Reset naar de kleuterstatus


Die burgemeester Halsema toch! Dapper mensje, onbedoeld uiteraard. Of niet?

Er werd haar wijsgemaakt dat er maar 100 demonstranten op de Dam zouden komen, het werden er 5000. Oeps. Hoe dan door verkleuterd Nederland met zijn NSB-verklikkersgedrag reageert, grenst aan het ongelooflijke. De leugen regeert de angst, tot en met het “parlement” toe, onder leiding van partijlozen als Wilders en Baudet. Bang, bang, het is ongekend. Een Wilders, die al zijn hele leven met de dood wordt bedreigd, reageert zijn frustraties af op de omhooggevallen saloncommuniste Halsema. Paniek! Tweede golf! Nieuw virus!! Paashuis gilt het uit…… hij doet het in zijn broek. Hoogste tijd om het Amsterdamse riool onder de loep te nemen, daar moeten zich met gemak meer dan 10.0000 vrijwilligers voor te vinden zijn, graaien in de excrementen van de Amsterdammers ten behoeve van de geheime raad onder leiding van het RIVM. De Nederlanders stellen zich aan als een stelletje kleuters die met slecht weer het schoolplein op moeten.

Gelukkig is er na een mislukte pandemie weer wat afleiding; de “rassenrellen” in Amerika, dat willen we hier ook zo graag. Sommigen dan, want in de rij staan voor de voedselbank gaat je ook de keel uithangen. De media vol in de versnelling, ze hebben niets geleerd, dat kan ook niet, anders ben je geen journalist. U heeft vast wel eens van het Pavlov effect gehoord. We beginnen al te kwijlen bij het minste geringste gepruttel uit de megafoons van de staatsomroep. Allemaal meejanken met de wolven in het bos.

Terug naar de Kleuterstatus

Nu wij door leugens, misleiding en angstpsychoses zijn teruggezet naar de “Kleuterstatus” met onze 1,5 m maatschappij, sociale afstandsbewaking, spastische desinfectie procedures, NSB-achtige controlemethoden, geleid door een regime en een “geheime raad” van deskundigen, kan de volgende fase ingaan.

Tenzij…. u gaat staan en alle rechten (en meer!) terug pakt, die ons zijn ontnomen wegens een gecrashte pandemie met een denkbeeldige vijand, een “virus” die nog moet worden ontdekt. Of….?

EUREKA!!!

“The WU Flu virus”. Hoe dom de dingen tegenwoordig lopen geven we even aan met een berichtje in een lokaal krantje, wat wonderlijk genoeg is blijven steken in de leugenprut van de media. Hoe totaal hersenloos wij inmiddels worden geacht, bewijzen de meest fantastische ideeën van klemgestudeerde malloten, die voor 1,3 miljoen subsidie de wereld veilig gaan maken. Men heeft het over “uitsteekseltjes”, zonder dat ooit het “coronavirus” is geïsoleerd en gefotografeerd. Men wil die “zuignapjes” neutraliseren met een briljant vaccin. Men gaat ons immuunsysteem “kwaad maken”. Dat gebeurde in 1919 tijdens de Spaanse griep ook: overreactie van het immuunsysteem na een injectie….. De aanstaande uitvinder/patenthouder meent in al zijn geleerdheid dat we maar “slecht werkende antistoffen” tegen het “coronavirus” hebben. Tja, als je als antistof niets kunt vinden om tegen te vechten, omdat dit “virus” een gekroond bedenkseltje is, houdt het al snel op. Als hooggeleerde figuren het dan ook nog eens gaan hebben over virussen die langs het immuunsysteem “glippen”, dan is voldoende bewezen dat genialiteit grenst aan krankzinnigheid. En dat 1,3 miljoen subsidie moet worden gezien als de financiering van een luxueuze bezigheidstherapie.

Amsterdams vaccin moet coronavirus ‘ontkronen’

“Wat de wetenschappelijke benaderingen betreft, zou ik graag zien dat dezelfde strenge wetenschappelijke criteria worden toegepast als die welke wij dagelijks van onze studenten verwachten, met name de kritische beoordeling van de beperkingen van de methoden en de verkregen resultaten.

Prof. Dr. Robert Endres – Imperial College

De zogenaamde pandemie is als een gammel kaartenhuis in elkaar gestort en de bouwers worden stuk voor stuk ontmaskerd. Onder dekking van een onzichtbaar fenomeen, is geprobeerd de wereldeconomie te slopen. Om het wat nauwkeuriger te duiden: de westerse economie moest worden ontmanteld. Want in China werd dan wel de lockdown op 100 miljoen mensen toegepast, de economie draaide in China gewoon door. De hele wereld raakte in een paar dagen tijd “besmet’, zo niet de rest van China. Wonderlijk. De Chinese boomerang heeft perfect gewerkt, het angstvirus heeft verreweg de meeste slachtoffers gemaakt. In Nederland gaan we thans door een diep dal wat betreft sterftecijfers. De piek van 2020 was een inhaalslag van 2018, toen er helemaal geen piek was. Gemeenten moeten begrotingen aanpassen als gevolg van het achterblijven van de inkomsten uit teraardebestellingen. Ook tijdens de “pandemie’. Dankzij de lockdowns zeker? Dat vraagt dan om herhalingen. Als er een kind in Alblasserdam polio krijgt, moeten de mensen in de Bible Belt worden opgesloten, zoiets? Volgend jaar ruim voor de carnaval Brabant en Limburg preventief opsluiten? Heel Nederland voor straf 14 dagen binnen blijven tijdens de feestdagen, in verband met het geconstateerde negeren van “gepaste afstand in het OV zelfs mét mondkapje” door enkele levensgevaarlijke racistische raddraaiers. Zo straf je immers een kleuterklasje: “Jantje heeft in zijn broek geplast, omdat mama is vergeten hem een luier aan te doen. De hele klas moet voor straf nablijven en schoonmaken.”

De Amerikaanse pandemie guru van het eerste uur Dr. Anthony Fauci SJ zegt het volgende, vlak voordat hij van het podium verdween:

And so what about the masks?

Fauci said that Americans should wear face masks in public to protect themselves — but also to get into good practices. “I want to protect myself and protect others [by mask-wearing], and also because I want to make it be a symbol for people to see that that’s the kind of thing you should be doing,” he added. During the interview, the infections diseases expert also admitted that wearing a mask is not 100% effective, but says that it is a gesture that shows “respect” for other people.

In Duitsland kun je geen eten meer kopen als je geen lapje voor hebt. In Amerika is het symbolisch en getuigt het van fatsoen…. Een mondkapje is 100% effectief – om ziek te worden of de verstikkingsdood in de ogen te kijken. Bullshit dus. Maar… kleuters kun je nog van alles wijsmaken.

En dan die profeten die beweren, dat het nooit meer hetzelfde wordt? Waar halen die hun wijsheid vandaan? Van boven?

“Dr” Anthony Fauci [SJ]

Een typische Jezuïetenstreek, dat is het

U kunt nu solliciteren naar de functie van “corona coach”. Als u het idee hebt, nog nooit wat in uw leven te hebben gepresteerd, moet u nu uw kans grijpen. Eindelijk kunt u uw verborgen leiderschapskwaliteiten botvieren op de angstige medemens. Bijzonder Opsporing Ambtenaar worden is ook nog een optie, als u altijd al in uniform had willen worden gefotografeerd.

Het Nederlandse ambtenarenapparaat draait nog steeds op volle toeren. Ziedaar het probleem: de nuttelozen – want parasitaire uitvreters is synoniem aan ambtelijk personeel – worden onmisbaar gemaakt en de “hardwerkende” middenklasse uitgemoord. Het gereviseerde marxisme wordt het “nieuwe normale’, zo wil men ons doen geloven.

Niet geloven, maar checken. Niet geknield, maar recht overeind.

5 gedachtes over “Reset naar de kleuterstatus

  1. Wil er ook nog even aan toevoegen dat op 30 mei tegen de lockdown maatregelen en 5G werd gedemonstreerd en er meteen 37 man werden afgevoerd voor het niet houden aan anderhalve meter maatregel in Den Haag. Politie, politie te paard, undercoveragenten in burger, ME, was met 600 man sterk aanwezig. De bussen stonden al klaar om de demonstranten af te voeren. Wat een verschil met 2 dagen later in Amsterdam..

    Like

  2. Om het zogenaamde coronavirus heb ik me nog geen seconde druk gemaakt. Met goed gevold overigens, ik behoor namelijk volgens Paashuis en andere hooggeleerde heren/dames tot de ten dode opgegeven risicopatiënten die niet ziek zijn geworden, laat staan de pijp aan maarten gegeven hebben. Ik zou me moeten schamen, want nu staat Paashuis in zijn blootje en voor schut.

    Nee, erger is het wat op dat Amsterdamse plein gebeurde, 5000 uiterst linkse levensgevaarlijke idioten die het niet goed voor hebben met de Nederlandse etniciteit, want die moet met wortel, takken en zijtakken worden uitgeroeid! Wat opviel is, dat er erg veel blanke – of is het witte – vrouwen aanwezig waren met daarnaast één van de meest gevaarlijke idioten, die momenteel met toestemming van Femke, inclusief een enorm bedrag aan subsidie rotzooi mag maken in héél Nederland. De clown kwam jaren geleden met de grote volksverhuizing met vele van zijn landgenoten mee uit Ghana, een veilig land dat door de linkse denkers in ons land als derde wereldnatie werd aangemerkt, en dus mochten ze blijven. Ze wonen nu allemaal in het land van hun weldoeners in de Bijlmer, dus een goede reden om ons te bestrijden. Afriyie, of iets dergelijks is de leider van het aktiegroepje ‘kick out zwarte piet’ want die kindervriend die niemand discrimineert is een uiting van discriminatie?! Dat zo’n kwal jaarlijks voor ruim 900.000 subsidie opstrijkt, dat vindt ik discriminatie!

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s