De “killer-handzeepjes” helpen je definitief van je smetvrees af


In de VS wordt graag alles overdreven.

Zo ook met de ontsmettingsmiddelen die men te pas en te onpas denkt te moeten gebruiken om het “coronavirus” te vernietigen. Dat dit wel uit de hand moest lopen wordt steeds duidelijker.

Door de FDA is een lange lijst van middelen opgenomen, die de mensen niet meer zouden moeten gebruiken. Deze reinigingszeepjes bevatten het dodelijke chemische methanol, die soms al de dood tot gevolg heeft gehad. Methanol wordt typisch toegepast in brandstoffen en antivries en wordt vaak gebruikt als goedkoop alternatief voor ethanol, wat in drank zit. Op de etiketten wordt vermeld dat het “alcohol” is, maar in feite is het methylalcohol. In die handzeepjes varieert het percentage methanol van 1% tot 80% – het FDA adviseert daarentegen dat er niets in mag zitten, wegens gevaar voor de volksgezondheid.

Methanol zet zich in het lichaam om tot formaldehyde. Dat krijg je binnen via de luchtwegen, via de huidporiën of oraal. In alle gevallen zijn de effecten toxisch. Door in je ogen te wrijven kan het permanente blindheid veroorzaken. Zelfs als het wordt gebruikt waar het voor is bedoeld – handreiniging – kan het desastreuze gevolgen hebben. Beroerd- en misselijkheid, overgeven, hoofdpijn, teruglopend gezichtsvermogen, toevallen, in coma raken, permanente beschadiging van het zenuwstelsel, hart- en vaatproblemen en uiteindelijk de dood. De FDA heeft in paniek een ellenlange lijst van (verboden) reinigingsproducten opgesteld, die naar de leverancier terug zouden moeten.

Veel gerenommeerde internationale bedrijven laten deze rommel illegaal in Mexico produceren.

Omdat wij onze “bondgenoot” graag in alles na willen doen, mag hier ook wel eens worden gekeken naar de rommel bij bijvoorbeeld de ingang van de supermarkt.

We hebben de ervaring, dat je kwaad wordt aangekeken als je er geen gebruik van maakt. De mensen die het nog wel doen lopen de winkel in met een air van “ik ben de braafste Nederlander”. Aan hun gezichten is af te lezen dat ze zich er inderdaad te pas en te onpas mee insmeren. Om vervolgens een paar zwarte rubberen handschoentjes aan te trekken. Een enkeling combineert het met een eigenaardig lapje voor hun ademhalingsorganen, waardoor ze denken dat ze alle dictatoriale afstandsregels kunnen overtreden. Deze mensen voelen zich namelijk een stuk vrijer dan de stumperds die zonder enige vorm van bescherming immuun proberen te worden. Immuun voor iets wat zich volgens sommigen in een druppel verplaatst.

Deze gemaskerde uitverkorenen zien zichzelf als de voorhoede van het “Nieuwe Nederland” en hebben dus altijd voorrang. Ook met de vaccinatieronde van hun pedo-messias, waar ze met smart op zitten te wachten.

9 gedachtes over “De “killer-handzeepjes” helpen je definitief van je smetvrees af

 1. Hoewel eens met de stelling, dat als je zo nodig moet ontvolken daar “topdown” mee te beginnen. Niets erger dan collaborateurs, nekkensnijders en meelopers. Ze zouden mij ongelooflijk plezieren door zich meerdere keren per dag van top tot teen te wassen met die desinfecterende middeltjes, en zichzelf daarmee zo snel mogelijk “om zeep” te helpen.

  Like

  • 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   ….en daarna overgieten met verdund H2NO3(Salpeterzuur) om wat na te spoelen, gegarandeerd methonal sorry methanol helemaal weg!

   Like

   • Soms denk ik als ik een paar van die arrogante kwasten of kwastinnen in quasi onschuld hun verlopen handen (in dit voor hun wellicht nog niet duidelijke satanische ritueel) zie wassen: “Ach laat maar net goed, eigen schuld, dikke bult”.
    Maar als ik een jonge moeder zie die haar prachtige jongste zoontje of dochtertje optilt om hun handjes onder dit gore spul te houden dan waarschuw ik toch vaak hiervoor, zelfs al zou dit mij op de onnodige(sic) boze blikken komen te staan; alles onder het motto “Nooit gewaarschuwd, altijd spijt”.

    Like

 2. Hoeveel duizenden tonnen van die troep komen er uiteindelijk weer in de omgeving terecht?
  Over een paar jaar hebben we oceanen met een hoge viscositeit gevuld met weggegooide bekflapjes.

  Geliked door 1 persoon

 3. Isopropyl alcohol is ook niet echt iets om op je grootste opnameorgaan de huid te smeren.

  “The most commonly used active ingredients in hand sanitizer are ethyl alcohol, or ethanol; isopropyl alcohol, which is found in rubbing alcohol; and benzalkonium chloride, which is commonly used in alcohol-free sanitizers.”

  https://www.healthline.com/health/isopropyl-alcohol#symptoms

  Dit staat vermeld op een miniflesje wat ik in een lokale winkel meekreeg.

  https://www.huidarts.com/allergenen/triethanolamine/

  Like

 4. Ik mijd die zgn ontsmettings middelen als de pest. En idd je wordt raar aangeken als je een gebruikt wagentje of mandje zo overneemt zonder eerst te ontsmetten. Ik heb meenigeen duiding gegeven dat ik allergies ben voor die ontsmettings middelen en dat een paar bacterieen me nimmer schade heeft veroorzaakt. 1x keer kon ik er niet ontkomen gevolg exceem en astma aanval. LES ontsmettings middelen zijn GIF.

  Like

  • Dat andere driftig spuiten met chloorspray,heel de stad ruikt ernaar ,heb ik een vervelende oogontsteking opgelopen, die me 14 dagen beziggehouden heeft!

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s