Waarom u tegen polio bent ingeënt


Nu we toch bezig zijn om tot op de bodem uit te zoeken waarom de farmaceutische industrie sinds Rockefeller de injectienaald als wapen gebruikt, een verhaaltje over de vreselijke ziekte polio. We kenden het vroeger ook als kinderverlamming. Gelukkig kwam er na jarenlang onderzoek een vaccin, zodat het verdween.

Deze inenting werd niet verplicht, naast andere inentingen voor kinderen, die wel werden verplicht. Bij het opkomen voor de militaire dienst werd het herhaald. Er zijn twee soorten vaccins.

(1) Salkvaccin

Dit type vaccin is ontwikkelt door J.E. Salk, een Amerikaanse bioloog. Dit vaccin bestaat uit een dood poliovirus. Het wordt bereid door het poliovirus te inactiveren met behulp van chemische middelen. Het vaccin bevat alle drie de typen poliovirus. Bij dit vaccin zijn er meerdere injecties nodig. Het is de dure optie en wordt daarom in een cocktail met andere entstoffen gebruikt. De meningen zijn erover verdeeld of dat wel een optimale methode is.

(2) Sabinvaccin

Het sabinvaccin is ontwikkeld door A.B. Sabin, een Amerikaanse kinderarts. Het vaccin werd vanaf de periode 1956 – 1963 overal ter wereld preventief gebruikt tegen polio. In die tijd was polio nog een veel voorkomende ziekte. Het vaccin bestaat uit een levend maar verzwakt poliovirus. Doordat de hoeveelheid poliovirus in het vaccin zo laag is, ontstaat er geen ziekte maar wel maakt het lichaam antistoffen aan. Dit vaccin wordt via de mond ingenomen. Het voordeel hiervan is dat iedereen het aan zijn kind kan geven, er is dus geen medisch personeel voor nodig.

Veel voorstanders van vaccinatie hebben het graag over de successen van de titanenstrijd tegen het poliovirus en menen zodoende carte blanche te hebben voor allerlei andere vaccinaties. Een en ander behoeft – zoals altijd – toch weer enige nuancering.

Wat is polio (Poliomyelitis)?

In de eerste plaats is het belangrijk te weten, dat polio van origine geen uitzonderlijke ziekte was, vergelijkbaar met een verkoudheid of influenza. Polio verloopt meestal zonder verschijnselen (90 tot 95 procent van de infecties). De meeste mensen hadden en hebben deze ziektekiem onder de leden, zoals dat heet. Maar er wordt nooit op getest, anders dan wanneer er zich verlammingsverschijnselen voordoen. Ziekteverwekkers hebben wij altijd bij ons, al was het alleen maar om het immuunsysteem “up-to-date” te houden. Onderstaande grafiek laat zien dat de ziekte al op zijn retour was, maar vanaf de oorlogsjaren een opleving te zien heeft gegeven.

De verlamming die werd toegeschreven aan polio vanaf de 40-er jaren van de vorige eeuw, kan worden toegeschreven aan massaal toegepaste hoog-toxische bestrijdingsmiddelen en pesticiden als DDT, welke nu zijn verboden.

Paniek.

Amerikaanse gezondheidsautoriteiten en de producenten van DDT moedigden de toepassing aan, het publiek gebruikte het als een huis-tuin-en-keuken middel om van allerlei ongemakken af te komen. Ieder jaar werden traditioneel complete DDT-campagnes opgetuigd, op de stranden, zwembaden en parken, landbouwgebieden en vaak met vliegtuigen, bij voorkeur ’s zomers, en tijdens het oogstseizoen. Ouders werden aangemoedigd hun kinderen te bespuiten met DDT. Ook werd het in de keuken, in de tuin en in de badkamers veelvuldig gebruikt. Toevallig was de nazomer inmiddels omgedoopt tot “polio-seizoen”, omdat dan de meeste gevallen van kinderverlamming aan de orde waren. In grote paniek werden dan openbare gelegenheden tot verboden gebied verklaard.

Midden jaren 40 van de vorige eeuw werden regeringen door wetenschappers gealarmeerd met de constatering dat het spuiten van DDT verlammingsverschijnselen en schade aan het zenuwstelsel tot gevolg had. Maar de Amerikaanse regering weigerde actie te ondernemen, want men was bevreesd voor schadeclaims die makkelijk in de tientallen miljarden konden lopen.

Voor wie nog meer leuke grafiekjes wil bestuderen, moet even op onderstaande link klikken – wel eerst even gaan zitten:

The Weston A. Price Foundation

Er was dus grote paniek ontstaan bij de mensen, die geen idee hadden waar die fatale verslechtering van polio vandaan kwam. Bovendien, als de waarheid aan het licht zou komen, dan zouden er nog een aantal mensen in de paniek modus zijn geschoten: de regering en de producenten van het hoog-toxische verdelgingsmiddel. In een dergelijk geval komt de “medische wetenschap” in beeld als dekmantel voor staats- en corporate criminelen, altijd twee handen op één buik.

Er werd een list bedacht.

De export van DDT werd aangemoedigd, om van de voorraden DDT af te komen. Daarmee zouden de problemen wereldwijd worden en niet meer de focus op de VS komen te liggen. Het werd nu een epidemie. Inmiddels werd het in Amerika zelf niet meer toegepast. Enkele jaren later kwam dé oplossing in de vorm van het poliovaccin. Wat de medische wetenschap nog voorstelt, u mag het zeggen. Het relatief onschuldige poliovirus werd gekoppeld aan verlammingsverschijnselen, die er totaal niets mee hadden te maken. De perfecte misleiding door een omleiding van het probleem. Een goed voorbeeld van totale fraude van staatswege in opdracht van het financiële kartel. Een bioloog en een kinderarts die even een vaccin ontwikkelen? U gelooft het zelf??

Deze medische prestatie is als wonderbaarlijk rondgebazuind en is men blijven herhalen tot de huidige dag. Miljarden mensen zijn gevaccineerd en daar zijn miljarden aan verdiend, in plaats van dat er miljarden aan schadeclaims is uitbetaald.

De vraag dringt zich op, dat als men lang geleden al tot dit soort hoogcriminele acties in staat is geweest, hoe zit het dan vandaag, met het zogenaamde “coronavirus”? Wat moet er eigenlijk NU worden omgeleid? Met andere woorden: “Aan welk gigantisch probleem moet een niet aangetoond virus – wat COVID-19 nu eenmaal is – worden gekoppeld?”

Of zouden de geleerden een dergelijk trucje – lees: lucratief verdienmodel – maar één keer uithalen…..

15 gedachtes over “Waarom u tegen polio bent ingeënt

 1. Deze ZOGENAAMDE Corona virus pandemie is de meest criminele van ALLE criminele daden. Een schandelijk misdaad voor de gehele mensheid/wereld. De gevolgen zijn desastreus: Instorting van de economie, massale werkloosheid, zelfmoord, huiselijk geweld, vereenzaming en ga zo maar door.

  De nu al meer dan 4 maanden durende pandemie is een DUIVELS plan, dus geen pandemie maar een PLAN-DEMIE en dient meerdere doelen.

  Om er een paar te noemen: allereerst ANGST zaaien, massale wereldwijde angst voor een virus dat misschien niet eens bestaat (!!!!!!!!) en als het bestaat nauwelijks meer voorstelt dan een lokaal griepJE ik zeg ‘griepje’ omdat het niet meer is dan dat, niet meer dan alle jaarlijks in de koude maanden terugkerende griep, waar overigens vrijwel niemand aan overlijdt, behalve al ernstig zieke en oud zijnde ouderen, die hier wellicht het laatste hopelijk ‘barmhartige’ zetje mee krijgen. Niks aan de hand, niks mee mis (overigens is angst wel het ergste dat er is).

  Dan is de 2e bedoeling de ‘MENS’ en de mensheid (als organisatie) te digitaliseren: besmet geld (gewoon waanzin want je geeft het met de hand en pakt het aan met de hand) enz. De digitale mens is makkelijk te controleren en te manipuleren.

  De 3e optie is waarschijnlijk een massale vaccinatiecampagne te ontketenen, met als subdoel a) een enorme winst te maken (wordt betaald door alle mensen beneden de miljonairsnorm via belastinginning, verhoging vd belastingen dus danwel relocatie van belastinggelden) en als verder doel b) en misschien wel als hoofddoel het aantal mensen op de wereld te reduceren, lees: UIT TE MOORDEN!!! Ook weer met als doel meer controle op de overgebleven slaven (plan Kalergi-Koudenhove).

  Tenslotte zullen alle maatregelen zoals 1,5 m afstand (de WAANZIN alleen al) en de kondmapjes eh pardon de mondkapjes de mensen verder UITEEN drijven. Ergo ISOLEMENT van mensen zodat minder kans op opstand, uitwisseling e.d. Deze Lockdown, dit Sociale Isolement, de mondkapjes enz. zullen leiden tot veel slechtere gezondheidstoestand van de bevolking waardoor meer ziekte en sterfte en voilà doel 3 ! Wellicht dat de ingespoten vaccinatievloeistof giffen en wat al niet bevat waardoor even de 5G masten een paar uurtjes op VOLLE STERKTE moeten draaien om doel 3 te dienen, ergo mensen zullen net al in WUHAN kronkelend en krimpend van de pijn stervend op straat of in huis neervallen.

  Dit lijken mij de belangrijkste doelen. Misschien zijn er nog wel een paar maar als dit allemaal zo is dan is wat nu gebeurt erger dan erger, erger dan een oorlog waar nog ‘vriend’ en ‘vijand’ te onderscheiden zijn.

  Om dit vreselijke toekomst perspectief toch nog volledig te maken en de mensen toch wat op te beuren dit nog: Uit het slechte kan ook nog het goede voortkomen (principe van de polariteit en synthese eenheid van alles in de natuur/wereld) schone lucht mensen die op zichzelf worden geworpen gaan nadenken o zeker, ook huiselijk geweld maar ook stellen mannen en vrouwen die nader tot elkaar komen reset van ons denken over voedselproductie, welvaartverdeling en armoede uitbannen etc etc etc.

  Tot slot is het zo dat veel mensen en met de dag steeds meer mensen tot de ontdekking komen dat ze giga worden belazerd. Waaruit toch mensen zullen voortkomen die deze plannen zullen gaan torpederen, de verborgen klokkenluiders, ingenieurs en ict-ers die de nodige ‘software tijdbommen’o.i.d. zullen inbouwen enz laat ik niet te veel zeggen om deze machtsbeluste psychopaten kansen te geven hun plannen door te zetten.
  En zeker als alle mensen ik zeg ALLE tegelijk in opstand komen –wat waarsch een illusie is- zullen deze psychopaten in één keer “van tafel worden geveegd”.

  Geliked door 1 persoon

  • TINNITUS
   Rund 19 Millionen Deutsche haben oder hatten diese quälenden Ohrgeräusche, und etwa 3 Millionen sind akut von chronischem Tinnitus betroffen.
   Die Schulmedizin kann die Ursache von Tinnitus bis heute nicht erklären und die Ärzte sind meist ratlos.
   (Brigitte Hamann Kopp-Verlag)

   Waarom wordt er nooit aan vaccinatieschade gedacht?

   Like

 2. Help polio de wereld uit door de naam te wijzigen.

  “[Polio now hides behind these names: acute flaccid paralysis (AFP), Transverse Myelitis, Viral or aseptic Meningitis, Guillain-Barre syndrome, Chinese Paralytic syndrome, CHRONIC FATIGUE SYNDROME, epidemic cholera, cholera morbus, spinal meningitis, spinal apoplexy, inhibitory palsy, intermittent fever, famine fever, worm fever, bilious remittent fever, ergotism, ME, post-polio syndrome, Synonyms for GBS]”

  http://whale.to/b/vaccine/polio1.html

  Like

  • Wat is polio (Poliomyelitis)?

   In de eerste plaats is het belangrijk te weten, dat polio van origine geen uitzonderlijke ziekte was, vergelijkbaar met een verkoudheid of influenza. Polio verloopt meestal zonder verschijnselen (90 tot 95 procent van de infecties).

   Dat betekent het volgende.

   Polio is extreem “aangedikt” om het tot de paraplu te maken teneinde een vergiftigingsprobleem uit de wereld te helpen – dus via een “omleiding”.

   Dat was een mooie truc, zeg!

   Men kan dus gewoon goed door met gifstoffen in het milieu te dumpen. Bijvoorbeeld via de scheepvaart, luchtvaart en “gewasbeschermingsmiddelen’. Of straling, radio-activiteit, etc. Allemaal parapluutjes om er de hoogst criminele activiteiten onder te laten schuilen. SARS/MERS/COVID-huppelepup is er ook zo één.Er worden aan de lopende band ziekten “ontdekt” om iets anders te verhullen. Win-win situatie, iedereen verdient er aan.

   Farmaceutische industrie, medische wetenschap en bankenkartel: de drie-eenheid geperfectioneerd. Het beste is om Big Poison in de meest ruime zin van het woord te atomeren – mits er nog kernbommen zijn te vinden die wél werken.

   Like

   • Tja, daar zegt u wat, “kernbommen”….maar helaas, deze zijn er ook al niet….en nooit geweest ook!!

    Ook dit was namelijk een fabeltje of beter gezegd fearporn!!

    Gladiator

    Like

    • @Gladiator
     Precies, allemaal fearporn.
     En die straling van die kernbommen was zo erg, dat die gebieden voor zeer lange tijd (eeuwen?) onbewoonbaar zouden zijn.
     Zo erg, dat ze er direct maar grote steden voor miljoenen inwoners gebouwd hebben….
     Niks aan de hand dus.
     Brandbommen lijkt mij meer waarschijnlijk.

     Like

 3. Pingback: Waarom u tegen polio bent ingeënt | JDreport.com

 4. Ik vraag mij af, er zijn147 mensen positief getest op het corona virus (vlees industrie).
  Dus 147 van 670 mensen. Waren deze mensen ziek en lagen er procentueel gezien mensen op de ic?
  Waren zij allemaal aan het werk of zijn zij ziek of zijn zij al genezen of overleden.
  Ik lees niets hierover.
  Hoe is het gesteld bij andere industrieën, daar worden geen cijfers gegeven.
  Wordt de corona gebruikt om de vlees consumptie aan banden te leggen, zodat de prijs omhoog kan gaan.
  Hoe zien de testen er uit bij de ambtenaren die niet thuis werken?
  Wordt de politie dagelijks getest op corona virus?
  Zij lappen de 15 dm regel goed aan hun laars. Twee dienders op de voorbank zonder enige vorm van preventie of wordt het mondkapje als luier gebruikt.
  Hoe gaat de politie een arrestatie verrichten met de 15 dm regel?
  Waarom mag een mens niet dood gaan?
  Waarom bestaan er geen vegetarische wolven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Hoe we al decennia belazerd worden met de mythe van de virus waanzin… Het (potentiële) gevaar van vaccins. Bonus: De corruptie + HET PLAN (NWO). – De Wakkeren

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s