Psychopaat Rockefeller, de schepper van de “Spaanse Griep”


Experts, deskundigen, hooggeleerden, professoren, doctoren, de farmaceutische industrie, overheidsinstellingen en de onverbeterlijk kritiekloze massamedia hebben het collectief graag over: “De Spaanse Griep” van 1918-1919. Als vergelijking met de COVID-19 pandemie, een eeuw later. De Paashuis methode: veel geschreeuw, dreigementen, een rijke fantasie, belangenverstrengeling – maar bitter weinig wol. COVID-19 zou een gemuteerde variant van de Spaanse Griep zijn? Als dat zo is, zal uw hele wereldbeeld omkieperen en u aanzetten tot een meedogenloze drijfjacht op de leugenachtige hogepriesters in witte jassen. En u zult begrijpen waarom staatsdruïdes en hun onderdanige journalistenkliek moeten worden uitgeroeid met wortel en tak.

Was die Spaanse griep wel een griepgolf? Kwam die griepgolf wel uit Spanje? Waarom is het steeds het Amerikaanse leger, waar de ellende begint? Klopt het dat er in de USA 200 en daar buiten ook nog eens 100 Amerikaanse biologische onderzoekslaboratoria zijn? Waarom komt het Rockefeller Instituut steeds in beeld, waarom is Bill Gates zo fanatiek bezig om de wereldbevolking te injecteren met zware metalen en verrot DNA/RNA?? Weet u eigenlijk wel, waar de abortusindustrie van leeft? Inenting tegen de mazelen, bof en rode hond bestaat o.a. uit RA 27/3. Dat wordt “geoogst” uit longweefsel van een geaborteerde foetus van een jongetje. Dat u het maar even weet, waar u uw kind mee laat injecteren.

Dr. Gary Kohls MD heeft recentelijk uitgezocht hoe het nu eigenlijk zit met die “Spaanse griep”. Een betere benaming zou zijn de “Rockefeller Disease” of de “Kansas Bacteria”. Maar de pers houdt ALLES onder de pet. De gecontroleerde pers zit immers al op een tijdbom, men kan met goed fatsoen en met alle rampzalige bankroet perikelen niet meer terug. Het Medische Kartel is een tikkende tijdbom, een handgranaat, waar de veiligheidspal al is uitgetrokken…..

Het artikel begint als volgt:

“Tijdens de oorlogsjaren 1918-19, explodeerde het aantal manschappen in het Amerikaanse leger naar 6.000.000, waarvan circa 2.000.000 man naar het buitenland werden uitgezonden. Het Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek maakte dankbaar gebruik van dit nieuwe arsenaal menselijke proefkonijnen om vaccinatie-experimenten uit te voeren”.

“Tijdens de eerste wereldoorlog stuurde het Rockefeller Instituut ook zijn experimentele anti-meningokkenserum naar Engeland, Frankrijk, België, Italië en andere landen (zoals Duitsland), en hielp zo de epidemie wereldwijd te verspreiden.

“Het Rockefeller Instituut en zijn experimenteel bacterieel meningokokkenvaccin, in tegenspraak met de algemeen geaccepteerde sprookjes, kan naar een ruime inschatting tussen de 50- tot zelfs 100 miljoen mensen hebben gedood in de korte periode van 1918-1919.”

“Het eerste antibacteriële vaccin dat gebruikt werd in het Fort Riley experiment op soldaten werd gekweekt in paarden.”

“Volgens een 2008 National Institute of Health rapport, was bacteriële longontsteking de vrijwel unieke moordenaar met een minimum van 92,7% van de 1918-19 lijkschouwingen die werden uitgevoerd.”

“Schoon water, sanitaire voorzieningen, het doorspoelen van toiletten, uitgebreide rioleringsnetwerken, gekoeld voedsel en gezonde diëten hebben de mensheid veel meer beschermd tegen besmettelijke ziekten dan welk vaccinprogramma dan ook.”

“In 1918 experimenteerde de vaccinindustrie op soldaten… met rampzalige resultaten, maar vandaag de dag experimenteert de vaccinindustrie nog steeds elke dag op baby’s. Het vaccinschema zoals het wordt gehanteerd is nooit getest. De resultaten van het experiment zijn binnen: 1 op de 7 volledig gevaccineerde kinderen in Amerika heeft een of andere methode van speciaal onderwijs. Meer dan 50% heeft een vorm van chronische ziekte.

“De “Spaanse Griep” doodde naar schatting 50-100 miljoen mensen tijdens een pandemie 1918-19.”

Lees verder. Voor het origineel gaat u naar:

Did Psychopath Rockefeller Create the Spanish Flu Pandemic of 1918?

By Dr. Gary G. Kohls, MD

Dr. Kohls haalt de gegevens uit rapporten van toen en van nu, alles ligt ter inzage. Men weet al een eeuw hoe de vork in de steel zit. Wie echter wacht op een daverende knal van de tikkende tijdbom, moet niet bij de massamedia zijn. De volgende onderliggende stukken dienen als degelijke onderbouwing:

References
1. Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918–19 Influenza Pandemic
John F. Brundage*  and G. Dennis Shanks†
Author affiliations: *Armed Forces Health Surveillance Center, Silver Spring, Maryland, USA; †Australian Army Malaria Institute, Enoggera, Queensland, Australia
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/14/8/07-1313_article
2.  World Health Organization: Unsafe drinking water, sanitation and waste management
http://www.who.int/sustainable-development/cities/health-risks/water-sanitation/en/
3. J Infect Dis. 2008 Oct 1; 198(7): 962–970.
Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza: Implications for Pandemic Influenza Preparedness
David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger, and Anthony S. Fauci
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/
4. PDF of Fort Riley Study (1918)
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf
5. American Experience, “The First Wave”, PBS
https://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/influenza-first-wave/
6. Mayo Clinic:  Meningitis
www.mayoclinic.org/diseases-conditions/meningitis/symptoms-causes/syc-20350508
7. Public Health Rep. 2010; 125(Suppl 3): 82–91.
The U.S. Military and the Influenza Pandemic of 1918–1919
Carol R. Byerly, PhD
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862337/
8.  Rockefeller Institute pamphlet PDF (1919)
https://digitalcommons.rockefeller.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=rockefeller-institute-descriptive-pamphlet
9.  Is Military Research Hazardous to Veterans’ Health? Lessons Spanning Half a Century, A Staff Report Prepared for the Committee on Veterans’ Affairs, United States Senate, December 1994
https://www.hsdl.org/?abstract&did=438835
10. Dr. Stanley Plotkin: vaccine experiments on orphans, the mentally retarded, and others (January 2018)
https://youtu.be/yevV_slu7Dw
11.  Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (19 October 2005)
http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html
12. CDC Offers New Stats On Disability Prevalence
https://www.disabilityscoop.com/2016/03/14/cdc-disability-prevalence/22034/
13. 1986 Vaccine Injury Compensation Act
https://worldmercuryproject.org/news/childhood-vaccine-injury-act-protect/

De olieboer en de ijzerhandelaar gaan in de “Medische Wetenschap”.

Toen oliemagnaat John D. Rockefeller in het begin van de 20e eeuw in de gaten kreeg dat petrochemische producten, in tegenstelling tot natuurlijke stoffen, gepatenteerd en met ware woekerwinsten verkocht konden worden, zag hij grote kansen. Om dat doel snel te verwezenlijken werd de geneeskunde op farmaceutische basis in de VS door de Carnegie Foundation en de Rockefeller Foundation in een monopoliepositie gemanoeuvreerd. In 1910 werd de toen bloeiende, orthodoxe natuurgeneeskunde door het Flexner-rapport ten gunste van de farmaceutische geneeskunde in een kwaad daglicht gezet, om achtereenvolgens politiek en economisch te worden vernietigd. Scholen voor natuurgeneeskunde werden zelfs platgebrand en alternatieve beroepsbeoefenaars werden gevangen gezet. Miljoenen mensen werden noodgedwongen “omgeleid” naar de door de farmaceutische industrie gepatenteerde, peperdure medicijnen met behulp van corrupte politici en meewerkende autoriteiten.

Uit winstbejag ontwikkelde de farmaceutische industrie bewust geneesmiddelen die de meest vreselijke ziekten veroorzaakten. Dit is niet alleen fraude, maar ook een ontoelaatbaar misdrijf tegen de mensheid.

We weten uit de geschiedenis, en zéker sinds de beruchte slachting van “Ludlow, Colorado”, dat diezelfde John D. Rockefeller geen filantroop en mensenvriend was, maar een barbaarse psychopaat en zijn doen en laten een absolute aanfluiting van de volksgezondheid.

Rockefeller maakte in 1914 naam door vrouwen en kinderen door zijn medewerkers af te laten slachten. Prijsschieten met mitrailleurs.

Kijk naar het filmpje, klik op onderstaand plaatje:

Er gaat wel een “genezende werking” van uit, dunkt mij….

22 gedachtes over “Psychopaat Rockefeller, de schepper van de “Spaanse Griep”

 1. Uiteraard wordt Kohls ongenadig afgebrand door de Medische en Media Maffia:

  https://respectfulinsolence.com/2019/02/18/gary-kohls-md-lies-about-orac/

  One of the hazards of being a blogger, particularly a blogger writing about medical pseudoscience and quackery, is that you will face online attacks from the very quacks whose quackery you deconstruct. The more effective you are, the higher your public profile becomes, the more outrageous the attacks will become.

  Met “lazy quack” wordt Gary Kohls bedoeld, vanwege zijn notoire gebrek aan kennis en kunde én het niet of slecht onderbouwen van zijn artikelen…..

  —————–

  Bij Rothschild/Reuters werkt ook een factcheck team. Ze spreken een heus “vonnis” uit over de claim dat de Spaanse griep zou zijn veroorzaakt door het injecteren van Amerikaanse militairen die de loopgraven van Frankrijk in moesten in 1918. Het leuke is dat hun argument is, dat er “pas sinds 1940 tegen de griep werd gevaccineerd”. Dus: eerst beweren dat het een griepepidemie is en dan een argument bedenken.

  https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-vaccines-caused-1918-influe-idUSKBN21J6X2

  Geliked door 1 persoon

 2. Het verhaal gaat dat Louis Pasteur ook last had van slapeloosheid wegens het aantal schapen dat dood lag in de wei, een dag na de vaccinatie.
  Wil je meer weten over de kwakzalverij van Pasteur, google Antoine Bechamp. Want over Pasteur op internet natuurlijk niets dan lof.

  Like

 3. Laat ze maar afbranden wat ze willen, dit verhaal klopt als een bus en er zijn nog wel een aantal bronnen welke dit meer dan bevestigen.

  Het grote dodenaantal van de “Rockefeller Flu” was trouwens hoofdzakelijk onder de mensen welke het vaccin hadden ontvangen, en blij dat ze waren…..echter, helaas heeft dat tot hun directe dood geleid!!

  Maar hoe krijg je zo’n verhaal in de gebrainwashte schedels van de massa geprent!!
  En vwb vaccin, ja, deze brengen ernstige schade aan bij mensen. Met name de ergste vormen van autisme zijn rechtstreeks terug te voeren naar deze wonderbaarlijke maar helaas erg giftige broedsels van big pharma, ook wel vaccins genoemd en ja, ook ik smeed complotten maar ga er toch echt mee door!!

  Gegroet beste, een heel goed verhaal wat gelezen moet worden door iedereen!!
  Gladiator

  Like

 4. De Spaanse griep en al zijn gemuteerde opvolgers is een kip die gouden eieren legt voor de chemische Cosa Nostra! Geholpen door regeringen die daar rijkelijk voor worden betaald. Organisaties als het RIVM doen braaf hun plicht en wijzen naar ons met het bekende vingertje “Prikken of stikken!”.
  Het zou niet zo moeten zijn, maar mee beslissers over het injecteren voor die nieuwe variant, starten er een advies campagne voor dat in feite een dwingende oproep is “geen griepprik, dan breng je ook anderen in gevaar!“ Als lid van de grote gezagsgetrouwe massa luister je naar dat advies en ga je trouw je prik oppikken bij huisarts of ziekenhuis. Lieden als Paashuis zorgen er wel voor dat “het sterftecijfer nog nooit zo hoog was”, zodat het gewetensvirus zijn werk gaat doen.

  Ooit heb ik een artikel gelezen over Amerikaanse militairen die na een verblijf in het buitenland een mysterieuze ziekte hadden opgelopen. Het was niet bekend wat het was. Dit artikel levert het bewijs dat er meer dan een kern van waarheid in zit!

  Like

  • Ja, je bedoelt het Golfoorlog Syndroom?
   Ik zal er nog wel eens over schrijven, hier alvast een raadseltje:

   Wat had de Oklahoma City Bombing (1995) rechtstreeks met de Golf Oorlog te maken en de Golfoorlog niets met afgewerkt uranium?

   Like

 5. “Het Rockefeller Instituut en zijn experimenteel bacterieel meningokokkenvaccin, in tegenspraak met de algemeen geaccepteerde sprookjes, kan naar een ruime inschatting tussen de 50- tot zelfs 100 miljoen mensen hebben gedood in de korte periode van 1918-1919.”

  Zij weten dus wel hoe het moet!
  Ga maar vast in de rij staan voor de covid 19 vacinatie..

  Like

  • bill gate,s plent in un21 (2021) 10/15% , dan hebben we het over 1.14 miljard mensen op de planning om te reduceren en uitfaseren met zijn vaccine dat die zelfde mensen dient te reden..
   waarom mensen niet zien dat je niet ter gelijke gered en gereduceerd kan worden is me een complot raadsel.
   al zijn er tijdens de lockdown wel 1100 5G punten in nederland bijgeplaatst
   ongeveer 100 per week.
   https://www.speedtest.net/ookla-5g-map
   TedTalk weaponised 5G heeft hierover rustig medegedeelt.
   vandaag is wel met overweldigend niet aanwezig bewijs door nederlandse rechters bepaalt dat het
   all systems GO voor het 5G netwerk is.
   het staat ook gewoon overal netjes op het net op hun eigen site,s.
   de un who mpgb rockerfellar imf maakt niet uit alles is vindbaar als je goed zoekt.
   mooi dat de eigen algoritmes op zon zoektocht mooi meehelpen.
   en het staat gewoon rustig omschreven ,

   Klik om toegang te krijgen tot GPMB+annualreport_2019.pdf

   A WORLD AT RISK Annual report on global preparedness
   for health emergenciesGlobal Preparedness Monitoring Board pagina 39 kolom 2

   The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training
   and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a
   lethal respiratory pathogen.

   en raar dat ubbertuub dat dan weer wist , immers deze organisaties moesten we toch “”gehoorzamen””
   ik heb iig vandaag de voltooit leven euthanasieplan d66 aangevraagd bij de nl regering met reden dat ik gezond en levenskrachtig en bij mijn volle bewustzijn en verstand , te moe was nog met de narcistische tunnelvisie,s mee te waaien en braaf beleeft zijn tegen zij die niet goeds met mij voorhebben, en last kreeg van allergische reacties naast rijksambtenaren te moeten vertoeven. de ambtenaar in kwestie voelde zich aangesproken en wilde het gesprek beëindigen en stelde een psychiater voor , ik stelde beleeft dat de enige genezing het totaal verwijderen van deze types “”mens?” de enige oplossing zou zijn.
   waarop ik de benodigde informatie beschikbaar kreeg….
   een sarcastische grap voor bewustmaken van
   En een zeer weloverwogen beslissing.
   want ik ben 101% onwrikbaar als het gaat om te floreren in een toekomstig Uuopia gebouwd op de beenderen van kwetsbaren en ouderen.
   die chip en dat rna vacine met quatum dots ga ik niet nemen.

   Thin The Herd , there to many to manage
   Hhmm to many of us…..

   Like

 6. De vraag is niet of die gifspuit eh pardon vaccinatie er komt, maar wat zal er in die gifspuit zitten?
  Als straks de mensen bij bosjes (ernstig) ziek worden of gewoon dood neervallen zal al te snel de paar alarmbellen die de bevolking heeft doen rinkelen. Wellicht dat het een een-tweetje wordt met de 5G stralingsmasten, zodat iedereen die het gif heeft opgenomen zonder verdachte symptomen in één keer als op bevel dood danwel stervend ter plekke neerstort.
  Een iets minder erge variant zou zijn dat met deze vaccinatie iedereen voorgoed gechipt is en volledig als slaaf onderhorig aan een totaal totalitair systeem zal zijn. EN dissidenten verwijder je gewoon met een gericht 5G-straaltje, toch?

  Like

 7. De mainstream media BETRAPT op MISLEIDING! De mainstream media is ook onbetrouwbaar!

  “Topdrukte op het strand van Scheveningen? Leugens!

  Nog even en we worden weer opgesloten, want het volk gedraagt zich niet zoals befohlen door Den Haag.

  Op Hemelvaartsdag zag het strand van Scheveningen eruit als Benidorm op een topdag, of toch niet?

  We waren gewaarschuwd dat als wij ons niet zouden gedragen als gehoorzame burgers, dit serieuze gevolgen zou hebben voor onze net weer verkregen kleine beetje vrijheid. Klein…. want het vreselijke virus ligt overal op de loer en als mensen zich niet aan de voorgeschreven anderhalve meter houden, dan wacht hel en verdoemenis en staan wij binnenkort weer met z’n allen het Wilhelmus te zingen vanaf ons balkon.

  Een mooi voorbeeld van hoe burgers misbruik maken van de “goedheid van de overheid” om ons weer een beetje vrijheid te geven, is afgelopen Hemelvaartsdag.

  Hart van Nederland deed dan ook uitgebreid verslag van de enorme drukte op het strand van Scheveningen.

  En dat het druk was bleek ook bij nu.nl, dé censuur nieuwssite van Nederland.

  Ook de Telegraaf joeg de burgers schrik aan met hun strandfoto van Scheveningen, want dit kan natuurlijk nooit goed gaan.

  Ook RTL kon natuurlijk niet achterblijven.

  Op bovenstaande foto zie je bovenaan een soort cirkel en dat is omdat deze afbeelding afkomstig is van een lezer (dank!) die merkte dat er een aantal dingen niet helemaal klopten. Want wat deed deze lezer? Hij keer naar de live webcambeelden van Scheveningen en zag dat daarop dingen te zien waren die toch aanzienlijk wat anders waren dan op alle bovenstaande afbeeldingen.

  Niet alleen anders, maar ook de drommen mensen ontbraken.

  De volgende afbeelding is van de live webcam in Scheveningen rond 12 uur ’s middags op die bewuste Hemelvaartsdag. Vreemd, de mensen zijn zeker laat vandaag.

  Dan maar wat verderop kijken op die enorm drukke Hemelvaartsdag, want rond een uur of 2 is het toch wel topdrukte dan. Hé, wat gek, nog steeds geen mensen.

  Dan maar even rondkijken rond een uur of 6. Vreemd, dan zijn ze zeker allemaal alweer naar huis.

  Kortom, wij worden weer eens belazerd en bedonderd waar we bij staan! Tenzij wij en de lezer iets hebben gemist dat de zo goed als lege stranden op de webcam kan verklaren, maar dat lijkt ons geen optie.

  Het strand was op Scheveningen was écht zo goed als leeg, want zo te zien is het AD de enige die wel de werkelijkheid weergeeft ondanks dat ze het op dezelfde manier beschrijven als druk. Laat je niet langer in de mailing nemen!”

  https://niburu.co/10001-artikelen/15163-topdrukte-op-het-strand-van-scheveningen

  De rechtstreekse beelden:
  https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2020/05/openupnederland-59-goede-gesprekken-mbt.html

  Like

  • Gisteren maakte de Italiaanse overheid bekend dat het 60.000 informanten gaat ronselen om iedereen te bespioneren of men zich wel aan de lock-down regels houd.

   The Italian government announced Sunday it is recruiting 60,000 volunteer “civic assistants” as informants to report on anyone violating norms concerning the use of masks and social distancing.

   The government is recruiting unemployed citizens, especially those who receive social security or unemployment income, as an extension of its uniformed security services during the second phase of the coronavirus lockdown. “Now is the time to recruit all those citizens who want to help the country, demonstrating a great civic sense,” it states
   https://www.breitbart.com/health/2020/05/24/italian-government-recruits-60000-informants-to-spy-on-neighbors-during-lockdown/

   Like

 8. Meidoorn, meelbes, vlierbes, lijsterbes etc. staan in volle bloei.
  Maar de insecten ontbreken af en toe zie ik een verdwaalde bij.
  Er is massale sterfte van kool- en pimpelmezen lees ik op het internet.
  Dat klopt ik zie geen insecteneters wel hongerige mussen.

  Like

 9. Pingback: Hoe is het “Wuhan-virus” ter wereld gekomen? | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 10. Pingback: Hoe we al decennia belazerd worden met de mythe van de virus waanzin… Het (potentiële) gevaar van vaccins. Bonus: De corruptie + HET PLAN (NWO). – De Wakkeren

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s