Coronacrisis: een toevallige samenloop van omstandigheden

De medische wereld is maar een klein wereldje en iedereen kent iedereen.

Bij toeval gevonden op “State of the Nation”.

Wie beweert dat toeval niet bestaat, moet toch eens even doorlezen.

Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van GlaxoSmithKline die toevallig ook eigenaar is van Pfizer. Dat is het bedrijf dat het vaccin tegen het virus produceert wat (toevallig) in het het biologische laboratorium in Wuhan werd ontdekt. Toevallig werd het Chinese lab in Wuhan gefinancierd door Dr. Fauci die toevalligerwijze ook het vaccin tegen het virus promoot.

GlaxoSmithKline is (toevallig) eigendom van Black Rock Finance die (toevallig) ook de financiën beheert van de Open Source Foundation Company (Soros Foundation) die geheel toevallig het Franse AXA (Insurance Co.) bedient! Die toevallig nogal wat heeft geïnvesteerd in de Farmaceutische Industrie.

Bij toeval is George Soros eigenaar van het Duitse Co. Winterthur die (bij toeval) het Chinese laboratorium in Wuhan heeft gebouwd en dat verkocht aan de Duitse Allianz die (bij toeval) Vanguard als grootaandeelhouder heeft die (bij toeval) ook weer aandeelhouder is van Black Rock Finance.

Black Rock Finance controleert (bij toeval) zo ongeveer alle centrale banken en beheert een derde van het mondiale investeringskapitaal. Waaronder de wapenindustrie, de chemische industrie en het eraan gerelateerde farmaceutische kartel.

Black Rock is (toevallig) ook de belangrijkste aandeelhouder van MICROSOFT, het eigendom van Bill Gates, die (toevallig) dan ook weer aandeelhouder is van Pfizer, die het wondervaccin tegen het coronavirus produceert en verkoopt. Geheel toevallig steekt Gates een deel van die winsten als hoofdsponsor in de WHO.

Toevallig kan het vaccin door Pfizer niet gratis worden verstrekt wegens de hoge aanloopkosten. Belastingbetalers betalen toevallig niet alleen de miljardenaankopen voor de vaccins, maar staan ook borg voor eventuele schadeclaims om het alle hierboven genoemde bedrijven, instellingen en personen, niet nog moeilijker te maken tijdens deze zware crisis.


Mocht u toevallig van mening zijn dat uw gezondheid voor bovengenoemde weldoeners een eerste prioriteit heeft, dan moet u als u tijd heeft de opsomming nog eens lezen.

Tot u begrijpt, dat we grootscheeps worden besodemieterd door uw overheid en hun omgekochte roeptoeters te weten de MSMedia en de verzamelde “wetenschappers”, die geheel onverwacht zijn geconfronteerd met bevelen van dezelfde belanghebbenden. En daar uitstekend voor worden beloond. Met uw belastingcenten.

16 gedachtes over “Coronacrisis: een toevallige samenloop van omstandigheden

 1. En heel “TOEVALLIG” willen meer dan 80% van alle Nederlanders NIET gevaccineerd worden met een totaal onduidelijke vloeistof, waarvan ze totaal niet weten wat er in zit en nog onduidelijker ook niet weten wat voor effect het heeft voor een zogenaamd beest ookwel virus geheten dat nog nooit is aangetoond, geisoleerd en de rNA code gedecodeerd, en dus nog nooit met een zogenaamde pcr is aangetoond!!!

  En als die overige 20 % ‘sukkels’ die maar alles geloven wat ze op de TV worden wijsgemaakt nu eens duidelijk wordt uitgelegd waarmee ze worden inge-ent/gefaczioneerd zal minimaal de helft ook ‘hun arm weigeren’.

  Geliked door 3 people

 2. Het verhaal dat begint met:

  “Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van GlaxoSmithKline die toevallig ook eigenaar is van Pfizer.”

  Klopt niet. Praktisch klopt dit hele verhaal niet.

  Does Glaxo Own the ‘Wuhan Lab’?
  https://www.snopes.com/fact-check/does-glaxo-own-the-wuhan-lab/

  GlaxoSmithKline falsely linked to Wuhan lab, Pfizer in COVID-19 contrivance
  https://www.aap.com.au/glaxosmithkline-falsely-linked-to-wuhan-lab-pfizer-in-covid-19-contrivance/

  Fact check: The Wuhan Institute of Virology is not owned by GlaxoSmithKline
  https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-wuhan-lab-idUSKBN28R2UK

  Like

  • Hahaha daar zijn de fact checkers weer hilarisch. Kom op man ga onmidddelllijk (voor de verandering maar eens met drie dees en drie ellen) je schoolgeld terugvragen want ze zijn destijds kennelijk totaal vergeten om je de logica van het denken bij te brengen. Jammer maar helaas.

   Geliked door 1 persoon

 3. Inderdaad. Gewoon toeval…. Net als die gevaarlijke mutant uit de Brexit!
  Pierre Capel had een goed college hierover. Er zijn al duizenden mutaties. Zelf het gemuteerde is alweer gemuteerd. Waar meken ze zich druk over? Hij leert ons dat het gewicht aan virusdeeltjes op de hele Aarde gigantisch is. al sje een kopje zeewater gaat analyseren zitten daar miljarden virussen in.

  Geliked door 2 people

 4. Connecting the dots…toeval bestaat niet, het valt je toe admin! 💃
  Net als onderstaande, vanmorgen in de inbox, ontvangen van een vriend uit US…

  The mural from the video is made in Bologna, more than 500 years old…

  They are liars….!!!!!!
  Lies , Lies , Lies…….!!!!
  They tell You this……..
  They tell You that………

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel Margie. Wat heerlijk om dit nummer van J.J.Cale weer eens te horen. Het past perfect bij wat er tegenwoordig over ons word uitgestort door de roverheid. Ik word kotsmisselijk van al dat gelieg van die ruttebende.

   Like

  • De duivel het beest dat zijn/haar eigen kinderen opeet.

   De perverse fantasie is er altijd geweest. Misschien zijn het wel angstdromen die door de kunstenaar(s) zijn omgezet in leuke plaatjes. Maar inderdaad de geschiedenis der menschheid staat BOL van kinder- en ander misbruik, oorlog pest em tering.omdat er altijd individuen (psychopaten) zijn zich beter wanen dan de rest!!!!!!

   NB De Bijnel en vele andere al of niet relgioze geschriften staan er vol mee ad lib en ad inf.

   Like

 5. Misschien is dit een mooie aanvulling. Ook van State of the nation:

  Welcome to the COVID-19 AI Simulation! Brought to you by your AI ‘friends’ at DARPA.
  http://stateofthenation.co/?p=42423

  *OPERATION CORONAVIRUS PANDEMIC & PANIC = OCPP

  There should be no doubt that the manmade COVID-19 pandemic and staged panic are the product of a ubiquitous global enterprise being directed by Artificial Intelligence (AI).

  There are several signs and distinguishing signals that AI is really running the show; what is perhaps “The Greatest Show on Earth”—EVER ! ! !

  How could such a captivating reality show — involving all of humanity — be produced in all 195 countries except with extraordinary intentional design, flawless execution and coordination, as well as the capacity to implement and enforce an ironclad cover-up. Sounds like AI, doesn’t it?

  It ought to be intuitively obvious by now that a worldwide production of this scope and magnitude could only be happening under the direction of some extremely well-programmed and field-tested AI. In fact, the sheer depth and breadth of this OCPP “maggiore operazione” suggests that a much more intelligent entity is at work behind the scenes—http://themillenniumreport.com/?s=autonomous+superintelligence

  Geliked door 1 persoon

  • Als die AI zo intelligent was zou die meneer AI of mevrouw AI toch eens even een beetje moeten doordenken dat deze hele PLANDEMIE dit Helse PANDEMONIUM de mensheid geen goed doet of zou die AI zo geprogrammeerd zijn met als einddoel de hele wereld bevolking uit te roeien incl de rijken (lees grootste goorste tuig) kortom : Blaas de hele aarde maar op????

   Ik geloof niet zo in die AI, zeker met de huidige comptjoeters kunnen we een hoop, maar intelligentie is voorbehouden aan de mens, nou ja…..ook dat betwijfel ik 🙂 🙂 🙂

   Like

Reacties zijn gesloten.