Bill Gates, gedreven malloot


Voor hen die nog niet helemaal in de gaten hebben, wat Bill Gates drijft. Deze Rockefeller pion is een vooruitgeschoven mafketel. die zijn vuile werk moet doen, anders komen er filmpjes van de erven Epstein vrij….

Zo werkt dat. Maakt niet wat je er in spuit. Het is van levensbelang. Voor wie? Voor de boven het geïnjecteerde gepeupel gestelde parasitaire uitschot, daarvoor.

“Genetically Modified Organisms” dus. Dat u het even weet. Ouders die na het kijken van dit filmpje hun kinderen voor injectie aanbieden, zullen op zijn minst moeten tekenen voor het vrijwaren van de medische wetenschap en hun kartelbazen. Want omgekeerd om een handtekening vragen, zal zonder resultaat blijven.

Normaal gesproken pak je zo’n idioot op en laat hem grondig nakijken en “genetisch modificeren” zodat hij in een museum verder kan.

Omdat thans de “pandemie” met de broek op de enkels verder strompelt, wordt fase II ingezet: alles plat branden, vernielen, bekogelen, in elkaar rammen enzovoorts. Een magistrale afleidingsmanoeuvre, waar je iedereen de schuld van kunt geven, hoe het maar uit komt. Tot het leger de macht overneemt. Alsdan is de vraag wie de orders uitdeelt.

13 gedachtes over “Bill Gates, gedreven malloot

  • Een Bull-Shit filmpje bedoeld om het grote publiek (applaus) te laten geloven dat CRONA *) of te wel
   Controla echt bestaat. En als het echt bestaat slaat dit hele VIERRUS nog geen deuk in een pakje boter.
   Echter de MM Main Media wel want die Liegen en Lullen er Lustig op los…. en de HELE KLUIT gelooft het en doet maskertjes (ookwel speels aangeduid als monddoodkapjes) op waar ze straks met het warme weer bijna in stikken.

   *) Of Crona-19 nou echt bestaat of niet doet er niet toe, als MEN het maar geleuft,

   Like

 1. De Amsterdamse ultra linkse – door haar vriendjes benoemde – burgemeester was prompt aanwezig op dat plein waar vandaan ooit iemand met het zwaard tussen de benen de benen nam, en waarbij hij iedereen omver liep samen met het effort waar hij mee is getrouwd.
  Wat erg dat er in de USA veel mis is met human rights, maar moeten wij dan samen met linkse beroeps protesteerders hutje bij mutje gaan staat schreeuwen? En naar wie? Wilders noemde haar vanavond een malloot, deze keer heeft hij 100% gelijk!

  Like

 2. Pingback: Bill Gates, gedreven malloot — De Binnenlandsche Bataafsche Courant | BIBLESPACE BIJBELVERKLARINGEN BIJBELSTUDIE

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s