RIVM en Erasmus MC aan de basis van het PCR-test complot

De zogenaamde pandemie en al haar tirannieke uitwassen zijn uitsluitend gebaseerd op de RT-PCR-test.

Gebleken is, dat deze test van alles en nog wat detecteert, doch geen diagnose kan stellen. Het Erasmus MC en het RIVM hebben zwaar de hand gehad in deze frauduleuze test en er dreigt nu een afstraffing van jewelste door echte wetenschappers.

Moleculair bioloog Dr. Peter Borger heeft op 21 november j.l. een uitgebreide verklaring gegeven, waarvan bijgaand het volledige proces-verbaal. Bovendien zal er een peer-reviewed paper verschijnen, waarin hij en enkele zeer grote namen van deskundigen geen spaan heel zullen laten van het A-wetenschappelijke broddelwerk. Dat rapportje is samengesteld door de wetenschappers en instituten hieronder aangegeven. Speciaal de Nederlandse bijdrage valt op.

 1. Erasmus MC – Richard Molenkamp, Bart Haagmans, Marion P.G. Koopmans.
 2. RIVM Bilthoven – Adam Meijer, Bas van der Veer, Chantal Reusken, Sharon van den Brink, Lisa Wijsman, Gabriel Goderski.

Het RIVM heeft dus een buitengewoon belangrijke rol vervuld in de totstandkoming van dit onderzoek. Ondanks het feit dat de Duitse Christian Drosten de eer naar zich toe heeft getrokken, blijkt duidelijk de invloed van het Erasmus MC en het RIVM. De tools voor het instrument PCR-test zijn door Nederland aangereikt, zo lijkt het wel.

Normaal gesproken moet een dergelijk gewichtig rapport door andere wetenschappers worden bestudeerd en geverifieerd (peer-reviewed) en duurt het maanden voordat er reactie op komt. In dit specifieke geval heeft Dr. Christian Drosten dit zelf maar gedaan, binnen 24 uur was de PCR-test procedure gevalideerd, en dat terwijl het virus nog niet eens in Europa was gearriveerd. De snelheid waarmee vervolgens de WHO de test accepteerde is verdacht te noemen. Mede gezien het feit dat na de faliekant mislukte Mexicaanse griep pandemie in 2009 de spelregels werden veranderd. Een pandemie werd vroeger afgemeten aan het aantal slachtoffers, na 2010 is dat geherdefinieerd in “aantal infecties”. [LINK]

In een eerder artikel [LINK] heeft Borger al gewaarschuwd, dat deze gevalideerde procedure moet worden ingetrokken:

Moleculair Bioloog Peter Borger identificeert de ontwerpfouten in de Corona test en gaat met een aantal collega’s de intrekking eisen van validiteit van de niet gecontroleerde PCR test en procedure.

Dit stuurt op een “medisch gericht” aan. We zijn benieuwd waar precies die procedure aanhangig wordt gemaakt. In Nederland – toch de bakermat van deze fabuleuze fraude – zijn de rechters onderdeel van het Grote Plan (lees: complot).

Lees het proces verbaal. Het is in duidelijk Nederlands verwoord.

Hier een arsenaal aan rapporten, die van de “gevalideerde” PCR test weinig heel laten. Helaas wordt de test in rapporten vaak onterecht aangeduid als “Real Time”, terwijl de afkorting RT betekent: “Reverse Transcription”. Detail…..

SEMANTIC SCHOLAR

Hopelijk ziet het peer-reviewed rapport van Dr. Borger en collega’s vandaag het licht.


Iedereen die heeft meegewerkt aan de validatie van de PCR test moet strafrechtelijk worden vervolgd. De PCR test is misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen. Het intrekken van de validatie heeft verstrekkende gevolgen.

De PCR-test uitslagen zijn (wetenschappelijk bewezen) voor 97% vals positief. De registratie onder COVID-19 van diagnoses en overlijdensgevallen is 100% gefingeerd.

Het laatste decreet van het regime Rutte kan dan worden uitgevaardigd, voordat ze worden opgeborgen.

 1. Met directe ingang wordt het testen met PCR gestaakt en moeten alle teststraten worden ontmanteld.
 2. Vaccinaties tegen onbewezen ziektekiemen als SARS-CoV-2 (etc.) worden met directe ingang verboden.
 3. Met directe ingang worden ALLE beperkende maatregelen in de ruimste zin des woords opgeheven.
 4. Met directe ingang is het dragen van ziekteverwekkende gezichtsmaskers strafbaar.
 5. Met directe ingang wordt de capaciteit van de zorg, ziekenhuisbedden en Intensive Care faciliteiten minimaal verdubbeld.
 6. Iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze ontmaskerde samenzwering zal worden gearresteerd

Met name punt 5 is van belang, omdat de “medische wetenschap” niet direct zal meewerken aan normalisering en een gebroken hart doodleuk blijft rubriceren als “COVID-19”. De griep is verdwenen, longontstekingen komen niet meer voor. De echte cijfers wijzen uit dat er geen oversterfte is, maar ondercapaciteit in de zorg.


UPDATE 25 november 2020

GO FOR THE KILL!

CHECK EUROSURVEILLANCE

https://www.eurosurveillance.org/content/eurosurveillance/browse

32 gedachtes over “RIVM en Erasmus MC aan de basis van het PCR-test complot

 1. Hiermee en de drie sub berichten voorzien van uitspraken door mensen met kennis, onder dit hoofdartikel, bewijzen dat de corona ook wel covid-19, geen ziekte en helemaal geen pandemie is.

  Alle door Rutte en de Jonge genomen mensonterende en vrijheidsbeperkende maatregelen zijn hiermee en hierbij ongegrond en tegen alle menselijke rechten om het volk slaafs te maken en klaar te stomen voor een nieuwe wereld orde.

  Per direct dienen alle maatregelen te worden opgeheven en de verantwoordelijke mensen opgepakt.

  Alle rechters dienen te worden opgepakt, veroordeeld en vervangen door een oneven aantal aangewezen burgers die deze rechters tot aan vervanging te oordelen waarbij eensgelijkheid uit moet komen.

  Bovendien moet de NOS verplicht worden hun propaganda uitzendingen te staken en alle rechten in te leveren wegens medewerking aan vrijheidsbeperkende maatregelen van de regering.

  Als laatste moet de gehele regering vervangen worden door een volkskabinet welke voortgekomen dient te zijn uit een volkstribunaal tegen alle vrijheidsbeperkende maatregelen dus niet om een regering omver te werpen hetgeen plots verboden gemaakt en daarbij rekening houdende dat facebookgroepen, personen géén extremistische groepen of personen zijn zoals in de nieuwe wet is gesteld.

  Geliked door 3 people

 2. Als je soldeertin verhit tot het smeltpunt kan je stellen dat kwik een stuk lichter is dan altijd gedacht, als je tenminste het onderzoek doet zoals de heer Borgers uitlegt.

  Like

  • Als twee strengen gelijk zijn aan 1 dan komt dit nog beter in de buurt dan die nep testen, als tenminste zoals in de pcr test de meest essentiële gegevens genegeerd worden.

   Like

 3. Pingback: Moleculair Bioloog Dr. Peter Borger: “RIVM, dit kan niet waar zijn!” | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

 4. Covid-19-hype . Het uiteindelijk resultaat van gemondialiseerde gezondheidszorg . Door verwatering van alle principes en definities en de prioriteit aan maatschappelijk-economische factoren werd de gezondheidszorg meer een zaak van management dan medemenselijkheid . Zal de euthanasie het volgende kind van de maatschappelijk-economische rekening worden en zich aldus gaan ontwikkelen tot een volwassen dystopische werkelijkheid in een globalistische cultuur ?

  Like

   • ‘Als je jong bent, schrikken mensen zich dood als je over euthanasie begint. Dat maakt het moeilijk erover te praten,’ …

    Like

    • Het is momenteel een enorme shit-wereld voor mensen die nog zuiver zijn. Heel begrijpelijk dat dit niet meer te accepteren is voor velen… Ik voel Liefde voor allen die het meest zuivere van Al-Het-Leven gaan. Wie zich niet aan de Liefde van Al-Dat-IS kan conformeren, moet wat mij betreft per direct naar het Licht worden verbannen.

     Like

 5. Mooi stuk weer! U gaf het ook al aan admin…Het schrift was eerder in europa dan het zgn virus. 21-01-2020
  Niet eens een proefschrift…
  Wat was er eerder de kip of het ei???
  Kip ik heb je…!
  Ze bakken er weer eens een geklutst ei van de dooie dienders.

  Wat een uitvinders!!!

  Like

 6. Aangezien het hele virus en alle bijbehorende nonsens geen medisch ding is, snap ik niet dat er nog steeds zoveel over gepubliceerd wordt vooral door wetenschappers. Er wordt eigenlijk maar weinig gezegd over het feit dat nederland in de ban is van de chinese communistische volkspartij die ongetwijfeld het advies orgaan is voor de NWO. 5G is hetzelfde verhaal. Rechter de Vetter, die de zaak tegen 5G van tafel veegde, stond zwaar onder invloed (waarschijnlijk onder bedreiging van een polonium toediening) van zijn chinese huawei bedpartner. Een van de vele ccp agenten die nederland rijk is.
  Nederlanders doen niets tegen al deze zaken en zetten allemaal braaf dat masker op. Iedereen blijft op z’n reet zitten en daardoor wordt de sociale controle en chantage steeds groter. Het volgende is het vaccin. Ligt de ster voor op je kleding al klaar?

  Geliked door 3 people

 7. Nou nou, januari 2020 ! Ze/zullie t.w. Neanderland bij monde van het Reichs Institoet Volkes Mortmachineëntwickelung kortweg RIVM waren er als de kippen bij, zogezegd. Het Covid-19 virus was maar net uitgevonden (naar men zegt ontdekt?) in Wuhan China waar het hoogstwaarschijnlijk (zo men beweerd) van een VLEERMUIS (eng beest hè) is overgesprongen in het eten van de Chinezen, die toen opeens heel erg begonnen te hoesten en te proesten… hahahahahahahahahah!!!! Het is om je te bescheuren als het niet zo vreselijk was. En ja hoor de PCR test helemaal aangepast aan een NIET bestaand zogenaamd griepvirus compleet voor gebruik MISBRUIK was klaar om de HELE wereld in een HEL van mensonterende maatregelen te storten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Kijk mensen,

  Dit zijn dingen die aandacht trekken en opvallend in het nieuws komen!!!

  Ruptly is live from Berlin on Wednesday, November 25, as a car was seen crashing into the gates of the Federal Chancellery. The story is developing.

  Heerlijk om te zien dit, gewoon echt super!!! Is mijn mening, want er moet iets gaan bewegen en wel heel snel!!!!!

  Gladiator

  Like

 9. “Bovendien moet de NOS verplicht worden hun propaganda uitzendingen te staken en alle rechten in te leveren wegens medewerking etc. ”
  Vergeet de zogenaamde journalisten, liefkozend ookwel aangeduid met het hJournalistengeteisem aangeduid, niet. De krantenwereld doet net zo hard mee.
  AD, Telegraaf, Trouw (?!), FD, Reformatorisch Dagblad, Haarlems Dagblad, Dagblad van het Noorden, Dagblad van het ‘Zuiden’, Limburgs etc etc etc
  Allemaal Land- en Volksverraders. Allemaal stuk voor stuk de tredmolen in, 10 jaar lang keiharde GROENE energie opwekken voor het NEEderlandsche Volk! Scheelt minstens 1 kolencentrale.

  Like

 10. Het onvoorwaardelijke geloof in wetenschap is helaas tot een minimum gedaald?
  Wodc en aanverwante dienen alleen hun broodheren!

  Like

 11. Moeten Volgens bovenaf, WHO, werken dus wetenschap komt nog geeneens aan bod, dat is al volgt Hoe wenst mijn broodheer het te willen hebben?

  Like

 12. Alle brandweerkazernes in de veiligheidsregio Hollands Midden krijgen een noodvoorraad jodiumpillen. De pillen zijn bedoeld voor gebruik bij een kernramp.

  Leidsch Dagblad uurtje geleden…

  Like

 13. Pingback: RIVM en Erasmus MC aan de basis van het PCR-test complot / Duitse rechtszaak tegen 'factcheckers': 'Bewijs maar eens dat de coronatest werkt' | Wakkeren

 14. Ik weet niet of dit al voorbij gekomen is:

  Nieuwe Tweets bekijken
  Tweeten
  Criticaster1960
  @IkNet
  ·
  21 u
  De zoon van Ferd Grapperhaus werkt voor het World Economic Forum
  Ben momenteel druk, eten koken …

  Like

 15. Pingback: De pandemie in cijfers (47) | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.