Defensie ontmaskerd: “Befehl ist Befehl”


Het leger wordt ingezet tegen de eigen bevolking.

’t HARDE – De Nederlandse krijgsmacht heeft sinds de corona-uitbraak heimelijk op grote schaal informatie verzameld over de Nederlandse samenleving en die geduid en verspreid in rapporten. Dat stelt NRC na onderzoek. De krant meldt zondagavond dat militairen zich maandenlang hebben verdiept in het gedrag van onder meer Viruswaanzin en de burgerorganisatie Gele Hesjes. Ook hebben ze het als ’alternatief’ aangeduide medium Jensen.nl in de gaten gehouden en distributiepunten van de papieren uitgave De Andere Krant in kaart gebracht en de branden in 5G-zendmasten.


https://www.telegraaf.nl/nieuws/1927507148/defensie-verzamelde-in-geheim-en-op-grote-schaal-data-in-nederland

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/15/hoe-het-leger-zijn-eigen-bevolking-in-de-gaten-houdt-a4020169

“Militairen die zich in het gedrag van landgenoten verdiepen….”

Hebben die lui niks beters te doen?

Nee dus.

Het is al maanden aan de gang, waarschijnlijk onder regie van de Staatssecretaris van Defensie, ene juffrouw Visser. Ze heeft zich maar even ziek gemeld – “coroonaaa…” natuurlijk – om al te lastige vragen uit de weg te kunnen gaan.

Als ons belastinggeld wordt gebruikt voor het bespioneren van medeburgers, dan hebben we alle recht om ons zorgen te maken en het regime Rutte ter verantwoording te roepen, uiteraard nadat ze reeds zijn ingesloten.

Defensie zou ons moeten beschermen tegen bedreiging van buitenaf, zoals de EU, de WHO en Chinese softwareproducten. Defensie laat zich misbruiken om hun voortbestaan veilig te stellen. De opperbevelhebber der Nederlandse krijgsmacht is niemand anders dan het staatshoofd. Kort geleden heeft hij ook het coronawetje getekend, terwijl hij een paar maanden geleden nog oreerde, dat we het “abnormale niet als normaal moeten gaan zien”. Wat een visionair, deze klungel van oranje.

Dan weten we nu wél weer wat voor waardeloze, stuk voor stuk ongekozen figuren hier de lakens denken te moeten uitdelen.

Ze hebben zelfs de krijgsmacht al nodig om hun aperte leugens te handhaven, desnoods met bruut wapengeweld. Ter land, ter zee en in de lucht en vooral stiekem.

“Befehl ist Befehl”.

Dit hebben de geweldenaren al in beeld gekregen, gefeliciteerd! Voor hun ego is te hoepen dat ze meer informatie uit het complotgepeupel hebben kunnen trekken, anders is het een inefficiënt, peperduur clubje amateurtjes….. van uw belastincenten…..

Of dit wel mag?

Denkt u dat wij, belastingbetalers in dit land nog ergens over gaan?

40 gedachtes over “Defensie ontmaskerd: “Befehl ist Befehl”

 1. En ze wonen naast je in de straat of binnen de familie; Goed onthouden, kan belangrijk worden…….
  Lafaards 1ste klas, tegen de eigen bevolking die ntb nog hun soldij betalen ook.
  Nog minder dan de stront onder m’n schoenen.
  Mooiste zou zijn als de stroom veertien dagen zou uitvallen overal ter wereld, dan raken zulke lui binnen de kortste de weg kwijt.
  Omdat ze altijd hebben leren vertrouwen op de “baas” ipv zichzelf.

  Geliked door 1 persoon

  • Over lafaards gesproken.
   Mijn Tomos was gestolen en die stond aan de overkant bij mijn soldaten broertje voor het huis.
   Maar hij durfde niet aan te bellen omdat hij er niet bij betrokken wilden zijn met naam bij de politie als aangever omdat het ze buren waren.
   Maar die lul belt mij ook niet even op zodat ik ‘m terug kon halen.
   Ik heb mijn Tomos verder nooit meer terug gehad, terwijl ik 1 kans had.

   Geliked door 1 persoon

   • Je kent het spreekwoord toch? Van je familie moet je het hebben. Het is net als met collega’s, je wordt er ongevraagd mee opgescheept. Vrienden kan je zelf nog selecteren.

    Like

  • Bereid en verplicht zijn 2 verschillende onderwerpen.
   Voordat ik netto iets in mijn handen krijg heb ik al verplicht hier aan mee betaald.
   Niemand is bereid om hier voor te betalen.
   Maar veel keuze hebben wij daar niet in, ze stelen het gewoon van je.

   Geliked door 4 people

 2. Hmm ik weet niet hoor. Vlgs mij valt dit onder de noemer “fear mongering”. Ik beschouw de MSM al lang niet meer als integere informatiebron, dus waarom nu wel?

  Like

 3. Ik zit alleen met 1 vraag…de media …speelt die het volk nu tegen defensie uit? Of gaan deze gehelmde ridders nu hun beschermende rol voor de mensen zijn. Kijk, die politiek, dat open kaartenhuis, deelt geheimen met haar bewoners van de staat in zwart gelakte documenten is dit weer zo’n psy-up of zijn die militairen echt gehelmde ratten? Laten zij zich uitspreken…de Oppers…Luitenants…Majors.

  Geliked door 1 persoon

  • JA, het zijn echt allemaal gehelmde ratten, dat had ik na 2 weken in het leger al door.
   Ik was dan ook blij dat ik daar na 2 weken weg was. Het wapen weigeren, meer niet.
   Als jong broekie van 18 wist ik nog niet hoe je daar weg kwam, vandaar dat het 2 weken geduurd heeft.
   Om het daar vol te houden moet je al een slijmbal, meeloper en gluiperd instelling hebben.

   Like

  • Yep Bert..14 maanden waarvan enkele achter de wacht…in mijn tijd was insubordinatie de norm dus een te vrije korporaal werd de struiken in gelokt. Was allemaal zo zonde van mijn tijd!

   Like

   • Ik heb nog wel mijn leger zakmesje mee gestolen. Ik heb ‘m nog.
    Ik moest ‘m wel betalen, want ik had nog niks gedaan ergens, dan kan je ook niks verliezen.
    Maar toch leuk als souvenir met het jaartal er op.

    Like

  • @Bert,

   Beste,

   Ik heb mijn diensttijd volgemaakt…..(min. van Defensie)
   Daarna heb ik een kleine 11 jaar gewerkt voor de Belastingdienst…..(Min. van Financiën en onbezoldigd ambtenaar Korps Rijkspolitie dus Min. van Justitie)…..
   Daarna 1 jaartje AID ……(Min. van Landbouw en Visserij destijds)
   Daarna Inspectie Milieuhygiëne specialist akoestiek……Min. van VROM)
   Toen heb ik de pijp aan Maarten gegeven en ben een horecazaak begonnen……en dit is 12,5 jaar zo geweest tot het plots ongelooflijk fout ging…..
   Heel veel gebeurd namelijk wat ik helaas niet kan schrijven hier…..

   Waarom zeg ik u dit allemaal…..moet ik dit uitleggen dan…….?????

   Gegroet beste en ben niet zo generaliserend voor mensen om u heen.
   Zou er stront aan de knikker komen zou mijn huisdeur voor u en allen hier welke hulp op wat voor een manier dan ook nodig hadden OPEN STAAN!!!

   Gladiator

   Geliked door 1 persoon

   • Ik dus ook, gewetensbezwaren. Het wapen weigeren. Een echte pacifist dus in hart en nieren.
    1x aangevraagd en meteen mijn treinkaartje naar huis.
    Vervangende dienst onder uit gekomen omdat ik volhield dat ik niks zonder mijn bouvier kon doen.
    Dus totaal niet meer kon functioneren, een soort van heimwee over mijn hond.
    Wat boeide mij het nou wat ze daar allemaal van mijn dachten, als ik er maar weg was.

    Like

  • Ik was uitgeloot maar ben wel te keuren geweest, de morse test vond ik wel leuk en had hem goed gemaakt, op mijn vraag wat ik dan kon worden zei hij toen dat ik bij de commando’s kon komen.

   Like

  • Mijn bouwjaar was geheel vrijgesteld, gelukkig maar. Militaire dienst was er natuurlijk voor om af te maken wat ze in het onderwijs ooit begonnen waren, totale indoctrinatie. De werkgevers zullen er heel blij met geweest zijn, je kwam tenslotte goed afgericht terug in de maatschappij. Gewoon muil houwen en doen wat de baas zegt. Ook het “wij” gevoel zat er lekker in natuurlijk, ook al kon je de collega’s hun bloed wel zuipen.

   Like

  • Bert,

   ‘Om het daar vol te houden moet je al een slijmbal, meeloper en gluiperd instelling hebben’…

   Er waren ook opgeroepen soldaten die hun tijd uitzaten zonder aan de bovenstaande kwalificaties te hebben voldaan. Onze afdeling heeft slechts een keer de schietbaan bezocht, nooit de hindernisbaan bezocht en aan geen enkele brand-oefening gedaan, Ik was lid van de VVDM (en actief) en was dwars als dat moest en verder gewoon de tijd uit gezeten. De groetplicht was net afgeschaft, lang haar werd gedoogd, maar de beroepsmilitairen hadden het er wel moeilijk mee. Wij hadden onderling een fijne kamer, leuke jongens, TV op de kamer en 2x per week hardliepten wij vrijwillig de 6 kilometer. Ik ben regelmatig gebotst met officieren en dat liep steeds goed af door mijn goed gebektheid. Ik ken enkele ‘vrienden’ die ook snel thuis kwamen met S5 en die bleken in hun latere leven walchelijke egoisten te zijn, dus dienstweigering met S5 als gevolg wil niet zeggen dat je een prima kerel bent! En andersom ook niet zoals jij hen kenschetst. Ik heb twee herkeuringen afgedwongen door eindeloos veel te roken omdat ik afgekeurd wilde worden vanwege mijn astma, maar dat lukte helaas niet. Dus maakte ik er het beste van. Desondanks is het verloren tijd uiteraard, maar nu ik ouder ben zou ik graag zien dat de jongeren van nu weer voor twee jaren ‘geschoold’ zouden worden en dienstbaar aan de maatschappij door overal militaire hulp in te zetten om de gewone mensen te helpen; soort sociale plicht in plaats van militaire plicht!
   Zouden veel kansloze jongeren tot betere mensen maken… in plaats van de ontspoorde etterbakken en messentrekkers en dieven die het nu zijn!

   Groet Evert Jan

   Geliked door 1 persoon

   • Ik werd wat dat betreft echt op de proef gezet.
    Ik werd ingedeeld bij een rij opleiding om alle rijbewijzen te halen en dan verder alleen een pistool te dragen als chauffeur.
    Maar die rijbewijzen kan je pas omzetten NA je diensttijd.
    En toch had ik het er niet voor over om in het leger te blijven.
    Mijn principes waren mij meer waard.

    Like

  • Administrator heeft zich ruim 10 jaar met hart en ziel, bloed, zweet en tranen gewerkt, ze nemen hem niet eens serieus. Toch misschien een klein lichtpuntje, de Bataafse Courant kan mogelijk wel eens uitgroeien tot het laatste verzet op internet.

   Geliked door 1 persoon

  • Ja, het ziet er gelikt uit, maar het voelt ook een beetje nep, misschien is het wel een berichtje om de boel een beetje op te jutten. Ik kwam dit bericht ook al eens tegen in september. Ik weet het niet hoor… desinformatie stond er boven aan het artikel in het NRC… ?!

   Like

 4. Ik was na 5 dagen uit de militaire dienst. Niet gegeten, niet gepraat. Maar ja, als de kritische burger de schuit verlaat dan houd je alleen de meelopers over. Had het toch anders moeten doen misschien. Ach, het is 42 jaar geleden. Toen liep ik ook nog mee. Ik had alleen betere dingen te doen dan die militaire dienst.

  Like

 5. Dat de MSM nu met deze onthulling komen geeft mij wel wat hoop. Er is, denk ik, een steeds grotere groep aan het wakker worden en die zich afkeren van de MSM, dus abonnementen opzeggen, tv uit. Daar tegenover een toenemende populariteit van de alternatieve media, zoals De Andere Krant en Gezond Verstand. Zou het kunnen zijn dat sommige redacties eieren voor hun geld aan het kiezen zijn en nu met dit soort onthutsende feiten naar buiten komen?
  Je kunt alle mensen voor een tijdje belazeren.
  Je kunt sommige mensen voor altijd bedonderen.
  Je kunt onmogelijk alle mensen voor altijd voor de gek houden.
  Dat weten die redacties natuurlijk ook. Keerpunt?
  ‘Wir haben es nicht gewusst’ kunnen ze nooit mee wegkomen.

  Like

  • Nee hoor nix geen wakkerheid bij de NRC (of waar dan ook), stel je voor . . . dit zijn gewoon de gebruikelijke fratsen om de argeloze lezer in de illusoire droomstaat te houden dat ze met “de slijpsteen voor de geest” te maken hebben in plaats van een dodelijk narcosemiddel.

   Like

 6. de aivd(vroeger bvd) doet dit al jaren,hacken en aftappen is hun beroep,nix nieuws onder de zon,
  tik voor de grap maar eens,www.itanimulli.nl in op je toetsenbord

  Like

 7. Let op mensen,
  Over dit bericht; Het feit dat NRC dit artikel ‘mocht’ plaatsen, dient ten minste een drieledig doel:
  1 De argeloze lezer van de NRC moet in de waan worden gehouden dat men met een echt nieuwsblad van doen heeft.
  2 Het kan als argument dienen om de z.g. komplotdenkers de spreekwoordelijke mond te snoeren.
  3 Voor zover mogelijk wil het angst aanjagen bij de verzetsgroepen.
  Het is en blijft dus zoals het is; NRC = onderdeel van de propagandamachine van het regime met enige nadruk op NAVO c.q. een volkomen leugenachtig medium met zeer duistere doelen.

  Geliked door 2 people

Inhoudelijke reacties worden gewaardeerd en geplaatst

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s