Hoe je de COVID-19 test MOET weigeren, een burgerplicht


Nieuws uit het hol van de leeuw: de gelijkgeschakelde artsenberoepsgroep.

Je moet je NOOIT laten penetreren tot aan je hersenpan. Je kunt dit weigeren. Zonder consequenties.

Wij raden al maanden aan om je niet te lasten testen, aangezien vrijwel alle resultaten vals-positief zijn. Het neurotische gedram van allerlei officals om je ten koste van je geestelijke gezondheid te laten testen met een complete vervalsing van een DNA afname, is opvallend. Alsof ze er bakken met geld voor krijgen, dat geleuter.

Maar dan wordt de witte jassen brigade ingeschakeld. Deze vonden we een maand geleden en wordt nu zeer actueel. Waarom deze actueel is geworden? Omdat de het volgende bericht in de krant lazen:

‘Laat je testen, want onze teststraten zijn leeg’

19 november 2020

Anja Schreijer, voorzitter van Landelijk Overleg Infectieziektebestrijding, vertelde bij Op1 over het probleem van veel mensen die naar commerciële teststraten gaan.

[LINK]

Tja, Anja krijgt het benauwd. Ze zal ongetwijfeld achter de schermen blèren dat testen moet worden verplicht.

De artsenkrant van 8 oktober j.l. schrijft:

Patiënt kan Covid-19-test weigeren

8 okt 2020 Preventie & gezondheidspromotie COVID-19coronavirus

Wat moet een arts doen wanneer een patiënt, die voldoet aan de definitie van een mogelijk geval van COVID-19 of geclassificeerd is als hoogrisicocontact, weigert zich te laten testen of de verplichte quarantainemaatregelen op te volgen? De Nationale Raad van de Orde der Artsen boog zich over de vraag.

De richtlijnen van Sciensano leggen vast welke personen verplicht getest moeten worden op COVID-19. Grosso modo gaat het om twee groepen mensen: iedereen die voldoet aan de definitie van een mogelijk geval van COVID-19 (met bijzondere aandacht voor zorgpersoneel en bewoners en personeel van residentiële instellingen) en mensen die een hoogrisicocontact hadden, bijvoorbeeld reizigers die terugkeren uit een oranje of rode zone. De arts heeft de plicht de patiënt te informeren over de verplicht te volgen maatregelen. De Nationale Raad van de Orde der Artsen kreeg meerdere vragen over de beste manier om met zo’n patiënt om te gaan.

Het weigeren van een test is een fundamenteel recht van een patiënt. Hij kan met andere woorden nooit verplicht worden een test te laten afnemen. De arts heeft wel de verplichting melding te maken van een mogelijke besmetting bij de gegevensbank die Sciensano hiervoor oprichtte en dat binnen de 24 uur vanaf het eerste vermoeden van een ernstige infectie. 

Hoewel het weigeren van een test een fundamenteel recht is en geen directe gevolgen met zich meebrengt, kan het niet naleven van de verplichte maatregel van quarantaine wel een gevaar betekenen voor de volksgezondheid. Daarom moet een arts zijn patiënt informeren over de mogelijke gevaren en hem wijzen op de individuele verantwoordelijkheid van de patiënt ten aanzien van de samenleving. De arts moet de patiënt ook meedelen dat hij bij niet naleving van de quarantaine mogelijk de dienst infectiebestrijding zal inlichten. Vormt de patiënt een gevaar voor de volksgezondheid, dan heeft de arts het recht op basis van de noodtoestand om zijn beroepsgeheim te doorbreken. Het weigeren van een test daarentegen is geen grond voor het doorbreken van het beroepsgeheim.

Filip Ceulemans

Weigeren is een fundamenteel recht. De arts heeft wel de plicht om je bij instanties te melden: een klikplicht. Ondanks zijn artseneed, die hij verplicht wordt te schenden.

Je wordt vervolgens wel verplicht in quarantaine te gaan.

Artsen moeten je wijzen op het gevaar dat anderen lopen dank zij de weigering, waar je recht op hebt.

Als je desondanks de quarantaineverplichting schendt, heeft de arts wederom meldplicht en schendt zijn artseneed.

Hij moet in het belang van de volksgezondheid zijn beroepsgeheim ook nog eens schenden.

Van een arts blijft op die manier niet veel meer over dan een colporteur van de farmaceutische industrie en een ordinaire klikfunctionaris.

Allerlei mitsen en maren, zonder enig bewijs dat een snotneus een gevaar voor de volksgezondheid opleveren. Of dat het killer-virus – een morsdood ding – springlevend is. En dat de PCR test betrouwbaar is. En dat een ramsjvaccin veilig en effectief is, zonder dat we weten tegen welk morsdood ding we aan het vechten zijn. En dat er geen enkel bewijs is, dat er besmettingsgevaar is.

Je MOET de test weigeren. Doe je dat niet dan doe je afstand van je recht op zelfbeschikking zonder enig andere aanleiding dan intimidatie en bedreiging.

Door je huisarts.

9 gedachtes over “Hoe je de COVID-19 test MOET weigeren, een burgerplicht

 1. En hoe wil je dan naar een ander land vliegen die deze test vereist, en je wil niet vliegen maar je moet vanwege gezondheids-redenen naar een ziekenhuis in een ander land.

  Like

  • Ja en zo kan ik nog wel 1001 redenen bedenken waarom je misschien beter gedwee mee kan blijven doen. Het komt er heel eenvoudig op neer dat je zelf keuzes zal moeten maken, die verantwoording kan en mag niemand van je overnemen.

   Geliked door 2 people

 2. De test zeker weigeren, net als vaccinaties. Dank weer voor het artikel.
  Stink ook niet in de UN

  It’s off topic but up to date
  UN introduces digital wallet for employees…

  Like

 3. CORONAVACCINATIE.
  Veel mensen gebruiken medicijnen waarbij vaccinaties gevaarlijk zijn.
  O.a. Prednisolon waar bij gebruik gewaarschuwd wordt dat er niet mag worden gevaccineerd.
  MONDKAPJES voor longpatiënten met chronisch obstructie longziekte (COPD) adembenemend zijn dagelijks afhankelijk zijn van het toedienen van zuurstof en long verwijdende inhalaties tegen ernstige benauwdheidsklachten.
  Hoe noem je een overheid die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengt, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringt waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken?
  Auteur. J. Pen (senior)

  Geliked door 1 persoon

  • Hoe noem je een overheid die willens en wetens, doelbewust en actief het welzijn van het eigen volk in gevaar brengt, die met opzet iets aan de eigen bevolking opdringt waarvan men al op voorhand weet dat het een groot aantal zieken en doden gaat veroorzaken?

   Zulk een overheid noemt men stinkende rioolratten.

   Like

Inhoudelijke reacties worden gewaardeerd en geplaatst

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s