Italië – bijna niemand aan “coronavirus” overleden


Bericht voor het RIVM

In Italië is ook een RIVM, en die heeft even gedaan waar ze voor worden betaald: de mensen de juiste voorlichting geven.

Italië, u weet wel, het land waar de lijkkisten zich opstapelden, van Lampedusa tot Bergamo.

Waar de doden in massagraven zijn gedumpt.

Waar militaire colonnes vrachtwagens, volgeladen met lijkkisten, af en aan reden.

De ramp was niet te overzien, tienduizenden doden, allemaal overleden aan COVID-19 en het einde was nog niet in zicht. Een tweede golf kan wel eens honderdduizenden Italianen het leven kosten.

Met graagte lieten de Italianen zich massaal ophokken en terroriseren door de carabinieri en het gemobiliseerde muilkorfleger in pantservoertuigen.

Thans worden er minimaal 60.000 verklikkers opgeleid om als een particuliere Gestapo de buren aan te geven, als ze hun neus een keer snuiten of met een afgezakt muilkorfje rondlopen.

De lockdown, vrij naar Chinees model, maar dan voor een heel land was ook voor Nederland het sein, dat zoiets gewoon kán, crowd control…..

Terug naar het Italiaanse National Health Institute.

Op 20 mei j.l. is er een rapport gepubliceerd, zie onderstaand grafiekje.

Dus er is 4,1 % aan “corona” overleden? Er van uitgaande dat de berucht onbetrouwbare testen met een foutmarge van 80% werken, kan dat sterftecijfer aan COVID-19 dus net zo goed 0,82% of nog minder zijn.

Bovendien moeten we de eerste foto nog te zien krijgen hoe dat virus er uit ziet.

En áls dat virus al zou bestaan, hoe het er na 72 uur uitziet. Want virologen beweren dat virussen toch aan de lopende band muteren?

Deze reeds lang van tevoren geprogrammeerde plandemie had als doel iedereen op te sluiten, de economie te slopen en er vervolgens een oorzaak bij te fanbtaseren: COVID-19.

Kortom: de overhaaste lockdown op basis van een vals alarm en gelogen gegevens is een halsmisdaad en kan op het conto van regeringen en adviseurs worden geschreven.

In Italië wil men Bill Gates arresteren en voor de rechter slepen. Ik zou alles wat verantwoordelijk is geweest voor het valse alarm van miljoenen doden en wat in regering en parlement alles heeft zitten goedkeuren, óók maar voor het gerecht slepen.

Dus RIVM: hoeveel zijn er in ons land eigenlijk aan COVID-huppelepup gestorven?

Voorzetje: NUL?

Houden jullie soms onderstaand leugentje om bestwil maar tegen de verdrukking in hardnekkig overeind:

Of… zijn jullie ook maar gestopt met tellen en laat je idioten als Professor Doctor Albertus Maria Osterhaus het vuile werk verder doen. Of weten jullie inmiddels toch ook al hoe integere artsen over deze (dierenarts in ruste) kwakzalver denken…..

13 gedachtes over “Italië – bijna niemand aan “coronavirus” overleden

 1. Pingback: Italië: 4,1 % daadwerkelijk aan “coronavirus” overleden?!

 2. KOrtom hoe makkelijk is de grote massa te bedotten. Dat bedotten gaat nog maar het willens en wetens bedriegen en angst aanjagen is misdadig en daar zou de doodstraf op moeten. Dus in een echte Bataafsche Republiek dient de doodstraf al is het maar tijdelijk ingevoerd te worden tot al dit gajes hier in Nederland en wat nog later zal worden opgespoord in het “buitenland” berecht is.

  Het is bijna komisch om te zien hoe vrijwel de hele wereld ANGST wordt aangejaagd met iets dat niet ‘bestaat’ , nml een pandemie van een bolletje dat uitzichzelf al hoestend zich in onze cellen boort om zich daar vervolgens voort te planten. Wat een rotbeest denk je dan toch! Nee, en als nou eens onze cellen alle rotzooi als luchtvervuiling, ongezond roken en drinken en allerlei restanten oude vaccinaties, medicijnen etc etc nu eens zelf inkapselen en daar een leuk bolletje in het groot een drolletje genoemd maken en a.h.w. uitpoepen?!!!!!!!

  Als de mensheid eens zo gezond conform de natuur als bij de BOEREN zouden leven dan kunnen meer dan de helft van de heren medici , ziekenhuizen, ggd-en en politici meteen een andere baan zoeken. Geen punt want kunnen altijd omgeschoold worden tot BOA 🙂 🙂 🙂 .

  Like

   • En dan alleen om ze de rotzooi in de openbare ruimte op te laten ruimen, anders brengen ze ons alleen maar schade en irritatie toe. De mensen die dat nu verplicht voor hun uitkering of andere redenen uit moeten voeren worden door het publiek als een lagere levensvorm beschouwd, dus die maken we dan hun (bezoldigd) leidinggevende.

    Like

 3. En zo komen ‘we’ er ook wel weer uit…..

  “De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen.

  Dus:

  De EU grijpt haar kans om zelf belastingen te gaan innen. Voorheen werd ze betaald uit bijdragen van de lidstaten.
  Terwijl elk bedrijf moet knokken om de gevolgen en verliezen van corona op te vangen, gaat de EU de kosten voor de bedrijven nog eens verhogen. Dat noem je dan helpen?
  En standaard, ze beginnen met een ‘kleine’ belasting en alleen voor de ‘grote’ bedrijven. Dat maakt de invoering minder controversieel. Maar uiteindelijk bent u ook aan de beurt, vgl de inkomstenbelasting, of de BTW, die begonnen ook heel laag en alleen op hoge inkomens en luxe.”

  Hopeloos, Vernederland.

  Nooitgedacht

  Like

  • Je weet het nog redelijk optimistische te brengen, ik denk dat wij gelijk aan de beurt zijn.
   Dat begint al met de CAO’s die de komende jaren afgesloten gaan worden. Alle bedrijven groot en klein brengen hun meer kosten simpel weg in rekening bij de klant / afnemer. De laatste schakel in die keten is de uiteindelijke consument, wij dus. Allemaal stoppen met consumeren, koop alleen nog het meest noodzakelijke en betaal geen belastingen en boetes meer. Voor belastingen geld natuurlijk wel, voor zover je daar zelf nog een keus in kan maken om niet te betalen.

   Like

 4. Ha ha ha, lekker op “vakantie” mensen, “was je handen stuk” is het devies van Prutte, men rommelt maar wat aan in Europa en voor je het weet ben je al ontslagen voordat je je santekraam hebt ingeladen !!! ;

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5135631/vakantie-frankrijk-versoepeling-lockdown-coronavirus-macron

  Ook gij NEEderlander, als je straks je baan kwijt bent, jammer dan niet dat het ‘corona’ was !!! ;

  https://niburu.co/het-complot/15162-dit-is-de-werkelijke-reden-dat-je-geen-vakantiegeld-krijgt-of-bent-ontslagen

  Like

  • @Robbie Perfect gezegd !
   Ik zeg het even nog in het Neanderlansch , alhoewel dat een uitstervende taal is, maar goed:

   “QUARANTAINE” is als je de bewegingsruimte beperkt van echt ZIEKE mensen.
   “TYRANNIE” is als je de bewegingsruimte beperkt van echt GEZONDE mensen.

   Lees voor Tyrannie rustig ook Dictatuur !!!

   Like

 5. O Corona,
  die in de mensen zijt
  Uw naam worde gefluisterd
  Uw hellerijk kome
  Uw wil geschiede, gelijk in de Hel als ook hier op Aarde
  Geef ons toch heden uw “helend” vaccin
  en vergeef ons onze scepsis, gelijk ook wij vergeven andere sceptici
  En leid ons niet in bespotting, maar verlos ons van gezondheid
  Want Uw is de pandemie en het gif en de aansteeklijkheid
  tot in der eeuwigheid
  Amen.
  =========================================================
  Disclaimer:
  N.B. Ik wil toch even zeggen dat dit gedicht niet Godlasterend is bedoeld, maar bedoeld is als een aanklacht tegen de draconische maatregelen m.b.t. een virus, dat hoe ernstig ook zeker niet zo ernstig is dat het tot in de zomermaanden doorwoekert en ons hele leven verpest en tegelijk onze hele economie in de afgrond stort – en dat wereldwijd !!!!
  Ook het vaccin dat er straks komt vertrouw ik voor geen cent, gelet op alle schandalen die er al in het verleden en tot op de dag van vandaag zijn voorgevallen. Schandalen waarbij — en ik overdrijf niet en de MEESTE mensen weten dat allang — miljoenen doden zijn gevallen en evenveel zo niet meer zwaar lichamelijk letsel is toegebracht aan kinderen en volwassenen. Ik noem alleen maar de Spaanse griep ca. 1918-1920 wat helemaal geen griep was en het schandaal met het HPV virus met het Gardasil vaccin, polio enz. enz. enz.
  Dus als straks de 2e golf (en ik moet er niet aan denken) komt, zal ik niet erg genegen zijn mij te laten volspuiten/inenten met een of andere gore vaccinvloeistof waarin ik geen vertrouwen heb en niet eens weet wat er precies in zit !

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s