Coronaterreur gestopt – Servië


Servië is een door het Westen verketterd land met 7 miljoen inwoners en heeft al jaren te maken met bevolkingskrimp door emigratie. Een Oosters-orthodox bolwerk in een vijandige wereld en natuurlijk bondgenoot van Moskou. Dat is al vaak een recept voor chaos gebleken.

De Serviërs hebben eeuwen tegen de Turken gevochten. In 1914 kreeg het land de zwarte piet toegespeeld omdat zij de veroorzaker zouden zijn van de Eerste Wereldoorlog. Oostenrijk-Hongarije stelde het land een ultimatum, nadat de kroonprins en zijn vrouw op 28 juni 1914 door een Serviër in Sarajevo werd vermoord. Aan dat onwezenlijke ultimatum kon niet worden voldaan, een beproefd recept voor een agressieoorlog.

Hitler Duitsland bezette het land in 1941 tijdens de Tweede Wereldoorlog en de nazi’s voerden er een schrikbewind, niet in het minst door hun handlangers van de Ustasje, de Kroatische erfvijand van Servië.

Servië en met name de steden werden 4 jaar lang onophoudelijk door de geallieerden gebombardeerd. Toen de Russen het land bevrijdden lag het volledig in puin.

In 1990 werd de volgende aanval op het land gelanceerd doordat Duitsland razendsnel de onafhankelijkheid van hun oude wapenbroeder Kroatië erkende. Daarmee werd een langdurige Balkanoorlog in gang gezet. Ook werd door het Westen getracht via gekleurde Otpor revoluties het regime naar hun hand te zetten. Deze strubbelingen door de halsstarrige weerstand van de Serviërs, culmineerden in 1999 in de Kosovo oorlog, waarmee Servië voor de zoveelste keer werd verwoest en uiteindelijk de Servische leider Milosevic in Den Haag werd geliquideerd. Maar daarmee is een eeuwenoude vete niet opgelost; integendeel.

We zijn nu 20 jaar verder en het afgekalfde Servië worstelt nog steeds om de toegebrachte schade te herstellen. De klap die nu moet worden overwonnen is de desastreuze economische schade die is geleden na de lockdown. Afgedwongen door de coronaterreur, gepropageerd door de media, de staten en het medische kartel, ergens ver weg.

Een brug te ver

Doordat er tegenwoordig wat meer wordt getest op het zogenaamde “coronavirus” zijn er automatisch ook wat meer “besmettingen” geconstateerd. De pas gekozen conservatieve president Alexander Vucic wil bij de EU en de NATO en meende er goed aan te doen een tweede lockdown te verordonneren. Dit bleek een brug te ver en hevige protesten waren het gevolg. De lockdown werd door de regering afgeblazen. Maar de protesten gingen door. Wie daar achter zit, valt nog te bezien. Ook valt nog te bezien of het iets heeft te maken met een volksbeweging die de facto de macht zou hebben overgenomen via een uiterst stille machtsgreep, waarvan we in de media niets vernemen.

Wat wel olie op het vuur heeft gegooid is de verklaring van de voormalige Ottomaanse bezetter, dat de Hagia Sofia in Constantinopel zal gaan fungeren als een moskee in Istanboel. De paus in Rome was er zelfs verdrietig van, doch dat is maar schijn, aangezien zijn erfvijand de orthodoxe kerk is en zijn bondgenoot de Islam. Buurland Bulgarije is overwegend Orthodox, evenals Servië en Griekenland. Maar Bulgarije is volledig bezet door de Amerikanen. De “United States of Bases” is in land goed vertegenwoordigd, evenals in die andere “nieuwe buur” van Servië: het in 1999 van de Servische Republiek gestolen Kosovo. Een door de Amerikanen bewaakte doorgangsroute voor drugs, moslimterroristen, olie en gas en rijk aan grondstoffen. Uit Wikipedia:

Metallic materials

The reserves of the main mineral resources in Kosovo are calculated to be:

Lignite: around 13 billion tons (Bruinkool)

Lead and zinc: 59 billion tons

Bauxites: 2.7 billion tons

Nickel: 13 billion tons

Magnesium: 4.1 billion tons

Totale waarde: honderden miljarden euro’s. Gestolen met geweld en terreur. Servië draaide voor 1999 grotendeels op grondstoffen uit de provincie Kosovo. Nu is het een maffiastaatje onder controle van het onoverwinnelijke Westen.

Zoals gezegd: nu keren de Serviërs zich tegen de coronaterreur en hebben de machthebbers in Belgrado gekraakt. En waarschijnlijk de organisatoren van Event 201 mateloos geïrriteerd. Niet ondenkbaar is dus, dat deze laatsten op één of andere manier de protesten hebben geïnfiltreerd en aansturen op een militaire noodtoestand.

Want als het er op aankomt is Moskou toch altijd nog een heel eind weg.

In Nederland moet het ook stoppen

Corona terreur, we zullen het zelf moeten liquideren, met nogal wat collaterale schade in de vorm van het verwoesten van politieke carrières en het herinvoeren van de doodstraf voor kindermisbruikers/mensenhandelaars. Na de drugshandel een goede tweede economische motor waar niemand het blijkbaar over wil hebben. Mensen moeten niet alleen wakker worden,

Mensen moeten vervolgens ook opstaan, overeind komen, bewegen….

Doelstelling

Nederlanders moeten ALLE rechten terug eisen die ze voor het begin van deze gefabriceerde crisis ook hadden. Dat was al niet veel soeps, maar laten we daar maar mee beginnen. Vervolgens moeten de Nederlanders er voor zorgen dat een regering NOOIT meer dezelfde streken uit kan halen. En dat betekent dat er nog veel meer elementaire rechten zullen moeten worden hersteld.

5 gedachtes over “Coronaterreur gestopt – Servië

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s