WHO bevestigt dat het allemaal volkomen NEP is, deze “coronapandemie”


Hou maar op mensen!

Met je wetjes en je maatregelen, je mondkapjes en je 15 decimeter. Oplichterij is het en iedereen kan het nu weten. De WHO weet maar één ding 100% zeker: dat ze niets weten en daarover verplicht moeten liegen dat het gedrukt staat.

Volgens de deskundigen bij de WHO is het allemaal gebaseerd op het betere wetenschappelijke gokwerk en het wantrouwen bij de bevolking. Hun zorg is niet de volksgezondheid, dit komt in de volgende anderhalf uur niet aan de orde. Het gaat om geloof, vertrouwen en de bereidheid risico’s te nemen. Niet door de WHO, maar door de te injecteren murw gebeukte wereldpopulatie.

Ga er even voor zitten voordat u de wijde omtrek van Den Haag omsingelt en genadeloos uitrookt:

Kamervragen zijn overbodig, evenals de figuren die ze zouden moeten beantwoorden.

Het zit zo.

Een geheim opgenomen vergadering van topfiguren van de WHO in Genève, maakt duidelijk dat er over het vaccineren van de bevolking bij deze deskundigen weinig tot niets bekend is. Het is ongekend wat we hier krijgen te horen. Del Bigtree vergelijkt het met een vliegtuig dat 50 jaar geleden is opgestegen en waar nog steeds aan wordt geknutseld, terwijl hij al in een glijvlucht zit.

Jan en alleman, deskundigen of niet beweren naar buiten toe allemaal hetzelfde: “Vaccins zijn veilig en effectief”. Intern weten ze van toeten noch blazen en willen voor elkaar niet onder doen om hun topsalarissen veilig te stellen en de sponsoren tevreden te houden.

De ene na de andere schokkende bewering passeert de revu. Deskundigen die geen sjoege hebben waar men mee bezig is, omdat men “te weinig tijd krijgt om vaccins te testen”. Deskundigen die zeggen dat er meer moet worden gedaan aan het vertrouwen van de populatie, zodat ze bereid zijn risico te nemen.

Ook rijzen er grote zorgen met betrekking tot hun “frontsoldaten” te velde: de artsen. Ook deze beginnen te twijfelen en vragen zich af waar ze mee bezig zijn. Tijdens hun 8-jarige medische opleiding wordt er immers maar een halve dag aandacht besteed aan vaccins en vaccinatie?

Tartend is de vraag van iemand in de vergadering die vraagt of er onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen van de zogenaamde “cocktails”, maar degene die er over gaat weet het niet en zegt dat ze op het punt staan de zaak te onderzoeken. En dat terwijl men al 40 jaar cocktails bij bijvoorbeeld babies injecteert. Iemand anders doet het af met het injecteren van verschillende vaccins in verschillende ledematen.

Deze vergadering gaat dan wel niet over de toestand van vandaag, maar heeft er wel degelijk mee te maken. Het doel is immers dat iedereen wordt geïnjecteerd tegen een virus wat nooit is aangetoond? Deze collaborateurs in Geneve staan onder zware druk. De farmaceutische industrie verdient miljarden aan de vaccins, die door de WHO de wereldbevolking letterlijk door de strot moet worden geramd. Met goed fatsoen zouden ze als Wereldgezondheidsorganisatie de medische maffia moeten aanklagen en failliet laten verklaren.

Deze collaborateurs gaan echter nooit in de hand bijten die hen voedt. Deze collaborateurs is een frontorganisatie voor de medische maffia, lees Rockefeller kwakzalverssyndicaat. Met grote steun van die andere corrupte collaborateurs: de media, de regeringen en de parlementen.

De “corona-crisis”.

Deze is waarschijnlijk bedoeld om de wereldbevolking massaal de “laatste injectie” toe te dienen, voordat het fout loopt, zoals hierboven wel degelijk dreigt. Een laatste injectie die het denkvermogen definitief afkoppelt en de gemiddelde leeftijd van de hybride mens nog verder naar beneden moet brengen. Men is al een heel eindje opgeschoten. Allerlei wetjes worden door parlementen gejast, vrijwel alle rechten worden de mensen ontnomen, alles onder dreiging van een niet bewezen onzichtbare vijand. De vaccinatie tegen gebakken lucht is voor de heersende elite de kers op de taart. Een populatie die gerobotiseerd netjes in de rij gaat staan, met een muilkorfje op en lid is van de gemoderniseerde NSB.

Wakker worden is niet genoeg meer.

21 gedachtes over “WHO bevestigt dat het allemaal volkomen NEP is, deze “coronapandemie”

 1. Men gaat onverdroten door.
  Informatie van de ANBO van 14 juli
  In het najaar van 2020 krijgt iedereen die geboren is tussen 1941 en 1947 een uitnodiging van de huisarts voor een gratis pneumokokkenprik. Met deze prik worden mensen gevaccineerd tegen de 23 meest voorkomende typen pneumokokken.

  Pneumokok is de naam van een bacterie. Iedereen kan de bacterie bij zich dragen zonder er ziek van te zijn. De bacterie komt door niezen en hoesten in de lucht en kan iemand besmetten die de kleine druppeltjes inademt. Maar je kunt ook besmet worden door iemand te zoenen of aan te raken die hoest of niest. Vooral jonge kinderen en oudere mensen met minder weerstand worden ziek door pneumokokken.
  Ernstig ziek

  Jaarlijks worden 6.000 mensen van 60 jaar en ouder in het ziekenhuis opgenomen met een ernstige pneumokokkenziekte. Hiervan overlijden 900 mensen. De meest voorkomende ziekte bij mensen van 60 jaar en ouder is een (ernstige) longontsteking, hersenvliesontsteking en bloedvergiftiging.
  Bescherming door vaccinatie

  De pneumokokkenprik is de beste bescherming tegen het krijgen van een pneumokokkenziekte. Daarom krijgt iedereen die geboren is tussen 1941 en 1947 van de huisarts een uitnodiging voor een gratis vaccinatie. De prik werkt 5 jaar en is niet verplicht; mensen kiezen om wel of niet van het aanbod gebruik te maken.

  Like

 2. RTL nieuws 14 juli
  Varkens zouden kunnen helpen om het grote tekort aan donororganen tegen te gaan. Het is Amerikaanse artsen gelukt menselijke longen die niet geschikt waren voor donatie, te verbeteren door ze aan te sluiten op de bloedbaan van een varken.
  Medisch-ethische kwesties.
  Wetenschappelijk onderzoek Verenigde Staten

  Like

   • Je hoort niemand er over dat je immuunsysteem op poten gehouden moet worden. Gif hoort niet in een lichaam van mens en dier. Door de eeuwen heen gebruikt men GIF. Ik ben nog van een oude generatie die altijd gezond heeft willen leven en eten. Grote volkstuin (anderhalf are) gehad, zo weinig mogelijk e-nummers gegeten en geprobeerd om mijn hersenen in tact te laten … Je wordt niet zomaar ziek. Je moet er wat voor doen. Onze kinderen die niet gevaccineerd zijn kijken heel anders de wereld in dan de kinderen van school die bij ons komen spelen. De glans ontbreekt in de ogen van die kinderen.

    Geliked door 2 people

 3. FLEVOLAND • Woensdag 8 juli 2020 | 7:47
  Windmolens zijn gevaarlijker voor vogelpopulaties dan eerder werd gedacht. Dat is uit een onderzoek van Wageningen University & Research gekomen. De onderzoekers zeggen dat de gevolgen van vogelsterfte door aanvaringen met wieken, worden onderschat.
  Voordat een windmolenpark wordt gebouwd, is gekeken naar risico’s van de turbines op vogelpopulaties. Daarbij is een norm gesteld die de ‘aanvaardbare sterfte’ in kaart brengt. De laagste norm voor de sterfte is 1 procent van de totale populatie. Maar volgens de WUR heeft een sterfte van 1 procent grotere gevolgen dan gedacht. Het kan bij sommige vogelsoorten leiden tot een afname van meer dan 20 procent van de totale populatie in 10 jaar tijd.

  Vooral de populatie van grutto’s, zeearenden, bruine kiekendieven, visdieven, ooievaars en lepelaars loopt gevaar door de wieken, stellen de onderzoekers. Ook vogelsoorten die kort leven zoals de spreeuw zijn gevoelig voor extra sterfte in de populatie.

  Geliked door 3 people

 4. En de VIROLOGEN zijnde SCHETENWAPPERS ookwel officieel wetenschappers (om het domme volk te imponeren) geheten, kun je het beste betitelen als DROLLOLOGEN, een soort drollevangers maar dan met een wat hoger salaris (ookwel omkoopsom geheten).

  Aangezien volgens de laatste “echte” wetenschappelijke ontdekkingen zijn “Virussen” gewoon , doodgewoon ordinaire uitscheidingsproducten van onze eigen cellen en m.i. ook van de hulpvaardige bacteriën in ons darmstelsel(darmflora). Kortom ook onze cellen poepen en wel van die kleine grappige drolletjes die door deze charlatans annex virilogen ook wel virussen worden genoemd en volgens hun (per expres/opzettelijk zeer onwetenschappelijk dus) zeer, ZEEEER gevaarlijk zijn en ons HEEEEEL erg ziek maken. De laatste door hen ontdekte maar niet bestaand noemen zij “Corona”, die de zeeer gevaarlijke ziekte Covid-19, een beetje snotteren en heeeel soms wat temp-verhoging veroorzaakt! HAHAHAHAHAHAHahahahahahahahahahahahahahahaha…. ad lib en ad inf.

  Dus beste mensen lig er niet wakker van , ruk die monddoodkapjes / muilkorfjes / boevenmaskers van uw prachtige gezicht en kijk FRANK & VRIJ onze mooie wereld in!

  Geliked door 3 people

 5. Pingback: Regeringen moeten bewijzen dat deze ‘pandemie’ géén HOAX is. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

  • Dank @Anna voor al deze informatie. Wat een bagger op die lijst, verschrikkelijk.

   Laat ik het zo zeggen: Alleen van deze bijsluiters wordt je al DOODZIEK!

   Like

  • Of het nu een heart attack, corona of iets anders was…het is in ieder geval een mooie opruiming geweest.

   De verkiezingen waren een paar dagen voor zijn dood…de president van nu was dus al gekozen
   GEEN COUP DUS

   de meesten weten niet eens wat er gebeurde onder het regime van de dooie president.

   He leaves a legacy of political repression and widespread human rights abuse.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s