Patholoog die profiteert van de verkoop van PCR-tests zegt: “Alle tests moeten stoppen”.


Briefje uit Canada 21 november 2020

Het is waarschijnlijk al bekend dat Dr. Roger Hodkinson de COVID-19 maatregelen op een gemeenteraadsvergadering in Edmonton heeft afgekeurd. De dappere woorden van de patholoog zijn een sprankje van hoop in deze donkere dagen van het coronaschandaal:

“Er is volkomen ongegronde publieke hysterie bedreven door de media en politici. Het is schandalig! Dit is het grootste bedrog dat ooit is gepleegd op een nietsvermoedend publiek.”

Dr. Hodkinson is geen dokter die een kliniek runt in een afgelegen dorp in Noord-Alberta. Hij is ook geen MD die zijn vergunning heeft opgegeven om etherische oliën te verkopen, superfood krijtmixen te pushen, en magneten over de tumoren van mensen te laten wapperen. Hij heeft vier geloofsbrieven achter zijn naam staan en was voorzitter van het Royal College of Physicians of Canada Examination Committee and Pathology in Ottawa, Canada. Meer in het bijzonder is hij momenteel voorzitter van een biotechnologiebedrijf in North Carolina dat de SAR-CoV-2 PCR-test verkoopt.

Ondanks het feit dat hij geld (en waarschijnlijk veel) verdient aan coronavirustests, zegt hij:

“Ik wil benadrukken dat positieve testresultaten N I E T – onderstreept en in hoofdletters – een klinische infectie betekenen. Het is gewoon opzwepende openbare hysterie en alle testen moeten stoppen – tenzij je je meldt bij het ziekenhuis met een aantal respiratoire problemen.”

Te midden van al het gestotter van verwarde of corrupte politici en regelrechte leugens van de manipulatieve media, is het hartverwarmend om te horen dat Dr. Hodkinson de winst opzij zet voor de waarheid, op zo’n openhartige en compromisloze manier.

Waarom wordt hij niet door elke grote nieuwszender ter wereld geïnterviewd? In plaats van CNN en CBC Newsworld wachtte deze CEO van een medisch testbedrijf uit Edmonton nederig in een virtuele rij op een gemeenteraadsvergadering. Hij is als nummer 95 aan de beurt om zich uit te spreken tegen de mensenrechtenschendingen die worden begaan onder het mom van het stoppen van een onzichtbare pandemie. Volgens de notulen van de vergadering:

Deze patholoog zegt letterlijk dat hij woedend is, maar niet op een egocentrische of emotionele manier. In plaats daarvan is hij boos over het onrecht – “bedrijfssluitingen, zelfmoorden” – dat op zo’n grote schaal plaatsvindt zonder enige rechtvaardiging: “Het is volslagen belachelijk om deze ongelukkige, ongeïnformeerde mensen te zien rondlopen als hulpelozen en te gehoorzamen zonder dat er enig bewijs kan worden geleverd.

Zulke dappere daden zullen toch hopelijk leiden tot veel meer uitspraken van vele artsen die een eed aflegden om te genezen, niet om kwaad te doen.

Nog een sprankje hoop: Terwijl het Canadian Broadcast Company CBC Dr. Hodkinson nog steeds moet interviewen, hebben ze eigenlijk een opmerkelijk evenwichtig verslag van de bijeenkomst gepubliceerd – zelfs door de woorden van de patholoog te citeren over “COVID-19 als bedrog”.

Maar waar CBC de fakkel van de waarheid heeft gemist, heeft alternatieve media het opgepikt.

Senior doc says Alberta politicians “playing medicine”, media driving “hysteria”

Renowned Pathologist Calls Coronavirus: ‘The Greatest Hoax ever Perpetrated…It’s Just another Bad Flu’ (Watch)

8 gedachtes over “Patholoog die profiteert van de verkoop van PCR-tests zegt: “Alle tests moeten stoppen”.

  • Nee, niet naïef. Je staat in ’t licht en gaat uit van het goede. Helaas hebben we met bepaalde entiteiten te maken die in het duister verkeren en ernaar handelen.

   We moeten gewoon doorgaan met het delen van licht. Die entiteiten hekelen het licht, die kunnen alleen duister verdragen.

   Stay Positive

   Like

 1. Kerel,
  Trap er niet meer in.
  Het blijkt dat men ook gewoon verhaaltjes van het buitenland blijft voeren om de mensen hier rustig te houden.
  De expertkaart, de viroloog kaart, nu weer zo’n achterlijk artikel waar kennelijk iemand zit die toegevoegde waarde heeft voor de nodige verandering, proest!!
  En wat moet je met een pcr test als je allang weet dat je er niet in mee gaat.
  Flikker toch is op admin, en doe eens goed werk!
  Dan het herhalen en voorkauwen van het nieuwe normaal.
  De Bataven,*kuch* zijn niets anders
  De aandacht afleiden, en allen die hier bewust aan mee doen, kunnen en gaan een uitnodiging verwachten.
  Er bestaat geen nuance in het verraden van anderen.
  En deze “bataven” hebben geen gram patriotisme in hun bloed.
  Van die achterbakse figuren die hun ziel verkopen voor geld en grote groepen mensen voor het zootje houden.
  Het bedrog begint bij story tellers die van hogerhand opdracht krijgen zodat mensen niet wakker worden en voor hun vrijheid gaan vechten.

  Motherfuckers, all of them

  Like

Inhoudelijke reacties worden gewaardeerd en geplaatst

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s