Directeur GGD: Minder dan 2% bevolking besmet met “coronavirus”


Het te negeren interview.

De directeur van GGD Nederland op de staatstelevisie. Wanneer ze hem nog eens uitnodigen?

Op de vraag wat nu de situatie is in Nederland voor wat betreft de besmettingsgraad, antwoordde hij:

“Er is tot nu toe circa 2% positief getest op COVID-19. “

De volgende vraag ging over het versoepelen van de lockdown.

“We zien geen verandering. In de bevolking als totaal blijft dat rond de 2%.”

Op de vraag of er iets is te zien 14 dagen na het hemelvaartweekend, toen iedereen er massaal op uit is getrokken, of na de massademonstratie op de Dam in Amsterdam. Een virologe vond het schadalig. Ze wilde wel iedereen aan de hand meeslepen naar een I/C afdeling, waar met man en macht werd gevochten tegen deze vreselijke ziekte. Maar dat mag niet, he mevrouw? Als de naaste familie dat al niet eens mag. Wat is zijn conclusie?

“Ook dat geeft geen ander beeld, het blijft <2%”.

Of het testen wel zin heeft. Bijvoorbeeld als we “weer mogen vliegen”.

“In feite niet, vandaag negatief, morgen positief, het zegt niets.”

“De meeste vraag komt uit Brabant en Limburg, de oorspronkelijk zwaarst getroffen provincies. Ook daar geen afwijkend beeld: <2%….”

Uiteraard allemaal dankzij de intelligente lockdown, zo laat hij doorschemeren. Dat moet ook wel, wil hij nog eens worden uitgenodigd. Maar zijn bevindingen bewijzen het tegendeel.

Oh…. Geen vragen meer. Punt. Volgende onderwerp.

De cognitieve dissonantie van de immer streng uit hun ogen kijkende 15 decimeter medewerkers van de staatsomroep, neemt epidemische vormen aan. Een zorgelijke ontwikkeling, waar zijn die mee ingeënt?

De conclusie had kunnen worden getrokken dat er geen sprake is verspreiding van het “virus” als mensen weer gewoon kunnen leven, wonen, werken en shoppen. De vraag is ook nog eens, hoe betrouwbaar die test is, als er tot 85% valse positieven zijn geconstateerd. Wat blijft er dan nog helemaal van die 2% over, het is bijna niet uit te rekenen. Daarnaast moet je feitelijk iedereen iedere dag testen, dus jaarlijks 6,2 miljard testen tegen € 1.000,- per keer is € 6,2 BILJOEN (€ 6.200.000.000.000,00) op jaarbasis.

Zou het mooie weer er iets mee te maken kunnen hebben? Vitamine D en zo? Of is dat al door de injectie van het enzym ‘nagalese’ afgebroken, je weet het niet. De ontdekkers van dat enzym kunnen het stuk voor stuk niet meer navertellen, helaas….

Het zou fijn zijn als er eens werd uitgedokterd hoeveel griepprikken er zijn uitgedeeld voordat de COVID-19 golf begon. En in welke bevolkingsgroepen die is geïnjecteerd. De ontvangers daarvan hoef je niet te testen, die zijn positief, want er wordt “coronavirus” ingespoten. Een aanwijzing is het relatief hoge percentage bij de zorg- en onderwijsmedewerkers, die gevolg hebben gegeven aan de griepprikcampagne van vorig jaar: een gratis vaccinatie voor een extra vrije dag of € 100 bonus, of iets van dien aard.

En als er dan 300.000+ corona besmette mensen onder ons zijn, wat dan nog? Op zijn slechtst zijn het er als gevolg van 85% valse positieven maar 45.000+ die drager zijn van een overigens nog steeds niet aangetoond “killer virus”.

“En al die doden dan, in de ziekenhuizen?”

Ja, dat is een hardnekkig verschijnsel. Sinds Adam en Eva zitten we daar al mee. 95% van de sterfgevallen hebben geen “corona” als doodsoorzaak. De resterende 5% waarschijnlijk ook niet, maar daar wordt wegens besmettingsgevaar geen autopsie op verricht.

Het gaat nergens meer over.

Het gaat vooral over de “tweede golf” indachtig de Spaanse griep, die echter door vaccinatie gigantisch accelereerde, u wel bekend. Een 2e golf komt er alleen als er drie “triggers” op hetzelfde moment aan de orde zijn:

 1. Het massaal aanzetten van het 5G Netwerk in combinatie met het natuurlijke begin van de volgende griepgolf;
 2. Het vollopen van ziekenhuizen als gevolg van uitgestelde operaties, wachtlijsten met hogere sterfte tot gevolg;
 3. Het massaal injecteren van de bevolking met ongeteste vaccins in combinatie met de “super griepprik”, vol met zware metalen, waar het menselijke immuunsysteem geen raad mee weet.

Er wordt nog nagedacht over het al of niet bombarderen van de grote steden met besmette vogelenpoep…. groetjes van Paashuis.

Zo doe je dat, die lang verwachte tweede golf.

Nagekomen: “Moet je wel een COVID-19 test laten doen?” Video van 9 min. in het Engels, maar de vertaalknop helpt soms:

12 gedachtes over “Directeur GGD: Minder dan 2% bevolking besmet met “coronavirus”

 1. Inderdaad de vraag is of het virus eigenlijk wel bestaat of er uberhaupt virussen bestaan?
  Hier zelfs de “Independent” durft het te melden. Jammer dat de vimeo door de censuur is verwijderd.
  Bron: https://www.independent.co.uk/life-style/goop-coronavirus-kelly-brogan-expert-contributor-md-deaths-covid-19-a9421476.html

  En de PCR tests werken voor geen meter. Als de president van Tanzania al weet te melden dat een papaya en een geit positief testen nou dan weet je het wel, nou dan weet je het wel:
  (voor de broodnodige oppep zie: https://www.youtube.com/watch?v=IxgWyQitCGo)

  Like

 2. “Er wordt nog nagedacht over het al of niet bombarderen van de grote steden met besmette vogelenpoep…. groetjes van Paashuis.”

  De grote steden worden al gebombardeerd met besmette vogelenpoep, de welbekende rots-duiven die de hoogbouw in steden aanzien voor rotswanden en kliffen. Duivenstront schijnt vol te zitten met hele vieze en schadelijke bacteriën voor de mens. Daar over na denkend ga ik me toch iets afvragen over die besmetting via de vogelenpoep van Paashuis. Proberen ze toch al die tijd eigenlijk een bacterie als virus te verkopen?

  Like

 3. Minder dan 2% van de bevolking “besmet” met een theoretisch virus ..want dat is het..nog steeds!

  Het maakt ‘sociale afstand,‘ ‘zelfisolatie’ en het dragen van maskers, volkomen absurd en misdadig:

  Like

 4. O, o, o en al die ondernemertjes , het woord zegt het al ondernemer d.w.z. je bent wel actief maar toch nog steeds ONDERnemer, ONDERdadig ONDERgeschikt aan de “Boven ons Gestelden” t.w. een stelletje oranje schijtende gore niets ontzienende troep ego-wolven netjes in het pak datwel (maar vermomming), glimlachende datwel (maar vals) en pratende dat net nog ook (maar liegende, draaiende, zalvende dat dan weer vooral)!
  Deze ondernemers die allemaal plastic schermen moeten ophangen, honderden kg Dettol moeten inslaan en plakplaatjes op de grond moeten plakken en idem dito plaklijnen waarlangs het publiek, nog net niet zwaar gemaskerd naar binnen mag om hun dagelijkse boodschappen voor het gezin te kunnen doen. Niemand durft te weigeren op straffe zaak gesloten, boetes en wat al niet.
  Nee, tuurlijk het zijn hardwerkende mensen, -wat zeg ik- keihard werkende mensen die niet anders kunnen en wij publiek PUBLIEK kunnen ook niet anders dan gemaskerd met die smerige gore stinkende “monddoodkapjes” voor onze bek (excusé) de tram of bus in.

  En als wij, WIJ (pluralis pluralis) nu eens afspreken allemaal -ik zeg- ALLEMAAL tegelijk eens het beleid van de BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID (Civil Disobedience zie: Walden van Thoreau) uitvoeren en op dag X laten we zeggen 21 juni: Hoogste stand Zon en ook nog eens Vaderdag, hoera) onze MONDDOOD-KAPJES allemaal tegelijk afzetten en gewoon gezellig naast elkaar gaan staan (geeft steun electrisch veld, geen 5G maar aura) en weer elkaar handjes geven, uit elkaars kopjes en glazen drinken dan is er gewoon niets -ik zeg- NIETS aan de hand ….. of WEL? ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!

  We leven zoals die mevrouw (in bovenstaand bericht vd Independent) zegt in een oerwoud van triljoenen -ik herhaal- TRILJOENEN kleine beestjes, microben genaamd en die doen u als u a) gezond bent b) zoveel mogelijk natuurlijk leeft en c) goed gemutst bent helemaal niets, nou jou niets in uw darmen helpen ze -ik herhaal- HELPEN ze U met de ‘broodnodige’ spijsvertering etc. etc. etc. etc. etc.

  N.B. De dieren buiten laten zich toch ook niet vaccineren of dacht U van wel.

  Geliked door 3 people

 5. Het griepvirus met in het kielzog de Covid-19 belazerderij, het doet me denken van die man die vanuit Rotterdam met zijn auto naar Den Haag moest, maar richting Breda reed. Het was te voorspellen, hij heeft Den Haag, Oh Oh Den Haag nooit gezien die dag. Sommige dingen kunnen gewoon niet, Corona is er volgens mij één van, dus stoppen met moduleren van virussen!

  Like

 6. Als ik één van mijn schapen een doekje om de bek doe, tracht ze daar meteen van af te geraken.
  Als ik mijn hond een muilkorf aan zou doen, wil ze daar leteen van af.
  Als ik één van onze kippen een elastiekje rond de snavel doe, blijft ze net zo lang met één van haar poten graaien tot het verwijderd is.
  Als men mensen aanraad een een mondburka voor de bek te spannen zijn ze bereid zelf er één aan te schaffen in de favoriete kleur.
  Ik heb een paar dagen in een stad door moeten brengen voor mijn werk en ben blij weer terug op de boerderij te zijn waar de natuur laat zien dat er niets aan de hand is.
  Behalve dan dat het gras traag groeit door gebrek aan hemelwater, maar daar hoor je niets over…..

  Like

  • Daarom, Ng (“waar de natuur laat zien dat er niets aan de hand is.”), het is ALLEMAAL doodeenvoudig hersenspoeling.

   “This is an experience that is personal to that individual body, and these symptoms cannot be passed to another person, by sneezing, coughing, or by any other method. This means the current ‘social distancing’ rituals, and the panicked behaviour of mask-wearers who have been duped into thinking they could breathe in a deadly disease at any moment, are completely redundant and pointless. The world’s population has succumbed to deliberate fear-based propaganda and mind-control.”
   Dit is een citaat (uit onderschrift bij video geplaatst door blackpeat 9 juni 2020 om 11:45):

   Like

 7. Pingback: Hoe we al decennia belazerd worden met de mythe van de virus waanzin… Het (potentiële) gevaar van vaccins. Bonus: De corruptie + HET PLAN (NWO). – De Wakkeren

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s