COVID-19 hoax op zee


Over de duistere machinaties van autoriteiten en media omtrent de berichtgeving van het opduiken van een virus op volle zee. En hoe je die geruisloos kunt elimineren.

Door Anders Björkman – 19 april 2020

Eind 2019 werd de wereld aangevallen door het mysterieuze, onzichtbare Coronavirus.

Het Coronavirus werd plotseling ontdekt door onbekende deskundigen in Wuhan, China. Ze hadden niet direct in de gaten dat het een ernstige ziekte was, dus lieten ze toe dat het onzichtbare virus zich verspreidde. Zoiets gebeurt gewoon. Ze hebben niets kunnen zien!

In het voorjaar van 2020 lieten de media ons weten dat het onzichtbare Coronavirus en zijn ziekte een pandemie was die ons allen op aarde zou kunnen doden! Stel je dat eens voor!

Ja, veel mensen en overal ter wereld, waaronder ikzelf in januari 2020, hadden een beetje koorts en pijn, maar dat was normaal in het voorjaar. Maar wat gebeurde er toen? Ik ben gewoon hersteld.

De Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, de WHO, heeft echter bevestigd dat het een pandemie is! Alle landen in de wereld moeten zichzelf direct beschermen!

Maar de informatie was vals!

Stel je dat eens voor!

Pseudowetenschap.

Enkele onbekende clowns hebben in 2019 het Coronavirus uitgevonden.

En de wereld is natuurlijk voor de gek gehouden. Er is om te beginnen al geen internationale conferentie bijeengeroepen om te onderzoeken en te bespreken wat er moest gebeuren. Sommige experts zeiden alleen maar dát het gebeurde… en ook, dat er geen genezing was, behalve het opsluiten van de wereldbevolking!

Het was net als in 1945 toen twee atoombommen boven Japan ontploften volgens deskundigen. De wereld heeft geaccepteerd dat er atoombommen zijn ontploft, waarbij Japanners zijn gedood. Maar niemand stierf door atoombommen. Dat is namelijk nooit gebeurd.

Of zoals in de jaren 1950/60 toen Russen en Amerikanen in de ruimte reisden. De wereld accepteerde klakkeloos de onzin die door deskundigen werd verkondigd en uitgelegd. Maar het was van A tot Z een Hollywood show.

En zoals de M/S Estonia die in 1994 zonk. Sommige deskundigen zeiden dat de neus van het schip eraf viel. Maar er viel niets van dat schip af! Het was simpelweg een uitvinding om een misdaad te verbergen.

Of september 2001. De USA werd aangevallen door enkele Arabieren… live te zien op TV. En drie wolkenkrabbers in NYC zijn van bovenaf ingestort door de zwaartekracht, een fenomeen ook weer uitgelegd door deskundigen. Wat een show!

Al deze deskundigen waren en zijn gewoon pseudo-wetenschappers die liegen voor bepaalde belangen.

Uit: http://heiwaco.tripod.com/covid19.htm

Het virus op zee hoax – M/S Diamond Princess en M/S Ruby Princess

Longontsteking van een onbekend type, gedetecteerd in Wuhan, China, werd voor het eerst gemeld aan het landenkantoor van de WHO in China op 31 december 2019. De uitbraak is op 30 januari 2020 door de WHO uitgeroepen tot een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang. De oorzaak was een nieuw gedetecteerd virus Covid-19 toegevoegd aan de reeds bekende >5000+ virus.

Op 20 januari 2020 is een 80-jarige passagier uit Hongkong in Yokohama, Japan, op een goedkoop cruiseschip M/S Diamond Princess ingescheept, heeft een deel van de route afgelegd en is op 25 januari van boord gegaan in Hongkong. Vervolgens bezocht hij zes dagen na het verlaten van het schip een lokaal ziekenhuis in Hong Kong, waar hij op 1 februari positief testte op het virus Covid-19. Hoe de diagnose en de test zo snel werden uitgevoerd is niet duidelijk. Hoe dan ook, deze Chinees moet de eerste persoon zijn geweest met het nieuwe Covid-19 virus.

M/S Diamond Princess heeft een bemanning van 1100 personen en kan 2670 passagiers vervoeren. Er is ook medisch personeel aan boord!

Op 4 februari was het schip weer in Japanse wateren. Toen werden 10 passagiers (geen bemanningsleden) gediagnosticeerd met het virus Covid-19. Het is wederom niet duidelijk hoe de testen en diagnose op zee zijn gedaan door de scheepsdokter. Ik heb nog nooit gehoord van dergelijke testen op schepen op zee. En hoe wisten ze trouwens zo zeker dat het virus Covid-19 was?

Het schip werd vervolgens in quarantaine geplaatst (!) op 4 februari in de haven van Yokohama in Japan (waar ik 1972/6 woonde en waar mijn dochter in het zeeliedenziekenhuis op de Bluff werd geboren). Het aantal besmettingen op het schip was met de factor 20 vermenigvuldigd, waaronder ten minste 138 uit India (inclusief 132 bemanningsleden en 6 passagiers), 35 Filippino’s (waarschijnlijk bemanning), 32 Canadezen, 24 Australiërs, 13 Amerikanen, 4 Indonesiërs (waarschijnlijk bemanning), 4 Maleisiërs (ook bemanning), en 2 Britten, zo wordt ons verteld.

Dus nu was een meerderheid van de geïnfecteerden een bemanningslid. Logisch! De bemanning loopt de hele dag rond en verspreidt het virus! De thuislanden regelden de evacuatie van hun geïnfecteerde burgers (dus: + het virus) en de verdere quarantaine in hun eigen land, althans volgens de media. Per 1 maart zijn alle opvarenden, inclusief de bemanning en de kapitein en de artsen, van boord gegaan, d.w.z. opgesloten in hotels aan de wal of door de lucht naar huis gestuurd.

Vanaf 16 maart zijn ten minste 712 van de 3711 passagiers en bemanningsleden die op 4 februari aan boord waren later positief getest op het virus, zo is mij verteld. Ik vraag me af welke testen zijn gebruikt, waar precies is getest en volgens welke procedure. Op 24 maart zijn twaalf van degenen die op 4 februari aan boord waren overleden (!) aan het virus Corona-19 ziekte (wat het ook is!) of aan andere oorzaken, zo wordt ons verteld. Op 30 maart werd het schip weer vrijgegeven (!!) voor de volgende cruise (met nieuwe kapitein, artsen en bemanning, neem ik aan) nadat het schip was schoongemaakt en gedesinfecteerd. Stel je voor. Het desinfecteren van een schip vol met virus in een maand. Door wie? Hoe? Het lijkt erop dat het schip vandaag 19 april nog steeds in Honmoku/Yokohama ligt.

Ik neem aan dat al het bovenstaande is opgenomen in het scheepslogboek dat is ondertekend door de kapitein en de artsen. De Japanse media hebben de berichtgeving over de ontwikkelingen stopgezet.

M/S Diamond Princess heeft een zusterschip M/S Ruby Princess! Het kwam op 19 maart in Sydney/Australië aan met 2647 passagiers en >1 000 bemanningsleden. De passagiers zijn vertrokken. 19 april berichtte de media dat >600 van hen het Corona-19 virus hebben en 21 zijn gestorven! Het schip is nu in Port Kembla in quarantaine gelegd.

Alles gebeurt op zee (en in de haven), natuurlijk. Ik geloof er geen woord van, zoals gewoonlijk, maar ik raad zeker geen goedkope cruises aan met 2659 andere passagiers aan boord die door 1100 bemanningsleden worden verzorgd, waarvan de meeste Aziaten met slavensalarissen zijn. Er zijn altijd passagiersklachten op cruiseschepen en altijd worden deze door een officier/schoonmaker of de scheepsarts vastgelegd.

Geloof ik in het virus Corona-19?

Ik moet zeggen dat ik in maart 2020 nog nooit gehoord had van virologie en personen die daarin verder hadden geleerd. Maar nu weet ik veel meer.

Er is een internationaal comité voor de taxonomie van virussen. Heel goed. Dit comité heeft 15 jaar geleden (2005) 5.450 virussen opgesomd, georganiseerd in meer dan 2.000 soorten, 287 geslachten, 73 families en 3 ordes.

Maar het lijkt erop dat er geen studies zijn over de viruseffecten in de moderne samenleving en hun gedrag. En wat voor ziekten virussen precies veroorzaken.

Ik vraag me af waarom.

Hoe dan ook, mijn aanbeveling aan scheepseigenaren en mensen op zee is om, wanneer er een virus aan boord komt, daar geen melding van te maken aan de mensen aan de wal. Zeg gewoon dat je in een haven wilt stoppen om iets te doen en, dat op hetzelfde moment, sommige bemanningsleden misschien naar huis willen gaan. En dan gewoon weer weg varen.

Na twee weken op zee is elk virus aan boord dood!

REDACTIE:

Nog enkele wetenswaardigheden

Klik de volgende site eens aan. Het zijn niet alleen de duizenden vliegtuigen, wat te denken van de tienduizenden schepen die de hele wereld over varen en jaarlijks een miljarden tonnage aan luchtvervuiling uitstoten. En wij maar zuinig zijn en de thermostaat een graadje lager zetten. Terwijl de uitstoot gepaard aan de massale bomenkap rustig doorgaat?

https://www.marinevesseltraffic.com/2013/04/marine-traffic.html

11 gedachtes over “COVID-19 hoax op zee

 1. Deze hele corona hoax gaat alleen maar om verplichte vaccinaties bij iedereen af te dwingen!
  Corona propaganda is alleen maar een stukje gereedschap om het voor elkaar te krijgen.

  Dus die corona wet moet en zal er komen!
  Misschien in iets afgezwakte vorm, om het meer acceptabel te maken, maar dat die komen gaat is wel zeker.
  We blijven gegijzeld totdat we allemaal gevacineerd zijn!

  Wat er precies in die vaccinaties zit weet niemand, maar er gaan o.a. al geruchten over onvruchtbaarheid (depopulatie!), en een tracker om iedereen overal te volgen in combinatie met 5G, (vandaar die 1.5 meter?)

  Helaas, mondiale opstand is het enige wat ons nog kan redden..

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Like

  • Helaas….

   Wij mensen zijn al sinds onze creatie 100% eigendom, maar niet van ons eigen lichaam, daar gaan wij namelijk niet over.

   99% vindt het wel best zo, aangezien ook de resterende werkende hersencellen zijn aangetast door aanvallen van buitenaf.

   Jouw opbeurende berichten vanuit de rimboe dragen bij tot totale onderwerping, de laatste 1% dus. Dat hoef je ons niet meer aan de neus te hangen. Wat jij beweert schrijven wij hier al een jaar of tien. Tevergeefs, blijkbaar. Het dringt niet door.

   Misschien is het goed, die mondiale opstand, maar er is – zoals je ongetwijfeld weet (?) – nog NOOIT een opstand gerealiseerd zonder dat de heersende macht (onze eigenaren) daar de hand in hebben gehad.

   Wat wij hier doen is een beetje aan de korst peuteren, verder komt het niet en dat gaat ook nooit gebeuren. De lezers hier moeten ervan overtuigd zijn, dat de enige redding is om soeverein te worden. Dat kan niet als je ergens anders gaat zitten en de kat uit de boom kijkt, dat kan alleen maar door er ter plaatse actief aan mee te doen.

   Parallelstaat

   NOOIT laten verleiden om ongewapend de tot de tanden bewapende heersers te bestrijden.

   Er is een staat, op Nederlandse grond. Met Unam Sanctam is die ook al onteigend, moet dus terug worden geclaimd.

   Het probleem is niet de (als het er op aan komt: deserterende) “leiders” maar onze eigenaren, die 99% van onze medemensen kunnen aansturen.

   De First Nations stonden midden in de Natuur en hadden de stelregel, dat je moest luisteren naar je “innerlijke stem”. Voor onze eigenaren/scheppers is dat vloeken in de kerk. Iedere connectie met onze Oorsprong moet worden afgekoppeld.

   In de Bataafsche Republiek 2.0 zal iedereen worden omgezet van personeelsnummer/persoon/gemaskerde naar “mens”. Daarmee zijn we nog steeds een gemankeerde mens, die slechts 10% van zijn hersencapaciteit kan gebruiken en vaak ook nog eens geautomatiseerd.

   In de Bataafsche Republiek 2.0 op Nederlands grondgebied zullen alle wetten en regels worden getoetst aan de soevereine mens.

   In De Binnenlandsche Bataafsche Courant, opgericht AD 1798, moeten vooral bijdragen en voorstellen komen die aangeven hoe dat is te verwezenlijken en niet hoe het NIET moet. Dat station is al gepasseerd.

   Like

 2. Ik woon in een bosrijke omgeving.
  Al weken zie ik geen spreeuwen, mezen of merels meer,  die voorheen ‘talrijk’ waren.
  Alleen uitgehongerde huismussen.
  Er zijn hier nog wel koolduiven, tortelduifjes, kauwtjes en eksters,
  en hoog in de lucht de gierzwaluwen die blijkbaar nog wel aan voedsel kunnen komen.

  Wij kunnen de “wetenschappers’ danken voor deze resultaten.

  Like

  • Zijn er ook veel “Covid-19” slachtoffers gevallen in die bosrijke omgeving?
   Zit er in de buurt een kazerne of zendmast?
   En bejaarden-centra c.q. zorgcentra met relatief veel gevaccineerden tegen de griep?

   (Ik probeer een conclusie te trekken, al vanaf de “uitbraak”, maar het wil nog niet lukken)

   Like

 3. Aan boord hadden we griep aanvallen, de een wordt ziek, de ander niet.
  De ventilatie draaide goed, maar een paar bemanningsleden waren ziek.
  Dat hele virus gedoe is nep. In Januari staat de aarde op een punt waar het meer electromagnetische pulsen ontvangt, en dat is de griep.
  Een mensenlichaam zit vol met electrische circuits en electrische pulsen en dus bevattelijk voor dit soort dingen. Dus nu hebben ze 5G, en gewoon zeggen dat het geen gevaar is voor de mens: vogels vallen dood uit de lucht, zwijnen vallen dood neer, en in Wuhan en Milaan vallen ook mensen zo maar dood neer…… beide steden zijn 5G steden.
  Daarbij komt nog dat in Italie mensen waren gevaccineerd tegen menigitus en juist in die groep velen veel “covid” slacht offers.
  Een virus bestaat, maar aangemaakt in een lab envia injecties op mensen overgebracht. Dit is moord met voorbedachte raden.

  We kunnen er weinig tegen doen. Er zijn teveel schapen om ons heen. Hoor meestal : maakt niet niet uit, ik heb niks te verbergen. Dit is zo oerdom. Maar ze laten hun voordeur niet open als ze thuis zijn, en in de avond gordijnen dicht.
  Ik leg uit aan mijn kinderen, buren en vrienden wat er komen zal. Blijf het doen ondanks het feit dat ze denken dat ik vertel dat de kerstman bestaat.
  Ze komen er nog wel achter als ze in een “ social credit system” zitten.
  Voorlopig een gewoon gsm gaan gebruiken, microsoft en apple aan de kant zetten, Linux Lite heeft zelfde installatie als windows, zelf gebruik ik FreeBSD met groot plezier, en iPad die een dezer dagen op slot gaat.
  Dus de kans verminderen dat je gevolgd kan worden.
  Nu zal er eerst wel voedsel tekort komen met hongersnood, want vele landen leven van import.

  Geliked door 1 persoon

 4. Misschien moet eerst de grote benauwenis (zie Openbaring) komen, waarbij Bergen op de mens zullen vallen, voordat de grote massa eenietsje, pietsje “WAKKER” wordt en beseft wat er aan de hand is en hoe ze worden geknecht!

  Maar helaas wij allemaal, sorry bijna allemaal worden opgeslokt door onze dagelijkse besognes, ons gezin onderhouden, de ‘ratrace’ nml. het liefst ook nog eens een beetje carriere maken en wel zoveel carriere dat je op een gegeven moment zelf ook corrupt wordt , althans in de “danse corrompue” voor een deel danwel helemaal meegaat.
  Allemaal willen ze een mooi huis, liefst iets groter dan de buurman, of collega, een iets grotere auto, ietsje meer vakantie graag, enz enz enz.

  Maar e.e.a.komt ook doordat we al eeuwen in steeds grotere concentraties (haha nog net geen concentratiekampen maar het scheelt al niet veel meer) leven waardoor letterlijk vervuiling en figuurlijk vervuiling van de geest ontstaat.

  EVEN DE ROLLEN OMDRAAIEN a.u.b.:
  E.e.a. kan opgelost althans verbeterd worden als ALLEREERST de MEDIA weer in handen komt van het VOLK!!!!! En via de MEDIA nu eens ELKE DAG positieve opvoedende programma’s e.d. komen zowel voor de ouderen als voor kinderen en waarin de wereld wordt uitgelegd zoals is was, is en zou/zal moeten zijn.
  Tegelijk alle tuig, misdadigers, volksmenners en bedriegers ophokken waar we gelukkig nu al aardig wat ervaring hebben –inderdaad ons door hen aangedaan.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s