De gelijkgeschakelde media: het bewijs


Over de gelijkgeschakelde media gesproken: alles gaat volgens een script.

In nazi Duitsland had men ook een “Gleichschaltung” gerealiseerd. Pure propaganda, wat als “nieuws” werd gepresenteerd. In dat paradijs leven wij nu ook, en erger: alles is geloof, niets hoeft meer worden aangetoond.

Er zijn velen die zich dag in dag uit verbazen over het “nieuws” wat door staatsomroepen en zogenaamde commerciële zenders wordt uitgezonden. Er komt geen kritische noot aan te pas. In Duitsland begint het nu een beetje te rommelen, maar in Nederland loopt alles nog in de pas, op 1,5 meter afstand, want stel je eens voor….

Hieronder een linkje met daarachter een buitengewoon kort filmpje, waaruit we kunnen opmaken, dat we geen nieuws krijgen, maar dat we worden geïndoctrineerd bij het leven. Dag in dag uit. Als een mitrailleur met een onuitputtelijke voorraad munitie. Dat betaalt u overigens allemaal zelf. Klik op het plaatje en gaat u even dubbel liggen…..

Schitterend! Iedereen blatend in koor. Bij wie is deze troep nu niet een “doorn in het oog”? Onbegrijpelijk dat die knop nog steeds niet is omgedraaid.

Hieruit leren wij, dat we “social distancing” op de massamedia moeten toepassen van minimaal 1,5 kilometer.

Tip: Lees alleen de Bataafsche Courant. En verspreid het echte nieuws door het hele land.

34 gedachtes over “De gelijkgeschakelde media: het bewijs

 1. Vanaf dag één, toen de man met de irritante witte baart en witte haren zijn verhaal begon af te steken besloot ik nooit meer naar die eikel te luisteren. Zijn paniekzaaierij is ronduit stuitend, je proefde er de regeringsmaatregelen in, opgelegd door een hogere macht die schijnbaar profijt trekt om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Neem nou al die zogenaamde hoognodige maatregelen, hoeveel hebben die het virus helpen verdrijven? Helaas voor witte baardaap wordt hij door mensen die nog meer verstand van zaken hebben constant tegen gesproken, hun verhalen maken op mij een veel betere indruk en bevat een meer steekhoudende waarheid.
  Baart aap komt dan ook niet met zijn conclusies, maar dat wat de regering hem opdraagt. RIVM – net als het RVD – weg ermee!

  Geliked door 1 persoon

  • Reeds 30 jaar geleden gedaan en ik ben er niet slechter of minder door geworden.

   Any one else?

   Oja, en ik lees alleen maar de Bataafse courant.
   Dank aan de schrijvers.

   Like

 2. Kijk beste mensen,

  Dit is wat ik onder oppositie versta,
  Goed kijken want lichaamstaal is ook belangrijk maar nog veel beter luisteren naar deze helden!!

  En Baudet en Wilders, alsjeblieft zeg, kom nou, hielenlikkers en wat nog erger is, totaal gecontroleerde oppositie!!

  Dit is oppositie, https://www.youtube.com/watch?v=4qapsMWNPlI

  En dit!!!! https://www.youtube.com/watch?v=-bPU4NAzJMk

  Beiden een uurtje geleden in premiere gegaan!!!

  En in de Bondsdag in Berlijn is een zeer explosief stuk naar buiten gebracht welke men eigenlijk wel als een BOM kan zien onder het REGIME MERKEL!!!

  Kranten alsmede regeringsmedewerkers doen het af als een persoonlijke mening van een regeringsmedewerker zijn persoonlijke mening. Deel 1 en 2 te vinden bij de Wissensmanufaktur>

  Deze vuiligheid moet stoppen, niet volgende week maar nu en géén muilkorven in het openbaar vervoer, géén 1,5 meter afstand.
  Het land is al genoeg naar de klote geholpen door een stelletje incompetente totaal malloten en ik vraag iedereen om iets meer te doen dan wat te schrijven hier en daar op een forum. Datr gaat het niet worden.

  Ik zal straks een oproep doen aan iedereen…..ik zeg vooraf, ik vraag NIET om geld….maar om hulp!

  Dit vast vooraf. En twijfelaars, mensen met 5 verschillende meningen, mensen die liever op een wolk blijven zitten of mensen die vertrouwen op onze grote leider Kim Yung Trut……blijf vooral zitten en verroer je niet. Voor overheidstrollen het volgende…..val dood!!

  Gladiator
  ps ik zal ook een samenvatting geven van een aantal ECHTE experts met hun advies aan de regeringen en het moge nu reeds duidelijk zijn wat dit advies zal zijn.

  Geliked door 2 people

 3. De vieze Linkse leugenpers moet een strak vacuüm mondkapje worden aangedrukt. Dezelfde instrumenten zoals telegraaf VARA etc spelen weer dezelfde propaganda kaart, anti rusland, pro democraten wereldwijd, liberal VVD, groenlink, DDR66, KLavert hebben tijd nodig voor hun communistische natte droom. Denk dat de timing tot november wordt opgerekt, wanneer zij hopen dat gevaar nummer 1 Donald Trump niet zal worden herkozen. Kreuna is de drogreden en dreiging voor deze strategie ofwel de totale gekte voor deze ongrondrechtelijke staatsgreep om totale controle te realiseren om de natiestaten verder uit te knijpen, met alle negatieve gevolgen voor de burgers, die totaal op het verkeerde been zijn gezet.
  Stront komt vanzelf boven drijven. Denk dat de EU gaat imploderen. China heeft nog een rekening tegoed.

  Like

 4. Waarom krijgen we deze ‘mediagenieke wereldverbeteraar’, met internationale autoriteit en zeer veel invloed op het regeringsbeleid, nauwelijks te zien in de media?

  Geliked door 1 persoon

   • Met die opmerking zaag je de poten van onder mijn stoel, Guus.
    Inderdaad, leed net even een interview met die bosheks. (jawel, leed i.p.v. lees. Het was geen type fout)

    https://www.parool.nl/nederland/marion-koopmans-die-tweede-golf-komt-er~b57308d7/

    Die 2e golf zal ongetwijfeld uitkomen, dankzij de maatregelen die tot nu toe genomen zijn.
    Dat kan zij weten omdat ze daar duidelijk mede verantwoordelijk voor is. En dat brengt mij bij het punt, als we in Den Haag gaan ruimen maak ik graag een klein ommetje via de Maastunnel om daar bij dat Erasmus MC ook maar eens wat puin te gaan ruimen. Wat daar allemaal gepredikt wordt, volledig in de zak van big pharma.

    Like

    • Afgelopen dinsdagavond het praatprogramma OP1 in aanwezigheid van de paashaas was daar die madame koopmans ze schijnt deel uit te maken van de WHO.

     Na toename in de jaren 70 van de chirurgie door de mogelijkheid van de lumbaal anaestesie, werden de internisten overbodig en zijn “omgeschoold’ tot oncoloog en viroloog.
     Daarvoor was de conditie van de patiënt doorslaggevend of er geopereerd kon worden.

     Like

 5. Ik wil deze ongelooflijk belangrijke link kort hier plaatsen en verder zonder commentaar. Ben druk bezig met van alles en nog wat maar bekijk deze aub en deel deze op diverse blogs. Dit laatste is voor mij namelijk niet mogelijk ivm bans op de meeste websites (waarom toch!!!???)

  Filmpje spreekt eigenlijk voor zich!!

  Mensen, voor wie het nog niet doorheeft…………we zitten midden in een oorlog, en niet eentje met bommen en granaten maar deze is veel erger……..

  Geloof me aub niet, onderzoek zelf. Ik ben bezig met diverse voorbereidingen maar dit kost me behoorlijk tijd.

  Tot gauw!!

  Gladiator

  Like

   • Beste @admin,

    Ik zou zielsgraag doen wat u zegt echter ik weet bij God niet hoe!!! Ben ook hier mee bezig maar op dit ogenblik loopt gewoon alles een beetje door elkaar heen.

    Wil deze link nog plaatsen en………..
    https://www.ärzte-für-aufklärung.de/

    Kijk maar of het nog kan!! Dit is gewoon een link naar hun website!

    Gegroet beste,

    Gladiator

    Like

    • Gladiator, voor zo ver ik je via je reacties kan beoordelen ( en ja ik ken je ook nog van andere forums) heb ik wel sympathie voor je instelling en opvattingen. Herken veel van me zelf in het ongeduld en de machteloze woede die je uitdraagt. Toch moet ik even kwijt dat het misplaatst is te veronderstellen dat je ons hier moet overtuigen, dat de machthebbers op deze wereld een oorlog tegen de bevolking begonnen zijn. Tot die conclusie waren we hier al gekomen vanaf het begin dat de “pandemie” uitgeroepen werd. De genen die je moet zien te overtuigen zijn die forums waar je niet welkom meer bent. Dat is “waarom”, en dat is ook de zelfde muur waar wij allemaal tegen aan lopen als we de voordeur uit stappen.

     Geliked door 1 persoon

     • @blackpeat,

      Beste,

      Een welgemeend excuus indien dit zo is overgekomen maar ik denk dat ik teveel ben uitgegaan van het niveau van de mensen hier om me heen. Het dorp waar ik woonachtig ben was zo mooi, er liepen mensen rond, meesten kennen elkaar en nu………………………is het dood!! Totaal uitgestorven. En straks 1,5 meter (A)social distancing en mondknevelkapjes om in het OV en dat voor een leugen!

      ………….en dan nog dit.
      Mijn dochter, mijn schat, was een week of drie geleden bij me met haar vriend, en ze had een cadeautje meegenomen voor mij uit de stad.

      Het was een klein doosje, met daarin een wit van riet gevlochten hartje en erboven de tekst: “Er klopt een klein hartje in mij, je wordt opa”

      Eigenlijk moet je dan overlopen van geluk, blij zijn….en dat kon ik niet meer….en heb ook nu mijn ogen vol met water tijdens het typen van deze tekst.
      Zij krijgt in oktober een baby….en dat in deze verrotte corrupte k*t wereld….

      Nogmaals sorry,
      Gegroet beste,

      Gladiator

      Geliked door 1 persoon

  • Duitsland is in WO I totaal gemangeld door de “Cabal” , land in puin , miljarden herstel betalingen etc., in de 2e Wereldoorlog nog eens: ‘Amerikaanse’ militaire bezetting (Nederland trouwens ook!) met alle leugens en horrorverhalen die tot op de dag van vandaag eindeloos worden herhaald en NU met deze nep-Corona crisis voor de 3e keer en we zien hoe Duitsland weer tot op het bot wordt beledigd en vertrapt hoe kinderen en babies worden gedwongen (zoals die ene mevrouw vertelde) een mondkapje te dragen, waardoor ze niet goed meer kunnen ademen. Het is een absolute schande. Reken maar dat dat hier ook gebeurt danwel gaat gebeuren zeker als in sept/okt de (zeker weer totaal gelogen) zogenaamde 2e Corona golf komt.
   IN het OV zal volgende maand al de monddoodkapjes worden ingevoerd. Nog even verder en ze worden overal ook op de openbare weg en straat verplicht. Je moet er niet aan denken.
   Maar 3x is scheepsrecht en dit keer zal Duitsland opstaan massaal, daar is al veel verzet.
   Maar ook hier gebeurt er veel. Kreeg vorige week een krant die kort en krachtig dit hele complot (want dat is het echt) uit de doeken doet:

   https://deanderekrant.nl/nieuws

   Inmiddels meer dan een half miljoen exemplaren verspreid 🙂 🙂 🙂 ! Chapeau !!!!!!!!!!!!!!!!

   De enige manier om deze “waanzin” te stoppen is om voldoende mensen mee te krijgen. Bij grote maar ook kleine kritische massa gaat er vanzelf iets gebeuren en in ieder geval gaan steeds meer mensen kritischer kijken naar alles wat hen op de Staatsleugenhersenspoel TV wordt toegeblaat.

   Like

    • Mag ik zo vrij zijn een schatting te maken? Die kritische massa heeft inmiddels een omvang die overeenkomt met het aantal Covid 19 besmettingen.
     Gebaseerd op realiteit en persoonlijke ervaringen, ook dat is wetenschap want ik kan het zelf verifiëren.

     Like

 6. Mijn vraag is altijd “Hoe is het mogelijk dat complete leugens door bijna alle journalisten geslikt worden”
  Gisteren na het zien van deze video https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=U-ooTV5_ey4&feature=emb_logo begon ik in te zien hoe het netwerk in elkaar zit. Hoe de verraders (illuminatie leden) overdag verankerd zitten in de maatschappij (gewoon lid zijn van de clubs en organisaties zoals jij en ik) en ’s nachts bijeenkomen en hun opleiding krijgen van/in de illuminatie gemeenschap. (Ik heb sterk het gevoel dat de mevrouw oprecht is, maar kan dat ook niet bewijzen)

  Geliked door 1 persoon

  • Ze werken volgens script.
   Voorbeeld: NIEMAND van dat stelletje heeft ook maar één zin gewijd aan de gevolgen van de lockdowns en wat het doet met de sociaal-economische verbanden in onze samenleving. Dat MOGEN ze gewoon niet.
   Daarom moeten we de media gelijkschakelen met het regime in Den Haag, verantwoordelijk maken en opruimen.
   Het-kan-niet-anders.

   Geliked door 2 people

   • Ben ik 100% met je eens. Maar hoe kun je ze allemaal vinden? dat is de vraag. Velen kun je wel vermoeden of aanwijzen. Maar ook velen zitten gewoon tussen en onder de mensen zonder een idee te hebben dat ze ook betrokken zijn bij de cult. Omdat ze nogal van bloedlijnen houden zou familie verbanden natrekken een optie kunnen zijn.

    Uiteindelijk moeten we een systeem hebben waar dit soort mensen geen kans meer krijgt om dit soort (politieke) machtssytemen op te zetten, zoals ze nu kunnen doen en gedaan hebben. Alle macht en invloed in deze wereld is gebaseerd op geld. Geld is macht. Daarmee worden de media gekocht waarmee de mensen een kijk op de wereld wordt gehersenspoeld. Het school systeem ondersteund het geloof in de media en is bedoeld om ons te leren om autoriteit te gehoorzamen en te geloven wat geleerd wordt.

    Nu zie dat veel mensen misschien wel anders zouden willen maar niet durven vanwege de dreiging met boetes of de angst voor een strafblad of het verlies van je baan. Want de hypotheek moet betaald worden en de kinderen gevoed.

    Als je weg zou weg halen zouden veel mensen zich weer bezig gaan houden met zaken die werkelijk iets betekenen voor andere mensen. Ik denk niet dat we de banken, boekhouders verzekeringsmaatschappijen, belastingdiensten en de dreiging van boetes kortom de gehele economische huishouding gaan missen. In familieverband vragen we ook geen geld voor de uren die we besteden aan het zorgen voor elkaar. Als het op kleine schaal mogelijk is waarom dan niet op grote schaal?

    Like

    • Het eerste probleem is het “partijsysteem”, aangestuurd door een centralistisch kartel op de achtergrond. Dat kartel (ik noem het het nieuw ingerichte VOC-monster) beheerst de geld- en informatiestroom. Een subkartel is de medische maffia (Big Pharma). Overheidsdiensten als Justitie en Onderwijs, idem. Ze horen er allemaal bij. Het leger ambtenaren van 1,5 miljoen wordt alleen maar groter. De middenklasse wordt alleen maar kleiner. Het is wereldwijd. Onder druk kom je er vanzelf achter wie die “bloedlijn” figuren zijn.

     De kritische massa om het zootje af te voeren is een gemobiliseerde 10 à 15% van de bevolking. Dat weet ik, omdat vroeger en nu in enquêtes steeds naar boven komt, dat dat percentage van de “monarchie” af wil. Daarmee is het systeem onthoofd. Als we die 10% eens “op de been” zouden kunnen krijgen. Eén per huishouden betekent dan over het hele land 800.000 mensen.

     Bovendien moet je de “hybride oppositie methode” toepassen. Die aangroeiende 800.000 is de voorhoede en die richt een nieuw land in en neemt de assets uit het koninkrijk Nederland over. De mensen volgen dan vanzelf wel. Als er dan ook nog eens de beschikking komt over een eigen (rentevrije) valuta, dan gaat het hard.

     Een legertje van amper 40.000 mensen is dan natuurlijk een lachertje, daarom moeten we zorgen dat, nu de EU in haar voegen kraakt, er een Noord Europese Unie komt.

     Pensioenfondsen veilig stellen (kan heel eenvoudig), boerenstand veilig stellen en de middenklasse laten groeien en bloeien. Zelfvoorzienend worden en goede relaties met de buurlanden cultiveren.

     Het moet anders, want zo kan het niet verder.

     Geliked door 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s