Het PCR-doek valt | Peter Borger

Er blijft geen spaan heel van de misbruikte uitvinding van Kary Mullis.

GO FOR THE KILL….. het monster dat de wereld in zijn greep houdt wordt gedood….

Van Café Weltschmerz.

“Er wordt thans teruggeschoten!”

Regime Rutte, het RIVM, Erasmus MC, OMT, allemaal hebben ze er een gigantische puinhoop van gemaakt. Dit zootje heeft tot de dag van vandaag, negen maanden lang de echte wetenschap getart en het bloed onder de nagels vandaan gehaald. Links en rechts in het parlement werden verenigd om de bevolking te dresseren. Met een megalomaan genot worden de persconferenties afgedraaid, onder toeziend oog van een zwijgend Journalistendom, kritiekloos en zelfs voor de muziek uitlopend.

Niet alleen in Nederland is een mentale en economische ravage aangericht, maar ook in het buitenland als omgekochte handlangers van de WHO, Rockefeller satellieten en het World Economic Forum met hun geprogrammeerde “Great Reset”.

Nu overduidelijk is gemaakt dat de RT PCR test volstrekt nutteloos is, maar de basis vormt onder alle maatregelen, gericht tegen de bevolking, moet het kaartenhuis in elkaar storten. Het Regime moet worden ontmanteld, het Journalistendom dient te worden weggetrapt en de wetenschap radicaal van top tot teen gezuiverd.

De door ons al maanden gepresenteerde cijfers, hoe eenvoudig van opzet ook, zijn hard en vertegenwoordigen de werkelijkheid.

Ons Volk wordt aan het lijntje gehouden.

Wij Nederlanders hebben geen regering meer, maar een tiranniek, onwettig bewind. Werkend met decreten en gebruik makend van intimiderend geweld op basis van precies NIETS! NUL (0)!

Hoe bestaat het, dat de mensen zich zo lang in de luren hebben laten leggen door aartsleugenaars als Rutte, het OMT, De Jonge, Gommers, Kuipers, Koopmans, Van Dissel, Osterhaus – die niet eens weet waar virussen nou precies vandaan komen….. Allemaal gaan ze er aan, er is geen ontkomen meer aan.

Ons land uit kapot bezuinigd en uitverkocht door wanbeleid en eigendunk. De aangerichte ravage is onherstelbaar. Dit land is niet meer te repareren.

Hoogste tijd voor “DE GROTE DOORSTART”.

19 gedachtes over “Het PCR-doek valt | Peter Borger

 1. balkenende heeft het startschot gegeven en rutte wil het afmaken wij worden al jaren bedonderd en gebruikt en als we niet met zijn alle in opstand komen krijgt hij het nog voor
  relkaar ook het christendom het zwijgen opgelegt en de nederlanders vermoord door die achtelijke niet gekozen oplichters in den haag \

  Like

 2. Voor wie het ziet, is het duidelijk wat er gaande is. Er is echter sprake van onwetendheid en/of ignorantie bij de rest. De vraag is, wanneer gaat die het ‘zien’ en er naar handelen?

  Like

  • Dit is de tijd dat de bokken van de schapen worden gescheiden.
   Lekker laten vaccineren die schapen, ze moeten alleen niet op medelijden van mijn kant te rekenen als ze zwak ziek en misselijk op straat liggen.

   Like

 3. weg met deze linkse geindoctrineerde regerings tribunaal weg met rutte weg met deze vieze ratten vernietig dit tribunaal van de vvd en alle linkse partijen weg met de jonge ,gommers, kuipers , van dissel met groen links ,d66 pvda, cda, cr Unie, weg met de moordenaars van onze nederlandse kultuur en tradities weg met deze aards leugenaars met deze vieze graaiers geef ons ons nederland weer terug en vernietig dit tribunaal

  Like

 4. Goed gesproken. Helemaal mee eens.

  In feite hebben de genoemde personen en instellingen meegewerkt aan een coup tbv van de cabal / deep state / EU / WHO e.d. Dit is landveraad.
  WELKE STRAF STAAT DAAROP?!

  Like

  • WELKE STRAF STAAT DAAROP?! . . . voor hoogverraad is alleen de absolute straf gerechtigd en hoewel dit land dat niet meer doet, kan daarop in dit hele speciale geval wellicht een uitzondering worden gemaakt.

   Like

 5. er zijn al zo veel bewijzen. Waarom word er niets aan gedaan? De burgers staan machteloos en worden onderdrukt . Dit moet stoppen. De regerende ministers verraden het volk. (landverraad ) Het heeft al veel schade aangericht maar ook onnodige doden . Door o/a zelfdoding . Of te late medische hulp , Rutten en de rest dienen gearresteerd te worden

  Like

 6. Laten wij de sterfte cijfers per 31 December eens bekijken, ik denk dat minder of niet meer mensen overleden zijn het gemiddelde over de 5 laatste jaren.
  Als dat zo is dan vraag ik mij af of dit beleid niet te drastisch is geweest.
  Ik denk dat het een afleiding voor het mislukt Europees beleid van immigratie Brusselse macht.

  Like

 7. Helaas duurt een recovery veel te lang. Wanneer gaat er echt iets gebeuren om het zooitje tot verantwoording te roepen?

  Like

 8. Pingback: COVID-19: een hardnekkig bijgeloof | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.