Amerikaanse verkiezingen: een dubbele staatsgreep

Wie het nieuws over de politieke ontwikkelingen in de USA volgt, kan slechts constateren dat het lijkt alsof we hebben te maken met twee kampen.

Daarmee bedoelen we niet de Republikeinen en de Democraten.

Even terug in de tijd, we schrijven 1871.

Washington (Capitol) 1871

Bij wet van 1871 waarbij het District of Columbia werd opgericht, is de UNITED STATES een CORPORATION, die eigendom is van bepaalde internationale bankiers en de aristocratie van Europa en meer bepaald Groot-Brittannië. In 1871 veranderde het Congres de naam van de oorspronkelijke grondwet door EEN Woord te veranderen. Het Congres neemt op 21 februari dat jaar een wet aan om een regering te vormen voor het District van Columbia, ook wel bekend als de Wet van 1871. Echter dit gebeurt zonder grondwettelijk gezag. Het Congres creëert een aparte regeringsvorm voor het District of Columbia, een stuk land van de Staat Delaware van 10 vierkante mijl. Dit was nodig voor de financiering van de VS vanuit het machtscentrum The Crown City in Londen. Omdat The Crown ondergeschikt was en is aan het Vaticaan van na 1773, berust het aandeelhouderschap van de USA Inc. bij de paus. De Rothschilds zijn de schatkistbewaarders van het Vaticaan.

Door het aannemen van de wet van 1871 heeft het Congres zich verbonden tot hoogverraad tegen het volk dat nog soeverein was onder de decreten van de Onafhankelijkheidsverklaring en de Constitutie van “We The People”. De wet van 1871 werd zodoende de oorsprong van al het verraad dat sindsdien door willekeurig welke regeringsfunctionarissen is gepleegd.

Vanaf 1871 opereert de VS dus als een onderneming en heeft in 100 jaar tijd om en nabij de gehele wereld onder controle gekregen. Na de Tweede Wereldoorlog werd de US dollar dé reservemunt van de wereld en vertegenwoordigde een vaste waarde in goud. Vanaf 1970 konden de schulden van de vele oorlogen niet meer gedekt worden uit de geroofde oorlogswinsten en kreeg president Nixon (Rockefeller) de opdracht de koppeling van goud en de US dollar los te laten. Vanaf dat moment werd de US dollar een papieren munteenheid. De geldpersen draaiden tot de dag van vandaag op volle toeren, maar onder het presidentschap van Obama trok in 2015 de aandeelhouder toch de stekker uit de USA Inc. De afwikkeling van dat faillissement heeft geduurd tot 5 november 2020, nadat bekend werd dat Joe Biden de presidentsverkiezingen had gewonnen. En daar ging het fout.

Het plan van overname.

Op 2 november 2020, de dag voor de verkiezingen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, kwam er nog een presidentieel decreet van Trump, de Executive Order 13958 met de titel: “Establishing the President’s Advisory 1776 Commission”. Voor de datum van 2 maart 2021 moet deze commissie zijn ingesteld door minister van Onderwijs. De doelstelling zal zijn het formeren van een beter begrip van de waarden van de Constitution van 1776 en een plan om een beter functionerende Union te realiseren. Het rapport moet op 1 november 2021 gereed zijn de de president worden aangeboden. De Commissie zal bestaan uit de ministers van Buitenlandse zaken, Defensie, Binnenlandse zaken, Huisvesting en van Onderwijs. Voorts twee presidentiële topadviseurs, op het gebied van Binnenlandse aangelegenheden en Intergouvermentele zaken. Alle adviezen die de Commissie zal uitbrengen kunnen we zien als nieuwe presidentiële orders en maatregelen van bestuur van een feitelijk geheel nieuwe Republiek.

Het komt er op neer, dat hier een verkapte staatsgreep is voorbereid. Om het beter te zeggen: een “contracoup”. Want de staatsgreep is van een andere orde.

De staatsgreep

Door het faillissement van USA Inc. hebben een aantal groeperingen een soort doorstart voorbereid en (deels) uitgevoerd. De grote multinationals (de BIG SIX) maken deel uit van die groepering. Er is geen keus meer, omdat de laatste 50 jaar vrijwel alle kennis en productiecapaciteit naar China is overgeheveld. Het was alleen zaak om de Democraten aan de macht te krijgen om een formele handtekening onder de mega-transactie te zetten. De Incorporated USA zou dan – zoals in elk faillissement – zijn doorgestart en van de gigantische buitenlandse schulden zijn afgeraakt. Met name China en Japan zijn enorme schuldeisers, waarmee Japan onder controle van Beijing zou zijn gekomen. Een Amerikaanse voor de verdediging van Taiwan zou direct van het toneel verdwijnen. Ter tegemoetkoming zouden de Westelijke VS worden overspoeld door Chinese immigranten, waarbij Canada als land zou worden opgeheven en geïntegreerd in het Noord Amerikaans blok onder controle van China.

Voormalig president Obama heeft geprobeerd voor een derde termijn te worden verkozen, maar dan had de grondwet moeten worden aangepast en dit is niet op tijd gelukt. Hillary Clinton was de beoogde nieuwe president, met het doel dat faillissement af te wikkelen en de activa te verkopen aan de hoogste bieder: de Chinese Communistische Volksrepubliek en mogelijk ook Rusland. Ook in 2016 zijn de verkiezingen vervalst, maar er is ingegrepen en kon Trump president worden. Het plan moest dus in de ijskast en uit alle macht is geprobeerd om Donald Trump uit te schakelen, tot en met de verkiezingen van 2020 toe. De Democraten waren ervan overtuigd dat de Dominion/Smartmatic machines deze keer hun werk wel zouden doen. En met hen ongeveer de rest van de wereld onder leiding van de Chinese Communistische Partij. Maar ook deze keer is er ingegrepen, de zittende president en zijn adviseurs waren er deze keer op voorbereid. De zwaar gecorrumpeerde Biden en zijn handlangers zijn in het bezit van de nieuwe beoogde eigenaren. De VS zijn ongekend zwaar getroffen door de zogenaamde pandemie en infiltratie door de Chinezen. De verkiezingsstrijd is nog in volle gang.

De contracoup

Omdat het duidelijk was, dat de VS op allerlei mogelijke manieren is gedwarsboomd, is er een groep die de contracoup heeft voorbereid. De tegenmaatregelen zijn direct na de inauguratie van Trump in gang gezet, getuige enkele belangrijke Executive Orders, welke alles te maken hebben met onderzoek naar verkiezingsfraude in 2016, het strafbaar stellen ervan in 2018 en het herstel van de Constitutionele Republiek in 2020. De laatste stap moet voor 6 januari worden gezet: het uitroepen van Oorlogsrecht, welke gepaard gaat met een arrestatiegolf tot en met de rechters in de Supreme Court aan toe. Deze rechters zijn ook bewezen corrupt, de rechtspraak in de VS is net zo lamgeslagen als die in Nederland. Alle buitenlandse tegoeden worden geconfisqueerd, buitenlandse infiltranten worden gevangen genomen of op een vliegtuig gezet. In bepaalde landen zou gericht worden ingegrepen. In bezet Duitsland, bezet Nederland, Spanje. Daarnaast is een bezetting door de VS van met China collaborerende staten als Canada, Venezuela en wellicht Cuba niet ondenkbaar en heeft Israël eindelijk haar vurig gewenste oorlog met Iran. Daarom zijn er vredesverdragen met Israëls vijanden getekend en daarom zijn de VS uit het Iran-verdrag gestapt. Ook zullen de VN van het Amerikaanse continent verdwijnen.

We zullen snel genoeg weten of de contracoup kans van slagen heeft.

Als het doorgaat, is het met een paar zaken definitief gedaan. Er zal geen pandemie meer zijn en de NATO zal uit elkaar vallen. De vraag is of de banden met China en Rusland sterk genoeg zullen blijken om de Europese Unie overeind te houden, omdat een groot deel door de Amerikanen is bezet, waaronder Duitsland en Nederland.

Twee superkrachten

Er zijn twee krachten aan het werk die ons dagelijkse leven zullen veranderen.

De oude kracht beheerst ons doen en laten en wil een “Great Reset” toepassen. Op de harde manier onteigenen, de boel automatiseren, inclusief het menselijk ras en rigoureus ontvolken. Er zou maar plaats zijn voor 1,5 miljard mensen op deze aardbol. Waaraan deze figuren hun wettigheid ontlenen, is niet duidelijk, ook al omdat we niet precies weten wie aan de knoppen zit. Hun nieuwe wereldorde is nostalgisch en zo antiek als het mensdom. Zij willen een aards paradijs met een gemakkelijk te controleren slavenleger creëren naar hun beeltenis. Half mens, half apparaat.

De ongekende aandrang om te vaccineren met een RNA injectie is een teken, dat de tijd dringt. De missie is duidelijk genoeg: eerst de methode stapje voor stapje steeds wat minder rechten en steeds weer wat meer verplichtingen. Nu worden grote stappen genomen om de mensen in de paniekmodus te houden. Voordat de nog denkende mens in opstand komt en er koppen gaan rollen, letterlijk.

De nieuwe kracht wil ook een “Reset” realiseren, met de bedoeling de oude kracht uit te schakelen. Wat Nixon/Rockefeller in 1970 moesten loskoppelen van de echte economie, de Gouden Standaard, moet nu weer worden gekoppeld. Dus niet alles onteigenen, maar de lucht eruit laten lopen door de geldpersen te stoppen. De rol van Centrale Bank van het oude systeem is dan uitgespeeld. De goudprijs zal worden vastgepind en van het “fixen” kan geen sprake meer zijn.

Dit alles gaat gegarandeerd niet zonder slag of stoot. Het wordt een bloedige strijd met enorme vluchtelingenstromen en verwoesting.


Nederland

Ons land speelt als bezet gebied slechts een onbeduidende rol in dit geheel. Inmiddels weten we dat het regime Rutte volledig onderhorig is aan de oude kracht en uit alle macht de nieuwe kracht zal tegenwerken. het regime werkt volledig mee aan alle planmatigheden vanuit Genève en Davos, inclusief stupide lockdowns en het manipuleren van verkiezingen. Ook moeten we niet vergeten dat het illegale “koningshuis” in Nederland volledig en optimaal meewerkt aan deze toestand en zich van de bevolking niets aantrekt. Niet in het verleden, noch in de toekomst. We hebben gezien in welk kamp deze mislukkelingen zitten. Door hun aangeboren graaizucht zullen ze tot op hun sterfbed proberen beter te worden over de rug van de bevolking, hun “gastland”. Daarom schuiven ze zo gezellig aan bij de macht, of het nu bij het World Economic Forum is , de Bilderbergkliek of rampen op poten als Soros en Gates.

Een giftige slang moet je eerst de kop afhakken, wil er enig zicht op verbetering komen.


De oude én de nieuwe kracht verspreiden onwenselijke negatieve energie.

Er moet een kracht worden gevonden met een positieve energie. Na duizenden jaren slavernij is het voor de mens als onderhorig persoon bijna niet meer mogelijk te beseffen dat het anders kan. Het positieve is er als het ware “uitgefokt”.

Wij moeten op zoek gaan naar de derde kracht, die ons land opkoopt en terug geeft aan de mensen, maar niet voordat ze uit hun ‘persoon’ zijn getreden en hun nummer hebben doorgehaald. Misschien zijn wij die derde kracht wel zelf. Nederland is van het volk, het is ons afgepakt en we moeten het terug pakken. Als mens, niet als onderhorige.

Het fundament ligt er al, het raamwerk staat overeind, de derde kracht is er ook.

Deze drie zijn het onderpand voor de 17 miljoen die hier wonen, werken en rusten.

8 gedachtes over “Amerikaanse verkiezingen: een dubbele staatsgreep

 1. Daarom is er misschien nog hoop.
  Na het geblunder in de toeslagen-affaire kan nu de c affaire uitgezocht worden.
  Volgens mij is die affaire identiek aan wat er het afgelopen jaar gespeeld heeft.

  Like

 2. Zeer goed verhaal,als nu zeer veel mensen hierop anticiperen door per direct lokaal kopen en bestellen ,voorzover mogelijk ,dan neem je die multinotionals een beetje wind uit de zeilen denk ik zo bij mezelf.
  Inzake bestellen via internet zolang dat nog kan ,zal me niet verbazen dat men dit gaat afsluiten of door landurige stroomuitval,

  Like

  • Fair winds!!!
   Voor lokalen, boeren en marktkooplui…die zeker niet lui zijn 😉
   Ontwijk multinationals en grootgrutters, waarvan laatste altijd kruidenier blijven
   Blijf zelf op de kleintjes letten, geef uw kracht niet uit handen!

   Bonuskaarten, zegeltjes, maskers…NEE, BEDANKT!

   Dit tussen de bedrijven door, er is werk aan de winkel!

   Like

Reacties zijn gesloten.