Het tijdperk van de “Vierde Aap” is aangebroken


Als u zich al heeft afgevraagd, waarom juist nu een “testrun gehoorzaamheid” wordt gedaan, dan denken wij daar nu wel het antwoord op te weten.

Of er nu wel of niet een “virus” rondwaart, doet niet eens zo veel ter zake. Het gaat om het doel, niet om de middelen.

Omdat er maar een kleine elitaire, uitverkoren elite meent voor G.O.D. te kunnen spelen en de wereldpopulatie steeds maar groter wordt, zijn deze door angst bevangen heersers altijd op zoek naar gemakkelijke controlemechanismen.

Eeuwenlang is dat gebeurd door oorlogen, hongersnoden en pestepidemieën, het liefst simultaan. En meestal onder regie van het ondergrondse Romeinse Rijk, de rooms-universele kerk, aangestuurd door oude paepsche bloedlijnen met kruisverbanden naar de zwarte adel en Oudegyptische “übermenschen”.

Steeds snellere communicatielijnen gaven deze macht een essentiële voorsprong. Van marathonlopers en de postduif tot en met 5G, als het ware. De massa kon zo hard lopen als ze wilde, er was altijd informatie achterstand.

De hybride mens heeft in de loop der eeuwen een soort zelfverdedigingsmechanisme gecultiveerd om te kunnen overleven. Dat is te definiëren als de drie-eenheid “horen, zien en zwijgen”. Het probleem was, dat de mens maar twee handen heeft, zodat er altijd wel één of meer zintuigen bleven werken. Voor de “leiders” van deze wereld was dat een zeker risico, hetgeen ook is gebleken. Veel moeite moest worden gedaan om eventuele opstanden te neutraliseren door er aan mee te doen en tevens de oppositie te organiseren.

Dit is opgelost om de eerste drie soorten aap te “fuseren”. Dat ging vrij eenvoudig, op basis van de opgedane ervaringen met het wonderbaarlijke trance-effect van radio en TV. Er werd een “smartphone” geïntroduceerd. Gebiologeerd interactief bezig zijn met beeld en geluid, geleverd door de gebruikelijke verdachten, nu “providers” genaamd.

Het tijdperk van de Vierde Aap is aangebroken.

De jeugd is in trance gebracht en zal naadloos worden omgebouwd naar een gehoorzame burger. De gerobotiseerde hybride werk-unit, aangestuurd op afstand. Nederlandse taal is uit, het is de taal van de bezetter die hen africht. Degene die een boek gaat lezen of eigen onderzoek doet naar het verleden, wordt op termijn als sociaal gemankeerde eenling uitgeschakeld door de medische maffia.

Door deze vereenvoudiging is het wel erg gemakkelijk geworden voor een kleine uitverkoren elite de meute de kant op te sturen, die men wil. De door de eenzijdige informatie gebiologeerde gehoorzame werker heeft niet eens in de gaten, dat men recht op een gat af marcheert. Keurig op een rijtje, angstvallig op 15 decimeter afstand, gemuilkorfd en gechipped. Dit laatste om te voorkomen dat er toch nog één bij zit die weer gaat denken.

Niet te lang naar kijken, je zou je immers zo maar bij de kudde willen aansluiten…..

12 gedachtes over “Het tijdperk van de “Vierde Aap” is aangebroken

  1. “De jeugd is in trance gebracht en zal naadloos worden omgebouwd naar een gehoorzame burger.” = de Android generatie, vanaf de geboorte voorzien van GPS en afstandbediening.

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s