieme mutaties leiden ertoe dat andere aminozuren in de eiwitten van het virus worden opgenomen. Deze veranderen dus de chemische eigenschappen van deze eiwitten. Deze mutaties stapelen zich binnen enkele weken(!) op, zoals uit de gegevens blijkt.

Lees HIER het hele artikel: Krieg gegen einen Joker

Nog enkele aanhalingen uit het artikel:

De zwaar getroffen personen zijn 80 jaar en ouder en hebben in de overgrote meerderheid van de gevallen te lijden onder ernstige, reeds bestaande aandoeningen. Niemand kan zeggen hoeveel van hen zijn gestorven als gevolg van het prematuur toepassen van beademing aan de machine..

Want alleen dankzij een hypothese, namelijk dat een ziekteverwekker die eind 2019 op de vismarkt in Wuhan is overgebracht van een dierlijke gastheer naar de mens, alleen dán kan men er van uitgaan dat er sprake is van een verhoogde pathogeniteit, dat wil zeggen een verhoogd ziekteverwekkingspotentieel.

De vermeende verspreiding van uitbraken geeft alleen de geografische volgorde van de tests weer. Toch blijven de paniekzaaiers bij Johns Hopkins en elders er misbruik van maken.

De moderne geneeskunde grijpt in bij de werking van het menselijke immuunsysteem door corticosteroïden die de immuunrespons verminderen. Dit blijkt uit vele COVID-19 behandelingsprotocollen, vooral in de VS.

Vals alarm – een sociale auto-immuunziekte

In het huidige mediaklimaat en de immense politieke druk om de draconische maatregelen en hun gevolgen te rechtvaardigen, is het zelfs met terugwerkende kracht zeer twijfelachtig dat er een onafhankelijke wetenschappelijke discussie zal komen over de zoönosehypothese van een voorzichtige risico-evaluatie. Voor welke onderzoeksaanvragen wordt geld toegekend?

De evolutie is al miljoenen jaren aan de gang en in de afgelopen 20 jaar hebben virologen elke 3 tot 5 jaar nieuwe “doodsvirussen” geselecteerd, die een ernstige bedreiging voor de mensheid zouden moeten vormen? MERS, SARS(1), SARS(2), varkensgriep, vogelgriep?

Zijn we echt zo blind?

Of gaan we eindelijk inzien dat de keizer naakt is?

Tot zover Dr. Wolfgang Wodarg.

Voor de duidelijkheid voegen we zijn CV en zijn eigen website nog even toe, mocht u denken dat dit een zwevende complotdenker is. Nog een uitspraak over de beruchte PCR test, welke ook door Jon Rappoport volledig is afgebrand:

Hoe kan een test die positief uitpakt voor de vele verschillende SARS-virussen van vleermuizen, honden, tijgers, leeuwen, huiskatten en mensen, die al vele jaren wereldwijd veranderen en zich ongecontroleerd verspreiden, specifiek worden genoemd en dus betrouwbaar gebruikt voor de detectie van een naar verluidt slechts vier maanden oude SARS-CoV-2?

https://www.wodarg.com/

Redactie:

Goed dat er zoveel goed onderbouwde artikelen zijn verschenen van reguliere wetenschappers, die zware kritiek op de wetenschap zelf uitoefenen. Maar het gaat allang niet meer over de technische verklaringen met betrekking tot virussen en pandemieën. Het ging al direct over het machtig mooie elitaire inkoppertje, namelijk totale “crowd control”. Een figuur als Trump wil dat maar niet begrijpen, getuige zijn uitspraak dat het virus al is uitgewoed op het moment dat er een vaccin beschikbaar is. Er is namelijk al honderd jaar bekend, dat de vaccinaties pas gaan werken als er geen epidemie meer is en de mensen er immuun voor zijn geworden. Een dergelijke uitspraak neigt naar een zelf ondertekend doodsvonnis. Er is overigens volgens onbevestigde berichten al een aanslag op de man verijdeld, verijdeld door betrouwbare militairen. Dat is niet meer dan een gerucht en Mike Pence, de vicepresident is super betrouwbaar, een ingewijde door de jezuïeten opgeleid en “one heartbeat away from the presidency”. Hetgeen ons tot de laatste vraag verleidt:

Als de voorstanders voor massa-vaccinatie met scherp mogen schieten, waarom wordt er dan nog steeds niet terug geschoten?

25 gedachtes over “Dr. Wolfgang Wodarg: Oorlog tegen een joker

  • De Finanz Agentur BRD GmbH loopt op zijn laatste benen.
   De Polizei in het zwart is (deels) ingevlogen en zal met scherp schieten als het spannend wordt. Tot nu toe zetten ze alleen in Bayern de helmen af.

   En ja, ik zal niet ontkennen, dat ik er geen traan om zal laten. En dat ook in Nederland de “hondsdolle massamedia” 100% moet worden gemuilkorfd en voor het Tribunaal moet wegens hoogverraad. Tja, dan krijg je als vanzelf dat er op geramd wordt. Na decennia gedram word je dat geroeptoeter van die meeloopbrigade vanzelf compleet zat.

   Geliked door 1 persoon

  • Als je dat artikeltje van RTL leest, dan druipt de vooringenomenheid er vanaf. Journalisten zijn “mensen” die gewoon hun “werk” doen. Het zijn integere en betrouwbare verslaggevers die ALLE INVALSHOEKEN belichten op gelijkwaardige basis. Jazeker! Maar wat kun je verwachten van Bertelsmaan-medewerkers, want dat is RTL: meelopers met het grootkapitaal en die een broertje dood aan “het volk” hebben. Hoe ze bezig zijn met het strikken van hun eigen strop maakt het volgende duidelijk.

   In het artikel verschijnt een verwijzing naar “een soortgelijk” artikel, heel subtiel en tactisch. Gewoon om je “behulpzaam” te zijn in het vormen van je mening….

   Zo werkt het en daar word je nu zat van. Daarom moet de hele massamedia worden opgedoekt, het klinkt ambitieus, maar het moet. Journalisten zijn pure volksverlakkers voor geld, het laagste soort uitschot, inmiddels. Een enkeling daargelaten, maar die geloof ik pas als ze door hun eigen roedel zijn uitgekotst of erger.

   Ook in dat artikel: 15 gemaskerde mannen die journalisten in elkaar meppen met knuppels en metalen voorwerpen? Waarom moet ik nu direct al weer denken aan “provocateurs”. ALLE geweld tijdens vreedzame wandeltochten komt van “gemaskerde mannen” die zo maar verschijnen, rotzooi schoppen en zomaar verdwijnen, soms zelfs achter de politielinies.

   We hebben ze door en wat hebben ze daar een hekel aan.

   Geliked door 2 people

  • Een beroepsgroep die als primaire taak heeft om de burger onafhankelijk en kritisch te informeren, zich vervolgens leent als propaganda en leugen verspreider om zijn sponsors te bevredigen, die mogen we terecht als “hoernaille” bestempelen. Wat we al heel lang weten maar met de corona hoax nog maar eens extra belicht wordt, de mainstream media is een tot op het bot toe corrupt medium, een kanker gezwel dat uitgesneden moet worden.

   Like

 1. Wat nogal verontrustend is, is dat de virologen steeds meer tegenstand ondervinden van allerlei tegenargumenten. Die laatste zijn vrij overtuigend, overtuigender dan de ‘Paashuizen’ van deze wereld die mede bestuurders zijn van chemische industrieën die het tegengif produceren. De Paashuizen blijken steun te ondervinden van de regeringen die op onverklaarbare wijze hun tuintje aanharken met toestemmingen en aankopen. Natuurlijk staat iemand met een veel te groot hoofd in verhouding tot zijn lichaam (M.Rutte) geheel tot hun beschikking! Dat likkerige, slaafse gedrag kan kennen we al van zijn schildknaap gedrag ten aanzien van een clan oplichters die beweren hier staatshoofd te mogen spelen.
  Idioter kunnen ze het niet maken met cabaretgezelschap Rutte 3!

  Geliked door 1 persoon

 2. De bewustwording én het zich uitspreken, óók van vakmensen, komt steeds beter en ruimer op gang!


  Longarts David Prins stelt vragen over het beleid omtrent Corona.
  https://www.youtube.com/watch?v=7H0qmEFGZM4 (8 min.)


  Another Officer goes against the NEW WORLD ORDER!
  https://www.youtube.com/watch?v=-D1RW4fiTSw (11 min.)

  Dank aan deze twee personen; ook zíj fungeren als katalisator.

  (Tot nu toe zijn deze video’s [nog] niet verwijderd!)

  Like

 3. Ik zou iedereen aanraden om de volgende podcast eens te beluisteren en ook vooral inzake Trump!!

  Geef er verder geen commentaar bij!
  https://www.wissensmanufaktur.net/us-praesident-trump-virus-wird-auch-ohne-impfstoff-verschwinden/

  En dat corona geouwehoer, laten we er in Godsnaam mee stoppen. Ik doe geen muilkorfje om, 1,5 meter is onnozel en ook daar doe IK (dus ikke, anderen doen maar wat ze willen!!!) niet aan mee, uitnodigen in mijn huis doe ik wie ik wil en hoeveel ik wil en wel zonder rekening te houden met aantallen, openbaar vervoer valt maar dood en in winkels betaal ik simpel met ouderwets geld. Verzoeken om met pin te betalen lees ik niet eens!
  Kan mijn lach bijna niet inhouden als ik zo’n mallot bij Aldi aan de ingang zie staan met zijn nette pak met een V erop, blauw/wit muilkorfje, lichtblauwe latex handschoentjes en dan maar met alcohol karretjes poetsen………….dit grenst aan waanzinnigheid.

  Dit is volgens onze grote leider Kim Yung Trut dus het “nieuwe normaal”!!

  Kijk nou hoe gek die vent geworden is!!!! Hij kijkt gewoon een beetje G**l uit zijn ogen en het slijm loopt uit zijn bek!!

  Wat een toestanden toch.

  Tja, ik heb snode plannen maar moet nog ff wachten op woensdag.
  Dit alvast ter info!!
  Gegroet,
  Gladiator

  Like

  • Nooitgedacht doet ook nie mee met de krankzinnigheid, het was allemaal reeds gek genoeg.
   Kom ik vanmiddag op het postkantoor.
   Zit daar postduifmuts achter een plastic plaat met een muilkorf op te klagen dat de site van haar werkgever het niet doet..
   Ik kwam effe een cheque innen via een box die daar aan de muur hangt.
   Vreemd toch dat oedereen gehoor geeft aan wat ze op de liegbak zien en horen en zelf geen seconde meer kunnen na-denken, laat staan denken.
   Ik doe niet mee omdat ik dat soort propaganda gewoon niet wil voeden, immers, daarmee zou ik het zelf mede in stand houden.
   Morgen weer gewoon verder met het leven hier op de boerderij, brandnetels en distels maaien, de tuinen verzorgen, hout voor de komende winter verzagen enzo.
   Essentïele dingen om te leven, en voor de rest, laat ze maar kuchen.
   Kreeg van de burgemeester een kappie om mijn mond te snoeren, helaas, ik kan dat slechts gebruiken als ik ergens verf opspuit.
   Tis echt allemaal van de gkke.
   Zo heb ik tevens getracht bovenstaand artikel begrijpelijk te lezen, maar ben afgehaakt, gewoon omdat ik niet het gevoel heeft enigszins bij te dragen aan de dagelijkse realiteit waar ik hier in leef, met de planten, dieren bomen en een paar mensen om mij heen.
   En toch, heb ik het idee dat het hele circus een doel heeft, namelijk dat er een kentering gaat komen in het collectieve bewustzijn.
   Immers, niets is voor niets.
   Blijf bij je Zelf, tis immers al wat een mens werkelijk bezit.

   Take care,
   Nooitgedacht.

   Like

 4. Nog meer (interessant!) nieuws uit Duitsland:

  gelekte informatie uit het Innenministerium met als slotconclusie:

  “Die zentrale Botschaft der Analyse lautet: „Die beobachtbaren Wirkungen und Auswirkungen von COVID-19 lassen keine ausreichende Evidenz dafür erkennen, dass es sich – bezogen auf die gesundheitlichen Auswirkungen auf die Gesamtgesellschaft – um mehr als um einen Fehlalarm handelt.”
  (Zie de tekst onder de YT.)

  https://www.youtube.com/watch?v=ENYqUDJYNgQ (11 min.)

  Like

  • In Duitsland gaat de pers nu langzaam in de verdediging.
   Sinds 1949 wordt de Duitse pers 100% gecontroleerd door de CIA. Ulfkotte heeft dat bevestigd, maar kan het niet meer navertellen.
   Met deze pandemie is pijnlijk duidelijk geworden HOE erg het is gesteld, ook in Nederland.
   Ze moeten naar eigen zeggen de “richtlijnen” volgen.
   Dat is geen journalistiek, maar staatspropaganda.
   In een radioprogramma zegt een (voormalig) redacteur hoe het werkt.

   Het is Duits, maar je kunt er wel een en ander uit opmaken.
   Ik denk dat het hier precies zo gaat.
   Het regime Rutte reguleert zichzelf, daar is geen instructie voor nodig.

   Like

 5. Ik heb inzake deze geweldige pers Dr. Udo Ulfkotte zelf horen zeggen bij de presentatie van zijn boek “Gekaufte Journalisten” dat bij grote zaken zij met de hoofdredactie in een speciaal daarvoor ingericht kantoor moesten verschijnen bij de Kanzlerin om aldaar instructies te krijgen wat er geschreven werd DOOR DE GEZAMENLIJKE pers!!! Bij hele grote zaken werden er door de Duitse geheime dienst kort na het incident een script aangeboden, geschreven door iemand van deze dienst waar men zich precies aan moest houden!!

  Wij krijgen dus precies te weten wat we weten mogen en niets meer!!

  Dr. Udo Ulfkotte is kort na verschijnen van betreffend boek “gehartinfarct” !!!!

  Jaaaaaaaaaa mensen, we leven echt in een “democratie”……….en als jullie dat niet geloven maak ik jullie iets anders wijs oké!!

  Maar 1 ding weet ik héél zeker, als we nu geen actie ondernemen zijn we het haasje!!
  Niets maar dan ook echt helemaal niets is zoals de meesten onder ons geleerd hebben op de stuurmechanismen, ook wel scholen genoemd!!!
  Onze hele geschiedenis bijvoorbeeld is echt van A tot Z gelogen!!!
  Het ergste is, deze leugen is zo enorm (en zeer desastreus) dat je de massa echt niet op een ander spoor krijgt en dat weten ze!!

  Maar proberen kunnen we het wel nietwaar!!

  Gladiator

  Like

  • Proberen kunnen we het wel, Gladi; we mogen en we “moeten”, dunkt me:

   3 Citaten:
   “Ob Montessori- oder Waldorf-Kindergarten, man kann es noch so gut meinen. Fakt ist: Wenn Kinder mit drei Monaten oder einem Jahr in eine Ganztagskrippe kommen und dann durch die anschließende Kita-Zeit bis hin zur Schule über 18 Jahre lang von den Eltern „weggesperrt“ werden, geht man den „Weg der Verdummung“, so Hüter. Selbst kompetente Pädagogen könnten daran nichts ändern. Die fehlenden Kompetenzen, nämlich die von den Eltern, können nicht mehr nachgeholt werden.”

   “Was ist zu tun?
   Der Experte hat nur einen Rat: „Wir müssen neu starten.”

   “Das größte Gesundheitsrisiko des Menschen ist die Schule“, sagt Hüter.”

   https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/kindheitsforscher-michael-hueter-alarmiert-das-groesste-gesundheitsrisiko-des-menschen-ist-die-schule-a2975124.html

   Het lijkt uiterst zinvol om na de zogenoemde crisis alles (alles!) compleet anders te gaan doen. Kapitalisme is in zichzelf beslist een mechanisme dat NIET stabiel is (er moet en men is gericht op steeds maar winst maken: daar waar de een veel geld binnen haalt, moeten er tien[tallen] “dokken”). Vroeg of laat stort zo’n mechanisme in. Dat zien we nú gebeuren ….

   Hebben we júist daarom nu niet dé kans om een meer gelijk-waardig-er sámen leven op te starten?
   Immers [bijna] alle duivelse machten en krachten staan nú te schande. Dat is eenvoudig niet meer te verdonkeremanen, dus niet meer te ontkennen. Er komt wezenlijk licht in de duisternis! Waardoor de duisternis gewoonweg verdwijnt. (Maar wij dienen wél het licht er op te doen schijnen: elk-ander helpen in de bewustwording.)

   Wat weten we nu eigenlijk van Tartarië?

   Dus, proberen kunnen we het wel, Gladi; we mogen en we “moeten”, dunkt me.
   Zij we dat niet aan ons Zelf verplicht?
   En neemt dit momenteel immers niet steeds massaler vorm aan?

   The End of Politics
   https://www.youtube.com/watch?v=5bsGxZkJsos (11 min.)

   Like

 6. Natuurlijk, Putin zit er achter. Waarachter? Achter de “Hygiëne Demos” in Duitsland! Alarmbellen gaan af, alle seinen op ROOD. De Russen komen – voor de zoveelste keer; het is altijd nog andersom geweest.
  “Hygiëne Demos” hoe kom je er op?

  Like

 7. Uit het NOS journaal:
  Deze week gaan de eerste uitnodigingen voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker de deur uit. Medio juni volgt borstkanker, mits er genoeg beschermingsmiddelen beschikbaar zijn.
  Begin juli wordt het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker hervat.
  Werden deze ziekten niet door VIRUSSEN veroorzaakt??

  Of lijkt het nu aannemelijker dat ze het gevolg zijn van vaccinaties.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s