De weldadige gevolgen van vaccinatie en revaccinatie


Vaccinatie: wat het RIVM u niet vertelt

In de Tilburgsche Courant van 29 april 1886 stond een artikel over de weldadige werking van de heerlijke ontdekking van vaccinatie:

Aldus schreef het bestuur van de “Vereeniging van de inrichtingen tot bevordering van de koepokinenting in Nederland”, bij monde van de voorzitter de heer Dr. L. Ali Cohen.


Chronische aandoeningen – de wetenschap staat weer voor raadselen.

Van de website van het RIVM: “Op 1 januari 2018 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen. Dit komt overeen met 58% van de Nederlandse bevolking.” Het gezondheidsverval begint al vroeg: tussen de 0-4 jaar heeft bijna 30% van de peuters één of meer chronische aandoeningen. Boven de 45 jaar is het aandeel gestegen naar meer dan 50% en boven de 70 jaar zelfs naar meer dan 90%. Zijn deze cijfers al schokkend, op 1 januari 2016 rapporteerde dezelfde website 8,8 miljoen mensen in Nederland (52%) met één of meer chronische aandoeningen.

Dit betekent dat in ons land in slechts twee jaar tijd 1,1 miljoen mensen chronisch ziek zijn geworden.

Internationaal zijn de cijfers nog beroerder: volgens de Global Burden of Disease Study 2013, gepubliceerd in 2015 in het Britse artsenblad The Lancet, is slechts 4,3% van de wereldbevolking ZONDER ziekte of restletsel. Bovendien heeft een derde van de wereldbevolking vijf of meer restletsels.


Wie de overheid nog serieus neemt, moet zich na laten kijken. Gezien de gezondheidspolitiek die wordt gevoerd is duidelijk dat het grote plan eindelijk haar beslag krijgt. Niet alleen door vaccinatie, maar door het langzaam verzwakken van de hybride mens en zijn leefomgeving. Alle maatregelen zijn van fundamenteel belang om na 12.000 jaar arbeid de boel af te wikkelen. Het afknijpen van de zuurstoftoevoer is daar één van. Het injecteren met lichaamsvreemde rotzooi is een andere mogelijkheid. Alles wat een hybride mens nodig heeft om te leven wordt vergiftigd en daar krijgt hij ook nog eens de schuld van.

Vaccinatie is slechts een onderdeeltje van de afwikkeling. De zogenaamde pandemie is een activering van allerlei reeds geïnstalleerde klonen van de duistere macht achter de schermen. De cliniclowns van de lage Landen zijn daar mooie voorbeelden van. Als robots dreunen ze hun lesje op. De massa volgt gedwee, gehypnotiseerd door angst en vrees. De religie heeft afgedaan als controlemiddel.

We kregen de tip van één van de schrijvers om bijgaand boek op de website te zetten; bij dezen.

12 gedachtes over “De weldadige gevolgen van vaccinatie en revaccinatie

 1. Nomen est omen!!!

  De heer Jenner vond het jennen met de vaccinaties uit. Vaccineren = jennen
  Toen al werd deze “heerlijke”ontdekking” aangeprezen dat ieder kind die zo vroeg mogelijk moest nemen en NIET pas als ze naar school gingen omdat die vaccinatie toen al VERPLICHT werd gesteld!!
  https://www.trouw.nl/nieuws/in-19e-eeuw-was-vaccinatie-verplicht-ondanks-protestantse-kritiek~b98abd98/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  En steeds duiken dezelfde namen op: Dupuis b.v. en Cohen b.v.

  Toen heette het een “POKKEN briefje” nou het is nog steeds een POKKENBRIEFJE maar dan van onvermogen en glasharde indoctrinatie resp. misdaad tegen de gezondheid en misdaad annex tegen de Mensheid !!!

  Like

  • citaat uit bovengenoemde krant, toen nog redelijk ‘neutraal’:

   “Het pokkenbriefje zorgde volgens het RIVM niet voor een omslag. Slechts een kleine elite genoot onderwijs en dus bleef de vaccinatiegraad laag. Bovendien bleven protestanten zich verzetten. Vanwege de lobby van onder meer de protestantse Réveil-beweging ging de verplichting in 1857 de prullenbak in.

   Zeker, er komt een nieuwe REVEIL-beweging al moeten er eerst duizenden mensen ‘doodgespoten’ worden, hij zal er dan zeker komen, als ie er eigenlijk hier en in vele andere landen al niet is!

   Like

   • Geen wonder dat de steeds zwakker worden de Reformatie in het koninkrijk in opstand kwam tegen de Contra-reformatie.
    De Reformatie is nu teruggeworpen op een strookje Bijbelbelt.
    In 2005 kleurde het daar bloedrood tijdens het referendum tegen de EU Grondwet.
    Nu kleurt het daar vanwege de test-epidemie wederom donker.

    Geliked door 1 persoon

 2. Iedere inbreuk in onze lichamelijk & geestelijke integriteit is een aanslag op onze gezondheid & welzijn.
  IN de natuur worden dieren niet gevaccineerd en zijn deze dieren vrijwel nooit ziek!
  De natuur heeft ons ALLES al gegeven. Helaas leeft de huidige mensheid van dag tot dag in in steeds meer “onnatuur” door wetenschap en techniek die niet echt altijd onze gezondheid ten goede komt. Het meest komt dat nog door het perverse systeem van ongelimiteerde winst, uitbuiting door een kleine groep mensen die zich verschuilen achter Politie en Leger en daarnaast een kleine groep misdadigers zeg maar geheime diensten die het echte vuile werk moeten opknappen.
  Helaas zijn wij de stomme burgers zo stom om daar aan mee te werken, weliswaar niet bewust per ongeluk zogezegd. Even toegespitst op de gezondheidszorg en het vaccinatie gebeuren: Iemand die bij een groot farmaceutisch bedrijf werkt hebben nog vaak de illusie dat ze goed werk doen tot heil der mensheid , zogezegd. Om maar niet te spreken over reeds bovengenoemde beroepen.
  Ze moesten eens weten !!! En dit geldt mutate mutante voor heel veel mensen, b.v. mensen die aan de 5G masten incl de software werken enz enz enz enz

  Like

 3. EVen off the rec
  Mensen kijk uit voor de ENERGIE van de Gemeente!
  komt de gemeente kijken of uw woning energie zuiniger enz. Komt meestal een adviseuse , moet zeggen niet onknap uw huis ‘opmeten’ en later nog eens bespreken.
  Het belang vd gemeente zie ik niet zo, en waar bemoeien ze zich mee. Zou het kunnen dat ze zo op een heel stiekeme manier kijken hoeveel mensen er in je huis wonen hoe oud je bent staat v onderhoud e.d. met misschien heel andere bedoelingen dan dat beetje energie??
  b.v. oude mensen (opruimen maar), vaccinatierijp danwel vaccinatiefoob (wet regel en reclame aanpassen), kinderen het huis uit, kunnen zeker wel 5 vluchtelingen in enz. enz.
  NB Om je lekker te maken een energiebon van 70 euro, terwijl het advies in de duizenden zal lopen haha 🙂 🙂 🙂

  Like

Inhoudelijke reacties worden gewaardeerd en geplaatst

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s