Neurologe: “Wat mondkapjes aanrichten behalve een vroegdemente generatie”

Aan alle onderwijzend personeel in Nederland. De minister van Onderwijs is afgeserveerd, we richten het woord aan hen die handhaven en dwingend opleggen op straffe van (vul maar in) en dat alles wegens “Befehl ist Befehl”. Om te voorkomen dat u later tegen een rechter moet zeggen: “Wir haben es nicht gewußt.”

Wat u aanricht bij kinderen als u ze verplicht met een mondkapje op laat lopen in het kader van een “politieke afweging”.

Dr. Margarite Griesz-Brisson neuroloog, legt het uit.

“Het inhaleren van onze eigen uitgeademde lucht zal zonder twijfel een zuurstoftekort en een overvloed van kooldioxide veroorzaken. We weten dat het menselijk brein zeer gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen zijn – ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.

Wanneer je echter chronisch zuurstofgebrek hebt, verdwijnen al die symptomen, omdat je er aan gewend raakt. Maar de efficiëntie blijft beperkt en het zuurstoftekort in je hersenen blijft toenemen.

We weten dat het jaren tot decennia duurt voordat neurodegeneratieve ziekten zich ontwikkelen. Als je vandaag je telefoonnummer vergeet, zou de afbraak in je hersenen al 20 of 30 jaar geleden kunnen zijn begonnen.

Terwijl je denkt, dat je gewend bent geraakt aan het dragen van je mondkapje en het opnieuw inademen van je eigen uitgeademde lucht, worden de degeneratieve processen in je hersenen versterkt als het zuurstoftekort doorgaat.

Het tweede probleem wat zich voordoet is, dat de zenuwcellen in je hersenen niet in staat zijn zich normaal te verdelen. Dus in het geval dat regeringen royaal zullen toestaan om ons te ontdoen van de mondkapjes, zodat wij weer vrij mogen ademen, dan zullen desalniettemin de verloren gegane zenuwcellen niet meer worden geregenereerd. Wat weg is, is weg en blijft onherstelbaar.

Ik draag geen mondkapje, want ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten omga, en niet in een door kooldioxide veroorzaakte toestand van NARCOSE verkeren.

[…] Er is geen gegronde medische reden om mondkapjes te verplichten, omdat zuurstofgebrek gevaarlijk is voor elk brein. Het moet de vrije keuze van ieder mens zijn of hij of zij een mondkapje wil dragen dat overigens absoluut niet effectief is om jezelf of iemand anders tegen een virus te beschermen.

Voor kinderen en jongeren zijn mondkapjes een absolute NEE-NEE! Kinderen en jongeren hebben een uiterst actief en adaptief immuunsysteem en ze hebben behoefte aan een constante interactie met het microbioom van de aarde. Hun hersenen zijn ook ongelooflijk actief, omdat ze zoveel te leren hebben. Het brein van het kind, of het brein van de jeugd, is continu dorstig naar zuurstof. Hoe meer metabolisch actief het orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en jongeren is elk orgaan metabolisch actief.

Het onttrekken van zuurstof aan de hersenen van een kind of jongere is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, het is feitelijk absoluut crimineel. Zuurstoftekort remt de ontwikkeling van de hersenen en de onherstelbare schade die daardoor gegarandeerd gaat ontstaan kan niet meer worden teruggedraaid.

Het kind heeft de hersenen nodig om te leren, en de hersenen hebben zuurstof nodig om te kunnen functioneren. Daar hebben we geen klinische studie voor nodig. Dit is een eenvoudige, onbetwistbare fysiologie. Bewust en doelbewust geïnduceerd zuurstoftekort is een absoluut opzettelijk gevaar voor de gezondheid en een absolute medische contra-indicatie.

Een absolute medische contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat een medicijn, alsook deze therapie, deze methode of maatregel niet gebruikt mag worden – niet mag worden gebruikt. Om een hele bevolking te dwingen een absolute medische contra-indicatie desnoods met geweld af te dwingen, moeten er duidelijke en ernstige redenen zijn en moeten de redenen worden voorgelegd aan bevoegde interdisciplinaire en onafhankelijke instanties die moeten worden gecontroleerd en geautoriseerd.

Wanneer over tien jaar dementie exponentieel zal toenemen en de jongere generaties hun door God gegeven potentieel niet kunnen bereiken, zal het niet helpen om alleen maar te zeggen “we hebben geen mondkapjes nodig”.

[…] Hoe kan een dierenarts, een softwaredistributeur, een zakenman, een elektrische autofabrikant en een fysicus beslissen over zaken met betrekking tot de gezondheid van de hele bevolking? Alstublieft, beste collega’s, we moeten allemaal wakker worden.

Ik weet hoe schadelijk zuurstofverzwakking is voor de hersenen, de cardioloog weet het voor het hart, de longarts weet het voor de longen. Zuurstoftekort beschadigt elk orgaan.

Waar zijn onze gezondheidsdeskundigen, onze ziektekostenverzekeringsmaatschappijen, onze medische verenigingen en genootschappen? Het is hun plicht om fel tegen de lockdowns in te gaan en deze vanaf het begin te stoppen.

Waarom geven de medische autoriteiten straffen aan artsen die mensen vrijstellen van het dragen van mondkapjes? Moet de persoon of de dokter nu nog serieus bewijzen dat zuurstofverzwakking mensen schaadt? Wat voor soort geneeskunde vertegenwoordigen onze artsen en medici?

Wie is verantwoordelijk voor deze misdaad? Degenen die het willen afdwingen? Degenen die het laten gebeuren en meespelen, of degenen die het niet voorkomen?[…] Het gaat niet om mondkapjes, het gaat niet om virussen, het gaat al helemaal niet om je gezondheid. Het gaat over veel meer. Ik doe niet mee. En ik ben niet bang.

Het uur van de persoonlijke verantwoordelijkheid heeft geslagen.

Wij zijn verantwoordelijk voor wat we denken, niet de media.

Wij zijn verantwoordelijk voor wat we doen, niet onze superieuren.

Wij zijn verantwoordelijk voor onze gezondheid, niet de Wereldgezondheidsorganisatie.

En wij zijn verantwoordelijk voor wat er in ons land gebeurt, niet de regering.


Mocht u het nog niet helemaal begrijpen, dan raden wij u aan een half uurtje van uw kostbare tijd te luisteren naar Amerikaanse artsen die uitleggen waar mondkapjes (maskers) feitelijk voor dienen en dat is in ieder geval NIET de volksgezondheid!

12 gedachtes over “Neurologe: “Wat mondkapjes aanrichten behalve een vroegdemente generatie”

 1. Ik heb dit naar het bestuur van Curio, waar ik werk, een week geleden gestuurd, met het commentaar dat ik mijn studenten hiervan op de hoogte zou brengen onder mijn vak burgerschap, omdat ik hen kritisch (hoe spel je dat?) denken moet bijbrengen, dat is mijn verantwoordelijkheid. Ik heb hen ook op het hart gedrukt dat mondkapjes NIET verplicht zijn.

  Geliked door 4 people

 2. Een verandering in TERREIN veroorzaakt dat de micro-organismen (in symbiose met je lichaam) op een manier actief worden dat ze ‘aas’ gaan eten. (Pathogenen / germs zijn eigenlijk te vergelijken met aaseters.) Een mondkapje gebruiken is ook een verandering van TERREIN. Het gevolg is dat het milieu is ontstaan waarin je potentieel ziek kunt worden. De broedplaats voor deze ‘aaseters’ is dus gecreëerd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Off the rec

  De Konijn is onschendbaar ja want God staat achter hem en dat moet je niet uitvlakken hoor! Maar ja hoe onschendbaar ook, hij wil ook wel eens op vakantie (naast die 33 keer dat ie al op vak gaat per jaar dan) etc etc etc
  Wat is er precies aan de hand:
  Kortom 3 mogelijkheden
  1) Of men wil het zakgeld van de Konijn verminderen/ bezuinigen heet dat
  2) Of men wil helemaal v dit Konijnhuis af ! Waarom? Antw. Opdracht van hogerhand. De Cabal de NWO de Bilderberg c.s. hebben voor een wereldregering helemaal geen behoefte aan pottekijkers eh Konijnshuizen zeker niet als je de HELE WERELD wil CORONANISEREN !!!
  3) Of men wil in deze vreselijke Crona-tijd de Konijn effe als voorbeeldfunctie om de bevolking zoet houden en te laten zien dat zelfs jaja ZELFS de Konijn zich aan de maatregelen moet houden . Zo de bevolking is weer tevreden en kan rustig slapen maar een kopje koffie of broodje op een terras of etentje in een restaurant voor ons kan er niet meer van af.

  Konijn tRutte, il Jong c.s. haha STIKKEN jullie maar.

  Geliked door 1 persoon

 4. Je zou zeggen de domheid van de mensheid kent geen grenzen ! Sodom en Gomorra hebben misschien een beter lot gehad en was maar kinderspel als wat ons nu te wachten staat . als wij ons niet gaan verzetten tegen deze waanzin en idioterie onder het mom van naastenliefde . De nwo , de communisten , de groenen , de socialisten verkrachten in een koor het meest heilige woord uit het christendom : Naastenliefde . Op weg naar hun paradijs op aarde : Utopia . Hoeveel honderden miljoenen werden intussen opgeofferd aan dit doel ? En who is next ? U , als U de propaganda van al deze clubs en hun media-outlets voor zoete koek blijft aannemen .

  Geliked door 1 persoon

 5. Als je zelf niet tot de club behoort en je observeert het gedrag van leden van de mondkapjessekte. In amper een jaar ontstond deze cultus. Het bijgeloof draait om een ziekteverwekker.

  Volgens de hogepriester van de cultus in Nederland, Hugo de Jonge, is deze ziekteverwekker in staat om de Nederlandse bevolking te kortwieken als ware het de vijfde plaag van Egypte.

  De sekteleden gehoorzamen allemaal aan ‘ DE REGELS’; ze mogen niet dicht bij elkaar in de buurt komen, bij voetbalwedstrijden moeten ze ‘hoera hoera’ FLUISTEREN als er gescoord wordt en in plaats van het gebruikelijke schudden van handen bij ontmoetingen tikken de sekteleden hun ellebogen tegen elkaar.

  En dan natuurlijk het mondkapje ! Het mondkapje suggereert eigenlijk dat er een medisch argument zou zijn om het te dragen maar de sektewerkelijkheid is grilliger.
  Lees verder……………………..
  https://drieboertjes.home.blog/2020/10/16/cult-of-corona/

  Like

 6. Moest aan dit gedicht denken.
  De Bomen
  Want wij zijn als boomstammen in de sneeuw. schijnbaar staan zij er maar bovenop en met een licht duwtje moest je ze eigenlijk weg kunnen schuiven.
  Neen, dat kan je niet, want ze zijn vast met de aarde verbonden.
  Maar kijk, zelfs dat is slechts schijnbaar.
  Frans Kafka

  Like

Reacties zijn gesloten.