Burgeroorlog in de VS


De aanleiding: een blanke politieman vermoordt voor de camera een zwarte, geboeide en reeds uitgeschakelde burger. Dader en slachtoffer kenden elkaar en waren ooit collega’s.

Rustig om zich heen kijkend, met de handen in de zakken, terwijl de man onder zijn knie smeekt om genade. Drie andere dooie dienders staan er bij en kijken er naar. Het zoveelste dodelijke zwarte slachtoffer.

Het recept voor een burgeroorlog.

Minneapolis – 30 mei 2020. Ondanks een door het stadsbestuur opgelegde avondklok, gaan wijdverspreide protesten door in Minneapolis, omdat er voor de derde achtereenvolgende nacht na de politiemoord op ‘Big’ George Floyd vandalisme, plundering en brandstichting uitbreekt.

Na het lanceren van flashbommen en het bestokenvan demonstranten met traangas die op vrijdagavond in het gebied rond het 3e district van het politiebureau van Minneapolis weigerden weg te gaan, hebben de veiligheidstroepen zich teruggetrokken, omdat ze er niet in slaagden de menigte te verspreiden. Demonstranten konden vanaf dat moment hun gang gaan met het aanrichten van vernielingen en door de stad te zwerven in weerwil van de ingestelde avondklok van burgemeester Jacob Frey, die om 20.00 uur plaatselijke tijd van kracht werd.

Deze protesten zullen zich over heel Amerika uitspreiden, daarover bestaat geen twijfel. Als de National Guard en politie zich met de staart tussen de benen in veiligheid moeten brengen, dan zegt dat wel iets. Het opgesloten gevoel als gevolg van de nutteloze lockdowns komt nu tot uitbarsting en het lijkt zeker dat er vele doden zullen vallen. De inmiddels bijna 40 miljoen werklozen hebben de keus: plunderen of in de rij bij de voedselbank gaan staan en hopen dat er nog wat over is voor je familie als je aan de beurt bent.

De roep naar het afschaffen van de politie zal luider worden. Gewoon afschaffen en voor een tribunaal zetten lijkt de enige oplossing. In de VS is er een bewapende militie en die zal op moeten treden, zoals de Vrijkorpsen van de Patriotten die stadhouder Willem V het land uit trapten.

Trump heeft al gewaarschuwd, dat hij plunderingen nooit zal accepteren en met scherp zal laten schieten. Hij zal de puinhoop nog groter maken, omdat hij geen keus heeft. Op die manier zullen de VS uiteen vallen in losse staten, de Westkust zal door China worden geannexeerd, een oud plan. De Chinezen menen daar recht op te hebben, wegens genetische verbondenheid met de eerste bewoners van Noord- en Zuid-Amerika, de First Nations. Die zelf pertinent géén “Indianen” willen worden genoemd.

Trump’s tegenstanders gaan gegarandeerd deze opstand verder opstoken en de vertrapten aanmoedigen om van de nood een deugd te maken: uitstel van de verkiezingen.

De Amerikaanse marine ligt voor 90% in havens, omdat de bemanning kapot is gestraald door “hypermoderne communicatiemiddelen” aan boord van de schepen. “Corona” heet dat dan. De werkelijke reden kon wel eens zijn, dat China geen vitale onderdelen meer levert voor de Amerikaanse strijdkrachten.

De VS kunnen bijna zelf niets meer produceren, net als overigens Europa. Zelfs de methoden van “virus” bestrijding wordt vanuit China geïmporteerd: de “lockdown prison protocol”, niet echt origineel en het zal totaal averechts werken.

Overal in de wereld komt men er als bij verrassing achter, dat de maatregelen dodelijker zullen zijn dan de lichte schade die is aangericht door de “gezondheidszorg”, NIET het “virus”, we wachten nog steeds op de eerste beelden van dat monster…..

Als Trump geweld met geweld beantwoordt en op eigen burgers laat schieten, houdt het pas op als alles is platgebrand. Een gesloopte economie, een doodziek volk, een vluchtende elite, een verwoeste infrastructuur, een totaal falende gezondheidszorg en een kapotte natuur als gevolg van schaliegas fracking.

Dat is niet alleen vanwege de lockdowns, want dat proces is al aan de gang sinds de jaren 70 van de vorige eeuw, toen over de hoofden van de Amerikanen is besloten de economie naar modelstaat China te verkassen. Nixon en Kissinger als boodschappenjongens van de Rockefellers, de Rothschilds en andere opium erfgenamen. In opdracht van de haatdragende neuroten van het utopische één-wereld model.

U weet wel, het Elitekorps ‘Engineers from Hell’ met hun missie in het kader van de “Love of G.O.D.” in de aanloop naar hun 1000-jarige rijk.

35 gedachtes over “Burgeroorlog in de VS

 1. “Als Trump geweld met geweld beantwoordt en op eigen burgers laat schieten, houdt het pas op als alles is platgebrand. Een gesloopte economie, een doodziek volk, een vluchtende elite, een verwoeste infrastructuur, een totaal falende gezondheidszorg en een kapotte natuur als gevolg van schaliegas fracking.”

  Let wel: “een vluchtende elite”.
  Wat blijft er dan over?

  “De werkelijke reden kon wel eens zijn, dat China geen vitale onderdelen meer levert voor de Amerikaanse strijdkrachten.”
  Maar wie is China? De Chinese burgers?

  Hoe ontmaskeren we de “kernkoppen”?

  Like

  • China is modelstaat voor ons en ons nageslacht.

   Zo begon het:

   Zo ging het verder:

   Dan de door Yale opgeleide Mao Zedong c.s. afgemaakt:

   Vader van Xi Jinping was adjudant van Mao.
   Men heeft nog een appeltje met ons, van de westerse beschaving, te schillen.
   “The Art of War” is al lang en breed aan de gang. Maar dat zien we niet.
   We worden geacht dit te zien:

   Geliked door 1 persoon

 2. En wederom zijn de milities van Soros (Antifa) actief. The world is a stage. Blanken gekleed in zwart en parapluutjes en gasmaskers op die de ruiten als vast even in slaan om het plunderen iets gemakkelijker te maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Alleen al het feit dat dit gebeurt, men dit dus laat gebeuren is al een veeg teken. Zou het kunnen dat verstandige beleidsmakers met hun handlangers proffessorren. meedia-deskundigen enz. enz. dit hadden kunnen voorspellen en ten alle tijden juist in deze crona-tijden de politie op het hart (nou ja hart??) had moeten drukken ten alle tijden geweld t.o. de ‘zwarte’ bevolking te voorkomen ??????
  Nee dus. kortom gewoon agenda !!!!

  Laten we hopen dat dit hier NIET gaat gebeuren, hoewel ik er een hard hoofd in heb. Hier toch ook veel lockdown onderdrukte frustraties, huiselijk geweld, angst voor de ander, die soms met een grote boog om je heen lopen en niet eens een monddoodkapje op! Verdeel en heers toch?

  Like

 4. Dit is natuurlijk een hoax, met als bedoeling een opstand uit te lokken. Die opstand wordt vervolgens gewelddadig en loopt uit de hand door het toedoen van fake opstandelingen.
  De gewelddadigheid wordt neergeslagen door ordetroepen en het volk is weer een stapje dichterbij de redders die alles veroorzaakten.

  Like

 5. Waren de Amerikanen niet aan het zeiken over de zwarte Pieten in Nederland?
  Wij doden geen zwarte Pieten, wij maken lol samen met de zwarte Pieten.
  Het grootste probleem van het westerse blanke ras is dat zij superieur zijn boven de andere rassen.
  Zij duwen de andere rassen hun cultuur door de strot.
  De gekleurde mens in Amerika wordt nog steeds door veel blanken als minderwaardig beschouwd.
  Dit is nog steeds een stelling beschreven in de bijbel, een boekje waar slavernij normaal.
  De z.g. lockdown is slechts een lontje die wel snel kan gaan branden, omdat de mens niet meer zelf kan denken en als een zombie rond dwaalt, versuft door de straling van zijn/ haar celphone (G1,G2,G3,G4,G5,G6..zon).

  Like

  • En wederom is het geweld wat de boventoon voert, violence.
   Wanneer gaan we leven naar onze werkelijke waarden?
   Compassie.
   Mededogen.
   Enzo.
   We weten het allemaal, en toch schijnt het niet erg te lukken.
   Zou dat kunnen komen omdat we er verslaafd aan zijn geraakt onze verantwoordelijkheden in de handen van anderen te leggen?
   En dan ook nog over de rooie gaan dat we niet mogen ontvangen voor wat onze grondbeginselen zijn om op zijn minst een fatsoenlijk leven te mogen be-leven?
   Want we doen het allemaal zelf toch?
   Wat men aandacht geeft groeit.
   D’accord?

   Waar gaat jouw aandacht naar uit?
   Naar de onze door te schrijven op deze site?
   Ik lees al jaren graag de artikelen hier, één van de weinige sites die ik met regelmaat bezoek.
   Het brengt me inzicht, inspiratiie, slapeloze nachten, (non), observatie.
   Ik pas sommige dingen toe en kijk wat er gebeurd.

   Maar in-der-daad, we worden wederom beetgenomen.
   De try-out loopt op haar eind.
   Dus zet je maar schrap, want na de zomer, krijgen we een herfs, the fallt, gaat nog.
   En dan een winter, waar al die stedelingen compleet afhankelikj zijn van derden.
   Om er dan achter te komen dat die derden er niet meer zijn…….
   Die zijn namelijk de nek omgedraaid door een leugen.
   Tis gedaan nu, de kaarten liggen duidelijk op de tafel.
   Ga je eigen eten verbouwen.
   Zorg dat je een onafhankelijke warmtebron hebt, een houtkachel dus.
   Ga terug naar het land als dat kan.
   Zorg voor haar en zij zal voor jou zorgen.
   Natural Law.
   The only True law.

   Gegroet,
   Nooitgedacht.

   Geliked door 1 persoon

  • Het zwarte pieten gedoe, het lgbt[q] gedoe, het invoeren van andere rassen (Duitsland en Nederland bijvoorbeeld, worden overspoeld met allochtone mensen), …. het dient alles maar één doel: het scheppen van eenheidsworst.

   Voor vriendschap, bondgenootschap, een band, zijn er minimaal twee nodig.

   Wanneer er sprake is van eenheidsworst dan is er aldus geen mogelijkheid meer van vriendschap en bondgenootschap! De energie, de motivatie, de drijfkracht, zoals bijvoorbeeld tussen man[nelijk] en vrouw[elijk] heeft dan geen enkele prikkel meer. Net zoals er geen elektrische stroom loopt, wanneer er geen [potentiaal] verschil is. [Dat verschil is geen verschil van waardigheid, maar van polariteit.]
   De vitale energie komt tot stilstand en de glans van het leven verdwijnt volledig. Zelfs het scheppend vermogen dooft uit.
   Als gevolg van de wereldwijde eenheidsworst van burgers [die door sommigen wordt nagestreefd, wordt getracht tot stand te brengen, zoals o.a. door Barbara Lerner Spectre (is het omgekeerde van Re-spect?) en door “koningin” Maxima: “dé Nederlander bestaat niet”] is die eenheidsworst/de mensheid aldus zeer gemakkelijk te onderdrukken en uit te buiten.

   “Het westerse blanke ras is superieur boven de andere rassen.” (?)
   “Zij duwen de andere rassen hun cultuur door de strot.”
   M.a.w. zij manipuleren, zij dringen hun eigen cultuur op aan ….
   Is dat superieur? Of is dat een kwestie van angst? (Ik begrijp jullie niet. Wanneer jullie gaan leven zoals wij dat doen, dan begrijp ik jullie weer en heb ik aldus zekerheid. Bovendien: ik als blanke weet het beter dan jij als niet blanke.)
   In ieder geval lijkt deze arrogantie een kwestie van angst, van ongelijkwaardigheid, van respectloosheid, toch?

   En onze ver-dom-de scholing leidt ons steeds verder de afgrond van het kapitalisme in.
   Geld: de een meer, de ander minder. Want waarom anders geld?
   Een obi zou dus een positieve ontwikkeling kunnen zijn, tenzij de “overheid” er weer haar recht op legt.
   Neen, een obi is geen kwestie van: het wordt je door de overheid beschikbaar gesteld, maar wij burgers stellen het elkáár (= elk ander) beschikbaar.!

   Ng (31 mei 2020 om 00:04) zegt:
   “En wederom is het geweld wat de boventoon voert, violence.
   Wanneer gaan we leven naar onze werkelijke waarden?”
   Als we tot ons laten doordringen dat ons gedrag, ons doen en laten én onze ervaringen voor het grootste deel worden bepaald door ons onderbewustzijn, dan komen we bij de uitspraak van Ng:
   “Want we doen het allemaal zelf toch?”
   Ja zeker, maar wél op basis van dat waarmee we tijdens ons opgroeien (m.n. tijdens de eerste 4 levensjaren en dan het meest tijdens het 1e levensjaar) worden geprogrammeerd!
   En hiermee zijn we weer terug bij onze ver-dom-de scholing.

   Maar WIE bepaalt [de inhoud van] onze scholing?

   We moeten helemaal opnieuw beginnen:
   https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/kindheitsforscher-michael-hueter-alarmiert-das-groesste-gesundheitsrisiko-des-menschen-ist-die-schule-a2975124.html (een m.i. zeer helder artikel.)
   De Bataafsche Republiek lijkt een prima model hiervoor, toch?

   Like

   • Ja het blanke ras of de westerse Europeaan voelt zich superieur.
    TV Tegenlicht: Minister Donner jaren dertig, schreef “het ongedierte moet ons land verlaten”
    Het ongedierte waren de Chinezen die door de recessie in de jaren dertig werkeloos waren, geen geld hadden om naar hun land terug te keren en probeerde om met de verkoop van producten in hun primaire levensbehoefte te kunnen voorzien.
    Ongedierte? Het zijn godverdomme mensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nederlands Indië de lokale bevolking werd dom gehouden door de Nederlander.
    Een Nederlander mocht geen contact hebben met een inlander, want dan kon hij zijn carrière vergeten.
    Max Havelaar.
    Zending om andere mensen te dwingen om het zaligmakende geloof van de christen aan te nemen.
    Voor Nederland is dit altijd in de koloniën uitgevoerd, Suriname (zie het resultaat), Antillen, Zuid Afrika met zijn apartheid van de hagenaar Verwoerd.
    België Congo. Frankrijk, Engeland Amerika vandaag.
    En zo kan ik nog verder gaan ook vandaag de dag.
    Gaan er weer mensen naar bv Afrika om onze westerse superieure cultuur te lanceren.

    Geliked door 1 persoon

    • Sorry “Tegenlicht” moet “Andere Tijden zijn”.
     De overvloed van informatie kan de bron nekken.
     Maar de boodschap moet duidelijk zijn, verbeter de wereld begin bij u zelf.

     Like

 6. Door de verkiezing van grootkapitalist Donald Trump is er een blanke bovenlaag ontstaan (white supremacy) die zich allerlei rechten heeft toegeëigend – zoals wapenbezit – en de rest van de bevolking rechten heeft afgenomen. Als je meer hebt dan je buurman en die buurman is constant bezig erop te wijzen dat die rechten hem ook toekomen, dan is er frictie, een opmaat naar geweld. Immers, de rechten van de hoofdzakelijk blanke Amerikaanse bevolking ging en gaat ten koste van de rechten van alle andere bevolkingsgroepen, niet alleen de zwarte, maar ook de Latino’s die ondertussen heel groot is geworden in de USA en de blanke bevolking eerdaags gaat overtreffen wat aantallen aangaat.

  De United States of America is niet het beloofde land dat het ooit beweerde te zijn, heel veel immigranten kwamen daar al snel achter, etnisch profileren zoals hier bij de belastingdienst aan de hand is, is in de USA altijd al de normale gang van zaken geweest,. De groep bewoners ( de blanke bevolking) die zich heeft bewapend om hun veiligheid te bescherm, maar vooral hun gelijk te beschermenen, staan op het punt die twee, voor hun zekerheden te verliezen. En dat zat er al heel lang aan te komen. Daar kan zelfs Donald Trump niets aan doen.
  Het is een les die ook voor ons erg nuttig zou moeten zijn!

  Like

  • “Door de verkiezing van grootkapitalist Donald Trump is er een blanke bovenlaag ontstaan (white supremacy) die zich allerlei rechten heeft toegeëigend – zoals wapenbezit – en de rest van de bevolking rechten heeft afgenomen. Als je meer hebt dan je buurman en die buurman is constant bezig erop te wijzen dat die rechten hem ook toekomen, dan is er frictie, een opmaat naar geweld. Immers, de rechten van de hoofdzakelijk blanke Amerikaanse bevolking ging en gaat ten koste van de rechten van alle andere bevolkingsgroepen, niet alleen de zwarte, maar ook de Latino’s die ondertussen heel groot is geworden in de USA en de blanke bevolking eerdaags gaat overtreffen wat aantallen aangaat.”

   En ja hoor velen trappen er weer met open ogen in. Het verdeel en heers spelletje. Er bestaat alleen “white” supemacy bij de 1% rijksten in de wereld. Zeg maar de Bill Gatesen en Jeff Bezozen van deze wereld. De gewone blanke burgers moeten ook gewoon hard werken om een inkomen te halen. Ooit van de pavement dwellers of van trailerparken gehoord ( https://www.youtube.com/watch?v=1ZZrAdNoXB8)? Daar wonen gewone blanken die op één of andere manier aan lager wal zijn geraakt. En wordt ze opnieuw door de 1% een poot uitgedraaid. Of de vele mensen die in hun auto wonen (https://www.youtube.com/watch?v=P6ozVBrk-_I.) Mensonteerend.

   Wapenbezit is gewoon een recht voor iedere amerikaan. Maar de 1% is bang dat dat wapenbezit zich tegen hun en hun handlangers zal keren. Vandaar dat ze alle Amerikanen proberen te ontwapenen.

   De strijd is niet bank tegen zwart en keurlingen, maar de gehele bevolking tegen de 1% rijkste elite. Helaas laten laten ze zich wijs maken dat de de zwarten dan wel de blanken (of mannen tegen vrouwen, democraten tegen republiekijnen) de schuldigen zijn van hun misère. Het is allemaal zo doorzichtig. Maar als mensen die hier op de BBC komen het zelf al niet zien, dan belooft dat weinig goeds voor de toekomst.

   Like

 7. het doet me ergens aan denken.

  “What the Hercules crew had just achieved has been an open secret since the late fifties, when researchers accidentally discovered that there is a precise “control” brain wave for literally everything we do, and for everything we feel. The problem back then was that each of these control brain waves [rage, fear, panic, lethargy, vomiting and so on] had to be transmitted with an accuracy taken out to three decimal places, or they simply did not work at all. But as the years rolled by, and with the advent of transistors and microprocessors, the operational application of precise control brain waves became practical reality.”

  http://whale.to/b/vialls4.html

  Like

 8. Vond nog een video op you tube, wat duidelijk maakt dat het allemaal opgezet is.

  De stenen lagen ook al klaar. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”

  Like

 9. Duidelijk volgens plan! De overheid begint de rellen, laat haar provocateurs beginnen te vernielen, de regering betaalt voor de relschoppers en plunderaars; en nu zet Trump het leger in om de puinhoop die ze begonnen op te ruimen.

  “Ordo ab Chao”, anyone?:

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s