WHO verandert de spelregels tijdens de wedstrijd

Nu weten we ook van wie het RIVM dat heeft geleerd.

De vaccinatie-pandemie is pas een succes als meer dan 70% van de wereldbevolking is ingeënt tegen een nog niet ontdekt virus, waarvan overigens ook nog niet is bewezen dat deze de registratieziekte COVID-19 veroorzaakt. Mochten beiden ooit worden vastgesteld, dan zal altijd nog moeten worden bewezen dat er sprake is van besmettelijkheid. Er is nog heel wat werk aan de winkel.

De WHO trekt zich nergens wat van aan en heeft iets nieuws ontdekt, niet geheel toevallig zullen de belangen van de hoofdsponsors daar iets mee te maken hebben.

De definitie van groepsimmuniteit van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vóór de wijziging van de spelregels:

Groepsimmuniteit is de indirecte bescherming tegen een besmettelijke ziekte die optreedt wanneer een populatie immuun is, hetzij door vaccinatie, hetzij door de immuniteit die is ontwikkeld door een eerdere infectie. Dit betekent dat zelfs mensen die niet geïnfecteerd zijn, of bij wie een infectie geen immuunreactie heeft uitgelokt, beschermd zijn omdat mensen in hun omgeving die immuun zijn, als buffer kunnen fungeren tussen hen en een geïnfecteerde persoon.

De nieuwe definitie van de WHO is grotendeels ontleend aan een toespraak die de directeur-generaal van de organisatie, Tedros Adhanom Ghebreyesus, in oktober hield. Het gaat geheel voorbij aan het feit dat de groepsimmuniteit op natuurlijke wijze kan worden bereikt. De WHO verspreidt nu het concept dat alleen vaccinatie voor immuniteit kan zorgen, wat suggereert dat bescherming tegen COVID-19 onmogelijk is zonder massale vaccinatie. De nieuwe spelregels:

Groepsimmuniteit, ook wel “populatie-immuniteit” genoemd, is een concept dat wordt bereikt door vaccinatie, waarbij een populatie kan worden beschermd tegen een bepaald virus als een vaccinatiedrempel wordt bereikt.

Groepsimmuniteit wordt bereikt door mensen te beschermen tegen een virus, dus pertinent niet door ze eraan bloot te stellen…

Om groepsimmuniteit te realiseren wordt het overgrote deel van de bevolking gevaccineerd, waardoor de totale hoeveelheid virus die zich in de populatie kan verspreiden, afneemt.


De wereldregering bij monde van de WHO terroriseert de mensheid steeds fanatieker.

7 gedachtes over “WHO verandert de spelregels tijdens de wedstrijd

 1. Over het taalgebruik “…. wordt het overgrote deel van de bevolking gevaccineerd”. Wie/welke ‘wordt’. “Dat maken wij wel uit” reageerde Andre van Duin eens in een restaurant – op het toneel – toen de ober bij het serveren “eet smakelijk” zei ….

  Like

 2. Goed nieuws: nieuw coronavariant verspreidt zich alleen via mainstreammedia .
  Goed nieuws voor alle mensen die bang zijn dat ook zij worden getroffen door de nieuwe variant van het coronavirus.

  Aangezien deze mutatie zich alleen verspreid via de mainstream media is het voldoende om deze, voor je eigen veiligheid, volledig te vermijden.
  https://niburu.co/binnenland/15833-goed-nieuws-nieuw-coronavariant-verspreidt-zich-alleen-via-mainstreammedia
  Tip: maak je TV virus proef, dompel je toestel onder in een teiltje afwaswater.
  Wat je ook kunt doen, haal je CAI aansluiting uit het toestel, dat werk absoluut zeker.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.