Het “gele gevaar” – made in Rome


Modelstaat China

Er is in Nederland – handelsland, bijna niets meer te koop wat niet uit de Communistische Volksrepubliek China komt. Onze communicatielijnen zullen stilvallen als er geen onderdeeltjes meer worden geleverd uit China. Mondkapjes, geïnfecteerd of niet, komen bijna uitsluitend uit China. Voor farmaceutische pillen en poeiers moet u in China zijn. Zonnepanelen zijn allemaal “made in China”. Met de kapitalen die het land daar mee heeft verdiend, worden nu en straks de bedrijven in ons land opgekocht, zoals dat eerder al in Italië en Griekenland is gebeurd. Hebben wij daar om gevraagd? Nee. Willen wij dat we worden verpatst? Ook niet. Om ons onherroepelijke lot te begrijpen, moeten we de geschiedenis kennen.

De eerste Jezuïeten kwamen aan en vestigden zich in de Portugese kolonie Macau, naast Hongkong. Macau is nog steeds een uitvalsbasis van een oude paepsche familie, die van Breakspear.

Redactie DeBBC® – 31 mei 2020

“Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win” – Sun Tzu – The Art of War

In de 90-er jaren van de vorige eeuw werd China versneld gemoderniseerd, althans naar westerse maatstaven. Het begon er op te lijken dat het regime in Beijing een redelijk zelfstandige koers kon varen en op geruisloze wijze steeds machtiger werd.

Maar was dat wel zo?

In de laatste jaren van Mao Zedong werden er contacten gelegd door boodschappers van rijke familie-conglomeraten in het Westen en het regime. Deze boodschappers werden door de jezuïeten – als China-kenners bij uitstek – uit de hoge hoed getoverd. Toen de opvolger van Mao, Deng Xiaoping aan de macht kwam, leek er een frisse wind over de wereld te waaien, gezien de populariteit die Deng in het Westen op een of andere manier had verworven, als gemoedelijke oude opa met cowboyhoed.

Met zijn aantreden in 1978 stuurde het Vaticaan nu enige Jezuïeten als missionarissen naar China, bemiddelaars, met het doel de banden met het Westen te hernieuwen. China was onder Mao Zedong geworden tot een communistische pauperstaat, althans naar westerse maatstaven, met een enorme strijdmacht en een nog grotere binnenlandse politiemacht.

Dus boden de Jezuïeten aan hun macht over en invloed op westerse regeringen aan te wenden om technologische know how over te hevelen naar China. Die invloed werd uitgeoefend door hun macht over de meest uiteenlopende (geheime) bondgenootschappen, de financiële kartels, alle westerse geheime diensten, de farmaceutische industrie, corrupte politici van allerlei pluimage en links-extremistische belangengroepen zoals vakbonden en milieuorganisaties. Sinds het rooms-katholicisme werd geïntroduceerd als “religie” na de Franse Revolutie, kon de verloren gewaande macht van het Vaticaan (lees: de verboden Jezuïeten Orde) worden hersteld en is het verlammende netwerk volkomen geïntegreerd in de westerse maatschappij. Met alle gevolgen van dien. Het moet Deng hebben aangesproken. Het Chinese een partijsysteem sprak in ieder geval de westerse familie-kartels aan, opgeleid en getraind door het onderwijs.

Allerlei krachten kwamen in werking die tot gevolg hadden, dat de westerse industriële grootmachten konden produceren in China tegen een slaventarief. De consument in het Westen merkte daar uiteraard niets van, de inflatie was nu eenmaal een “natuurverschijnsel”. Er werd consequent gestreefd naar de zogenaamde “vrije wereldhandel” en het slechten van tariefmuren. In ruil moest de Chinese Communistische Partij als eigenaar van China en haar inwoners, de winsten delen met de oude Paepsche elite, die altijd op de achtergrond bleven. De Jezuïeten Orde is de Vijfde Colonne over staatsgrenzen heen, maar dit is altijd geheim gebleven.

China werd geopend voor business

Bedrijven en mensen in de westerse samenleving werden steeds hoger belast voor allerlei milieu-technische eisen en regels. De factor arbeid werd steeds duurder door de onverklaarbare looneisen van de vakbonden en andere non-gouvernementele organisaties. Hand in hand met de politiek. Steeds meer bedrijven moesten wegens de loonkosten uitwijken naar China en andere lage lonen regio’s, zoals Vietnam.

Maar in China werden en worden alle regels aan de laars gelapt, die wij in het Westen opgelegd kregen, in steeds extremere vormen. In het Westen werd voortdurend op de rem getrapt, in China gingen alle remmen los. De milieuvervuiling in China is ongekend en richt enorme schade aan. Om in het Westen vervolgens ook tegen slaventarief te kunnen werken werden hier “vluchtelingen” geïmporteerd. Europa heeft aan wetten en regels zwaardere druk ondervonden dan de Verenigde Staten. Eén van de methoden om “goede relaties” met China te cultiveren, was het dwingen van hightech bedrijven te verkassen naar China. Niet goedschiks, dan kwaadschiks door de belastingdienst en faillissement. Chinezen staan er om bekend alles uit faillissementen op te kopen.

Het meest fatale voor deze “samenwerking” van de Jezuïetenmakelaars met het regime Beijing, was de manier waarop deze transfer is gefinancierd. Hoe kon dit economische mirakel tot stand worden gebracht.

In China was het door het Bankenkartel (BIS te Basel) toegestaan, dat er twee betaalsystemen werden geïntroduceerd. Hun banken leenden niet van het Internationale Bankenkartel onder regie van het BIS en ook buitenlandse investeringen werden niet toegestaan. De Chinese Centrale Bank was volkomen autonoom en emitteerde zelfstandig middelen om de economie te financieren. Het land met 1,3 miljard inwoners is daar groot genoeg voor, zo oordeelde men. Dat gecreëerde geld is vrij van interest. Voor dit soort concurrentievervalsing ten opzichte van de westerse economieën is nooit aandacht in de pers geweest. Dan weten we dus ook wie “de vrije pers” in een wurggreep van censuur houdt.

Feit is wel, dat China in een paar decennia van een derdewereldland uitgroeide naar ’s werelds grootste economie. Niet alleen als gevolg van de omstandigheden in China zelf, maar ook met behulp van de verwoesting van de westerse maakindustrie door dezelfde krachten. De Verenigde Staten proberen krampachtig hun verloren positie te heroveren. Daarom wordt het nu zwaar getroffen door een “virus” uit Wuhan, de verwoesting van de “restant-economie” en rassenoorlogen. De handelsoorlog van Trump c.s. komt als een boomerang terug.

De transfer van technologie en industriële capaciteit naar een repressieve politiestaat wordt door velen gezien als hoogverraad. Maar het doel heiligt de middelen. Het doel is het propageren van modelstaat China als “the new normal” na de “nep crisis”. Eén van de middelen is het verzwakken van de westerse hegemonie om modelstaat China een handje te helpen.

In ruil voor volledige zeggenschap.

10 gedachtes over “Het “gele gevaar” – made in Rome

 1. Na hun reis naar Amerika afgelopen jaar, reizen Frans en Mariska Bauer dit keer samen naar China.Naast de eetcultuur leren Frans en zijn vrouw Mariska nog veel meer van China en zijn innemende bevolking kennen. Zo bezoeken ze Hong Kong, de stad van Kung Fu-legende Bruce Lee, ontmoeten ze Nederlanders die zich in China hebben gevestigd en natuurlijk bezoeken ze de Chinese muur, één van de zeven moderne wereldwonderen.
  Na een grondige voorbereiding in Nederland, inclusief VACCINATIES en een bezoekje aan de travel clinic, starten Frans en Mariska hun reis in Hong Kong, één van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. (uit AVRO/TROS)

  Wat is dit voor achterlijke propaganda?
  China is overbevolkt met decennialang een 1 kind politiek.
  En dan zullen Nederlanders daar doodziek worden, maak dat de kat wijs.
  Ik heb me mateloos geërgerd toen de familie Bauer een bezoek bracht aan de GGD
  en volgespoten werd met “beschermende” middelen.

  Like

 2. QAnon en de Chinezen..

  “Steve Bannon declares war with China in front of the Statue of Liberty. This is why they had the covid hoax. They needed a plan to fake the NWO “liberation.” If you haven’t followed my work, Steven Bannon is part of QAnon. He has been instrumental in faking the New China revolution. This is the New World Order announcing its reign over USA (no POTUS seal), Buckingham Palace (blackened seal), and China. Hence QQQ.

  This is big but no one will catch it.”

  -James True-

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s