Nederland terugpakken (1)

Hoe we het tij moeten keren, wie het weet mag het zeggen.

Met de beoogde plannen van regime Rutte en de kinderlijk eenvoudige manier waarmee de Nederlanders om de tuin worden geleid, is angstaanjagend. Je kunt er met goed fatsoen niet eens meer kwaad om worden, je alleen maar afvragen hoe dit kan!

Terwijl de vaccinatiebereidheid tot onder de 50% is gezakt, is de gehoorzaamheid aan gefabriceerde cijfers van PCR test uitslagen en bomvolle ziekenhuizen tot bijna 100% gestegen, zo lijkt het wel. Mocht iemand bereid zijn ten ksote van alles dit land aan het volk terug te geven en daarbij iedereen zijn recht op zelfbeschikking terug wil geven, dan is nog maar de vraag of dat nog gehoor vindt. Het is meer dan erg. Ondertussen, terwijl wij onszelf op laten sluiten, stromen de “vluchtelingen” de grens over en worden her en der in ons land gepositioneerd.

“Zie ons aan….” zong Bram Vermeulen lang geleden al.

De redactie schrijft artikelen en geeft berichten door.

Lees het onderstaande binnengekomen en door ons bewerkte bericht maar eens en vraag u niet meer af waarom de zogenaamde “oranjes” letterlijk uit de macht moeten worden geschopt wegens landverraad, hoogverraad, volksverraad, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er iets mee te maken. Nederlanders laten zich graag piepelen door schoolmeestertjes en vroegdemente rasleugenaartjes, laten zich ook bestelen. Ook door het ongekozen staatshoofd voor privé doeleinden. We hebben onze rechten verkwanseld, we MOETEN het land terugpakken!

Bericht uit de 2e Bataafsche Republiek.

Onverdraaglijke lectuur voor collaborateurs en koningsgezinden

November 2016/ December 2020

Leden van de ongekozen ‘chique clique’ geven nooit op en blijven altijd proberen hun wil op te leggen aan hun vermeende ondergeschikten en zelfs kleinere staten. Hun jacht op meer is aangeboren. Voormalig ‘koningin’ der Nederlanden ‘Beatrucs’ Zur Lippe B. dochter van een SS’er landverrader, is een goed voorbeeld.

Nadat zij eerder al, in 2012 een zuivere en goede financiële transactie totaal had verpest, deed ze dat in 2016 nog eens over. De transactie van 2012 (T12) zou behalve haar eigen huis ook het Nederlandse volk zeer ten goede zijn gekomen, maar haar graaizucht maakte aan alles een eind. Ook T16 ging aan ieders neus voorbij, nadat het hebzuchtige oude secreet had geprobeerd de Indonesische president Jokowi en zijn land te belazeren, door wat mevrouw en haar circus noemden “Aflossing van oude schulden”.

Met andere woorden Beatrix, toch een exponent van de familie die mede de Bilderberg groep had opgericht, stelde botweg dat “de Nederlandse koninklijke familie tijdens de koloniale periode een aanzienlijke vordering op de staat Indonesië had opgebouwd” en dat de gecumuleerde schulden aan haar huis moesten worden terugbetaald. Met deze actie wilde dit incompetente mens alsnog haar slag slaan om iets wat haar niet toebehoorde met allerlei smoezen en leugens te stelen.

Als de Nederlanders – na lezing van dit document – te horen krijgen, dat de oud-koningin het volk achter hun rug om regelrecht heeft in het pak heeft genaaid, zouden ze weleens opstandig kunnen (mogen) worden.

Anderzijds is mevrouw bij de actie rond T12 in Japan 2012 door haar collega Elisabeth II Windsor compleet ingepakt en gedwarsboomd na de actie door de Britse geheime dienst te hebben laten saboteren. De voorlopers van de Nederlandse |AIVD zijn door de Britse MI6 opgericht en begeleid tot de huidige dag. De AIVD is een filiaal van MI6, waardoor de Britten altijd “in the loop” zijn. Het gevolg was wel, dat niet alleen Beatrix achter het net viste, maar dat beide fake koninginnen met lege handen stonden.  Ook de huidige fake koning kan geen stap verzetten, zonder dat er in London een belletje afgaat. Ook hij was betrokken bij de voorgenomen roof, maar ging onderuit.

De transactie in 2012 ging over een “Deposito Certificaat”. Tijdens de onderhandelingen werden betrokkenen door AIVD/MI6 afgeluisterd. De zelfverklaarde globalisten die zo verlangen naar orde en rust in een nieuwe wereldorde, naaien elkaar wanneer en zo vaak ze maar kunnen. T12 was al bekend bij de oude koningin Juliana bij haar aantreden in 1948, maar het waren de houders van het Certificaat, die het initiatief namen. Moeder Juliana had haar dochter nooit iets over T12 verteld, wellicht vertrouwde ze haar net als haar echtgenoot voor geen cent, gezien het feit dat de appel nooit ver van de boom kan vallen. Terug in de tijd….één van de nauw betrokkenen rapporteert het voorval.

Transactie T12 – Japan

“Dit had een fantastische en ook eenvoudige actie kunnen zijn. Maar de hebzuchtige monsters, die over de planeet heersen zijn alleen maar uit op eigen gewin. Het ontaardde in een vete tussen de twee families, die zelf zeggen dat ze een bloedband koesteren. Toe ik de eerste keer met (toen nog) koningin Beatrix contact had, heb ik duidelijk gemaakt dat haar moeder Juliana tot haar dood begunstigde is geweest van een “Deposito Certificaat” (DC)met een vaste waarde van US$ 2,13 biljoen. De gelden moesten worden aangewend voor nuttige humanitaire doelen ten behoeve van de Nederlanders. De koninklijke familie had recht op 3% commissie (US$ 63,9 miljard) en 2% moest naar de Nederlandse schatkist (US$ 42,6 miljard). De humanitaire projecten moesten binnen een bepaalde tijd worden aangeleverd én afgewikkeld. Tussen Juliana en de houders van het certificaat is een overeenkomst gesloten, welke echter nooit tot uitvoering is gekomen. Het bleek dat Beatrix van deze (en ook andere transacties) nooit iets heeft geweten. Het deposito had al lang geleden opgenomen kunnen worden, maar door het overlijden van Juliana is deze blijven liggen.

Nu kwam het moment dat er duistere en kwade krachten aan het werk gingen.

De door ordinaire graaizucht geplaagde Beatrix begon direct beslissingen te nemen, zonder zich een moment te verdiepen in wie nu feitelijk die depositohouders waren. Op stel en sprong werd de kroonprins naar Japan gestuurd om te proberen beslag te leggen op het certificaat en geheel ten gunste van zijn familie te laten komen. Zonder dat men het wist, was kroonprins Charles hem in het kielzog gevolgd. Willem Alexander werd naar de agenten van de certificaathouder geleid en claimde het certificaat waarvan hij zei dat het zijn familie toebehoorde. Echter hem werd verteld, dat ze niets voor hem konden doen en de kroonprins werd direct weer op het vliegtuig gezet. Toen prins Charles zich een dag later namens The Queen meldde, werd hem fijntjes medegedeeld, dat de Windsors hier niets mee te maken hadden en zullen krijgen.

Beide heerschappen hebben niet alleen de certificaat- en depositohouders proberen te belazeren, maar ook hun eigen bevolking.

Het is een onvoorstelbaar gemiste kans, waar de Nederlanders nooit iets van af hebben geweten.”

Terug naar november 2016

Bronnen vermelden, dat voormalig koningin Beatrix en haar beide zonen Willem Alexander en Constantijn een bezoek zouden gaan afleggen aan de Indonesische president Jokowi. Het doel was een ultieme poging alsnog hun vorderingen die men zei te hebben op de staat Indonesië, te innen.

Mocht u zich afvragen, over welke schulden deze graaifamilie het zou kunnen, dan horen we dat graag. Het is algemeen bekend dat het de Nederlanders zijn geweest die Indonesië en op het laatst zelfs ook nog Papua Nieuw Guinea van goud en goederen hebben afgeholpen. Met meer dan 6000 gesneuvelde militairen als gevolg. Westerse mogendheden hebben nimmer hun eigen activa in deposito gegeven in ongeacht welke Aziatische staat, laat staan in hun koloniën. Nederlanders hadden geen vorderingen meer op Indonesië, Soekarno had alle schulden voor de dekolonisatieverliezen van Nederlandsch Indië afgelost.

Maar het werkte over het algemeen zo, dat de ex-kolonisatoren altijd probeerden nog een of andere genoegdoening te bewerkstelligen en als dat lukte, werd dat steeds weer geprobeerd. Vaak worden dan de staatshoofden omgekocht voor het doel: iets wat van de bevolking is, wordt simpelweg gestolen. De brutaliteit waar dat soort acties mee gepaard gaat is ongekend.

Maar deze families, zoals de “Oranjes” en de “Windsors” hebben helemaal NERGENS recht op, integendeel, zij zijn velen meer verschuldigd, dan ze ooit bij elkaar hebben gestolen.

Ook de Indonesische president Jokowi heeft ze vriendelijk uitgezwaaid, met lege handen. Want ook Jokowi weet, dat hij over het Deposito Certificaat niets heeft te vertellen en nergens toe bevoegd is. Ook laat hij zich niet omkopen.

De Uitgestelde Transactie (T16)

Het Deposito Certificaat is nooit uitgegeven. Inmiddels is bekend, dat het een 100% goud gedekt certificaat is en alleen door de houder kan worden uitgegeven. Geen enkele bank is bevoegd, ook de Wereldbank, het IMF en de BIS zijn niet bevoegd enige transactie uit te voeren of zelfs te begeleiden. De middelen moeten aan de mensen toekomen, via zuivere humanitaire projecten naar keuze.

President Jokowi van Indonesië blijkt dus een integer mens. Als je stand weet te houden tegen de intimidaties en bedreigingen van de Bilderberg of WEF groeperingen, zegt dat iets over de president en de soevereiniteit van een staat als Indonesië.

Tenslotte

Wij ontvingen het volgende alarmerende bericht, ten teken dat men niet zal rusten voordat de nieuwe wereldorde van Bilderbergers en WEF “Reset”-neuroten hun zin door kunnen drijven:

Indonesia plans to vaccinate its young working-age population against the coronavirus before the elderly, in contrast to much of the world that’s planning on putting its vulnerable older people first in line.

Southeast Asia’s first country to receive delivery of Covid-19 vaccines will focus on inoculating those between 18 and 59 years of age, starting with those working on the front lines of the pandemic such as health workers, the police, and the military.”

The police and military.

The actual plan is to vaccinate the Police and Military, wait a few weeks and when a large part of both forces fall very sick and start dying, there will be a coup d’état. The Cabal plans on removing president Joko Widodo (Jokowi) using the fallout from the Covid-19 vaccines as the catalyst.

They have a replacement president ready to step in and rule the Archipel.

Men zal niet rusten en denkt het eeuwige leven te hebben. Indonesië moet op haar tellen passen en haar militairen in de hoogste staat van paraatheid brengen.

21 gedachtes over “Nederland terugpakken (1)

  • Super, bedankt Erik!

   Hierdoor ook gevonden waar ik naar op zoek was…
   Kon niet meer op de naam van Delilah Teunisz komen vandaag, antwoord kwam in hetgeen jij plaatste…alles komt goed!
   Hier deel 3 van wat ik graag wilde zien…

   Like

  • Ben er al een hele tijd mee bezig, maar als je zo’n hersenloze in een blauw kostuum tegenkom heeft ie er gewoon schijt aan.
   En hij heeft een pipa of een lange lat en pepperspray of stroomstoot wapen bij.
   En dat zijn allemaal zorgvuldig gesorteerde zombie’s die er nu rond lopen die voor 3500 euro in de maand hun medeburgers terroriseren uit naam van……
   Zelfs kippen met een mini brein zijn zo lomp nog niet.
   Toch hoop ik nog steeds het goede het kwade eruit kan trappen maar dan moeten we met z’n allen wel gaan samenwerken en niet bang te zijn om in het harnas te sterven ipv in het pak te worden genaaid.
   One Love.

   Geliked door 1 persoon

 1. Er zijn 55 ionisatieapparaten geïnstalleerd in het Tweede Kamergebouw. Maar gek genoeg niet in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, gemeentehuizen, scholen, bibliotheken, bussen, treinen, trams, taxi’s. Zo kan ik nog wel even door gaan. Ook was er een document over ionisatie aanwezig op de webpagina van het RIVM voor de coronapandemie plaats vond. Die januari 2020 nog op thuispagina van het RIVM vermeld werd, maar die sinds het uitbreken van de zogenaamde coronapandemie daar niet meer terug te vinden was die. bedoeld was om virussen en ook ziekteverwekkers in gebouwen en voertuigen te doden en te vernietigen, zonder enige nadelige lichamelijke bijwerking hiervan te ondervinden. Deze informatie wordt weggehouden door de RVD, RIVM, Haagse en Europese politiek in Brussel en Straatsburg. De bewijzen van het RIVM document zijn hierboven te vinden en op http://www.sdnl.nl: Sociale Databank Nederland van Rob Brockhus. Deze informatie is zeer belangrijk om de wereld te verlossen van virussen en ziekteverwekkers.

  https://nulpuntenergie.net/blog/ionisatie-viruskiller/

  Geliked door 2 people

  • Heel belangrijke info, bedankt. Het is vast ook niet voor niks dat het Brussels hoofdstedelijk gewest tot nu toe de uitrol van 5G heeft tegengehouden. Overal om Brussel heen komen er sinds dit voorjaar nieuwe stippen bij op de kaart waar 5G actief is, maar precies bij de grens van de hoofdstad houdt het op. De bestuurlijke elite van de EU bevuilt niet graag het eigen nest.

   Like

 2. Yes! Dat is jaren geleden, toen zat ik te grasduinen in ons Bataafs verleden. De phrygische muts op een paal van vrijheid. Volgens mij zijn trouwens de smurfen hiervan afgeleid, maar dat terzijde. De Bataafse vlag is nog steeds het rood, wit, blauw. Er waren toen in die tijd best wel veel staatsgrepen, zo om de drie jaar. Erg wilde tijd. Tot de Oranjes samen met de Habsburgers hier een staatsgreep pleegden. Een niemendal hertogdom, Orangie, in Frankrijk kreeg ineens koninklijk regentschap hier. De Orangisten hadden al veel invloed gewonnen. Zou de geschiedenis zich herhalen?

  Like

 3. Sorry lieve mensen , maar hier is iemand aan het woord , die wel de klok heeft horen luiden , maar geen benul heeft , waar de klepel hangt . Bernard raakte vooral bekend vanwege zijn regelmatige escapades , terwijl zijn oudste dochter hiervan gegruwd moet hebben en haar man klaus wat al te controlerend volledig in de pas liet lopen , een eigenschap , die hem niet misstond al kreeg hij er later psychische problemen mee . Beatrix heeft de communistische jordaan in amsterdam goed bestudeerd en is erin geslaagd activistisch nederland voor haar karretje te spannen met subsidies betaald door de nederlandse belastingbetaler , wat op zichzelf een meesterlijke prestatie was , waar het koningshuis nog steeds op teert . Voor wat betreft de ertsberg in nieuw guinea , die in de 30 er jaren van de vorige eeuw ontdekt werd kreeg indonesie de royalties van het gewonnen koper en ging de hele goudvoorraad naar de familie rockefeller , die alleen de kosten van de mijn , de fabriek en het transport betaalden , een paar miljoen tegenover inkomsten in de orde van grootte van 10 miljard , waarbij shell , een partner in crime , ook nog enige miljarden kreeg . Zowel de indonesische als de nederlandse regering visten hier volledig achter het net en de befaamde jozef luns gaf hier geen blijk een kundig staatsman te zijn . Jammer , maar houdt er rekening mee , dat nederland vooral door domheid en onverstand geregeerd wordt , waar de oranjes dan handig gebruik van kunnen maken , maar ja dan moet je wel op tijd uit het water komen .

  Like

Reacties zijn gesloten.