WHO verklaart isolement, zelfquarantaine, sociale afstand en gezichtsmaskers als compleet zinloos


Vandaar dat de Nederlandse regering een paar honderd miljoen aan de WHO betaalt?

Vrijwel alle deskundigen die op de staatstelevisie verschijnen, geven achteraf toe, dat 80% van de positief getesten op COVID-19 geen enkel symptoom hebben vertoond. Terwijl steeds werd beweerd, dat deze “symptomatische niet-besmette mensen” wel degelijk het virus kunnen verspreiden. Bovendien was dat dé reden om de hele wereld in een lockdown te storten, met alle catastrofale en langdurige gevolgen van dien. Hoe gaan we die halsmisdadigers aanpakken, opsluiten en uitroeien?

Met behulp van de “Wereld Gezondheidsorganisatie”.

Tijdens een persconferentie van de WHO in Genève op maandag 8 juni 2020 werd meegedeeld dat sommige landen de kwestie van “symptoomvrije besmette personen” volgden en ontdekt dat ze nooit een infectie hadden overgedragen op andere personen. De WHO-ambtenaar verklaarde dat het “risico” van symptoomvrije overdracht van de infectie “zeer laag” was.

“Zeer laag”? Maar als gedetailleerd onderzoek uitwijst dat er nooit iets gebeurt, dan is het risico dat het “weer gebeurt” helemaal niet klein, nog niet eens minimaal of te verwaarlozen; het is NUL!

We moeten overigens wel even vermelden dat de woordvoerder van de WHO, Dr. Maria van Kerkhove, al lange tijd verbonden is met het Imperial College in Londen, waar ze op de afdeling werkte onder leiding van de opgestapte professor Neil Ferguson, die grotendeels verantwoordelijk is voor de massale hysterie rond Covid-19.

Hij was het die, op basis van zijn amateuristische wiskundige modellen, de geprojecteerde sterftecijfers in de miljoenen voorspelde. De prof maakte gebruik van een zeer verouderde programmeertaal (“Fortran”, gelanceerd in1970/71) en structureel zo gebrekkig dat zelfs met exact dezelfde gegevens verschillende resultaten werden verkregen wanneer ze op verschillende computers werden uitgevoerd.

Misschien neemt Dr. Maria van Kerkhove afstand van deze dubieuze connecties in haar arbeidsverleden en gaat ze nu enkele waarheden ventileren.

Dus laten we nog maar weer eens een paar feiten toevoegen: Het testprotocol (PCR) is berucht onbetrouwbaar, met een gemiddelde van 50% fout-positieven en 50% fout-negatieven. In sommige tests heeft het zelfs een onnauwkeurigheidspercentage van 80% aangetoond!

Zelfs de man die het heeft uitgevonden heeft verklaard dat het geen diagnostisch instrument is en nooit als zodanig gebruikt mag worden. Met andere woorden: ALLE uitgevoerde tests zijn ongeldig en van NUL en generlei waarde. Zonde van de honderden miljoenen, die aan China zijn betaald.

Wanneer het jaarlijkse “griepseizoen” (oktober tot april) begint (vergeet nooit dat Covid-19 [afkorting voor Corona Virusziekte 2019] een coronavorm van griep is, een klasse die bekend staat als uitzonderlijk mild), wordt het aantal gevallen geteld waarin sprake was van een medische ingreep en/of ziekenhuisopname.

Degenen die het coronavirus zouden kunnen dragen, weten dat niet omdat ze niet ziek zijn. Deze personen komen in geen enkele statistiek voor omdat die getallen onbekend zijn. Hoe logisch wilt u het hebben? Er wordt dus vastgesteld dat als je je kiplekker voelt je nooit zult weten of je dat milde virusje bij je hebt of niet. Uiteraard wordt niet gerept over de griepprik, waar het coronavirusje in zit en wordt ingespoten in de bloedbaan. De enige manier om een “virus” in je systeem te krijgen.

De “game changer” dit seizoen is het willekeurige onderzoek van volledig gezonde mensen. Dit heeft een groot aantal zogenaamde “besmette” mensen opgeleverd die niet ziek zijn en die ook niet ziek worden. Dit is veel belangrijker voor u dan u zich misschien eerst realiseert. Dit laat u namelijk iets zien wat voor u van het grootste belang is:

Het zogenaamde “Virus” is NIET de oorzaak van de ziekte!

Bovendien is dit proteïnedeeltje (of wat het ook mag zijn) niet dodelijk, maar TOTAAL ONSCHULDIG, in tegenstelling tot de propaganda van de losgeslagen en hondsdolle media waarmee we sinds januari volcontinu worden gebombardeerd!

Als de overgrote meerderheid van degenen die “positief” testen nooit een ziekte hebben, dan is het duidelijk dat er geen verband is tussen dit eiwitdeeltje en de ziekte. Nogmaals: hoe logisch wilt u het hebben!

Wij moeten ons zelf in de materie verdiepen, want de media doen het niet voor u. Want daar worden ze niet voor betaald.

Als je eenmaal begrijpt wat er echt aan het gebeuren is, wordt het een verstandige en logische actie om je gezichtsmaskers in de juiste recyclingbak te gooien en je buren een dikke knuffel te geven…..

UPDATE

Op de vingers getikt?

Wel blijft de WHO benadrukken dat Covid-19 zich vooral verspreidt door druppeltjes in de lucht dus dat mensen veel besmettelijker zijn als ze bijvoorbeeld hoesten.

38 gedachtes over “WHO verklaart isolement, zelfquarantaine, sociale afstand en gezichtsmaskers als compleet zinloos

 1. Elk jaar is er een virusgolf, meestal is dat een griep epidemie. Soms echter is dat griepvirus gemutileerd tot een sterker virus zoals ook alcohol kan muteren tot een hoger percentage. Al naar gelang het suikergehalte levert de fermentatie meer alcoholgehalte op na inmenging van de producent. Het proces van alcohol productie is bijna hetzelfde als het muteren van een virus. Ook virussen zijn afhankelijk van hun leefomgeving, sommige virussen hebben hogere temperaturen nodig en sommigen een koudere.
  Het verschijnsel griep of verkoudheid zijn normale verschijnselen doordat die in koudere periodes de kans krijgen de kop op te steken door een precies geschikte leefomgeving.
  Daarom is het vrijwel zéker dat Covid-19 niet zomaar is gemuteerd uit een griepvirus, maar een handje is geholpen door virologen en onderzoekers.

  De uitbraak werd wereldwijd gebruikt om hun grote wensen te doen uitkomen. Op een Bilderbergconferentie is ooit geopperd dat een wereldbevolking a 500 miljoen een ideaal cijfer zou zijn om de planeet aarde bewoonbaar te houden, wel inclusief de toenmalige deelnemers aan die conferentie, de elite dus.
  Helaas voor de Bilderberg clan is het menselijk lichaam een wonder van vernuft dat over de mogelijkheid beschikt zichzelf te herstellen, antistoffen aan te maken. Dan kun je aandelen hebben in zowat alle grote multinationals ter wereld, terug naar 500 miljoen gaat nooit en te nimmer meer lukken, een wereldbevolking van 7 miljard zijn er teveel om te vermoorden met een onbetrouwbaar virus als covid-19!
  Next time better, of moeten de Bilderbergers worden opgeruimd?

  Geliked door 2 people

  • We houden het er maar op, dat het een angst-epidemie is.
   De wereld is getest op volgzaamheid (Event 201) en dat is nu met succes afgerond.
   De WHO bewijst telkens weer, dat men zich geen houding weet te geven.
   Dat hindert niet, ze worden er toch niet op afgerekend.

   Zolang ik in de wandelgangen hoor, dat men “blij en opgelucht zal zijn, als er straks een vaccin is”, dan weet ik zéker dat het virus nog virulent is, springlevend en verwoestend rondraast – in de resterende grijze massa des bovenkamers.
   Na de massale injectieronde en een handje geholpen door magnetronstraling 24/7 komt de pandemie pas echt los.

   Den Haag en omstreken in quarantaine, stralingsnetwerken uitzetten en de miljarden schade claimen bij de daders.

   Geliked door 2 people

  • Die 500 miljoen is ook maar of beter totaal willekeurig uit de lucht geplukt.
   Als het moet en kan de wereld wel 10 x het huidige aantal bevatten mits men de wereld anders indeeld rekening houdenende met de natuur een gezonde landbouw, veeteelt e.d. etc.
   Maar die wil is er niet voor dit elite tuig want dan worden ze bang , sneeuwen ze onder wordt de mensheid oncontroleerbaar voor hen etc.

   Dus ook 70 miljard kan makkelijk als we allemaal een beetje meewerken en onze reiswensen, industrie, bouwen van huizenzal dan anders moeten.
   Maar het kan zeker.

   Dus de halfmiljard van de Billenbergers of van wie dan ook is pure nonsens.

   Geliked door 1 persoon

  • Beetje post industriele economische kennis zou de scgrijver helpen begrijpen dat zijn bilderberg spoken helenaal niet gebaat zijn met een reductie in consumenten, non compos mentos, verzinsels zijn dat overduidelijk.. Noem dat maar gerust fake news.

   Like

  • Zich isoleren door zelfquarantaine en de sociale afstand bewaren en gezichtsmaskers dragen zouden compleet zinloos zijn.? … Dit zijn heel straffe beweringen die totaal uit de lucht gegrepen zijn. Verder blijkt dat de ziekte Covid-19, veroorzaakt door het SARS-CoV-2 virus niet zo dodelijk is als men beweeert. Men vindt nog vaak de bewering terug dat men heeft te maken met een iewat verergerde vorm van de gewone jaarlijkse griep…. De werkelijkheid is dat dit een Pandemie is met reeds (bijna) een half miljoen doden. De dagelijkse nieuwe gevallen vertonen nog steeds een stijgende lijn… Één ding is duidelijk en dat is dat de landen die deze sociale afstand hebben bewaard, thuis bleven en de mondmaskers (al voor de uitbraak) droegen en hun grenzen hermetisch afsloten, zoals China, Taiwan, Hong Kong, Macao, Korea… na een korte tijd de ziekte en de verspreiding ervan volledig onder controle hadden. Landen zoals de USA, UK, India, Brazilië, Rusland, maar ook Belgie, Nederland en Zweden die deze regels massaal verwierpen werden op een vreselijke manier toegetakeld en het einde daarvan is echt niet in het zicht. De Wereld Gezondheid Organisatie doet heel veel nuttig werk maar heeft doordat het 150 landen vertegenwoordigt niet altijd eensluidende meningen en hun adviezen dienen dus vaak met een emmer zout te worden genomen…

   Geliked door 1 persoon

   • “Op een vreselijke manier toegetakeld”.

    Word eens wakker! Er is niets uit de lucht gegrepen, ze hebben het zelf gezegd en dan weer teruggetrokken, je kent dat wel. WHO doet totaal zinloos werk, opdoeken graag. Wij redden ons beter zonder de “adviezen” van WHO, Billy Injection Gates of het RIVM. Luister eens naar wat integere artsen, ze zijn er nog, ook al geloven ze soms heilig in vaccinatie.

    China doet het zo goed? Dat zullen we nooit weten. Wat we zeker weten is, dat de echte ramp nog moet komen. Economische malaise, uitgestelde operaties, angstpsychosen, de 5G problematiek en vaccinaties. Als wij dus dachten er van af te zijn, begint het pas echt. Dan scheelt het wel dat mensen zoals jij inmiddels hun mitraillerende “Osterhaus-praatjes” achterwege zullen laten. Misleidend en bijgelovig. Of ben je soms “wetenschapper”, iemand die iets denkt te weren, maar blijft zoeken naar bevestiging op proefondervindelijke basis?

    Heb jij wellicht het virus al “gedetecteerd, geïsoleerd en gerubriceerd”? Dan ligt de Nobelprijs voor de “Redding van de mensheid” vast al voor je klaar. Want dat is de achtenswaardige beroepsgroep van “virologen” tot op heden nog niet gelukt. Een studie virologie is alleen weggelegd voor de meest fantasievolle goed van de tongriem gesneden en betaalde complotgekkies.

    Sterkte ermee, neem aan dat je nu echt in de boeken gaat duiken om zelf onderzoek te doen in plaats van angstige verhaaltjes te verspreiden om goed te praten dat je met een muilkorfje achter je wagentje, spastisch door de winkel struint. Met het appje van de “corona-kliklijn” bij de hand….

    **Bah, zet je de TV uit, steken ze hier hun kop op, pathetische complotgekkies.**

    Like

     • Als dat een dreigement is, begrijp ik je beweegredenen. Ik wil door jou niet worden “behandeld” voor iets wat jij fantaseert wat ik of mijn familie zouden hebben. Je bent een complotidioot en een gevaarlijke ook.

      Hong Kong? Je moet niet alles geloven. Tenzij je gelooft dat COVID-19 een IQ-test is en geen “virale infectie” voor 80-plussers.

      Je moet je eerst degelijk inlezen en het hier dan nog eens proberen. En stoppen met je onfatsoenlijke gedrag om mensen die wél nadenken en onderzoeken te dreigen met ellende ziekte en dood.

      Ja, er gaan mensen dood. Minder dan vorig jaar trouwens, maar toch. Daar zitten we al mee sinds Adam en Eva, maar dat had je nog even niet in de gaten?

      VRIJDAG: facebook & trollendag – vaste prik.

      Like

     • Hoezo propaganda? Ben je daar zelf niet het slachtoffer van?

      Bemoei je dus niet met de zaken hier te lande, dat geleuter op afstand hebben we niks aan.

      In Wuhan was er vanaf begin september al een uitbraak. De ondraaglijke luchtvervuiling in combinatie met het aanzetten van de magnetron deed mensen dood op straat donderen – zeggen ze….

      Pas in januari kwamen ze – via CT-scans, hahaha – erachter dat het COVID huppelepup was. WHO was langs geweest, vandaar….. Tallozen kregen in Europa en Amerika de verkeerde behandelinbg. Oudjes werden in feite door de beademingsapparatuur doodgedrukt, omdat er heel andere oorzaken aan de orde waren. Zo kan ik ook wel een pandemietje fabriceren.

      Word eens wakker. Gooi je lapje af en doe eens normaal, complotgekkie! En jij wilt ons hier “behandelen”? Thanks for the warning. Voor het gemak vergeet je ook maar, dat de titel van dit artikel is ontleend aan de uitspraken van het betrouwbare WHO. Meer bepaald mevrouw Kerkhove DD PhD – opgeleid door de pandemieprutser in charge Neil Ferguson…. ook al opgesodemieterd, jammer, dan kunnen ze hem niet opknopen. Ratten roei je ook uit. Dikke mist daar, zeker?

      ’t Is VRIJDAG – complotgekkiedag

      Like

 2. Daar de uitkomst van die studie de lading van die titel totaal niet dekt, is het publiceren daarvan een staaltje nepnieuws van de bovenste plank. De enigste juiste conclusie van die studie had moeten zijn dat normale mensen de richtlijnen aan hun aars lappen, omdat ze niet zonder meer alle onzin en leugens voor waarheid aannemen. En zich geen angst aan laten praten voor een niet bewezen bestaande onzichtbare “entiteit”. De enigste psychopaten zijn die idioten met mondkapjes en handschoentjes aan. Die zich ongevraagd binnen jou comfort zone begeven, om je er vervolgens bestraffend en boos op te wijzen dat je afstand moet houden.

  Like

 3. Worden de mensen nu echt wakker
  De leugen achterhaalt zich wel
  Mijn onderbuik gevoel wat ik al maanden heb wordt nu bewaarheid
  Een kortgeding aanspannen tegen de staat wat nu veel mensen gaan doen en met recht

  Like

  • VRIJDAG: facebook & trollendag – vaste prik.

   Je slaat voor het gemak wel een heel stuk over, Bruno! “Er zijn duizenden doden – dan een tijd niks – daar zoeken we een oorzaak bij – dan weer een tijd niks – dan de conclusie: “It must be the virus, what else could it possibly be?” Dat is nog eens bla bal bla stik er niet in.

   Er gaan mensen dood – iedere dag, sinds mensenheugenis. Er zijn de laatste tijd echter helemaal geen griepdoden meer, niemand gaan meer aan longonsteking of andere luchtwegkwalen dood, ’t is me wat die pandemie! Die heeft het hele mortuarium overgenomen.

   Lees eens wat meer degelijke stof in plaats van luisteren naar de hondsdolle media, roeptoeter van de vaccinlobby.
   Wie moet er hier nou wakker worden.

   Like

 4. Dus de ouderen hebben voor niks vast gezeten
  Tja ik zei het al meteen maar ik was niet zorgvuldig of zo.
  In feite zijn mensen gezonderen als ze naar elkaar toe gaan en op een terras zitten ik zou het toejuichen .

  Like

 5. Dat mensen die de maatregelen zoals geen afstand houden negeren psychopaten zijn, lijkt me een flink staaltje projectie. Dat doen psychopaten: anderen beschuldigen van dingen die ze zelf zeggen niet te doen. Maar ondertussen….

  Geliked door 1 persoon

 6. Die 1.5meter is gewoon onzin ik heb gewoon mijn fam en mijn kinderen en kleinkinderen geknuffeld en zo lang dat virus er is ben niet een keer ziek geweest

  Like

 7. Na vandaag weet ik wel dat de officiële instanties eigenlijk niks weten. GGD contactonderzoek ondergaan vandaag, waarbij ze op elke kritische vraag van mijn zijde enkel konden refereren naar hun protocol, maar inhoudelijk geen enkel argument konden weerleggen of vraag konden beantwoorden. So much for Corona-control!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pingback: WHO verklaart 1,5m en kapjes zinloos - Nieuws van morgen

 9. Vraagje. Als dit filmpje van een WHO persconferentie van 8 juni is, waarom staat deze niet op de WHO website? Of is dit een gelekt filmpje, zoals in de comments op Youtube wordt beweerd?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s