“Corona-test” – hoe Nederland er collectief wordt ingeluisd


Voor het geval de lezer ooit dacht, dat we onze scepsis tegen het zogenaamde en nooit aangetoonde of geïsoleerde “coronavirus” zelf bij elkaar hebben gefantaseerd: ook wij zijn maar goedgelovige napraters.

De “coronatest”.

FAKE!

Er staat vast dat thans in Nederland een volkomen oneigenlijke discussie om zich heen grijpt. Er wordt beweerd dat testen uitwijzen, dat er door ons wanstaltige gedrag en dat van de toeristen, vele, vele nieuwe besmettingen worden vastgesteld, met name in de provincies waar we hutje mutje op het strand zitten. Er zouden 88.000 testen zijn uitgevoerd, waarbij er ongeveer 800 mensen “positief” zijn getest. Inclusief de 40 gevallen in de “brandhaard van Hillegom”. Minder dan 1% is positief getest door een door de uitvinder persoonlijk al lang geleden afgebrande uitvinding, de test die tot 85% valse positieven oplevert. Grote kans dat er slechts 114 daadwerkelijk positief zijn getest, wie zal het zeggen.

Om een 2e lockdown te voorkomen moeten we jong en oud, gezond en ziek een muilkorfje aanmeten. Dat gebeurt dan op basis van klinkklare leugens van niet door enige kennis belemmerde figuren als Paashuis en Sijbesma, aangestuurd door “wetenschappers” als Bill Gates en Phoney Tony Fauci S.J.

Deze Feike Sijbesma is het schoolvoorbeeld van levensgevaarlijke wereldburger. Hij weet exact wat de agenda is, als lid van het World Economic Forum. Deze man is “coronagezant”, maar beter kunnen we hem inschatten als de uiteindelijke opdrachtgever van Regime Rutte en zijn Politbureau. Hij is door Kabinet-69 niet benoemd, maar hij heeft de regie van Kabinet-69 overgenomen. Hij vraagt niet, hij eist harde kabinetsmaatregelen en zal er voor zorgen dat 17 miljoen Nederlanders binnen 2 maanden zijn gevaccineerd. Dat is geen nobel streven, dat is de opdracht die hij uitvaardigt aan Kabinet-69 en het inmiddels aan hem ondergeschikte RIVM. Lees zijn carrièrepad er even op na en u weet hoe de hazen lopen. Dit is een voor de autentieke Nederlanders levensgevaarlijk mannetje en zou bij een machtsovername van het authentieke Nederlandsche Volk niet eens voor het Volkstribunaal hoeven te verschijnen. In 2013 was hij feitelijk al tot de Burgerdood veroordeeld door zijn lidmaatschap van het WEF als baas van De Staatsmijnen, de chemiereus die hij ombouwde tot duurzame (pff) “vitamine- en voedselpreparaten” concern. Hij helpt onder anderen de hongersnood Afrika uit, door de kinderen massaal te laten vaccineren als het aan hem ligt. Geen mensen, geen honger. Wel grondstoffen.

De “coronatest” wordt dus als vehikel gebruikt om de Nederlanders nog meer benauwende beperkingen op te leggen. Een rare criminele gewoonte die “volksbelang” wordt genoemd. Wat zegt dus het Amerikaanse CDC over het gebruik van deze “coronatest” als je positief bent getest en een wandelend gevaar voor de volksgezondheid bent geworden?

Voor brutale internationalisten als Feike S. hoeven wij dit niet te vertalen zou je denken, maar we twijfelen toch sterk aan zijn begrijpend leesvermogen. Bovendien gaan we hierbij ook nog uit van een niet aangetoond en nooit geïsoleerd “virus”. En zelfs dán is de kans groot dat u positief test op een verkoudheidje. Bovendien is het zeker dat als u zo slim bent geweest om de “griepprik” te halen, hoeft u zich niet te laten testen. Het zit er namelijk al in:

Wij worden met behulp van een volstrekt falende “test” om de tuin geleid en dus collectief besodemieterd. En dan zeggen we het nog netjes.

Het gekostumeerde bal wat wordt opgevoerd door de heren in strak pak is misleiding in optima forma. Alles wordt in het werk gesteld om Nederland in het gareel van de rest van de wereld te krijgen. De lieden die dat propageren kun je beter hun paspoort afpakken om te voorkomen dat ze vluchten als ze daverend door de mand vallen.

COVID-19 bestaat alleen op papier

De theorie is dat het “coronavirus” de veroorzaker is van de ziekte “COVID-19”. Als na de test blijkt, dat die positief is, betekent dat niet dat er een niet aangetoond, noch geïsoleerd “coronavirus” ons met de ziekte “COVID-19” worden opgezadeld. Het is nog veel erger. Lees nog even op de bijsluiter, die in Australië is gevonden, wat u allemaal onder de leden zou kunnen hebben als u “positief” op “COVID-19” bent getest:

De test kan eigenlijk niet veel. Weet geen onderscheid te maken tussen “virussen” en “non-infective RNA”. U kunt net zo goed de mazelen of Ebola of zelfs polio onder de leden hebben, wie zal het zeggen. Maar u krijgt hoe dan ook het etiket COVID-19 aan uw teen hangen als u in het mortuarium ligt.

Dus op basis van deze waardeloze praktijk wordt een heel land in de stress gehouden en gelooft meer dan de helft, dat de maatregelen het “coronavirus” gaan verslaan. Nederlanders worden aangezet om te collaboreren met allerlei fantasten met driedubbele agenda’s. U leest het goed: “collaboreren”, als NSB’ers en communisten uit vroeger tijden. “Let een beetje op elkaar” betekent niets anders dan “verlinkt elkaar zodra het kan en zolang we het “Social Credit System” nog niet hebben ingevoerd.” U wordt gedwongen mee te doen door de buren, niet door de “overheid”. Gelijkgestemden weten elkaar niet meer te vinden door de flauwekul van “sociale afstandelijkheid”, muilkorfjes en het langdurig opsluiten van gezonde mensen. Tegengeluiden worden door de hondsdolle doorgedraaide media als “complottheorie” en “hippiegeluiden” gebombardeerd.

Dus kort door de bocht voor Nederlanders die de waarheid nog willen zien en horen, kunnen we het als volgt samenvatten:

“Een neptest constateert een nooit aangetoond (corona)virus, dat een administratieve doodsoorzaak tot gevolg heeft.

De tweede pandemische golf van de planners en hun Haagse handlangers KAN nooit komen, want de eerste echte pandemische golf is hier nooit gearriveerd. Behalve op papier dan, onder de verzamelnaam “COVID-19”.

Hoe lang wilt u nog voor debiel worden versleten?

16 gedachtes over ““Corona-test” – hoe Nederland er collectief wordt ingeluisd

 1. ” Maar u krijgt hoe dan ook het etiket COVID-19 aan uw teen hangen als u in het mortuarium ligt. ”

  Hier in la France hetzelfde, ik bezocht gisteren een vriend. Hij had al een tijdje problemen met zijn longen i.v.m.asbest. Hij had er last van maar funcioneerde prima.
  In Maart moest hij naar het Zieken-huis voor een analyse.
  Zijn vrouw vertelde mij gisteren dat hij 14 april was overleden. Ik was geschokt, want ik wist nergens van.
  De shock werd nog even groter toen ze mij vertelde dat hij aan Corona was overleden.
  Een andere vrouw hier in het dorp, overgewicht, daardoor ademhalingsproblemen, belandde in het Zieken-huis, la corona hein?
  En zo wordt het geestelijke virus van angst verspreid.
  En iedereen trapt er in.
  Blijf bij je Zelf, we worden tegen elkander opgezet, geloof niets, onderzoek alles zelf, vind je eigen waarheid.
  Ik wens iedereen veel sterkte en moed.
  Wederom dank aan de schrijvers op deze site, het is naar mijn idee, één van de weinigen die zien hoe de hazen lopen.

  Met vriendelijke groet,
  Nooitgedacht

  Geliked door 3 people

 2. Ein kurzere Corona, ist ein totaler Corona!
  Wollen Sie ein totaler Corona?
  Ja wohl mein Fuhrer.

  Wo sind die 60 miljoner toten von frauke Merkel?
  Wo sind sie geblieben?

  Like

 3. Dr. Wodarg en Prof. Dr. Kemmerer leggen uit hoe de SARS-CoV-2 PCR-test werkt en vooral wat de problemen zijn. Veel individuele lotgevallen en het lot van onze hele samenleving hangen af van deze ene test. Als je positief test, heeft dat verstrekkende gevolgen. De test moet dus zeer betrouwbaar zijn. Maar dat is het niet. Daarnaast is het vanuit gezondheids- en medisch oogpunt niet van belang of je positief test zolang je geen symptomen hebt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hoop dat iedereen dit artikel goed heeft gelezen en heeft doorgeklikt op de linkjes.
  Feike Sijbesma is momenteel het gevaarlijkste figuur dat hier in NL rondloopt.
  Wat denk je waarvoor de boeren nu allemaal protesteren, al deze CO-2 regelgeving, heeft u allemaal mede aan Feike te danken. (In 2016, he was named Co-Chair of the High Level Assembly of the Carbon Pricing Leadership Coalition (CPLC) which is organized by the World Bank Group. In 2017, the World Bank Group named him a “Global Climate Leader.” He also advocated for widespread corporate and governmental use of carbon pricing in 2017.)
  En deze carbon pricing is precies wat er hier is ingevoerd en waar de boeren nu de dupe van zijn.
  En dan heb ik al zijn andere functies internationaal en zijn dubieuze functie als speciaal corona gazant van de Nederlandse overheid nog buiten beschouwing gelaten.
  Wat mij betreft staat hij bovenaan….

  Geliked door 1 persoon

  • Interessant Blackpeat?
   Ik heb het artikel grotendeels gelezen(voor zolang als ik het kon verdragen) én de reacties.
   Ik ga mijn dieren maar voeren, daar valt beter mee te praten…..

   Nooitgedacht

   Geliked door 1 persoon

   • Nooitgedacht, met “interessant” bedoel ik dus dat die vent wel behoorlijk wat meer volgelingen heeft dan de Bataafse. En dus veel meer mensen bereikt die hem nog serieus nemen ook. Ook zo’n Gommers, door dat hij Hugo de Jonge te kakken zette gaf ik hem nog even het voordeel van de twijfel. Maar als je dan met een idioot verhaal komt dat je in een goed geventileerde binnen ruimte beter beschermd zou zijn als buiten in de open lucht, ja dan is dat denk wel “interessant” om dat even ook hier te vermelden. Alles wat dat soort mensen uitkramen heeft een hele grote impact, zij worden serieus genomen. Je dieren voeren en je klauwen in de grond stoppen is straks het enige wat je nog kan doen, je komt nergens meer binnen als je niet aan de bek-luier gekte mee doet, sterker nog je eigen “mede slachtoffers” in deze hele klucht zullen je nog lynchen ook als je het toch probeert. Voor jou misschien geen probleem, echter hele volksstammen zijn afhankelijk van “de winkel” voor hun natje en droogje. Onder hen ook waarschijnlijk het merendeel die er net als jij en ik instaan, als we niet gaan samenwerken maken we geen enkele kans.

    Geliked door 1 persoon

 5. Beetje late maar interessante update over het figuur Feike Sijbesma.
  https://www.ninefornews.nl/broer-van-coronagezant-feike-sijbesma-is-directeur-bij-vaccinreus-astrazeneca-ongelooflijk-schaamteloos/
  Na de Jonge en zijn broer lijkt zich een vreselijk smerige poel van corruptie te openbaren. Behalve het dienen van buitenlandse machten, ook ouderwetse zakkenvullen staat duidelijk nog steeds hoog opde agenda. Wat smerig goor klote land leven we toch in, dankzij dit soort figuren en een volk dat dit allemaal maar laat gebeuren.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s