HOLY COW! Vaticaan heeft de Amerikaanse presidentsverkiezingen gemanipuleerd

Leonardo da Vinci – satelliet van het Vaticaan.

Geen wonder dat de “Vrolijke Frans van de heilige Stoel” giftig is en iedereen wil injecteren met het mRNA prutje. Hij reikt als het ware de gehele wereldbevolking de gifbeker aan.


Verschillende bedrijven en landen zijn de revu gepasseerd als het ging om wie achter de verkiezingsfraude in de VS zat. Venezuela, Iran, China, Canada, zelfs Spanje, Duitsland en Nederland zijn genoemd. De verkiezingssoftware van de bedrijven Dominion en Smartmatic zou van Chinese makelij zijn, ook Microsoft is genoemd. Eigenaren die voorbij kwamen zijn George Soros, Warren Buffet, Bill Gates, etc., etc. Ook Democratische gouverneurs en Republikeinse opperrechters hebben de hand in de fraude gehad.

Op 7 januari kwam aan het licht, dat ook in Italië aan de uitslag van de verkiezingen is geknutseld. Sterker nog: vanuit Rome is alles georganiseerd. De uitslagen zijn online gevolgd en in de staten waar Biden behoorde te winnen, maar uiteindelijk ook ging verliezen, werd ingegrepen. Via de CIA servers in Frankfurt werden de uitslagen aangepast. Verschillende grote namen komen in het nieuw aangelegde dossier voor: Obama, Renzi, de Italiaanse generaal Graziano. Sleutelrol speelde het ministerie van Defensie van NATO-lidmaat Italië. In samenwerking met de Amerikaanse ambassade in Rome. Hieronder de getuigenverklaring:

Voorgelezen door de Italiaanse rechter:

https://video.parler.com/Y3/iW/Y3iWk7KPgwNj.mp4?_=1


In Italië zullen waarschijnlijk nog veel meer arrestaties volgen. Omdat de satelliet eigendom van het Vaticaan is – die natuurlijk hevig biddend en prevelend nergens van af hebben geweten – zou normaal gesproken de “Heilige Stoel” ook onder stroom kunnen worden gezet.

Hieronder nog wat bronnen.

LINK 1

LINK 2

LINK 3

16 gedachtes over “HOLY COW! Vaticaan heeft de Amerikaanse presidentsverkiezingen gemanipuleerd

 1. Over het satanische Vaticaan gesproken, het mondiale epicentrum van het Kwaad:

  # De jezuïeten zijn de inlichtingendienst van de “rooms katholieke” kerk, een militaire organisatie met aan het hoofd Generaal Overste Abascal, een Venezolaanse marxist, de zogenaamde zwarte paus (jezuïeten zijn in het zwart gekleed). Franciscus, ook jezuïet, is een Argentijns marxist, treedt naar buiten daarom altijd in het wit (witte paus) en dan hebben we nog de grijze paus, Pepe Orsini, telg uit een van de rijkste en machtigste Italiaanse families (maffia) die alleen bepaalt wie de volgende paus wordt; ze zijn allemaal ook Vrijmetselaar net zoals de rest van de elite van de NWO, dus je zou kunnen zeggen dat die samen de baas zijn in het Vaticaan en de wereld!

  # De bedoeling is dat Europa i.i.g. een groot federaal-supranationale marxistische heilstaat wordt: gewoon communisme dus zoals de vroegere USSR!

  # Dit is groter dan wij denken; de analfabete immigranten zijn de nieuwe slaven voor de nieuwe heilstaat, vandaar ook dat men het met opleiding, taal en integratie etc. niet zo nauw neemt en iedere imbeciele halve gare mag blijven, ja, voor de bühne wordt er een beetje werk van gemaakt anders valt het teveel op maar ze hoeven niet eens meer hun inburgeringscursus zelf te betalen dus daar komt helemaal niets meer van terecht, maar daarom niet getreurd: hoe dommer hoe beter! En alles wat blank en bijdehand is moet verdwijnen!

  Stof tot nadenken en lijntjes met elkaar verbinden… en steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats.

  Like

  • Wij hadden een poster in de kraaktijd waarop Wiegel en de paus te zien waren.
   Daaronder de tekst: “houd ik ze arm en jij ze dom”…….(respectievelijk)

   Like

    • O ja wel, het was visionair Margie, de meesten zijn reeds arm en doen dom…..

     Immers;

     Mineralen-rijk
     Planten-rijk
     Dieren-rijk
     &
     Mensen-dom.

     En hier schijft iemand zich al een jaar of 10 de vellen van zijn vingers en nog staan er te weinig op.
     Praatjes vullen geen gaatjes

     Time for a change.

     Like

 2. Pingback: USA verkiezingsfraude werd geregeld via satelliet Vaticaan/ USA ambassade Rome | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. Pingback: Vaticaan heeft presidentsverkiezingen gemanipuleerd. – Roberto's World

Reacties zijn gesloten.