PCR-test van de baan

Professor Marion Koopmans:

“Het zegt niet of je besmet bent.”

Redactie DeBBC®: “O? Laat staan of je ook echt BESMETTELIJK bent! Met je lapje voor je gezicht…”

Het Retraction Paper is ingediend. De door o.a. RIVM, Drosten en Koopmans ontworpen “PCR test” wordt in 10 stappen deskundig door een groep wetenschappers ontmanteld.

https://cormandrostenreview.com/

Er wordt door drie heren in de studio sectie verricht op het laatste dodelijke slachtoffer van de pandemie: de (fake) pandemie zelf. ’t Coronawetje kan in de shredder. ’t Kabinetje kan worden geruimd. Virologie is een kermiswetenschap.

Om kort te gaan:

En dus?

LINK

Professor reageert na veel aandringen nogal uit de hoogte door vragenstellers af te doen als “trollers” en de relevante vragen te betitelen als “ongoing nonsense”. Mevrouw communiceert uitslauitend met medestanders. Angstiger voor de echte wetenschappers dan voor een biljoen virussen – deze dierenarts weet natuurlijk wel beter. Ze heeft er dus (1) geen bal verstand van, (2) niets van de materie begrepen OF (3) ronduit medeplichtig aan een honsdbrutale HOAX. En dat soort arrogante “wetenschappers” stuurt ons totale leven aan en verwoest ondertussen de economie ten behoeve van een “paradijselijke toekomst”?

Overigens zijn wij van mening dat er een absoluut onafhankelijk onderzoek moet komen naar de toepassing van die (vervuilde) ‘Made in China’ wattenstaafjes, waarmee wordt “getest”. Wat is dit voor rotzooi:

35 gedachtes over “PCR-test van de baan

 1. Pingback: PCR-test van de baan | Wakkeren

  • “Omdat een ongeluk met een wattenstaafje niet bestaat is het als steekpartij in het systeem beland.”

   Deze mensen hebben vast de geschiedenismodule van Mark Rutte gevolgd …… en wat deed men ook alweer met de feiten in het ‘1984’ van Orwell? Mijn suggestie is om de authentieke notitie inzake deze casus te laten zoals het is: een steekpartij via een neusgat met toedoen van een geplastificeerd wattenstaafje. Laten we gewoon bij de feiten blijven!

   Geliked door 1 persoon

   • Volgens mij kende die GGD medewerker het slachtoffer en had ie nog een “appeltje met hem te schillen” !! Dat hij zwaar ingepakt zat in 2-kleurige plasticfolie met plastic mondmasker etc. maakte hem MOOI onherkenbaar dus “TAST TOE” of beter “SLA TOE”!!!
    (haha 🙂 🙂 manieheusaszutniesoerregwas)

    Like

  • @Margie,

   Beste,

   Ik ben bang van niet want zoals al aangenomen is er NIETS, echt he le maal niets te vinden in de MSM!!!

   Er wordt druk discussie gevoerd over mondkapjes wel of niet op dinsdag a.s.,
   en…
   RIVM: Nederlanders zijn voorzichtiger tijdens tweede golf, maar ook eenzamer
   en….
   Politie doet inval bij illegaal coronafeest in Den Haag…..
   enz enz enz…..

   Niets over einde PCR test, helemaal niets.

   In mijn ogen is de op 1 na hoofdschuldige DUS de MSM!!!!!!!!!!!

   En er zal een tandje zo niet een paar tandjes bij moeten worden geschakeld want deze achterlijke onzin gaat gewoon door.
   En eigenlijk moest ik vandaag naar de supermarkt ivm een bestelling echtere dit zal ik nu pas morgen doen…….en wel met zekerheid ZONDER bekluier!!

   Ik ben benieuwd naar de reactie maar hoop op politie erbij….dat zou pas echt leuk worden!!!

   Gegroet beste,

   Gladiator

   Geliked door 2 people

   • Die Boodschappen-Luier alias Eenzaamheidsmasker alias ISOLATIEmondtape alias Slavenbekriem alias Burgermondsnoerlapje alias STIKmaarLEKKERbekdeksel eigenlijk gewoon het beste aan te duiden als Mond-dood-kapje is bedoeld om JUIST omdat het per 1 december zogenaamd wordt ingevoerd ons de gezellige feestdagen Sint & ZWARTE Piet + de KERSTDAGEN + Oud en Nieuwjaar viering te VERPESTEN !!!!

    Het heeft geen enkele functie, daarbij is het altijd die tijd NIET verplicht in openbare ruimten en NU ineens wel! Jawel de LEUGEN regeert, nee nog erger de DICTATUUR Orwell 2.0 regeert!

    NOGMAAL voor de 1000x ste keer : ER IS GEEN sprake van een pandemie MAAR een PLANDEMIE

    Hier zit een groot goor misdadig PLAN achter en inmiddels weten wij ALLEN dank zij “de Bataafsche” en ons GEZOND VERSTAND alsmede ook de gelijknamige krant wat er precies achter zit.
    Als ze niet naar het VOLK willen luisteren is er maar een remedie: Doodslaan Die Daders (DDD) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • @Gladiator, Als je terugkijkt in de geschiedenis van klokkenluiders en onthulling van onwaarheden, fraude en misdaad in allerlei andere vormen, dan is deze strategie altijd te ontdekken. Eerst sijpelt de waarheid langzaam door en bereikt diegenen die op die ontdekkingsweg aan het werk zijn. De verkenners van konijneholen zogezegd.

    Dan volgt er een hoop gekrakeel in de schuldige kringen om dat toe te dekken als het harder gaat door sijpelen (de ratten rennen dol in het zinkend schip rond), met toepassing van tactieken die tot twijfel, verwarring en verdeling moeten leiden onder de kennis verzamelaars en vorsers. En weer een poos later bereikt het sijpelen de oceaan waar iedereen op de hoogte is van wat er speelt of speelde. Ooit.

    Vaak is er dan al een demping van opwinding en luwte in opstandigheid gaande, waardoor het hilarisch genoeg nogal kalmpjes als feit wordt gevonden, benoemd en aanvaard. Het is ook verwant aan de gewoonte dat overwinnaars aan geschiedschrijving doen en de verliezers komen er niet in voor met hun verhaal. De doofpot is favoriet bij degenen die veel op hun geweten hebben en dat weten, is het niet?

    Geliked door 1 persoon

 2. Vooral de openingsscène in de video van BLCKBX. is van groot belang, het gesprek tussen Marion Koopman en Thijs van der Brink op radio 1. Zij heeft het dus op de msm toegegeven. Hier moeten we direct gebruik van maken, het betekent inderdaad dat de hele spoedwet op valse gronden in werking gesteld is. Dit is op zijn minst een mooie steun in de rug, ga morgen allemaal zonder bekluier boodschappen doen. Ga de confrontatie aan, eis je vrijheid op.

  Geliked door 1 persoon

   • Wij enz enz enz… getuigt van een meervoudige persoonlijkheidsstoornis

    Very few realize what power sincerity carries. A false man, however physically strong he is or however great is his will power, is kept down by his falsehood; it never allows him to rise. It eats into him because it is rust. Those who have done great things in life, in whatever walk of life it be, have done them by the power of truth, the power of sincerity, of earnestness, of conviction; when that is lacking, power is lacking.

    Geliked door 1 persoon

 3. Beste mensen,

  Laten we aub wel wezen…..

  Je kunt een probleem niet oplossen door de veroorzakers van dit probleem te laten zitten welke er voor zullen gaan zorgen dat bewijzen vakkundig onder de onderste steen afgedekt worden en verder gaan met leugens en bedrog.

  Willen we dit oplossen zullen we nu een tandje bij moeten schakelen en in echte actie moeten komen.

  Ik ben bezig met enkele zaken voor te bereiden echter het moet in 1x goed en niet halfslachtig.
  En ik hoe niet van geheimzinnig doen maar het moet helaas en men weet inmiddels waarom.

  En welke dienst er ook meeleest, welkom…..maar dit laat ik niet erbij zitten. Dit wordt opgelost en wel zeer zeker.

  Dit Haagse tuig is schuldig aan moord, doodslag alsmede het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel met de dood tot gevolg!! Dit hoef ik hopelijk niet nader toe te lichten!!
  Als collateraal schade is dit land naar de afgrond geholpen en dat is echt meer dan duidelijk!!
  Als ik dan weer de afgelopen dagen zie hoe dat vieze mannetje onder ede (inzake belastingdienst toeslagen affaire!!) aan het liegen is en altzheimer aan het faken is dan is het toch meer dan duidelijk dat dit geruimd moet worden nietwaar!!

  (Wat bij de belastingdienst is gebeurd is een gevolg van het feit dat deze dienst een beetje veel te machtig is geworden en dat ze weten dat ze dit zijn en daar wordt gewoon van uit gegaan. Ik weet dit daar ik er 11 jaar voor heb gewerkt.
  Er zijn daar maar 2 artikelen van toepassing….
  Art. 1 De belastingdienst heeft altijd gelijk.
  Art. 2 Indien de belastingdienst geen gelijk heeft treedt art. 1 in werking.)

  Ik laat van me horen.

  Gladiator

  Geliked door 3 people

  • Mocht je hulp nodig hebben, admin mag m’n mail geven.
   En ja, voor de Kafka kevers die meelezen: blij kunnen jullie me maken, bang niet.

   Like

 4. Ik heb het aan zekerheid grenzende vermoeden dat de heks naar China is gegaan om het nieuwe virus voor ons op te halen dat wel veel dodelijker zal blijken en waarmee de angst een nieuwe boost kan krijgen volgens het lockstep-plan van de Rockefeller Foundation. (zie:https://www.niburu.co/images/2020/nov/lockstep.pdf) . . .
  . . . en dan zijn de nieuwe slachtoffers nog gezegend door de dood
  in vergelijking met hen die deze versie overleven
  en gewelddadig in de slavernij worden gedreven . . .
  (en dat rijmt)
  alleen een opstandig leger kan ons nog bevrijden

  Geliked door 1 persoon

 5. R.I.P.

  Deze MUZIEK wordt opgedragen aan ALLE reeds gevallen en nog te verwachten SLACHTOFFERS van deze zgn. Corona epidemie. Hulde aan ALLEN die dit doorzien en zich verzetten tegen al deze leugens.

  Hier de 2e reactie op deze You Tube:
  Jamie Kitchens 6 maanden geleden
  “This was my Father’s favorite piece, he passed in March 2020, and now it is mine.”
  Zeer aangrijpend, want die Vader is gestorven maart j.l. en zou heel goed een van de slachtoffers kunnen zijn, die ze hebben laten stikken in het Bejaardentehuis a.g.v. puur misdadige en totaal leugenachtige corona-maatregelen !!!

  Like

 6. Pingback: Het SARS-Cov-2-virus is nooit bewezen | Wakkeren

 7. Pingback: Corona-Virus?!? What the F.,. are they doing to us? – Crystal Stars ~ HarmonICE-Health

Reacties zijn gesloten.