COVID-19 – Dr. David Prins, longarts, over de ‘coronacrisis’


Gelukkig zijn er ook kritische geluiden in Nederland te horen. Met name aan de hand van het “beleid” van een ongekozen kliekje, die strikt volgens de richtlijnen van het RIVM, dus de WHO, dus de hoofdsponsor Bill Gates werkt. Iedere kritische noot wordt weggecensureerd en het hondsdolle gedrag van de media is welhaast nog erger dan een pest epidemie uit de Middeleeuwen.

Drs. Mark Rutte, de 1e woordvoerder van het farmaceutische kartel, weet nog niet zeker of de kroegen op 1 juni al wel open kunnen, want er zou nog te weinig wetenschappelijke onderbouwing voor zijn. Deze opmerking laat zien, dat er terdege wordt nagedacht en gedelibereerd over de kleinste details. Dit is het “nieuwe normale” in Nederland, onder leiding van een zeer verantwoordelijke regering onder leiding van de koning, want die is nu eenmaal voorzitter. Ook de koning is zeer evenwichtig bezig met zijn opmerking om “dit verschrikkelijke coronavirus” samen met elkaar te verslaan.

Minister Hugo de Jonge, de 2e woordvoerder van het farmaceutische kartel heeft recentelijk de opmerking gelanceerd, dat “onze samenleving niet meer helemaal terug gaat naar normaal, dat er geen grote evenementen meer zullen worden georganiseerd, totdat er een vaccin beschikbaar komt”.  De grote vraag die elke normaal denkende Nederlander zich nu stelt is, waar de wetenschappelijke onderbouwing van dit soort drastische conclusies beschikbaar is. Of is het zo, dat de oplossing er al lang en breed is, maar dat er een smoesje moet worden bedacht om die tot stand te brengen?

Heel Nederland inoculeren met een brouwseltje van het farmaceutische kartel tegen een nooit aangetoond virus met de schuilnaam COVID-19, levert miljarden op. Niet voor de ingespoten bevolking, die het via de belastingdienst moet betalen, maar voor het farmaceutische kartel en hun colporteurs in de artsenpraktijken, alsmede hun propaganda kanalen, ook wel “de vrije pers” genoemd.

Dr. David Prins, longarts, vraagt zich af waar we hier mee bezig zijn. Uitlatingen van ministers zonder wetenschappelijke onderbouwing, wachten op een ongetest vaccin, de ongekende censurering van afwijkende visies, de ongekende belangenverstrengeling van Rockefeller kloon Bill Gates en zijn waakhondje Melinda. Ook haalt hij de rare gedragingen en censuurdriften van overheden en leveranciers van de 5G netwerken er nog even bij.

Natuurlijk wordt hij DIRECT in de hoek van “complotdenkers” geschopt, een hoek waar het wel steeds drukker wordt! Hij zegt er zelf over:

Helaas heb ik moeten concluderen dat wanneer je kritische vragen stelt over dit thema, je door critici en media wordt weggezet als complotdenker. Ik wil benadrukken dat ik mijzelf hier niet in herken. Ik heb gedurende mijn twee academische studies geleerd dat kritische vragen stellen een noodzakelijke eigenschap is om samen tot inzichten te komen.

https://www.facebook.com/david.prins.7/posts/2969248363144003

Op de site van De Lange Mars is zijn video nog te beluisteren. Ik zou dat zeker doen, gezien het feit dat het van eigen bodem komt.

NL longarts legt in 8 minuten absurditeit #corona maatregelen bloot

Samengevat:

Er is een zogenaamde mediapandemie in het leven geroepen als gevolg van een hoger sterftecijfer dan voorgaande jaren. Mensen gingen vorige jaren nog dood aan de complicaties van influenza, dit jaar wordt het anders geregistreerd. Het griepseizoen 2018-2019 stelde niets voor. Het begint er op te lijken dat de natuurwetten nog steeds gelden: de natuur herstelt zichzelf – altijd. De cijfers van het CBS spreken voor zich. Het griepseizoen 2019-2020 pakt de overlevenden van het vorige griepseizoen mee en verandert de statistieken conveniërend in COVID-19. Er zijn in Nederland de laatste weken zelfs geen griepdoden meer te bespeuren. COVID-19 heette dus vroeger GRIEP? Onderstaande grafiek begint in 1995. Het vertoont een golfbeweging en iedere piek is in de periode december-februari van ieder jaar.

De complothoek

Nu wordt natuurlijk direct beweerd, dat wij deze hele dramatische episode ontkennen, zoals antisemieten de holocaust ontkennen en vliegtuiggekkies beweren dat er geen Arabier aan de aanslagen van 911 te pas is gekomen. Welnu, wij ontkennen helemaal niets, wij vragen alleen maar. Wat wij weten is, dat er iedere dag mensen overlijden. Hoe dat wordt geregistreerd is nooit anders geweest. Maar nu is de vraag, sinds de WHO “pandemie” heeft geroepen, wat er anders is dan het verleden. Er gaan namelijk niet meer mensen dood, ze sterven alleen een jaar later. Het vorige griepseizoen roept daarom ook vragen op, zoals waarom het er toen zo weinig zijn geweest in de piek. Een mild seizoen, zoals dit jaar? In dat geval is er wél een extra factor die meespeelt. Maar niet COVID-19, het bedenksel van de WHO om de mens gerust te stellen: “Er is één virus, die de dood van velen veroorzaakt”. Het Pasteur-principe is niet uit te roeien, simpel omdat het een verdienmodel is. Noem ons complotdenkers, maar je maakt ons niet wijs, dat veel, zo niet alles draait om het verdienmodel, succesvol sinds de middeleeuwen en het komt altijd van pas.

De zogenaamde lockdown is van een geheel andere orde en de toekomst zal uitwijzen, dat het met een niet bewezen virus niets heeft te maken. En alles met de Chinese optie: crowd control als verdienmodel. Alleen al “angst” veroorzaakt fysieke ongemakken.

19 gedachtes over “COVID-19 – Dr. David Prins, longarts, over de ‘coronacrisis’

 1. Als je wilt weten hoe het precies zit met virussen, is onderstaande video een aanrader.
  En lees daar vooral ook de comments van “in a strange land”.
  Heel interessant!

  Viral Misconceptions.
  “The True Nature of Viruses”

  Liked by 3 people

 2. @Guus Prima inderdaad, de natuur kan niet en nooit niet verbeterd worden. O ja? En al onze brillen, protheses, pillen en poeders dan?
  Nee, de natuur kan niet verbeterd worden, die verbetert zichzelf en wel vanzelf! Zeker waarom bij de mens al die brillen, hoorapparaten, operaties etc. etc. etc.?
  Wat dacht je, omdat wij als mensen en als mensheid totaal verkeerd leven, tegennatuurlijk in heel veel opzichten. Als kinderen en zelfs babies al naar computerschermen moeten kijken, smartphones, leesboeken op de lagere school al en spanningen thuis tussen vader, moeder en evt broers en zussen die niet goed worden opgevangen dan vraag je om brillen en wat dies meer. En zo is het met bijna alles wat de mensheid zichzelf aandoet.
  O ja gebroken benen, armen en erger wegens een verkeersongeluk. Prachtig -nee niet de letsels- maar dat we dan weer doktors en chirurgen hebben om de schade te minimaliseren,
  Heb je in de natuur wel eens 2 meeuwen tegen elkaar zien vliegen (haha niet in een auto). en daarna met gebroken poten en gescheurde vleugels omlaag zien storten? Nee ik niet. Ik zal verder niet uitwijden want zo is het met veel zo niet alles ! 🙂 🙂 🙂

  Liked by 2 people

 3. Drs. Mark Rutte, de 1e woordvoerder van het farmaceutische kartel, weet nog niet zeker of de kroegen op 1 juni al wel open kunnen, want er zou nog te weinig wetenschappelijke onderbouwing voor zijn.

  Wat een ongelofelijk smerige verrotte L . L opmerking. Waar bemoeit deze onderdeur zich minister-president noemende eigenlijk mee? Sinister-persistent is een betere benaming deze non-valeur.

  Als de CAFé’S danwel KROEGEN op 1 juni NIET open gaan, dan breekt er de pleuris uit en gaan de kroegbazen massaal even het Binnenhof benatten, dan is het oorlog. Een oorlog die de geschiedenis zal ingaan als de “Hollandse Kroegenslag 2020”. Ik zweer het je !!!

  Like

  • Als er iets is wat alle virussen (voorzover ze bestaan als zogenaamde ziekteverwekkers) gemeen hebben dan zijn het maar eigenlijk gewoon excrementen uitwerpselen van de cel.
   Ook een cel moet eten via voedingstoffen aangevoerd door het bloed en lymphe maar ook wel eens poepen, bij een cel zijn dat ingewikkelde eiwitten die schadelijke stoffen als lood kwik aluminium atomen e.d. omhullen en dan dat bolvormige grappige virusachtige vormpje aannemen aangezien alle eiwitten via electrostatische krachten zich vouwen draaien en krinkelen daarbij is de bolvorm het meest compact en handigst. Wel eens van konijnenkeutels gehoord? Ook wij mensen moeten dagelijks ontlasten, NOU EEN CEL OOK HE HE HE is dat nou zo moeilijk voor die SCHEETENWAPPERS om dat met hun domme hoofden en oogkleppen te snappen????
   ANtwoord: JA inderdaad, want moeten eerst eens hun oogkleppen afdoen !!!!

   p.s. En daarna eens wat bijleren.

   Like

 4. Echter, tenslotte, is alles voor wat het is, immers, anders zou het wel anders zijn, niet dan?

  So, no worries, ik geraak er namelijk steeds meer van overtuigd dat wat er thans plaatsvindt juist dient plaats te vinden.
  Eigenlijk zolas Bert Maathuis, Raadhuis elders ook al aangaf.

  Wij wilden toch dat dingen gingen verandren?
  Awel, voila, daar is het dan, en alles veranderd.
  Ding is dan natuurlijk weer wel dat het alweer niet naar onze zin is, en dat komt omdat we het gewoon weer hebben laten gebeuren, en dus niet hebben gedaan wat we eigenlijk hadden willen doen, uitzonderingen bevestigen de regel ende dus daar gelaten…

  Persoonlijk heeft Nooitgedacht er eigenlijk weinig last van, het leven op de boerdie gaat gewoon haar gang.
  De gooi komt er aan, nog effe wat regen zou erg welkom zijn.
  Wellicht zouden we ons zelf eens niet zo druk moeten maken, en/of laten maken.

  De Natives zeiden het immers al, ‘zolang het gras goeit, is er eigenlijk niets om je druk over te maken., to worry about.

  Eenvoud., Keep it simple,

  Nooitgedacht.

  Like

 5. Nou meneer Prins houdt zich erg op de vlakte.
  Ik denk dat hij zelf nog wel wat onderzoek
  moet doen. MIsschien dat dat helpt z’n
  ogen helemaal open te doen. maar ja het
  kan ook zijn dat ie voor zn baantje en zn pensioentje
  zich nog wat inhoudt. In ieder geval ziet toch wel in
  dat dit de WAANZIN ten TOP is en dat wij zo niet
  willen en kunnen leven; althans dat hopen ik 🙂 🙂 🙂

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s