‘Corona-bagger-test’ moet PER DIRECT van de markt worden gehaald!

Moleculair Bioloog Peter Borger identificeert de ontwerpfouten in de Corona test en gaat met een aantal collega’s de intrekking eisen van validiteit van de niet gecontroleerde PCR test en procedure.

“Als ik de minister-president van Nederland was, zou ik tijdens de eerste de beste persconferentie mijn excuses aanbieden voor wanbeleid en nalatigheid en ALLE zogenoemde PCR testen met onmiddellijke ingang verbieden. Ook moeten ALLE eerder testuitslagen worden vernietigd en de DNA databank worden ontmanteld en verbrand.”

En vervolgens zonder ontslag te nemen in een duikboot proberen te ontkomen naar Argentinië, en in de regio Bariloche een veilig heenkomen trachten te vinden.

De ontluisterende analyse van Peter Borger, Moleculair Bioloog geeft aan de de ontwerpers van de testprocedure hun boekje ver te buiten zijn gegaan door ALLE wetenschappelijke regels terzijde te leggen, aan hun laars te lappen en door de procedure binnen 24 uur zelf goed te keuren.

Peter Borger laat zien welke “ontwerpfouten” zijn gemaakt. De fouten die Drosten, Koopmans et al maakten, zijn o.a.:

 1. – variabele primer concentraties
 2. – aspecifieke primers
 3. – foutief GC gehalte van de primers
 4. – onderling incompatibele annealing temperaturen
 5. – grootste deel van het genoom wordt niet getest
 6. – te hoge aanbevolen Ct waarde (45)

Uiteraard gaat Borger ervan uit, dat hier “ontwerpfouten” zijn gemaakt, maar gezien de gigantische consequenties die deze test heeft, mogen we rustig stellen dat deze zogenaamde wetenschappers bewust hebben aangestuurd op een “paniek-test”. Men heeft zich door de gecorrumpeerde politiek laten castreren en het moet hen veel geld hebben opgeleverd, door de naam van de pseudo-wetenschap “virologie” definitief het riool in te spoelen.

De grootste nog loslopende misdadigers, betrokken bij deze fraude zijn onder anderen “Prof. Dr.” Christian Drosten (DLD) en “Prof. Dr.” marion Koopmans (NL). Voor deze lieden moet een arrestatiebevel worden uitgevaardigd, zodat ze aan de tand kunnen worden gevoeld, wiens brood zij nuttigen.


Hier de uitleg van Peter Borger, technisch uitvoerig, belangrijk voor het vonnis wat zal worden uitgesproken op de fraudeurs. Ook het RIVM is daarbij betrokken.

In de diapresentatie hebben we de documenten opgeslagen.

Om met de woorden van Borger te spreken: “Zoals deze test nu wordt gebruikt, levert die alleen maar bagger”.

Het komt de “ontwerpers” en de WHO duur te staan, deze “corona-bagger-test”.


Update 25 november 2020

GO FOR THE KILL!

20 gedachtes over “‘Corona-bagger-test’ moet PER DIRECT van de markt worden gehaald!

 1. Er hoeft wat mij betreft geen tribunaal meer te komen hoor.
  Zet het gehele kabinet en de leden van het KH maar direct tegen “die wand”

  Like

 2. Tijd voor juridische procedures en het maken van reusachtige schadeclaims . Niet dat dit gespuis ooit alle geleden schade kan vergoeden , maar zorg , dat zij nooit meer een cent kunnen bezitten door hen levenslang met een giga-schuld te laten zitten , die nooit meer kwijtgescholden kan worden , Ik ben zelf pensionado met weinig middelen , maar wie heeft lef en pakt het geboefte aan , inclusief de rechters , die hen dekken ? Enige nieuwe wetten na de komende verkiezingen zijn broodnodig om het gespuis voor eens en altijd de mond te snoeren . Stem alleen de partijen , die zich van de corona-hoax distantiëren !

  Like

  • Bewijzen zat maar de schapen hollen nog steeds naar de ‘herder’ in de test stal, sommige zelfs elke dag en zeg je er iets van dan wordt ik voor gek uitgemaakt.

   Like

   • De schapen zitten in een psychose, zijn heel bang gemaakt door iedere avond het 8 uur hoernaal te kijken wat ze nu weer niet mogen of moeten van de 2 clowns. Ze laten zich het liefst zoveel mogelijk en vrijwillig testen bij een kuchie of zoiets, want je weet maar nooit. De meeste mensen lezen ook niet meer, kunnen zich ook niet meer daarop concentreren, wel hele avonden netflixen, dat gaat dan weer wel. Dus de schaapkudde is dom, leest niet, dus kan ook geen onderzoek doen op internet en daar zit volgens mij het grootste probleem. De staatspropaganda werkt optimaal op de kudde en ze hebben geen idee wat er in de gratis test zit.
    Waarom zelfs alle kinderen verplicht testen met een voor 95% onbetrouwbare test??? Trouwens, England is een gevangenis eiland geworden.

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/britse-overheid-zet-duizenden-soldaten-in-om-schoolkinderen-op-corona-te-testen/

    Like

 3. Pingback: Waarom de “besmettingen” weer toenemen? | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 4. Het Amerikaanse bedrijf Ticketmaster werkt aan een systeem waarmee concerten en sportevenementen in de Verenigde Staten het vaccinatiebewijs of de coronatest van bezoekers kunnen controleren. Wie niet is gevaccineerd of over een recente negatieve coronatest beschikt wordt dan niet toegelaten. Het systeem bevindt zich nog in de ontwikkelfase en moet nog door de Amerikaanse autoriteiten worden goedgekeurd. Het is daarnaast aan locaties om het systeem wel of niet te gebruiken.
  https://www.security.nl/posting/677567/Ticketmaster+werkt+aan+systeem+dat+vaccinatiebewijs+checkt+bij+concertbezoek+VS

  Geen vaccinatie, geen bezoek meer aan concerten.
  De trend is gezet om de wereld op te delen in gevaccineerden en weigeraars.

  Like

 5. De Wodc, wetenschappelijke commissie, ter ondersteuning van drugbeleid moest ook alles zo wijzigen, dat het de ambtenaren en kabinet gunstig uitkwam!
  Ze zijn t niet verleerd, gebeurt hetzelfde met corona, zet de scheerkwast en pot met veren klaar!
  Landverraders !

  Like

 6. Pingback: RIVM meldt 5457 personen met ‘besmettingen’ en die DUS (!) COVID-19 hebben. Het zijn er precies NUL (0). | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 7. Pingback: Instructies voor Kamerleden | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 8. Pingback: COVID-19: Reddende Engel des Doods | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 9. Pingback: Moleculair Bioloog Dr. Peter Borger: “RIVM, dit kan niet waar zijn!” | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 10. Pingback: Erasmus MC en RIVM aan de basis van het PCR complot | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 11. Pingback: RIVM en Erasmus MC aan de basis van het PCR-test complot / Duitse rechtszaak tegen 'factcheckers': 'Bewijs maar eens dat de coronatest werkt' | Wakkeren

 12. Geweldig wat Peter Borger vanuit zijn vakkennis doet om de fraude met de PCR-testen wereldkundig te maken. Een man die zegt waar het op staat. Dank Peter!

  Like

Reacties zijn gesloten.