“Coronadoden” doen er niet meer toe


Burgemeester Halsema – u weet wel, van dat zoekgeraakte pistool – geeft toestemming voor een massademonstratie in Amsterdam, omdat “Black Lives Matter” wel degelijk, heur….

Het wordt echt lollig als Trump deze zogenaamde “Antifa” beweging tot terroristische organisatie gaat verklaren, zodat er “random” kan worden gearresteerd en met scherp in de “relschoppers” kan worden gemitrailleerd.

Racistisch geweld in Nederland…. het komt er blijkbaar nu ook echt aan.

Gut, wat blijft er nog over van de “pandemie”? Of wordt er met het toelaten van dit soort demonstraties gewerkt aan de “tweede golf”, terwijl we de “eerste golf” eigenlijk nog steeds niet hebben gevonden? Het kan natuurlijk ook zijn, dat er gericht wordt gewerkt aan “groepsimmuniteit”. De laatste optie die we hier even willen poneren is, dat deze “move” een mooie afleiding is en een keurige “exit-strategie” voor de pandemie die nimmer kwam. Alleen in de media. En in de hoofden van de goedgelovigen.

Conclusie: De “coronadoden” doen plotseling niet meer ter zake.

Volg hier hoe de acties worden gecoördineerd:

13 gedachtes over ““Coronadoden” doen er niet meer toe

 1. Is er een rassenprobleem in Nederland? De burgemeester van Amsterdam – ondertussen de linkse stinkput van ons land – vindt dat het de spuigaten uitloopt met het raciale geweld. Daar zal de zwarte gemeenschap van opkijken, er is latent best weleens een raciale opmerking, maar dat probleem met Minneapolis of hun twinstad St.Paul te vergelijken is ziekelijk. Het is tevens met twee maten meten, liep haar echtgenoot en haar tienerzoon onlangs niet met een pistool rond in Amsterdam, en is mevrouw de burgemeester toen niet gaan aankaarten bij de lokale politie dat man en zoon onschuldig waren en dus vrijuit gingen? Deze dame heeft toestemming gegeven van het organiseren voor iets dat niet bestaat. En dat is ronduit misselijkmakend en getuigd van machtsmisbruik! Stel je voor dat die anti- zwarte piet idioten het zien als een vrijbrief het zelfde te doen als in de VS, dat zou bij die idioten zomaar kunnen. Dus nog maar eens; “Leve de democratie die hier niet bestaat!”

  Like

 2. Wanneer komt er een einde aan deze dwaasheden?
  Eerst een virus dat Nederland plat legt en nu demonstreren in Amsterdam tegen racisme.
  Een kaars in je raam om de corona doden te herdenken.
  Een nationaal geschenk voor het ziekenhuispersoneel.

  Het beeld van mevrouw Halsema die mevrouw Tara Singh Varma in een rolstoel door de tweede kamer rijdt, zie ik nog steeds voor me.
  Onbegrijpelijk dat deze mevrouw burgemeester van Amsterdam is.

  Like

 3. De ene gefabriceerde pandemie is nog niet goed en wel voorbij, of de volgende komt er al weer aan. Het kabinet zal in al zijn wijsheid besluiten, dat alle autochtone hetrosexuele Nederlanders met een lichte tot witte huidskleur opgehokt zullen worden, tot er een vaccin beschikbaar komt dat ons allen gelijkwaardig maakt. Zodat de cultuur verrijkende, hoogopgeleide kansenparels en de l.b.g.t. gemeenschap met een veilig gevoel over straat kunnen.
  Oeps, dat laatste klopt denk ik niet helemaal. En met de rest hoop ik maar geen slapende honden wakker te maken. Heb 25 jaar in de achterstandswijken van Rotterdam – Zuid gewoond, in die tijd is bij mij toch echt het zeer hardnekkige idee ontstaan dat juist de autochtone bevolking behoorlijk achtergesteld wordt. En het meeste geweld nagenoeg nog steeds van criminele kansenparels komt, met een kleurtje variërend van licht getint tot bijna zwart.

  Like

  • En voor de “vredesmissies” in andere landen worden de hersenloze en harteloze witte Nederlander gebruikt om daar dood en verderf te zaaien.
   Als kleur de maat zou zijn voor voor alle slechtheid ben ik bang dat degenen met een wit kleurtje er niet best vanaf komen.
   Gelukkig gaat het om de kleur van je hart, en is debuitenkant is alleen maar schil……
   Alleen jammer dat er zoveel witte en zwarte rascisten zijn, dat ze elkaars koppen mogen inslaan!!!

   Like

   • En ja, ook ik ken zat slechte Marokkanen, maar die zijn niet slecht omdat ze Marokkaan zijn maar omdat ze een slecht mens zijn……
    Kwestie van opvoeding……

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s