Dr. Rob Elens hoopt op burgerlijke ongehoorzaamheid

Voor de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft huisarts Dr. Rob Elens een getuigenverklaring afgelegd, die Nederlanders achter de oren zou moeten doen krabben…..

Wij vinden dat vooral de sporadische huisarts extra aandacht moet krijgen, aan Elens zal het niet liggen. Waar hij maar kan slaat hij de trom. Daarom ondersteunen wij dat.

Hij spreekt de hoop uit, dat de horeca op 17 januari weer open gaat. Wij hebben echter het donkerbruine vermoeden, dat Regime Rutte nu zodanig machtsverslaafd is geworden, dat er rustig nog een maandje “gehoorzaamheid” aan zou kunnen worden geplakt. “Het virus is taai, mensen, we moeten hem alleen samen eronder zien te krijgen! Blijf thuis en bel direct de politie als uw buren feestjes geven. Houd zoveel mogelijk uw mondkapje op, zodat u anderen niet besmet, want dat is asociaal huftergedrag.”

Disproportioneel is een ander woord voor onwettige experimenten om niet het virus, maar de bevolking “eronder te krijgen”. Dat is strafbaar. Maar de rechtspraak in dit land is verworden tot een administratieve functie van het regime. U weet dat Rutte zijn orders vanuit Davos stipt uitvoert. Met de bevolking heeft dit regime niet zoveel, vandaar dat u zich ook nooit moet laten injecteren met rommel die tegen iets vecht, wat er niet is. Hoe kun je een “virus” bestrijden als je niet weet waar die vandaan komt.. (Prof. Osterhaus – “staatsviroloog”).

Nu worden wij geacht onze hoop te vestigen op een “vaccin” wat geen vaccin is, maar een zoveelste onvrijwillig experiment. Een gesjeesde schoolmeester en een mislukt pindakaasverkopertje vertellen ons, dat dit nodig is, om weer normaal te kunnen leven. Gedekt door een obscuur en ongeloofwaardig belangenclubje: het Outbreak Management Team, welke ook al aan niemand verantwoording is verschuldigd.

Er is inderdaad weinig protest in Nederland. Maar het zijn de burgers die de maatregelen kunnen stoppen, het regime Rutte gaat dat NOOIT meer doen. Het regime is niet meer van plan om OOIT nog verantwoording aan het volk af te leggen, dat was vroeger, in het oude normaal.

Wij noemen het dan ook geen burgerlijke ongehoorzaamheid, maar een BURGERPLICHT om deze absurde situatie te stoppen.

En ja, natuurlijk zullen de dasgelijkse “besmettingen” de 20.000 gaan overstijgen. Er wordt namelijk helemaal niet meer getest, maar er worden slechts getallen de media ingegooid. Uit de duim gezogen en gelogen.

En ja, er is een “gemuteerd virus” vanuit Engeland overgewaaid. Nu kunnen de kwakzalvers van de “vaccin-industrie” weer opnieuw beginnen…. En kan het regime er weer een miljard tegenaan gooien op onze kosten. Deze lui moeten worden gestopt, dit land wordt aan alle kanten gesloopt en in partjes weggescheten aan de liefhebber.

Het laatste woord is aan Rob Elens.

14 gedachtes over “Dr. Rob Elens hoopt op burgerlijke ongehoorzaamheid

 1. Helaas voor deze man echter hierover het volgende en dat is mijn mening waar ik voor sta!!!

  Deze beste man heeft het over diagnostiek, de eerste lijn, het “virus” en over het gegeven dat en ik citeer: “een vaccin wel de kans verkleint dat je besmet raakt”…….NEE NEE NEE NEE…..hier ben ik het niet mee eens…

  Ik volg de lijn van Dr. Stefan Lanka, van Dr. Andrew Kaufman…en vele vele anderen die aangeven en in sommige gevallen keihard bewezen hebben dat virussen NIET BESTAAN….

  Zolang Dr. Rob Elens blijft roepen dat vaccins helpen bij virussen etc etc kan ik helaas niet achter hem staan!!!

  Daarbij moet hij zich eens eindelijk realiseren dat hij een medicijn voorschrijft (hydroxy…..enz met zink!) dat eigenlijk bedoeld was voor het bestrijden van een parasiet!!!!…een parasiet….capiche….

  Hij heeft een punt en nu zet hij dit punt (voor mij althans) bij het grofvuil!!! Niet heel slim. Maar ik vermoed dat Dr. Elens of een tunnelvisie heeft ontwikkeld of niet helemaal op de hoogte is van ALLE feiten en omstandigheden…

  Zo ziet hij bijvoorbeeld niet het compleet uitgerolde 5G netwerk…en ik blijf erbij dat hij vindt dat vaccins werken tegen virussen wat ze NIET doen, althans niet bij covid-19…dat kan ook niet omdat het niet bestaat daat het niet is geïsoleerd…..

  Wetenschap is wetenschap en anders praten we langs elkaar door.
  Vwb 5G doe ik even een linkje bijvoegen van 5 minuten waarbij ik eenieder vraag om dit GOED te bekijken….
  Er zijn in mijn gemeente nieuwe straatlampenunits geïnstalleerd…..
  Met hele mooie blauwe ledvergiftiging ehhhh ik bedoel natuurlijk ledverlichting…..omdat de oude lampje in de oude units NIET MEER ZOUDEN WORDEN GEMAAKT wat totale bullshit is omdat er nog op afgelegen weggetjes deze oude units gewoon zijn blijven hangen….

  Leugens leugens leugens…..hierin zitten schattige kleine antennetjes…..elk een zendcapaciteit van ongeveer 6 Km……en hiermee kun je………….tja, wat zou je hier allemaal mee kunnen doen buiten mensen en dieren vernietigen…..

  Beste Rob Elens…kom uit je hok en kijk verder dan je neus lang is….sorry mensen….maar dit zijn de feiten en ik wil deze man niet afkatten maar wel terecht wijzen…feiten zijn feiten!!

  De link!

  https://www.brighteon.com/413edb2d-74f6-4f8c-b8a0-98e3ae95ff93

  Gegroet,

  Gladiator

  Geliked door 3 people

 2. Het is een krachtenspel wat voor ons dagelijks brood en eenvoudig geluk overigens niet nodig is. De beste strategie wint en of dat verzet moet zijn? Ik twijfel. De overheid heeft grote zakken en kan iedereen en alles inhuren. De ander informeren is ook een manier voor veranderingen, zie wat lobbyisten al tijden bereiken. Lawaai van privé-pannen heeft DK wel goed geholpen hoorde ik.

  Like

 3. Pingback: Tora Yeshua | tora-yeshua.nl | https://tora-yeshua.nl

 4. Wat mij betreft valt dit onder bangmakerij, wordt je immuunsysteem niet verzwakt door angst?
  Op het einde staat dat veel bruinbrood eten spulletjes doet afbreken, krijg bijna het idee dat hij aandelen in de (farma) medicijnen heeft.
  Als je genoeg variatie in je eten hebt moet je ook genoeg vitamine d binnen krijgen.
  Verder ben ik het met Gladiator eens.
  Dat er verschillende ziektebeelden zijn is voor mij duidelijk, dan zijn er ook verschillende oorzaken: vergif, straling,vervuiling,ANGST, dan zijn er ook verschillende geneesmiddelen nodig.
  Men probeert de bevolking zover te krijgen dat men volgend jaar gelooft dat een verstuikte enkel een corona geval is.

  Like

 5. Laat de regie bij artsen en luister wat ze te zeggen hebben…
  Zoals de Jonge zelf een paar maanden geleden nog zei

  Succesvolle behandeling met chloordioxide nu het aanbevolen medicijn in Bolivia

  Werkt uitmuntend bij div. toxine gerelateerde ziektes als ook bij vergiftiging door chemtrails…

  Chloordioxide doodt (virussen), bacteriën, parasieten en schimmels. Good old Jim Humble…

  https://www.ellaster.nl/2020/12/18/artsen-spreken-zich-steeds-meer-uit-en-waarom-hun-boodschap-gehoord-moet-worden/

  Like

Reacties zijn gesloten.