Stortvloed aan bijwerkingen coronavaccin niet bij te houden

De overheid van het Verenigd Koninkrijk laat met stoom en kokend water een softwarepakket maken om de voorziene stortvloed aan meldingen van bijwerkingen van het komende corona vaccin te kunnen verwerken. Ze hebben al software, maar dat wordt onvoldoende geacht om de stortvloed aan te kunnen.

Ze realiseren zich donders goed dat dit ‘s werelds grootste medisch experiment ooit wordt, met de wereldbevolking als proefkonijn.

Lees verder op:

Vaccine Death Wave inevitable

8 gedachtes over “Stortvloed aan bijwerkingen coronavaccin niet bij te houden

 1. We worden zienderogen genaaid waar we bijstaan en tegelijkertijd worden er wetjes en regeltjes doorgedrukt welke zeer belangrijk zijn, waar we enorm veel last van gaan krijgen en welke onze privacy, voor zover men hier überhaupt nog over kan praten, steeds meer inperkt!!!!

  Ik noem even tussen neus en lippen, (terwijl wij bezig zijn met kreunavirussen die helemaal niet bestaan en cijfertjes welke gezien de regeringen wereldwijd helemaal nietszeggend zijn daar ze toch gewoon doen wat ze willen en doorgaan waar ze mee bezig waren, namelijk de gehele mensheid een CCP systeem opdringen) het feit dat de aanslag in Wenen niet voor niets is geweest!

  De EUSSR heeft krap 5 dagen na deze tering HOAX een resolutie ter beoordeling ( u weet wel, tekenen bij het kruisje met JA!!!) neergelegd bij de ezelen commissie welke inhoudt dat de platforms van o.a. Whatsapp, Signal en Co de verplichting hebben om een general key te leveren aan deze communistische criminele bende in Brussel en dus encryptie niet meer mogelijk is en dat ivm de controle op deze enge terroristen!!

  Mooie wereld waar we in terechtgekomen zijn nietwaar!!!

  En wij maar kreunen en ons bemoeien met Amerikaanse verkiezingen waarvan we allemaal weten dat deze gecorrumpeerd zijn en niet zo’n beetje ook, NET ALS DIE VAN ONS en de rest van de wereld!!

  Gladiator
  ps bron bovenstaand gegeven: https://fm4.orf.at/stories/3008930/

  Like

  • Wenen valt onder de noemer:
   Problem – Reaction – Solution
   En zo worden we constant genaaid met al die false flag gebeurtenissen, maar het zombie volk blijft er gewoon instinken en zodoende raken we steeds meer vrijheid kwijt zonder dat het volk het in de gaten heeft totdat het te laat is.

   Like

 2. Best gek eigenlijk gezien de Neurenberg code. Maar ja, er is niks meer wat voor de mensheid is. We moeten het zelf opruimen.

  Stay Positive (kanaal youtube)

  Like

 3. Las dat die schrijfster v Noord als eerste in de rij ging staan voor vaccinatie, ik zou zeggen, ga je gang misschien verbetert dat je schrijfstijl?

  Like

Reacties zijn gesloten.