Artsen voor Waarheid: Voorbereiding aanklacht tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus

De Stichting Artsen voor Waarheid heeft een Kennisgeving van aansprakelijkheid en strafbaarstelling bij de “premier” en zijn twee ministers op de deurmat laten vallen.

Het onzalige wanbeleid ten aanzien van de “coronacrisis” wordt nauwkeurig beschreven en laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Het is een eerste stap. Onschendbaarheid of rechtsimmuniteit kunnen genoemde personen niet langer uit de wind houden, omdat duidelijk is dat ALLE wetten zijn overtreden. Buitengewoon strafbaar is de collaboratie met vreemde mogendheden, waartoe de EU en zelfs het Vaticaan kan worden gerekend.

Om even een paar wetsartikelen aan te halen en te laten zien waar de “regering” mee bezig is, niet namens het volk, maar namens een onbekende opdrachtgever, citeren wij:

Artikelen uit het Wetboek van Strafrecht

Terrorisme: hij die bewust en systematisch vrees aanwakkert en tegen de veiligheid van de staat in handelt.

Vreemde heerschappij: hij die voorbereidingen treft, handelt of samenspant met derden met het oogmerk het Rijk of een gedeelte daarvan onder vreemde heerschappij te brengen.

Vijandelijkheden door buitenlandse mogendheden: hij die in verbinding is getreden met een of meer buitenlandse mogendheden, met het oogmerk om tot vijandelijkheden jegens de staat te komen, dat voor te bereiden en daar hulp en ondersteuning voor te geven.

Rechtshandelingen: hij die rechtshandelingen pleegt ter voorbereiding van beschreven misdrijf.

Dat is land- en hoogverraad en daarop staat in een militaire noodtoestand de doodstraf.

Verder informatie:

Stichting Artsen voor Waarheid

24 gedachtes over “Artsen voor Waarheid: Voorbereiding aanklacht tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus

  • In 40/45 hadden wij ook “Nederlander” die net zo fout waren als nu, toen zaten ze bij de NSB, maar na de oorlog kregen ze de mooiste baantjes hoor.
   Ik hoop dat ze nu weer niet wegkomen met pek en veren, maar echt eens gestraft zullen worden.
   En dat ik gezien mijn hoge leeftijd dat ook nog mag mee maken.

   Geliked door 2 people

 1. Dan roep ik bij deze de Nederlandse legerleiding op zich los te maken van de monarchie, de kant van het volk te kiezen en onmiddellijk de noodtoestand uit te roepen. Zodat we alsnog recht kunnen breien wat in ’45 verzaakt is.

  Geliked door 4 people

 2. Er bestaat een naam voor de aandoening waar Rutte aan lijdt:

  As such, psychopathy may be characterized … as involving a tendency towards both dominance and coldness. Wiggins (1995) in summarizing numerous previous findings… indicates that such individuals are prone to anger and irritation and are willing to exploit others. They are arrogant, manipulative, cynical, exhibitionistic, sensation-seeking, Machiavellian, vindictive, and out for their own gain. With respect to their patterns of social exchange (Foa & Foa, 1974), they attribute love and status to themselves, seeing themselves as highly worthy and important, but prescribe neither love nor status to others, seeing them as unworthy and insignificant.

  En waarom zovelen hem volgen:

  “Likeable”, “Charming”, “Intelligent”, “Alert”, “Impres-
  sive”, “Confidence-inspiring,” and “A great success with the ladies”. This is how Hervey Cleckley described most of his subjects in The Mask of Sanity. It seems that, in spite of the fact that their actions prove them to be “irresponsible” and “self- destructive”, psychopaths seem to have in abundance the very traits most desired by normal persons. The smooth self-assurance acts as an almost supernatural magnet to normal people who have to read self-help books or go to counseling to be able to interact with others in an untroubled way. The psychopath, on the contrary, never has any neuroses, no self-doubts, never experiences angst, and is what “normal” people seek to be.

  Enz.

  Geliked door 1 persoon

  • Een zeer correcte, complete en passende karakterisering van de gewetenloze schurken die momenteel de wereldbevolking terroriseren. Het percentage psychopaten in de populatie is ca.4% en alleen de mislukte exemplaren worden wegens een misdaad gepakt. Velen van deze “wezens” weten zich te nestelen in het centrum van de macht bij zowel overheden als bedrijfsleven.

   Geliked door 2 people

   • Exact. Voorkomend naar buiten maar gewetenloos van binnen. Precies Rutte.

    De schapen kunnen zich niet voorstellen dat hun premier een psychopaat is. Te naïef.

    We moeten ze helpen ontwaken! Dat is onze taak!

    Begin in uw omgeving om de olievlek te helpen verspreiden. Als ze de realiteit eenmaal inzien kunnen ze het niet meer terug. Ook zij zullen zich inzetten om de olievlek te helpen verspreiden.

    Like

  • 100% eens!
   De laatste maanden nog nooit zo vaak de begrippen psychopaat en psychopathie gehoord en gelezen. Kijk/luister naar Jan Storms op Cafe Weltschmertz en lees zijn boek ‘Destructieve relaties op de schop’, huiver en wordt wakker.
   Waar een normaal mens de ziel heeft (geweten, empathie) heeft de psychopaat een zwart gat.

   Like

 3. Ze willen complete kortsluiting bij iedereen die het doorheeft. Dat lukt aardig zo. Al die mensen die het door hebben worden op dit moment horendol van alle bewust gecreëerde overduidelijke onwaarheden en misleidingen die overal ter wereld gaande zijn. Dan volgt er op een gegeven moment zoals altijd orde uit de niet te vermijden ontstane chaos. Dus dit soort berichten worden bewust de wereld ingebracht. Ook aan dit bericht is niks gelogen, maar laat het belangrijkste weg en dat is: GEEN ENKEL VIRUS IS BESMETTELIJK. Dáárdoor dus toch een leugen. In het komend voorjaar vallen er waarschijnlijk onmetelijk veel slachtoffers door stress (onder de noemer covid). Dan wordt iedereen die het daarvoor allemaal gebagatelliseerd heeft een paria. Als je het ziet, is het zo overduidelijk. Ik vraag me werkelijk af in hoeverre en hoeveel mensen die bewust meewerken aan dit bijna niet voor te stellen gebeuren, echt weten tot welke extensie dit gaat.

  Geliked door 3 people

  • Helemaal mee eens, Ploegt.

   Die kortsluiting zie ik ook om mij heen. Cognitieve dissonantie in het kwadraat. Daarnaast hebben ze de ziel uit onze samenleving gehaald, dus ontspanning op clubs, in kroegen of elders is er niet meer bij.

   Belangrijkste wordt verzwegen: virussen zijn exosomen, dus lichaamseigen. En niet besmettelijk!

   Ondertussen in Amerika:

   https://www.voltairenet.org/article211844.html

   Like

   • We worden uit elkaar gedreven om groepsvorming onmogelijk te maken. Verdeel en heers optima forma. Ik benieuwd hoe lang het duurt voordat het internet uitvalt, door hackers of zo. Dan is contact met anderen vrijwel onmogelijk gemaakt.

    Dan wordt 1,5 meter afstand wettelijk verplicht. Anders kunnen ze ons niet herkennen via facial recognition. Bij ons in een rustige straat is laatst een surveillance camera opgehangen. Rara waar die voor is.

    Als we niet opschieten met weerstand bieden zijn we te ver heen in hun wereld en kunnen we niet meer terug.

    Iedereen moet worden gewekt!!

    Geliked door 2 people

 4. Hahaha, als men denkt dat het Mark & Co nu dun door de broek loopt, dan getuigt dat toch van een grenzeloze naïviteit. Is er dan een waarlijk Onafhankelijk Gerechtshof waar deze zaak behandeld zou kunnen gaan worden? De ‘rechtsstaat’ is buiten werking gesteld. Alles en iedereen zit in hun zak of is chantabel. En met de Spoedwet in de hand kunnen ‘ze’ zich overal uit lullen.

  Straks, als de vaccinaties aan de gang zijn, krijgen we hoogstwaarschijnlijk een grote toename van sterfgevallen. De schuld daarvan wordt niet logischerwijs neergelegd bij het vaccin, maar uiteraard bij het ‘oplaaiende virus’ en de groep ‘onverantwoordelijken’ die zich weigert te laten vaccineren. En dan kan Mark & Co weer wijzen: zie je wel, het is een hartstikke gevaarlijk virus! Alle maatregelen waren en zijn hard nodig!
  Dan zakt deze aanklacht door het ijs.

  Controlled opposition…?

  Er zijn 2 manieren om dit alles te stoppen. De ene is via grof geweld, de andere is door massaal onze medewerking te weigeren. Beide zijn uiteraard onhaalbaar.

  Like

 5. Deel dit bericht met het volk. Laat iedereen afweten van Artsen voor de waarheid.

  Echt hulde aan de artsen en overige zorgmedewerkers. Als alle artsen en zorgmedewerkers opstaan dan is het sprookje van Rutte uit.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik stel dus wel gelijk ff voor om dan ook wel in een militaire nood toestand te gaan vanwege de straf die we dan te uitvoering kunnen brengen ik stel dan ook voor om dat dan met de guillotine te doen en op het binnen hof of op de dam ten uitvoer te brengen

  Like

Reacties zijn gesloten.